Många svarta våldsverkare efterlysta!

Polisen har lagt ut foto och video på ett antal misstänkta brottslingar. Påfallande många är färgade. Jag har själv chattat med en engelsman om detta, frågade vilka upprorsmakarna i huvudsak var. Han bekräftade att det var svarta. Poängen är inte att dom är svarta, utan att vi därmed vet att dom har invandrarbakgrund. I likhet med vårt eget AFA-pack föredrar dom att maskera sig.

Men enligt PK-Sverige är förövare alltid oskyldiga (såvida dom ej kommer från ”höger”). Förövaren är alltid offret! Dom invandrare som är frustrerade på samhället, bör naturligtvis lösa sina problem, genom att omgående flytta tillbaks till hemlandet! Då lär ju allt bli bättre, eller hur?

Det kan vara så att dom är fattiga, arbetslösa invandrare. Visst. Men det bekräftar bara att massinvandring av arbetslösa är vansinne! Ren arbetskraftsinvandring hade inte resulterat i denna arbetslöshet, med åtföljande problem. England hade sluppit betala ut masssor av socialbidrag och hela landet hade varit både rikare, tryggare och gladare! Problemen uppstår för att väst massimporterar arbetslösa! Snällheten slår tillbaks!

Jag hoppas innerligt att polisen tar itu med hårdhanskarna mot dessa jävla ligister och skickar ut varenda en utan brittiskt pass! Sen bör man sluta släpa hit folk från våldskulturer!

London disorder Images  videos

These riots were about race. 

Do you know these looting suspects?

Birmingham riots: CCTV pictures

Manchester and Birmingham riots

Låtsades hjälpa – rånade misshandlad man.  Här rånas Ashraf Haziq.   Många barn bland de gripna Oväntade fall för
domstolarna.
  Två redan dömda.  Lugn kväll i Storbritannien.   Lugn kväll i Storbritannien  Försökte rädda döende – fann sin son  Teatrar tvingas stänga  i London  ”Många unga har tappat tron på framtiden” Polisbrutalitet och fattigdom.  Polisen varnar twittrare. Bakgrund:   Två fel om upploppen.   Teatrar tvingas stänga i London  Han är Storbritanniens nya tv-hjälte  Kördes ihjäl när de skyddade butiker  Cameron: Polisen får fria tyglar  Duggan sköt inte mot polisen  Polisen varnar uppviglande twittrare  Hackare hotar Blackberrytillverkare  ”Värsta upploppen på 30 år”  Upplopp i Manchester  Svenska i London: Folk har ledsnat på allt våld Kravaller hotar Premier League-starten  Skivlager förstört i London  Cameron lovar 16.000 poliser på gatorna  Londonbor
går samman och städar upp gatorna 
 UD uppmanar till försiktighet i London  Oroligheterna sprids allt mer  Se upploppen i London  akgrund: Tidigare upplopp i Europa  Dödsskjutningen som utlöste kravallerna  r t n n

Advertisements

25 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Anonym
  Aug 11, 2011 @ 23:22:18

  Borde inte detta vara kravaller i din smak? Kristna invandrare från Västindien (de flesta svarta i England är därifrån, vissa av de drabbade områdena domineras totalt av västindier) som attackerar och plundrar muslimska affärer ägda av pakistanier, indier och övriga asiater. Ett slag mot islamiseringen av UK måhända?

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Aug 11, 2011 @ 23:36:17

   Tydligen är inte islamiseringen enda problemet! Som jag skrev, att massimportera arbetslösa är tydligen också ett problem! Även det har jag skrivit om tidigare. Ingen nyhet.

   Svara

 2. Anders
  Aug 11, 2011 @ 14:10:59

  Du beter dig på samma sätt som radikala kreationister gör. När din uppfattning om hur världen ser ut inte stämmer överens med forskningen så är det självklart fel på forskningen. Det finns ingenting i världen som kan få dig att ändra dina åsikter.

  Du tillhör en skara extremister som enligt mig utgör ett enormt hot mot samhället. Ett sätt att tänka som delas av fundamentala islamister, kommunister, AFA eller gud vet vad. Jag önskar inget annat än att du en dag inser att du har blivit precis samma typ av person som det du kritiserar.

  Detta blir mitt sista inlägg här på ett tag.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Aug 11, 2011 @ 14:16:43

   Du och dina meningsfränder vill gulla med våldsverkare och kriminella. Ni vill att svenska folket skall slita för att kunna försörja arbetslösa från misslyckade länder. Låter inte smart. Berätta gärna om din analys av oroligheterna i England och hur dom bör tacklas. Och hur man skall hindra framtida oroligheter. För mig är det fullständigt självklart att det är vansinne att massimportera arbetslösa från skitländer! Men så är jag ju inte PK, som du.

   Ni saknar en fungerande strategi!

   Svara

 3. Undrande
  Aug 11, 2011 @ 00:01:40

  Så en svart människa i England är alltid en invandrare? En andra, tredje, fjärde, femte osv. generationens afrikan alltså inte bli något annat än just en Invandrad afrikan?

  Jösses människa….

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Aug 11, 2011 @ 00:11:48

   Fel ordval. Invandrarbakgrund skall det vara. Ytterst få svarta/färgade är etniska engelsmän. Eller hur? Bara en dum PK har svårt att fatta att dom flesta svarta/färgade är invandrare. Skruva fast huvet ordentligt!

   Svara

   • Undrande
    Aug 11, 2011 @ 01:04:45

    Och det är bara deras invandrarbakrund (oavsett antal generationer bakåt) som spelar roll för att…?

    (please humor me)

    Svara

    • KLARTEXTEN!
     Aug 11, 2011 @ 01:15:46

     Fortsätt du att tro att dom flesta svarta är 5e generationens invandrare! Fjant!

     Svara

     • Undrande
      Aug 11, 2011 @ 01:42:47

      Bra svar…

      Läste du frågan eller svarade du rent instinktivt då du egentligen inte ville svara?

      Jag sa inget om att de flesta skulle vara femte generationens invandrare.

 4. breiviks psykiatriker
  Aug 10, 2011 @ 23:12:08

  Nära hälften av de på bilderna ser lite för vita för att vara ”svarta”. Kan de möjligen vara albinos eller har bloggaren problem med synen?

  Svara

 5. Anonym
  Aug 10, 2011 @ 22:28:12

  Du är som en gammal vinylskiva som hakat upp sig. Du är helt enkelt inkapabel till att se bortom dina fördomar.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Aug 10, 2011 @ 22:50:58

   Du bara babblar om att jag har fel. Argumentera istället! Visa varför jag har fel i mitt inlägg!

   Svara

 6. Kafka
  Aug 10, 2011 @ 22:13:56

  Sån j-vla tur för oss andra att du och dina åsikter delas av en försvinnande liten grupp, i.e. minoritet.

  Din uppenbara hybris grundar sig på – som med ALLA andra extremister – att ni uteslutande ”umgås” med likasinnade ja-sägare.

  Get a job!
  Mvh/Übersvenne!

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Aug 10, 2011 @ 22:27:41

   Du får gärna ”plocka ner mig på jorden”! Skäm ut mig! Jag har svindel! Gott och väl hälften av sveriges befolkning är invandringskritiska. Så SD har mycket att hämta!

   Svara

 7. yael
  Aug 10, 2011 @ 21:18:09

  Är du trög på riktigt? Bara på den där bilden är det ju hälften vita. FU

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Aug 10, 2011 @ 21:31:37

   Detta är väl högre matematik för dig: men om du räknar på bilden så ser du 10 färgade och 4 vita. Kanske du bara kan räkna till 4? Dessutom måste du klicka på länken för att se de som verkligen är efterlysta och där är det högre andel färgade/svarta.

   Svara

 8. Gustavsson
  Aug 10, 2011 @ 20:25:22

  Det är inte social staus som skapar kriminella.

  De är kriminella oavsett hur hög status de har, nu när de plundrat butikerna och har en högre materiell standard, är de mindre kriminella då?

  Det enda som hjälper är att utvisa varenda kriminell invandrare, allihopa. Vi måste göra det här. Nu har vi upplopp i ”fina” förorter som Hässelby. Det måsta stoppas.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Aug 10, 2011 @ 20:35:13

   Även om social status skapar kriminella så är det ett starkt argument att inte ta hit en massa outbildat folk, för då blir detta resultatet. Ren arbetskraftsinvandring efter resp. lands behov löser problemen. Håller med dig: utvisa dom bara!

   Svara

 9. Anders
  Aug 10, 2011 @ 19:01:33

  Läste du inte artikeln?

  Författaren drar slutsatsen att det handlar om social status och samhällsklass snarare än integrationspolitik. Självklart är invandrare överrepresenterade per capita då de är överrepresenterade i samhällets ”lägre” klasser.

  En ännu viktigare slutsats hon drar i artikeln är att en snabbt nermonterad välfärdsstat är har skapat frustrationer bland delar av befolkningen är en FÖRKLARING till händelserna – inte en ursäkt.

  Allt eftersom jag läser din blogg inser jag att du är minst lika extrem i dina åsikter som de fundamentalister du och vi alla avskyr. Artikelförfattaren säger specifikt att det inte går att ursäkta det våld som sker i England, samtidigt fortsätter du att säga att ”PK-Sverige alltid sätter likhetstecken mellan förövare och offer”.

  Jag är rädd för extremister. Må det så vara islamister, nazister, kommunister, AFA eller dig.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Aug 10, 2011 @ 19:09:12

   Hon lägger all skuld på samhället! Ingen på förövarna! Varje vettig människa måste tolka det som att det är samhällets fel! I en mening skriver hon att ”det finns inget försvar” för upploppen. Men 20 meningar med att lägga skulden för samhället !

   Problemet hade lösts mycket enkelt genom att inte ta hit patrasket! För det är uppenbarligen i huvudsak invandrare som ligger bakom! Ifall England inte hade tagit in massor med invandrare så hade dom haft mycket bättre ekonomi och sluppit en jävla mass problem! Dags att skitländerna tar ansvar för sitt eget folk!

   Ligisterna som härjar har fått det mycket bättre i England än i sina hemländer. Om inte så kan man undra varför dom inte åker hem! Bullshit! Vad fan klagar dom på? Att samhället inte försörjer dom? Att det inte finns jobb till alla invandrare? England är fan ingen socialbyrå, lika lite som Sverige!

   Kalla du mig gärna extrem! Så länge jag har rätt! Är det extremt att inte vilja förvandla landet till en socialinrättning för tredje världen?

   Du är mycket farligare, för du begriper inte vilka problem du skapar med massinvandring från auktoritära stater!

   Svara

   • Anders
    Aug 10, 2011 @ 19:36:48

    1. Hon skrev att det inte går att ursäkta – varför skriver du om och om igen att hon beskyller samhället när så inte är fallet? Inser du inte att det är skillnad på att ge förklaringar till varför människor begår onda handlingar och att anse att dessa människor är oskyldiga? Tror du att människor begår brott för att de är födda onda?

    2. Vad grundar du din slutsats att det är huvudsakligen invandrare som ligger bakom? Artikelförfattaren drar en motsatt slutsats, att det handlar om socioekonomisk status. Varför fortsätter du maniskt att hävda att det är invandrare?

    Du lever i en fantasivärld där dina fördomar lappar ihop en förenklad verklighet med förenklade lösningar

    Svara

    • KLARTEXTEN!
     Aug 10, 2011 @ 20:11:20

     Först och främst så hade engelsmännen inte haft så stora ekonomiska och sociala problem utan invandringen från skräp-länder! Dom begår brott för att dom är kriminella och för att dom kanske är fattiga, arbetslösa etc. Desto större skäl att inte importera fler arbetslösa och fattiga! Liksom Sverige har inte England oändliga resurser åt dessa invandrare som tär på det sociala. Om ett land importerar en massa i arbetslöshet så får man såna här problem! Massinvandring skapar dessa problem!

     1. Hela artikeln ägnas åt att lasta samhället för problemen. I en enda ynklig mening skriver hon ”Men det finns inget försvar för det som hänt de senaste dagarna.” Det är allt! Så typ 95 % av artikeln är skäll på samhället! Jag tycker det är att ursäkta kravallerna ja!

     Försvar för upploppen: krympt välfärdsstaten, kan inte göra sin röst hörda, klyfta mellan den politiska eliten och befolkningen, de som har det bra bara roffar åt sig, många har det svårt att gå ihop, skaffar sig höga bonusar, ingen framtid, tror inte de kan få ett bättre liv, tappat tron på framtiden, inget att förlora,

     kritik mot upploppen: Men det finns inget försvar för det som hänt de senaste dagarna.

     2. Att det är invandrade färgade och svarta framgår av polisens efterlysningar (se länken i inlägget), dels chat med en engelsman, dels TV-bilder. Ser du inte att det i huvudsak är färgade och svarta? England ligger inte i Afrika!

     Svara

     • Anders
      Aug 11, 2011 @ 02:11:49

      För tredje gången: kan du inte förstå skillnaden mellan att förklara möjliga orsaker bakom ett beteende och att ursäkta detta beteende? Du verkar tro att ”PK-samhället” inte fördömer det som sker i England på grund av att för lite plats i tidningarna ägnas åt att fördöma det. Faktum är att det är precis som så att man inte lägger mer fokus på något som är uppenbart för de allra flesta – att kriminalitet alltid är fel.

      Jag tror att det handlar om att du irriteras av att de slutsatser i det här fallet en statsvetare gör inte stämmer överens med din personliga övertygelse. Du är inte beredd att inse verkligheten som den är utan väljer att förlita sig på dina fördomar så fort du stöter på ett problem du inte kan greppa.

     • KLARTEXTEN!
      Aug 11, 2011 @ 11:21:20

      Vad är skillnaden mellan att förklara och ursäkta? En förklaring är objektiv medan en ursäkt är subjektiv. Praktiskt taget allt hon skrivit till ligisternas försvar är subjektivt (”roffar åt sig” etc) Först raddar hon upp ett otal olika skäl till att röja, sen skriver hon att det inte är någon ursäkt. Det klingar mycket falskt. Vi känner alla igen mönstret: en svensk PK-tidning letar upp någon ”forskare” med PK-åsikter och publicerar dennes ”rön”.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: