Kakan räcker inte åt alla!

Statens kaka räcker inte till för att göra alla nöjda. Stoppa massinvandringen så delar färre på kakan och alla blir nöjda!

Om matgästerna klagar på små portioner, så bjuder man inte in fler att äta! Då blir det problem som i England och Rosengård! Ju fler som bjuds in, desto större blir missnöjet!

Den som bjudit in alla matgäster är anvarig för problemen!

London disorder Images  videos

These riots were about race. 

Do you know these looting suspects?

Birmingham riots: CCTV pictures

Manchester and Birmingham riots

Extrem invandringskritik ökar i Norge

Upploppen kan kosta 2,1 miljarder Betraktar de sotiga resterna av sitt hus  All polis får semestern indragen  Här flyr Monika från eldhavet Monika Konczyk, 32, är kvinnan som kastar sig från andra våningen för att undkomma  Andres Lokko:  Låtsades hjälpa – rånade misshandlad man.  Här rånas Ashraf Haziq.   Många barn bland de gripna Oväntade fall för domstolarna.  Två redan dömda. Lugn kväll i Storbritannien.  Lugn kväll i Storbritannien Försökte rädda döende – fann sin son Teatrar tvingas stänga  i London ”Många unga har tappat tron på framtiden” Polisbrutalitet och fattigdom. Polisen varnar twittrare. Bakgrund:   Två fel om upploppen.   Teatrar tvingas stänga i London Han är Storbritanniens nya tv-hjälte Kördes ihjäl när de skyddade butiker Cameron: Polisen får fria tyglar Duggan sköt inte mot polisen Polisen varnar uppviglande twittrare Hackare hotar Blackberrytillverkare ”Värsta upploppen på 30 år” Upplopp i Manchester Svenska i London: Folk har ledsnat på allt våld Kravaller hotar Premier League-starten Skivlager förstört i London Cameron lovar 16.000 poliser på gatorna Londonbor går samman och städar upp gatorna UD uppmanar till försiktighet i London Oroligheterna sprids allt mer Se upploppen i London akgrund: Tidigare upplopp i Europa Dödsskjutningen som utlöste kravallerna   r t n n

Advertisements

12 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Daniel Gilfry
  Aug 17, 2011 @ 06:31:07

  Inte underligt att JUDEPARASITEN haft så lätt att stjäla Sverige ifrån svenskarna, att döma av dessa kommentarer.
  Varför räcker inte pengarna? För att den Reinfeldtska JUDEPARASITEN lagt beslag på dem!
  Ett förslag till alla pappskallar som går JUDEPARASITENs ärenden – läs JUDEPROTOKOLLEN, som judarna skrev 1897 och som talar om EXAKT HUR JUDEPARASITEN kommer att ta över planeten!
  Daniel Gilfry, partiledare C.A.M.P. – Sveriges Befrielseparti

  Svara

  • Gunnar Finkel
   Jan 19, 2013 @ 23:47:29

   Nemen titta? En Muslim!

   Hur vet jag det? Därför varje muslim är som en vandrande Hitler…
   Vi skiter här i Sverige fullständigt i om folk är Kristna, Judar, Asatroende eller hellre föredrar att tro på Tomten framför att tro på någon löjlig gubbe i ”jümden”.

   Muslimer däremot, står ut som en otvättad potatis i en tallrik med jordgubbar. Judar hit, judar dit…

   Jag köpte nyss en Quran, jag river sida för sida när jag skall torka min bak…
   Hjälps alla åt, kan vi snart tömma världen på Quran’er… 🙂

   Svara

   • Erik
    Jan 20, 2013 @ 19:49:01

    Ni SDàre blir mer och mer foliehattar för var dag som går. Inte konstigt att när counter jihad terroristen Breivik hamnade inför domstol så blev det nästan en rättspsyks dom pga den förvirrade världsbilden.

    Man anser att nazister är muslimer, kommunister är muslimer, Mona Sahlin är ”muslim”, statsministern och Obama likaså. Måste man inte i alla fall tro på islam och koranen för att vara muslim? Eller räcker det med att tillhöra någon annan politisk rörelse än counter jihad?

    Så Gunnar, jag antar att det känns nojigt nu, ALLA utom SD är islamister! Nazister, kommunister (trots att de ateister), moderater, sossar, miljöpartister och t.o.m USA`s president. Vi borde med er logik ha varit styrda med sharialagar i minst 50 år!

    Svara

    • KLARTEXTEN!
     Jan 22, 2013 @ 12:22:49

     Du rör till det hela. Islam har skapat elände varthelst det växt sig starkt. I vissa fall även sharia med stening etc. Poängen är bara att islam är skit för VARJE land! Därför måste vi hindra islam från att växa sig starkt. Sharia behövs alltså inte för att resultatet skall bli fattigdom, ojämlikhet, förtryck och social oro.

     PK är inte islamister, bara naiva, farligt naiva!

     Svara

     • Erik
      Jan 27, 2013 @ 18:52:35

      Rör JAG till det hela? Jag kommenterar det Gunnar Finkel och andra knäppgökar skriver. På vilken grund pekar Gunnar ut Daniel Gilfry som muslim, kan du förklara det för mig? Counter jihad rörelsen verkar fullständigt fylld med knäppgökar i foliehatt!

 2. Daniel Gilfry
  Aug 12, 2011 @ 21:31:57

  En del människor är riktigt korkade! Varför i helvete tror du att det finns så många flyktingar? Bara för att rika judar (från Sverige också) vill åt guldet eller oljan eller diamanterna som finns i deras länder! När judarna sätter igång ett krig där för att stjäla naturresurserna i landet, skapas flyktingar! Och då tar judarna dem hit BARA FÖR ATT SKAPA RASPROBLEM! Då slår judarna två flugor i en smäll – de stjäl ifrån dessa fattiga stackare och gör så, att pappskallar som du käftar om ”blattajävlar” som tar ifrån svenskarna! De ENDA som tar ifrån svenskarna är judarna!
  Daniel Gilfry, partiledare C.A.M.P. – Sveriges Befrielseparti

  Svara

 3. Sanity
  Aug 11, 2011 @ 19:32:50

  Så, vad är kopplingen till massinvandringen här? Hur gör man denna koppling egentligen. Låter som förakt som får ligga som grund till fakta, om jag får välja mina ord.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Aug 11, 2011 @ 20:31:40

   Massinvandring av outbildat folk från misslyckade länder gör att fler tär på välfärdssystemet utan att själv bidra! Samhället har då inte råd att upprätthålla en minimistandard åt alla, när alltfler skall dela på kakan! Resultatet blir frustration och upplopp. Massimporten av arbetslösa måste stoppas, för att problemet inte skall förvärras!

   Svara

 4. Karl-Otto Hultström
  Aug 11, 2011 @ 18:34:43

  Men enl vår statsminister Fegfelt så bör vi dela av oss av vårt stora överflöd. Tror inte vi fattigpensionärer håller med om med om detta. Men naturligtvis alla snyltare som avundas alla som arbetat ihop till statsministerns överflöd.

  Svara

  • Gunnar Sjölander
   Aug 11, 2011 @ 20:38:27

   Om vi nu ska använda samma logik som både bloggaren och du verkar använda: Är du en ”fattigpensionär” får du skylla dig själv eftersom du inte lagt undan nog i ladorna till ålderns höst. Så, håll käften och SKYLL-DIG-SJÄLV.

   Svara

   • KLARTEXTEN!
    Aug 11, 2011 @ 21:35:56

    Sverige skall ta hand om sina medborgare! Inte utländska medborgare! Sen delar vi den kakan! Varför vill du dela kakan med en massa utlänningar? Tala om det!

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: