Vad bör vi göra med skitländerna?

Min åsikt är att vi bör lämna dom åt deras öde. Jag tror inte på att tvinga demokrati på något land! I synnerhet inget muslimskt land. Dom är helt enkelt inte mogna för en sådan utveckling. För att ett muslimskt land skall kunna utvecklas till en demokratisk välfärdsstat så måste det sekulariseras! Dvs alla lagar måste befrias från religiösa inslag.

Men för att ett land skall sekulariseras så måste befolkningen ha en låg grad av religiositet (som västländerna). Som bekant är religiositeten mycket större i muslimska länder. Dom kan möjligen bli hjälpligt demokratiska, men aldrig välfärdsstater. Jag kan inte se att något muslimskt land någonsin kan bli en demokratisk välfärdsstat. Såvitt jag vet är befolkningen i samtliga muslimska länder alltför religiösa för det.

Muslimska länders fattigdom är självförvållad, eftersom dom vägrar lägga ifrån sig det religiösa oket! Det är deras problem, inte vårt! Därmed skall vi inte hjälpa dom på något sätt! Ingen flyktingmottagning och inget bistånd! Först om dom ber oss om hjälp med att införa demokrati och sekularisering, bör vi hjälpa till. Men fortfarande inte en spänn!

Det betyder att vi har två alternativa utvecklingsslinjer

1) misslyckade muslimska länder och väst tar emot missnöjda flyktingar

2) misslyckade muslimska länder och väst vägrar ta emot flyktingar.

Vi måste välja alternativ 2, för att annars kommer vi i förlängningen själv att få muslimsk majoritet och därmed hamna i samma sits som dagens muslimska länder.

Alternativ 2 leder till en explosiv utveckling, med möjligt krig melllan den muslimska världen och väst. Klyftan mellan rika (väst) och fattiga länder kommer att öka alltmer. Dagens politik med bistånd och flyktingmottagninga utjämnar skillnaderna. Men det är dåligt för då får vi betala för deras dåliga val! Det bör dom själv göra!

Ett krig blir en promenadseger för väst. Ett alternativ är att sekulära krafter propagerar för mitt förslag att helt sekularisera landet. Det skall oerhört mycket till för att en religiös muslimsk befolkning skulle följa ett sånt ”otroget svin”!

Syftet med isolering av rika väst från fattiga muslimska länder är att dom får stå sitt eget kast. Antingen går dom under i sin egen skit, startar krig mot väst eller så genomgår dom en folklig revolution, av folk som inser vad som måste göras. Ju längre vi hjälper skitländerna, desto längre tid tar denna nödvändiga process.

Principen bör vara att vi bara hjälper länder som trots förberedelser drabbas av stora naturkatastrofer. T ex är svälten i Somalia helt självförvållad. Ett resultat av islam.

Advertisements

5 kommentarer (+lägga till din?)

 1. maxmin
  Aug 29, 2011 @ 10:42:57

  Sverige var ju inte det minsta religiöst förr i tiden.

  Svara

 2. dieta
  Aug 27, 2011 @ 15:17:24

  I Storbritannien finansierar staten islamska skolor och i Tyskland krA ver muslimska organisationer att fA undervisa om islam i landets skolor… I Danmark grep polisen tre muslimska mA n sedan det avslA jats att de hade tA nkt mA rda Jyllandspostens tecknare Knut Westergaard som tecknat en karikatyr av Muhammed. Vi tycker de A r vA rda att lA sas….Europa har i A rhundraden utsatts fA r invasioner av muslimska hA rar och folk.

  Svara

 3. Anders
  Aug 13, 2011 @ 20:59:02

  Har senaste året inte betytt något i dina ögon med revolutioner i Egypten & Tunisien samt uppror i Algeriet, Syrien, Yemen, Saudiarabien osv? Finns det inga bra människor värda att hjälpa?

  Svara

  • naymlap
   Aug 14, 2011 @ 23:47:58

   Det är nog inte helt fel vad han skriver. när man har facit i hand efter
   revulutionen i Iran. Men så långt räckte inte ditt tänkande!!

   Svara

  • KLARTEXTEN!
   Aug 15, 2011 @ 01:28:34

   Det enda vi säkert vet om dessa länder är att dom velat störta sina sekulära diktatorer. Vem vill störta dom? Jo islamister, demokrater etc. Islamisterna är mycket starkare än dom sekulära demokraterna i dessa länder. Ytterst få vill ha sekulär demokrati av västerländskt snitt. Det sannolika förloppet är att islamisterna blir relativt starka (särskilt i Egypten) och att mindre islamistiska organisationern i övrigt får ökad makt. Det finns stora risker med utvecklingen också: t ex att islamisterna vinner valen och inför sharia. What then? Kvinnor och bögar lär få det svårare i alla länderna!

   Vi lär inte se någon sekulär regim i något av dessa länder (möjligen med undantag av Tunisien). Oron kommer ständigt finnas att islamisterna tar över. Det kan resultera i nya militärkupper. Lugnt blir det aldrig!

   Däremot finns det gott som svenska idioter som inbillar sig att det kan bli verkliga sekulära demokratier. Men dom har aldrig fattat något. Dom klarar inte ens av att argumentera i invandringsfrågan. Hur skall dom fatta något sådant? Dom är imbeciller!

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: