Attack mot yttrandefriheten!

Som jag skrivit tidigare så tänker tidningarna utnyttja Breiviks attentat till att ytterligare öka censuren och begränsa yttrandefriheten. Dom tror vi är idioter. Men dom samspelar som en hel symfoniorkester!

Idag deklarerar Expressen att dom tänker införa förhandsmoderering av kommentarer. Senare kommer man även att införa åsiktsregistrering. Alla som kommenterar tvingas uppge sina personuppgifter.

Aftonbladet och DN hakar på: yttrandefriheten måste begränsas! Man lyckas inte ens lyckas dölja det uppenbara motivet. Näthat pratar alla tidningar om idag. Vad är det? Jo: islam och invandringskritik! Inget annat.

Med perfekt samstämmighet spelar tidningarna symfonin, ”Ner med yttrandefriheten”! Expressen och Aftonbladet på samma dag. Det är bara ett av många exempel.

Man skall inte få uttrycka ”rasistiska och främlingsfientliga åsikter”. Mao, glöm att du kan kritisera islam och massinvandringen någorlunda fritt och sakligt! Detta är politisk censur och inget annat!

Jag förstod att detta skulle komma, eftersom orkestern spelat den melodin sen Breiviks attentat.

Detta är naturligtvis ett försök att tysta alla islam- och invandringskritiker. För vi vet alla att den som kritiserar islam eller massinvandringen riskerar förföljelser, misshandel och i värsta fall att mördas. Överfallen på SD-politiker är en normal företeelse idag. Få islam- och invandringskritiker lär kommentera om det innebär åsiktsregistrering! Och det är just syftet! Att döda debatten.

Jag säger en sak: om tidningarna införa denna censur så kommer det politiksa klimatet i Sverige att hårdna betydligt! Det farligaste som finns är att folk inte kan uttrycka sina åsikter fritt. Jag hoppas att ingen ny Breivik tröttnar på den diktaturstat som håller på att byggas upp!

Utan verklig yttrandefrihet är verklig demokrati omöjlig!

Media skapar ett mycket farligt och polariserat klimat!

Ett samhälle där locket läggs på blir ett explosivt samhälle!

Debatten kommer att flytta från tidningarna till bloggar och övrig fri media på internet.

Varför krossar dom inte våra argument, om dom har rätt? Deras enda chans är att tysta oss, vilket dom nu är i full gång med. Breivik hade rätt!  Och än mer rätt idag! Media saboterar vår demokrati!

Alla tidningar ägs av invandringsförespråkarna som missbrukar makten genom att censurera och åsiktsregistrera meningsmotståndare!

EXP Ny policy för artikelkommentarer

AB Allt hotfullare debattklimat – nu måste du stå för det du skriver

DN Därför stänger vi kommentarsfälten tillfälligt

// Expressen stänger nätkommentarer

Tidningarna tjänar pengar på näthatet

Guillou vill åsiktsregistrera

SD-politiker utsatt för brandattentat

Jakten på maskulinitet förenar högerextrema

Välvilliga populister farligare än galningar

Allt hotfullare debattklimat – nu måste du stå för det du skriver

Kampen om orden

Stå för vad du tycker på Aftonbladet
Advertisements

103 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Anonym
  Aug 31, 2011 @ 23:15:14

  Vad jag menade med ”kommentatorsfältsproffs” var att det finns ett antal SD anhängare som uppenbarligen inte har något jobb eller annat åtagande att gå till. Kan man skriva ett nytt inlägg om islam var femte minut dygnet runt så kan man inte ha så mycket annat att ägna sig åt!

  När ämnet är påven och man knappt kan hitta ett enda inlägg om just påven, katolska kyrkan eller dess präster utan sida upp och sida ner om islam så förstår jag (utan att tycka att det är okej) att kommentarsfält stängs.

  Ännu mer absurt var artiklar om vargjakten som tydligen hade en direkt koppling till ”islamiseringen” enligt div SD typer, hundratals inlägg om islam fanns på artiklar om den svenska vargstammen.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Sep 01, 2011 @ 07:54:43

   Du vet väl inte vilka arbetstider folk har! Jag instämmer helt att man måste hålla sig till ämnet! Men många gånger är det så att ifall invandringskritiker säger något sakligt så kan det ändå avspegla deras politiska uppfattning och då kommer anklagelser om ”typisk SD-fasoner” etc och då är bollen i rullning. Jag har självklart inget emot att alla kommentarer utanför ämnet raderas!

   Om ni har rätt, varför förlorar ni alla debatter om invandringen? Ni förlorar knappast debatten pga många motståndare (som har fel), utan för att ni har fel. Nu är det vi som lätt krossar er!

   Svara

   • Erik
    Sep 01, 2011 @ 23:38:05

    Igen varför skriva ni? Det går fortfarande bra att dua mig. Vilken debatt om invandring har jag förlorat? Vad är det för trams du skriver för att komma bort från ämnet? Berätta var jag har fel istället för att använda billiga retoriska knep!

    Svara

    • Anonym
     Sep 02, 2011 @ 14:04:39

     Jag tror inte ens att han har nån koll på invandring. Klartexten verkar stämma otroligt bra in i den artikeln som dn.se publicerade här om dagen, att de ofta bara ville få utlopp för sin manlighet genom att ta till våld etc. Klartexten skriver väldigt sällan några argument för sin sak men använder otroligt ofta uttryck som ”krossar er” och liknande, gång på gång. Avsaknaden av nåt vettigt att komma med avspeglas också i att han gång efter annan påpekar att han alltid vinner debatter, att alla utom h*n själv har fel, kallar ”motståndarna” för öknamn etc etc, allt för att ”vinna” utan att behöva säga en enda vettig sak. Och jag klandrar h*n inte, hur skulle man konna motivera denna sjuka persons idéer???

     Svara

     • KLARTEXTEN!
      Sep 02, 2011 @ 15:08:39

      OK förklara för mig varför det är bra för landet att ta hit en jävla massa arbetslösa muslimer! Jag har förklarat varför det är dåligt.

     • Anonym
      Sep 02, 2011 @ 15:20:16

      För det första så är det bra för Sverige med arbetskraftsinvandring. Många jobb vill svenskar inte utföra och inom många områden finns det inte tillräckligt med kvalificerade svenskar.

      För det andra, varför ska man tjäna på allt man gör? När du hjälper en gammal dam över gatan gör du det väl inte för egen vinning (att hon bjuder på saft och bullar) utan för att hon ska få det lättare?

      För det tredje, varför ska du alltid svära osv för att förstärka dina argument? Det är ingen här som köper det. Du visar bara att du känner dig trängd, när du inte har några bra argument (läs: alltid) så svär du, säger ”jag har alltid rätt”, säger ”du är idiot”, osv osv.

 2. Anonym
  Aug 31, 2011 @ 18:10:27

  crprtmthfrckr säger det hela mycket bra!! Men det är ingen mening att argumentera här. Islamofoberna har fått för sig att just muslimer är orsaken till allt ont, att det finns orkaner, att man inte klarar sin tenta, allt är muslimernas fel. Och alla som inte delar denna uppfattning är ”fiender” och allt de gör och säger är för att skydda muslimer. Att man raderar ett offtopic-inlägg kan omöjligt ha att göra med att man vill ha en diskussion om ett visst ämne, det handlar endast om att man vill skydda muslimer. Det är ingen idé att argumentera med dem, de har sin sjuka världsbild och den lär de behålla, oavsett vad vi säger tyvärr…

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Aug 31, 2011 @ 19:07:13

   Kan du motivera den kraftiga invandringen av muslimer så gör det. Eller så är det ett erkännande att jag har rätt!

   Svara

   • Anonym
    Aug 31, 2011 @ 19:16:22

    Svenskar vill uppenbarligen inte bli lärare och vi klarar inte av att utbilda tillräckligt med läkare. Då är det ju toppen att det finns kompetenta människor i andra länder som gärna flyttar till sverige för att bidra med sitt kunnande!

    Svara

  • manu
   Jan 15, 2013 @ 19:11:03

   man kan väl se att du är en nazist! tror du att allt det här skulle hända om inte kristendomen gjorde korståg och attakerade muslimerna under medeltiden? USA attakerar mellanösten och andra arab länder bara för att förstöra hållandet mellan muslimerna. och du säger att det är deras fel…jag är själv en indie och tror inte på gud,men som sagt det är inte muslimernas fel.

   Svara

   • KLARTEXTEN!
    Jan 16, 2013 @ 06:40:07

    Vet du inte att muslimerna erövrade arabiska halvön redan under Muhammeds tid och att man erövrade nord-Afrika och många medelhavsländer något århundade senare? Och att muslimerna mördade 80 miljoner hinduer (goodla!)? Jag tycker inte väst skall kriga i muslimska länder annat än i självförsvar! Men varför har vi krigat de senaste decennierna? Jo för att muslimsk länder inte funkar. De är skit! Är det inte muslimernas fel att det inte finns en enda muslimsk demokratisk välfärdsstat? 50 miljoner muslimer har flytt till väst. Visar väl att muslimska länder är skit och att kristna kulturer är mycket bättre!

    Svara

 3. Anonym
  Aug 31, 2011 @ 08:19:39

  Även nynazistiska tidningar får presstöd…

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Aug 31, 2011 @ 18:27:08

   Haha nu börjar klartexten bli orolig 🙂

   H*n skryter hela tiden om att h*n skulle vinna en debatt om invandring med vem som helst men kommer man med ett par kommentarer här i bloggen så börjar h*n kalla en för rövhål istället för att bemöta argumenten, moahahaha!

   Svara

   • KLARTEXTEN!
    Aug 31, 2011 @ 19:18:45

    Jag krossar dig och vem som helst i en debatt om invandringen! Garanterat! När skall du börja bevisa att massinvandringen är bra för Sverige. Vet du hur lätt jag mosar dig? Som en björn mot en mus!

    Svara

    • Anonym
     Aug 31, 2011 @ 19:24:12

     Mosa på du! Börja med att säga några argument för varför invandring är dålig istället för att bara skryta om hur bra du är på allt!

     Svara

     • Anonym
      Aug 31, 2011 @ 19:34:15

      Och när ska du ge några bevis för att det ens förekommer någon ”massinvandring” som du alltis tjatar om?

     • KLARTEXTEN!
      Aug 31, 2011 @ 19:35:12

      Häng inte upp dig på det ordet idiot! Du försöker bara undvika ämnet! Visa istället att dagens invandring är bra för landet.

     • Anonym
      Aug 31, 2011 @ 19:42:37

      Visst! Vi har för få läkare! Vad är bäst, att man inte får vård alls eller att man får vård av en invandrare?

      Din tur! Fly nu inte från ämnet, berätta vad som är dåligt med invandring!

     • KLARTEXTEN!
      Aug 31, 2011 @ 19:52:02

      Al Qaidas ledare är läkare! Så läkare är ingen garanti för att dom är sekulära på något sätt. Jag skulle föredra icke muslimska läkare också. Det finns faktiskt fattiga människor även i Indien och Kina, varför måste vi ta hit miljoner muslimer???

      Dom flyr inte från islam! Dom flyr från fattigdom. Men dom är för dumma för att begripa att det är islam som är problemet. När vi har många muslimer så får vi samma problem som dom muslimska länderna! Det är problemet!

     • KLARTEXTEN!
      Aug 31, 2011 @ 19:44:51

      Vår stora invandring är dålig för att:
      Det är väsentligen outbildat folk som kommer, folk som inte behövs på den svenska arbetsmarknaden. Istället för fejk-flyktingar skall vi ta emot ren arbetskraftsinvandring från icke muslimska länder.
      Det är alldeles för många muslimer. Det är dåligt därför att islam har gjort muslimska länder till skitländer. Muslimerna saknar vetenskap av betydelse. Utan västs uppfinningar och upptäckter skulle dom leva kvar i medeltiden. Islam hindrar vetenskapligt tänkande och därmed välstånd! Varje muslimskt land är dömt att leva i fattigdom såvida dom inte hittat olja.

      Islam är en aggressiv religion där massmördare hamnar i paradiset. Befrämjar inte fred. Muhammed deras främsta förebild, var krigisk och massmördade judar bla a. Därför finns det så mycket våld bland muslimer.

      I takt med att muslimerna blir fler så ökar islams inflytande och Sverige hamnar i ett sluttande plan mot fattigdom. Färden har redan börjat! Det finns mycket med, men vi kan börja med detta. Vassego! Förmodligen hinner jag inte svara på din nästa kommentar förrän imorgon dock.

     • Anonym
      Aug 31, 2011 @ 20:03:14

      Tack för ditt första något så när sakliga svar på väldigt länge!

      Har du något över huvud taget som styrker att det är ”väsentligen outbildat folk som kommer”?? Jag är väldigt trött på den svenska sjuksystemet där man kan behöva vänta flera år innan man får något gjort! Säkert varannan läkare jag varit hos har dock varit icke-svensk. Läkare har rätt hög utbildning, det vet du va? Jag vill inte ens tänka på hur länge jag fått vänta om inte dessa invandrare funnits, vilket hade inneburit att det funnits ännu mycket färre läkare i Sverige! Jag kan tillägga att jag inte på något sätt har tyckt att dessa läkare varit sämre än de svenska. Jag har även bott i flera län så det är inte någon lokal företéelse.

      Sen drar du en otroligt naiv slutsats! isst, många muslimer lever i fattigdom. Det gör även buddistiska ostasiater, hinduiska indier, afrikaner som är både kristna och har sina naturreligioner! Varför tror du att fattigdom har något att göra med islam? Vi i väst har inte tagit oss till toppen genom att vara smartare än andra, vi har gjort det genom att förtrycka andra! Att utnyttja dem som slavar etc!

     • KLARTEXTEN!
      Aug 31, 2011 @ 20:15:00

      Jo jag vet att läkare har lång utbildning, tro mig. Visst är muslimska läkare OK! Men återigen Zawahiri är läkare och chef för Al Qaida. Vad är det för fel på läkare från Indien och Kina??? Men förstås hellre muslimska läkare än muslimska outbildade.

      Jag har bloggat om detta. Läs tex ”Muslimska länder ekonomiska fiaskon” (typ). Indien och Pakistan var samma land förr. Men nu har hinduiska Indien mycket bättre ekonomi än muslimska Pakistan.

      Inget muslimskt land (utan olja) är en välfärdsstat! All länder med demokrati, yttrandefrihet och jämlikhet är icke muslimska länder. Alla välfärdsstater är icke muslimska (med undantag av någon rik oljestat). Slaveri finns fortfarande i Afrika! Muslimerna har haft slavar mycket längre än kristna! Förr var slaveri normalt för alla länder!

      Massor med fakta; flyktingströmmen, skillnaden mellan muslimska länder och välfärdsstater, muslimernas brist på höv vetenskap pekar allt i samma riktning. Islam förmår inte skapa demokatiska välfärdsstater! Dessutom är islam oförenligt med demokrati, yttrandefrihet och jämlikhet. Många muslimska länder är antingen en religiös eller sekulär diktatur. Dom klarar ofta inte att vara demokratiska en längre tid, för när islamisterna vinner valet är demokratin borta. Det vill ofta militären hindra med en militärkupp, som skett i många muslimska länder.

     • Anonym
      Sep 02, 2011 @ 14:10:06

      Vem har sagt att det är fel med kinesiska läkare? Vi bör väl sträva efter att ha så bra läkare som möjligt oavsett deras, ursprung, hudfärg, religion, kön osv, saker som absolut inte har nåt alls att göra med dennes jobb?!

      Och vad spelar det för roll om en al-Qaida-medlem är läkare? Det gör knappast andra muslimska läkare till al-Qaida-medlemmar! Det finns svenska nazister som är läkare också, det kan jag försäkra dig om. Ska vi banna alla svenskar från att bli läkare bara för det? Ett (av måååånga) fel som ni alltid gör är att säga typ: Muslimen Kalle Svensson är idiot, alltså är alla muslimer idioter.

     • KLARTEXTEN!
      Sep 02, 2011 @ 15:09:58

      Muslimska läkare utmärker sig inte mer än kinesiska, indiska osv. Mycket bättre att ta hit dom, så slipper vi allt skit som islam innebär. Poängen med Att Zawahiri är läkare och terrorist är att det visar att hög utbildning inte alls är någon garanti mot terrorister.

 4. ollie
  Aug 31, 2011 @ 08:07:45

  Och ditt eget kommentarsfält? Idiot.

  Svara

 5. Anonym
  Aug 30, 2011 @ 18:46:59

  Jag ogillar censur, både på expressen och på Politiskt ”In”korrekt. Men jag förstår tidningarnas dilemma även om det inte försvarar tilltaget. När man har ett gäng till synes heltidsjobbande kommentarsfälts proffs som skriver om 200 inlägg om islam på en artikel som handlar om påvens kommentarer kring prästers pedofilskandaler, vargjakt eller försurning av sjöar.

  Det blir liksom omöjligt att diskutera ämnet när man måste ta sig förbi sida upp och sida ner av SD svammel för att hitta kommentarer om ämnet.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Aug 31, 2011 @ 10:35:30

   Vad är ett ”kommentatorsfältsproffs”? Förklara det först! Självklart skall alla kommentarer hålla sig till ämnet och inom lagens ramar! Hur fan kan du tro att jag skulle anse annat? Jag förutsätter det förstås!

   Man skall bara skriva om islam och massinvandring i relevanta artiklar. Däremot är det inte ovanligt att någon PK slungar ur sig att man är rasist eller typsk SD osv. Då ger man igen och debatten har spårat ur.

   Svara

   • Anonym
    Aug 31, 2011 @ 18:12:16

    Proffs brukar betyda att man får betalt för det, kan livnära sig på det. Jag tror dock inte att det handlar om avlönade skribenter utan helt enkelt om ett litet antal idioter som bestämt sig för att spamma söner varanda nättidning som finns och förstöra för resten av läsarna.

    Svara

    • KLARTEXTEN!
     Aug 31, 2011 @ 19:09:12

     Är du religiös? Muslim kanske? För du är uppenbarligen troende. Du har garanterat fel. Här är det bara du som spammar. Så passa på att för försvara vår invandring. Jag älskar att krossa era dumma skallar!

     Svara

     • Anonym
      Aug 31, 2011 @ 19:20:44

      Om du nu är så bra på att krossa dina motståndare, varför använder du inte sakliga argument istället för personliga påhopp och liknande?

      ”Du har garanterat fel” är knappast ett bra argument. Du klarar inte ens av att säga vad som är fel utan försöker bara att klanka ner på personerna du skriver med. Det kan hända att ni korkade sverigedemokrater skulle gå på nåt sånt men vilken vettig människa som helst kan se att du inte har nåt vettigt att komma med utan tar till vilka fula trix som helst för att hävda dig.

     • KLARTEXTEN!
      Aug 31, 2011 @ 19:24:45

      Det är min aggressiva personlighet. Min kamplust. Jag älskar att krossa skallar. Ju större desto bättre! Om du har sett Inglourius basterds, så känner jag mig som juden som krossade nassarnas skallar. Härlig typ i min smak!

      Jag bemöter gärna aggressivitet med just aggressivitet. Jag behöver inte ha dåligt samvete att krossa den skallen. Men om motståndaren resonerar sansat så gör jag det också. Då är han chanslös.

      Om du resonerar förnuftigt så gör jag det alltså också. Men tro mig, du kommer att ge upp snabbt! Varför skulle du klara vad ingen annan klarar???

     • Anonym
      Aug 31, 2011 @ 19:35:48

      Haha när ska du börja ”krossa” dina meningsmotståndare med sakliga argument och inte bara dina tomma ord om att ”jag är bäst” och ”du är idiot” hela tiden?

 6. svenskasvensson
  Aug 30, 2011 @ 13:43:38

  Tidningarna har insett att deras nyheter får kritik, och det orkar dom inte med. Så därför inför dom Censur, vi får sluta köpa dessa tidningar helt enkelt, visa dom vilka det är som bestämmer.
  http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/

  Svara

 7. Kentha
  Aug 30, 2011 @ 12:10:40

  För det första så måste ägandet spridas. Skall en demokrati fungera måste vi ha olika aktörer med olika åsikter på banan. Eftersom tidningarna klarar sig pga mina skattepengar ”pressstödet” så vill jag se bot och bättring. Om nu tidningarna är privatägda och får göra som de vill så vill jag att pressstödet dras in.

  Svara

  • Anonym
   Aug 30, 2011 @ 13:46:09

   Det är en väldans tur att tidningarna ”får göra som de vill”! Om staten skulle bestämma vad tidningarna måste skriva/inte får skriva så skulle knappast Sverige kunna kallas för en demokrati mer!

   Svara

   • KLARTEXTEN!
    Aug 30, 2011 @ 17:14:41

    Och vad skulle det göra för skillnad om staten ägde tidningarna? Ingen såvitt jag vet. Samma PK-skit!

    Svara

  • KLARTEXTEN!
   Aug 30, 2011 @ 17:13:49

   Fast AB och Expressen får inget presstöd. Men annars håller jag helt med! Invandrinskritiker måste få en tidningskanal eftersom massinvandringen är en ödesfråga för landet.

   Svara

   • Anonym
    Aug 30, 2011 @ 21:48:09

    Måste få?
    Basera inte möjligheten att ge ut en tidning på eventuella tidigare erfarenheter av anskaffande av kapitalkrävande varor.
    Förr eller senare får man betala själv.
    Eller också får man göra som innan, be mor och far.

    Svara

    • KLARTEXTEN!
     Aug 31, 2011 @ 10:39:42

     I så fall har vi ett demokratiskt problem. Ena parten äger all tung media och har därmed i princip monopol på opinionsbildning. Det är ett stort demokratiskt problem som måste lösas!

     Svara

     • Anonym
      Aug 31, 2011 @ 18:16:13

      Visst, mångfald är bra! Så långt är vi överens!

      Du och dina polare har dock ingen som helst koll på yttrandefrihet etc, det kan man se på dina inlägg och kommentarer här. Att kommentera nättidningar har inget med yttrandefrihet att göra!

      Ni använder bara det som ett argument för er sak, ni vill ha kvar eran spam-kanal. Men det kan ni ju inte säga rakt ut så då kör ni med censur-kortet och hoppas att ingen ska förstå att ni inte har en jävla aning om vad ni snackar om!

     • KLARTEXTEN!
      Aug 31, 2011 @ 19:10:14

      Ert problem är att ni inte har något att skriva, eftersom ni inte kan försvara massinvandringen. Måste ha varit tungt!

     • Anonym
      Aug 31, 2011 @ 19:37:30

      Haha du är för rolig. Klagar på att dina ”motståndare” inte har några argument, men än så länge så har jag inte sett dig presentera ett enda argument över huvud taget för att invandring skulle vara dåligt.

 8. Trackback: Den nynationella rörelsen tycker till: Angående kommentarsfälten « nynationalisterna
 9. Anonym
  Aug 30, 2011 @ 08:43:05

  ”Dom tror vi är idioter” Kanske därför att ”vi” är det?! Yttrandefrihet har ABSOLUT INGENTING att göra med möjligheten att kommentera i nättidningar! Precis som du bestämmer vad som får stå i din blogg så bestämmer en tidning vad som får stå på deras sida, det har ABSOLUT INGENTING med censur att göra. Om staten skulle säga vad som inte får stå i en nättidning, då skulle det vara allvarligt brott mot det öppna samhället. Men en tidning har all rätt i världen att bestämma vad som ska och inte ska stå i deras tidning/nättidning.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Aug 30, 2011 @ 10:50:27

   Då är det fel på ägandet. Två stora koncerner äger alla stora tidningar i landet. Dom har en monopolsituation där alla avvikande åsikter censureras. Riksdagen borde tvinga koncernerna att sälja av dom flesta tidningar till mindre fristående ägare. Enda chansen att få yttrandefrihet.

   Om all tung opinionsbildning är koncentrerad till invandringsförespråkarna, så är yttrandefriheten åsidosatt! Så skall det inte funka i en demokrati. Invandringsfrågan är en alltför viktig fråga, eftersom vi byter ut vår befolkning mot muslimer. Landet överlämnas till muslimerna helt enkelt. Det blir tufft för våra barnbarn.

   Svara

   • Anonym
    Aug 30, 2011 @ 11:57:03

    Det är fritt fram för dig att starta en egen tidning om du inte är nöjd med de som finns. Knappast ett omöjligt projekt även om det kommer bli väldigt tufft att bli en av ”de stora”.

    Jag anade att du var en vanlig sverigedemokrat, det är ni som har fasat mest inför stängning av kommentarsfält (iaf ser det ut så på dn.se), antagligen eftersom en av era större spamkanaler då skulle tystas. Vidare är det skitsnack att säga att ni inte får det utrymme i media ni förtjänar. SD fick runt 5% men får ofantligt mycket mer utrymme i media/den politiska debatten. SD är kraftigt överrepresenterade i media i förhållande till sina 5% röster!

    Till sist: Jag vet egentligen inte varför jag ens svarar här. Du är ju uppenbarligen en vanlig konspirationsteoretiker och sånna är det sällan lönt att försöka banka in fakta i huvudet på. ”eftersom vi byter ut vår befolkning mot muslimer”. Så osant som det bara kan bli!!

    Svara

    • KLARTEXTEN!
     Aug 30, 2011 @ 17:09:44

     Du kanske inte begriper något om medias makt att påverka opinionen. En makt dom missbrukar å det grövsta, som tom inspirerade Breivik till sina illdåd! Oavsett ägande så är det så att tidningarna har en nyckelroll i varje demokrati. Det räcker inte att tidningarna är fria (vilket dom iofs inte är). Dom måste dessutom tala sanning (vilket dom inte gör). Tidningarna agerar helt i strid med demokatins principer: att vara kritiskt granska makten och förmedla sanningen. Dom gör varken eller. Det är ett problem för yttrandefriheten och därmed demokratin. Helt oavsett ägandet!

     Vår ynka chans att göra oss hörda är via kommentarerna. Nu stoppas även den ventilen. Tidningarna missbrukar sin makt totalt. Två stora koncerner äger alla stora tidningar. Tidningarna måste tvångssäljas till flera oberoende ägare, däribland invandringskritiker!

     Om vi får in 30.000 nya muslimer årligen så blir det säkert 2,5 miljoner på 60 år. Dvs totalt 3 miljoner muslimer. Hur tror du Sverige ser ut då?

     Svara

     • Anonym
      Aug 30, 2011 @ 21:53:04

      Om 60 år tror jag inte att många muslimer i Sverige går att skilja från..
      de som blotar på midsommar?
      de som är pingstvänner?
      de som är ateister?
      De korkade stackare som kommenterar på din blogg? 😉

     • KLARTEXTEN!
      Aug 31, 2011 @ 10:41:21

      Jaså? Se hur muslimerna fortfarande är efter 1400 år! 2a generationens muslimer i väst är mer fundamentalistiska än sina föräldrar. Allt pekar på motsatsen till vad du hävdar!

     • Anonym
      Aug 31, 2011 @ 18:36:49

      2a generationens norrmänn är uppenbarligen mer fundamentalistiska än sina föregångare. Hata alla norrmän!

 10. Britta Berg
  Aug 29, 2011 @ 22:46:19

  Klockren censur. SKANDAL!!! Så billigt har Sveriges etermedia sålt sig och sina fina löften om yttrandefrihet, helt enkelt reat ut den hörnsten som vår demokrati vilar på. Det behövdes inte mycket kritiskt tänkande ”i fel riktning” förrän ”den demokratiska” vänster/islamkramande pressen skrek censur. Hur kan det ske? Vi är på väg tillbaka till medeltiden.

  Svara

  • Anonym
   Aug 30, 2011 @ 14:32:59

   Hur kan man tycka att yttrandefriheten grundar sig på möjligheten att kommentera nättidningar??

   En slutsats man kan dra av dit inlägg torde vara att det för en så där 10 år sedan, när det inte gick att kommentera nättidningar, då levde vi på medeltiden. Och för 20 år sen när det inte ens fanns nättidningar, var det stenåldern då eller?

   Väx upp! Lär dig tänka! Börja med att gå om låg och mellanstadiet så ska du se att du lär dig en hel del nyttigt!

   Svara

   • KLARTEXTEN!
    Aug 30, 2011 @ 17:23:06

    Med nättidningarna har tidningarna ytterligare en kanal. Deras stämma har blivit ljudligare. Vi har genom kommentarerna kunnat komma till tals lite. Vi har kunnat delta under censur. Nu blir det ännu värre.

    Invandringsfrågan var ingen stor fråga förr. Förr fanns alla viktiga åsikter representerad i åtminstone någon tidning. Så inte idag. Ingen tidning är invandringskritisk. Nätkommentarernas betydelse beror på att invandringskritikerna inte äger några tunga media. Kommentarerna är deras andningshål.

    Mediaägandet är alltför koncentrerat!

    Svara

    • Anonym
     Aug 31, 2011 @ 18:19:47

     Kan avsaknaden av större invandrarkritiska tidningar helt enkelt bero på att de flesta människor har insett hur fel rasism och islamofobi är? Att invandring faktiskt är nåt bra?

     Jag ser inga tidningar som är för lagligt djursex heller. Eller någon tidning som tar ställning för pedofili? Varför inte, tänk på de stackars gubbarna som inte får sina behov tillfredställda! Är detta censur? Nej, det är sunt förnuft. Ingen vettig människa är för pedofili/rasism/nasism etc etc!

     Svara

     • KLARTEXTEN!
      Aug 31, 2011 @ 19:14:17

      Rasism är åt helvete fel! Det tycker jag också! Islamofobi också! Men islam är dåligt för Sverige! Och även för deras misslyckade hemländer. Ingen tillfällighet att muslimer flyr från muslimska länder till väst!

      Om du anser islam är bra. Förklara då varför miljoner flyr från muslimska länder till väst! Och inte i motsatt riktning.

     • Anonym
      Aug 31, 2011 @ 19:41:06

      Hm, intresssant! Du tycker alltså att det är islam som är fel, inte de människorna? Då borde du ju ta emot muslimer med öppna armar! De som ”flyr från muslimska länder till väst” borde ju belönas och inte förtryckas?! De är så smarta att de lämnbar sina muslimska förtryckande länder och istället flyttar till Sverige, de borde ju ses som riktiga hjältar!

     • KLARTEXTEN!
      Aug 31, 2011 @ 19:49:52

      Problemet är att med många muslimer så blir islam (dåligt) starkare. Alltså måste den muslimska massinvandringen stoppas. Muslimer är helt ok som människor! Men miljoner muslimer är ett jätteproblem! Se på Iran. Underbara muslimer (tror jag), men dom hänger bögar, barn och stenar kvinnor , pga islam. Fina människor förvandlas till odjur av en dålig ideologi! Glöm inte att dom tror på islam. Skulle dom bli kristna skulle jag bli jätteglad och välkomna dom!

      Dom tar hit grundproblemet islam!

     • Anonym
      Sep 02, 2011 @ 14:15:39

      Du missar en otroligt viktig aspekt av det hela! Iran för en absurt dålig och omänsklig politik på väldigt många sätt, där är vi överens. Men det beror knappast på att många iranier är muslimer utan det beror på att de har totalt galna ledare.

      Tänk dig själv, om gubben Reinfeldt skulle få en knäpp i skallen och plötsligt drev igenom nån helt galen idé, skulle då hela sveriges befolkning klassas som idioter över en natt? Nej, det är gubben Reinfeldt som är idiot isåfall! Men det var ju vi som valde honom, det måste ju vara vårat fel? Tänk då på Iran, där är det inte ens folket som har fått välja sina ledare! Du har ju själv konstaterat att många muslimer flyr sina länder, kan det vara för att de inte gillar sin politiska ledning?

     • KLARTEXTEN!
      Sep 02, 2011 @ 15:13:11

      Att Iran och många andra muslimska länder har diktatur är ett direkt resultat av islam. Med demokrati riskeras alltid att islamisterna vinner valet och inför sharia. Militären vill ofta hindra detta med en militärkupp. I Iran vann sharia.

      Shariastaten är den naturliga formen av islam. Dom flesta som flyr muslimska länder gör det av ekonomiska skäl. När Sverige har en majoritet muslimer lär vi få samma problem som i muslimska länder.

     • Anonym
      Sep 02, 2011 @ 14:18:59

      Det finns många politiska ledare som både är muslimer och galningar! Men Hitler var nazist, och galning väl? Pinochet var kristen, Franco lika så. Stalin var knappast muslim. Kan det vara så att det alltid kommer att finnas idioter som blir ledare för ett land? Kan det vara så att det inte har just något med religionen att göra?

     • KLARTEXTEN!
      Sep 02, 2011 @ 15:17:10

      Icke religiösa diktaturer ersätts enkelt av demokrati, om folket inte har islam som religion. Så skedde därför i Tyskland, Sovjet, Spanien, Argentina, Grekland osv.

      Är folket muslimer så är religiös diktatur fullt normalt (enlig islam). Tvärtom är demokrati, yttrandefrihet och jämlikhet helt i strid med koranen. Så i Iran ersattes dikturen av en annan diktatur: sharia. Alla muslimska länder kommer att dras med stora demokratiska problem under mycket lång tid.

     • KLARTEXTEN!
      Sep 02, 2011 @ 15:18:34

      Jag har sagt till dig att inte ta andras signaturer! Dom åker i papperskorgen! Sluta med det en gång för alla! Utan massinvandring hade vi inte haft någon bostadsbrist, NEJ!

      Nu är det dags att du förklarar varför vi bör forsätta med den muslimska massinvandringen!

     • Anonym
      Sep 02, 2011 @ 15:28:02

      Du skriver: ”Icke religiösa diktaturer ersätts enkelt av demokrati”

      Menar du alltså att det är religion som är ett problem, inte att det är den specifika religionen islam?

      Och om du, citatet till trots, menar att det är just islam det är fel på, förklara då för mig varför så många av världens minst demokratiska länderna så gott som saknar muslimer!! Jag tänker till exempel på Nordkorea, Burma, Centralafrikanska republiken, Kina och många fler.

     • KLARTEXTEN!
      Sep 02, 2011 @ 17:31:30

      Jag var otydlig. Religionen islam är det stora problemet. Som vi alla vet kan alla länder bli diktaturer. Men icke muslimsk länder blir normalt demokratier när väl diktaturen fallit: Sovjet och länderna som tillhörde det: Polen, Tjeckoslovakien, Ungern osv. Spanien, Grekland, Argentina, Sydafrika mm.

      Men muslimska länder tenderar att förbli religiösa eller sekulära diktaturer även när diktaturen fallit.

     • Kanin
      Sep 05, 2011 @ 10:18:53

      ”On 02 september 2011 at 15:13 KLARTEXTEN! said:
      Att Iran och många andra muslimska länder har diktatur är ett direkt resultat av islam”.

      Iran under Palavi dynastin var en sekulär diktatur, med en tid av demokrati där Mosaddeq valdes av det Iranska folket ända tills CIA och MI6 genomförde en statskupp och tvingade tillbaka landet i en diktatur.

      Irak under Saddam Hussein var en sekulär diktatur, Hussein hade hjälp i att ta livet av konkurrensen av just CIA.

      Vad hade då diktatorn Saddam och den demokratiskt valde Mosaddeq gemensamt? Båda förstatligade de nationella oljebolagen och hamnade därigenom i stormakternas missgunst.

      I dagens Iran är det Achmadinejad och hans polare i revolutionsgardet som bestämmer, mullorna har blivit en randnotis utan makt.

 11. Trackback: Nu förhandsgranskas Expressens kommentarer – eftersom man vill ha större öppenhet « Pinglans Tankar – den ej politiskt korrekta bloggen
 12. Henke
  Aug 29, 2011 @ 21:41:58

  Innan internet fanns det också yttrandefrihet; demonstrationer t ex. Sen har du ju din blogg där du får skriva exakt vad du vill. Det tycker jag är den ultimata yttrandefriheten så sluta spela martyr. Det förekommer en hel del personangrepp på olika tidningars sk ”forum”. Jag ser det varje dag.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Aug 30, 2011 @ 03:20:50

   Alla tunga media (TV och tidningar) ägs av invandringsförespråkarna, som censurerar resten!Tidningarnas främsta ansvar är att granska makten och värna yttrandefriheten. Men maktens invandringspolitik granskas inte! Istället för att tillämpa yttrandefrihet så ljuger och mörkar tidningarna invandringsfrågorna samtidigt som kritiker censureras och nu åsiktsregistreras! Man använder sitt monopol till att lura allmänheten och i övrigt kväva debatten om invandringen!

   Bloggare har oerhört få läsare jämfört med tidningar! Balans existerar inte. Allt detta är ett stort demokatiskt problem! Invandringsförespråkarna har ett monopol som utnyttjas för indoktrinering samtidigt som kritiker censureras.

   Svara

   • Anonym
    Aug 30, 2011 @ 14:40:57

    Allt handlar inte om invandring, även om ni konspirerande anhängare av sverigedemokrater vill tro det. Att en tidning stänger av möjligheten att kommentera behöver INTE betyda att de försöker ”kväva debatten om invandring”!! Det har inte slagit dig att de gör det för att de flesta kommentarerna är oseriösa? För att offtopic-inlägg dominerar och grova påhopp är vardagsmat?

    Väx upp! Du verkar tro att precis hela samhället handlar om invanring, att inget man säger eller gör utgår från något annat än invandringen.

    ”Bloggare har oerhört få läsare jämfört med tidningar” skriver du. Det är inte sant. Enskilda bloggar må ha få läsare men bloggosfären har ofantligt många läsare. Om en stor del av befolkningen har samma åsikter som du, då kommer det avspeglas på internet i stort och läsas av mängder av människor. Ditt problem är att du står för en åsikt som delas av några få procent av befolkningen och andelen relaterade inlägg i diverse bloggar blir motsvarande.

    Svara

    • KLARTEXTEN!
     Aug 30, 2011 @ 17:26:16

     Skärp dig! Mattson har tydligt deklarerat att det är islam- och invandringskritiker dom vill åt! Läs vad han skrivit!

     Svara

     • Anonym
      Aug 31, 2011 @ 18:22:55

      Som nån skrev i en annan kommentar här, ni islamofober är hopplösa fall. Om en nättidning begränsar kommenteringsfunktionen så kan det omöjligt bero på något annat än att de vill skydda muslimer. Att något skulle handla om annat än islamofili är utanför er världsbild.

 13. Erik L.
  Aug 29, 2011 @ 21:01:08

  Det är ju bara att tacka och ta emot för bloggare och andra nyhetssidor, när gammelmedia vill mörka och manipulera det folket tycker.
  Snacka om läsaranstormning till den ”andra sidan”!!

  Svara

 14. qqpp
  Aug 29, 2011 @ 19:42:26

  Du har fått ganska mycket om bakfoten kompis. Framförallt att det skulle handla om någon slags ”saklig” debatt i kommentarsfälten. För varje kommentar som bemöter rasisternas (och ja, jag tänker säga att det är rasister, du kom antagligen bitcha om det) kommentarer kom 40 stycken nya (och som av någon anledning alltid struntar i alla de sakliga motargumenten som uppstår).

  Och här är kickern: Det är oftast en (1) person som skickar uppemot 20 kommentarer under olika pseudonymer. Ibland skickar den personen en kommentar som lite lamt försöker ”motargumentera” för att sedan bli motbevisad. (alltså att den argumenterar mot sig själv för att försöka visa hur starkt case rasisterna har). Detta är något som nästan all media skrivit artiklar/notiser om när de har undersökt IP-loggarna i sina kommentarsfält.

  Så, för att det ska finnas en debatt över huvud taget behöver ni foliehattar lära er hur debatter går till. Sluta fuska, bemöt argument, var sakliga och ange källor. Men det gör ni aldrig, och kommer nog inte göra det, för så fort debatten blir tagen på riktigt blir ni nerkörda eftersom hela er världsbild är en vriden konsperationsteori där ni är de enda ”sanningssägarna” och alla andra ljuger.

  Men å andra sidan… Du avslutar ditt blogginlägg med att Breivik, den värsta terroristen i Europas moderna historia, hade rätt. Så att eh…

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Aug 30, 2011 @ 03:13:37

   Jag garanterar dig, jag krossar själv lätt 100 debattörer om jag har rätt! Det är inte antalet motståndare som skapar problem, utan deras argument! Problemet för invandringsförespråkarna är att dom saknar vettiga argument!

   Vad har du för belägg att det är vanligt att en person skriver under olika signaturer? Tror jag inte alls! Själv skriver jag alltid unde en och samma signatur (om jag inte portats).

   Brevik hade helt rätt om mediacensuren! Sen får en idiot som du tycka vad du vill!

   Jag kan demonstrera hur dumma och svaga ni är: Försök försvara massinvandringen av muslimer så lovar jag att jag krossar dig i denna debatt! Om du vågar! Du kommer garanterat inte att censureras! You and me! Du får å andra sidan släpa hit så många invandringsförespråkare du vill. Jag mosar er!

   Svara

   • Anonym
    Aug 30, 2011 @ 14:45:31

    Till att börja med så kan det ju påpekas att det INTE FINNS någon ”massinvandringen av muslimer”. Argumentet om en påstådd ”massinvandring” är ett av de allra löjligaste och men ändå vanligast förekommande bland er konspirationsgalna sverigedemokrater.

    Svara

    • KLARTEXTEN!
     Aug 30, 2011 @ 17:28:58

     Om inte europas största invandring (per capita) klassas som massinvandring. Då existerar ingen massinvandring.

     Varför anser du det vara vår skyldighet att försörja alla muslimer? Om inte dessa människor tyckte islam var så jävla viktigt så hade även dom haft välstånd. Nu får dom skylla sig själva!

     Svara

     • Anonym
      Aug 31, 2011 @ 17:55:58

      Du säger det så bra så: ”Då existerar ingen massinvandring” Precis så är det. Har du något belägg för dina konspirationsteorier?

     • KLARTEXTEN!
      Aug 31, 2011 @ 18:06:09

      Vilka konspirationsteorier? Du behöver inte tycka att det är massinvandring. Jag oroar mig inte för det. Däremot skulle jag bli orolig om du kunde visa att massinvandringen är bra för Sverige på sikt, säg 50 år. Kan du det? Nä tänkte väl det. Du är väl ett sånt där rövhål som ”tycker att massinvandringen är bra”, utan att själv begripa varför! Pucko!

     • KLARTEXTEN!
      Aug 31, 2011 @ 18:57:35

      Ingen bryr sig om ifall du inte fattar.

     • KLARTEXTEN!
      Aug 31, 2011 @ 18:29:21

      Varför är den dålig då?

 15. Trackback: ”Vi och dom”, primatens staminstinkt fångad i två ord! | Varghjärta
 16. Trackback: Man är högerextremist eftersom man hatar feminster « Pinglans Tankar – den ej politiskt korrekta bloggen
 17. zoega59
  Aug 29, 2011 @ 18:04:29

  Absolut ingen attack mot yttrandefriheten

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Aug 29, 2011 @ 18:11:39

   Detta visar att ni saknar förmåga till logiskt tänkande. Ökad censur och åsiktsregistrering är en attack mot yttrandefriheten, i synnerhet när en av landets två största tidningar står för censuren!

   Svara

 18. svenskasvensson
  Aug 29, 2011 @ 17:56:25

  Dom gör allt för att skydda invandringen , ingen kritik ska få finnas. Sverige är Europas Kina :p
  http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/

  Svara

  • Anonym
   Aug 30, 2011 @ 14:53:18

   Gäsp. Vad har skydda invandringen att göra med att de stänger kommentarsfunktionen?? För att det nästan bara står invandrarfientligt SD-skitsnack i vartenda kommentarsfält menar du? I nästan varenda artikel, oavsett vad den handlar om? Hm, kan det vara så att de är trötta på att 95% av alla inlägg är offtopic, inte att de vill ”skydda invandringen”? Neeej så klart inte, på med foliehatten! Varenda förändring i världen är bara ett steg för att ”skydda invandringen”. Allt som görs och säge handlar om invandringen, varför skulle nån bry sig om något annat än invandringen. Rättar till foliehatten.

   Svara

   • KLARTEXTEN!
    Aug 30, 2011 @ 17:30:54

    Det är helt ok att radera olagliga kommentarer och alla som är off topic. Men bara stolpskott har svårt att fatta att det är islam – och invandringskritiken dom vill åt. Är du dum eller låtsas du bara?

    Svara

    • Anonym
     Aug 31, 2011 @ 18:06:31

     Det är knappast islamkritiker de vill åt, det är alla som hatar ekorrar. Det fattar väl tom du? Ni konspirationsteoretiker är för roliga, riktigt underhållande faktiskt. Ni bestämmer er för en sak och sen tror ni på fullt allvar att precis hela världen handlar om denna enda sak, allt som människor gör, säger , ja tom tänker handlar endast om detta.

     Svara

     • KLARTEXTEN!
      Aug 31, 2011 @ 18:25:30

      Vadå konsritation? Det är klart att allt tidningar gör är för att de älskar islam!

     • KLARTEXTEN!
      Aug 31, 2011 @ 19:17:17

      Om du stjäl andras pseudomyn så raderar jag kommentarerna. Läsarna bör ha en chans att kunna skilja skribenterna åt. Det är iofs lätt när det gäller oss. Dom ser ju vem som skriver korkat resp förnuftigt. Men det handlar om pincipen! Bara för att jag älskar att debattera så låter jag dessa kommentarer vara kvar, men inga andra under stulen pseudonym!

     • KLARTEXTEN!
      Aug 31, 2011 @ 18:58:57

      Du är dummare än en åsna! Har du inte läst vad Mattson och Helin skrivit! Svart på vitt att det är islam- och invandringskritiken dom vill åt. Du är bara förjävla dum!

     • KLARTEXTEN!
      Aug 31, 2011 @ 19:06:28

      Jag har aldrig påstått att dom är upphovet till allt ont. Bara att dom skapar en jävla mass problem, som grupp. Det finns givetvis även bra muslimer. Men deras religin är dålig, så även bra muslimer har en dålig religion.

     • Anonym
      Aug 31, 2011 @ 19:07:17

      När man övergår från att argumentera till att kalla ”motståndaren” för öknamn, säga att h*n är ”dum” etc, kort å gott angripa personen och inte vad som sägs, det brukar vara ett av de tydligaste tecknen på att man har feeeeeel!

     • Anonym
      Aug 31, 2011 @ 19:08:45

      Då borde du väl starta en kampanj att konvertera muslimer till ateister eller något annat, istället för att angripa själva muslimerna?

 19. Sten Nilsson
  Aug 29, 2011 @ 16:48:43

  Det är fan ingen attack mot yttrandefriheten att Expressen stänger sitt kommentarsfält. Du verkar vara väldigt förvirrad och rädd.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Aug 29, 2011 @ 17:52:13

   Stänger sitt kommentatorsfält? Dom skall införa förhandscensur och sen även åsiktsregistrering! Är det inte en attack mot yttrandefriheten?

   Du skall minnas att tidningarna är väldigt tunga media och jätteviktiga för yttrandefriheten och därmed även demokratin. Ifall tidningarna bara framför en åsikt om invandringen och tystar övriga så är det ett oerhört ingrepp i ytrandefriheten!

   Svara

   • crprtmthfrckr
    Aug 29, 2011 @ 21:32:31

    Tidningarna är privatägda. De har ingen skyldighet att publicera vilka åsikter som helst. Innan nätupplagorna fanns bara insändarsidorna. Troligen förhandsgranskades insändarna också innan de publicerades. Attack mot yttrandefriheten hade det varit om riksdagen hade stiftat lagar som begränsade er rätt att yttra er offentligt. Du hade friheten att starta en blogg eller hur? Tidningarna är åsiktsorgan. Inte nöjd? Starta din egen tidning. Det är faktiskt ganska enkelt (och om du startar den på nätet är det ganska gratis). Många olika företag ägnar sig åt åsiktsregistrering. Google sparar till exempel alla dina sökningar och anpassar dina sökningar därefter, varför det är lättare att hitta texter som stödjer ens åsikter och kritiserar den andra sidan än tvärtom. Med andra ord tenderar internettrollen att fastna i en åsiktsspiral, där allt de söker på leder till mer stöd för deras befintliga åsikter. Problemet är inte förhandscensuren på tidningarna utan att många människor totalt saknar förmåga till kritiskt tänka (att ifrågasätta allting som stödjer de åsikter man är emot är inte kritiskt tänkande, kritiskt tänkande är att ifrågasätta allting som stödjer dina egna åsikter).

    Oj vilken rant, men det är väl tillåtet i LaLa-land?

    Svara

    • Henke
     Aug 29, 2011 @ 21:45:01

     Mycket bra formulerat!

     Svara

    • KLARTEXTEN!
     Aug 30, 2011 @ 03:19:18

     Tidningarna är oerhört viktiga för yttrandefriheten och därmed demokratin. Om tidningarna bara publicerar ena sidans åsikt och censurerar övriga, så existerar varken yttrandefrihet eller demokrati.

     Invandringsföresråkarna har åsiktsmonopol genom sina tidningar och Tv. Det är antidemokratiskt. Man tillåter invandringspositiva kommentarer men censurerar invandringskritiker. Alla stora tidningar ägs av två olika storägare. Totalt monopol! Uselt för demokratin!

     Svara

     • Anonym
      Aug 31, 2011 @ 18:38:23

      Vartannat blogginlägg du postar bör vara skrivet ur ett muslimskt antirasistiskt perspektiv, allt annat vore ett brott mot yttrandefriheten!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: