Islamiseringen av Sverige, en tragedi!

Nu har stolle nr 1, Brödraskapets Peter Weiderud föreslagit att vi skall fira muslimsk ”julafton”.
En religion där massmördare garanteras en plats i himlen! Precis en sån religion Sverige behöver!

Härlige Kent Ekroth från SD ger dock svar på tal: Fel att bygga upp parallella samhällen

Min vänner, dylika förslag (och senare krav), kommer att öka i frekvens efterhand som muslimerna blir alltfler.

Förslaget är endast ett symptom på smygislamiseringen av landet. När våra barnbarn blivit vuxna är muslimska lagar och självfallet helgdagar en självklarhet. Ni slipper uppleva den värsta skiten, det får våra barnbarn göra.

Massinvandringen av muslimer är en tragedi av monumentala dimensioner. Även sekulära muslimer kommer att få lida, som dom gjorde i hemlandet.

Gör Eid al-Fitr till svensk nationell helgdag

911 Ska förklara händelsen för barn.

Bin Laden Tvivel i elfte timmen.

dödsskjutning Ägde rum vid en moské i Köpenhamn.

Advertisements

20 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Lövet
  Sep 05, 2011 @ 14:44:20

  ”On 05 september 2011 at 12:39 KLARTEXTEN! said:
  Riktigt. Jag utförde ett officiellt övervakat MENSA-test. Antagningsgränsen är 132.”
  131

  ”Jag vill minnas att det mätte upp till 138 och jag hade över det”.
  >/= 135

  ”Kanske jag kan lägga upp ett utdrag av testresultatet, men jag kommer naturligtvis att dölja mitt namn, med resultat att jag kommer att anklagas för fejk”.

  Lägger du upp ditt resultatsbesked med svärtat namn kommer i alla fall jag inte att anklaga dig för fejk (Inte för jag vet vad du heter och inte har du väl gjort testen under pseudonymen ”Klartexten!”, eller?)

  Svara

 2. Rolf Westerberg
  Sep 04, 2011 @ 01:42:48

  Islam begränsar människan frihet och tanke sålunda är troende muslimer mindre intelligenta och lågpresterande,även om enstaka individer kan nå framgång.Det är en ideologi som undertrycker individen,förespråkar sharia en drakonisk och avskyvärd lagstiftning.Islam ser inte kvinnan som en fullvärdig människa hon är enbart värde som mannens egendom.Individen blir avhumaniserad och är beredd att begå de mest fasansfulla illdåd.Vårt land är värt bättre öde än denna vansinneslära.jag skulle vilja byta ut varje muslim mot buddhister sekulära kristna och gärna folk från sydostasien eller östasien.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Sep 04, 2011 @ 08:28:36

   Väl skrivet! Hela den muslimska världen är lågpresterande. Då pratar jag på samhällsnivå (inte individnivå). Högt begåvade muslimer har mycket svårare att åstadkomma stora resultat pga islams begränsningar. Fattiga och utan någon vetenskap att prata om! Allt välstånd dom har, har dom fått från väst! Helt värdelösa! Den framtiden väntar även Sverige om muslimerna blir många här.

   Svara

 3. Anonym
  Sep 02, 2011 @ 13:55:50

  Haha jesus vilken dålig koll du har. Yttrandefriheten i USA är INTE bättre än i Sverige. Att man inte får kommentera nättidningar eller att ingen vill lyssna på dina konspiratoriska galenskaper om en påstådd massinvandring har inget med yttrandefrihet att göra. Jag tycker att svenska tidningar ofta är allt för politiskt korrekta men det har snarast med den svenska fegheten att göra. I Sverige är man otroligt fri att säga vad man vill, även om det inte är tillåtet att säga det VAR man vill.

  Modigt att säga att deras ekonomi är bättre än Sveriges i ett läge där hela deras ekonomiska system håller på att krackelera. Det är även väldigt många i USA som till exempel inte har råd att gå till en läkare hur mycket de än behöver det.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Sep 02, 2011 @ 15:06:13

   Problemet är inte att du får säga vad du vill. Problemet är att du inte får gör det i tunga media! Dessutom misshandlas Sverigedemokrater ofta som bekant. Du är en jävla idiot om du inte fattar att hela det amerikanska ekonomiska systemet är mycket bättre än det svenska. Vakna upp! USA har i deccenier varit en en ekonomisk motor! Deras fria företagande i kombination med antitrustlagstiftning gör detta.

   Svara

   • Anonym
    Sep 05, 2011 @ 11:03:50

    Den ”tunga median” representerar det svenska folket ganska bra. Ni idioter till sverigedemokrater är en obetydlig minoritet och det avspeglas i att den ”tunga median” inte utgår från ert galna konspiratoriska synsätt.

    För övrigt tänker jag inte debattera med dig mer nu. Inte för att jag har ”förlorat”, som jag vet att du kommer svara här. Det är för att 1: Jag och alla människor med mer än två hjärnceller vet att jag har rätt, men att banka in korrekt fakta i skallen på en konspiratorisk sverigedemokrat är rent omöjligt, ni kommer för alltid att vara idioter. 2: Det är inte kul att kallas ”idiot” varenda gång jag har rätt och du känner att du inte kan bemöta mina argument sakligt.

    Fortsätt att leva i din fantasivärld du! Fortsätt att skriva här i din sandlåda, fortsätt att kalla alla som säger emot dig för idioter, fortsätt att blunda för sanningen som flera personer skrivit här, fortsätt att tro att du är gud och aldrig kan ha fel, ens när du blir motbevisad och totalt överkörd. Jag bryr mig inte. Som sagt, fortsätt leka så länge du kan. Om du nån gång i framtiden skulle få för dig att du inte vill tillhöra de nedersta 0.001% av Sveriges befolkning vad gäller intelligens, då skulle jag rekomendera att du startar med att gå om lågstadiet och sen tar dig vidare därifrån.

    Svara

 4. katinka glahd
  Sep 02, 2011 @ 09:31:36

  Islam är en politiskt våldsinriktad ideologi med en ”religiös” grundide som bärande faktor.
  Inom islams grundvalar ,se de som ramar ,finns det ingen plats för jämlikhet och andra demokratiska idder.
  Islam förkastar all åtskillnad mellan vetenskap och ”religiös” tro.
  Demokrati och frihet i de islamska länderna kan inte komma ifråga ,förrän den islamska ”religionen ”sekulariseras från staten vilket aldrig kommer att ske.
  I stället tillåts denna draksådd breda ut sig över Europa och vad vi ser hända är,att det inte är islams modernisering som kommer,utan att det är Europas islamisering som är på väg.

  Svara

  • Anonym
   Sep 02, 2011 @ 14:30:06

   Nämn gärna en enda punkt på vilken Sverige har islamiserats!! Säg en enda förändring i vårat samhälle som har gått åt det muslimska hållet!

   Svara

   • KLARTEXTEN!
    Sep 02, 2011 @ 15:24:22

    Jag kan leva med 500.000 muslimer, inga problem! Men inte med 2 miljoner! Våra barn och barnbarn får det mycket värre än oss!
    Hittills har det inte hänt så mycket, men dom försöker så smått: könssegregerad simning och sexundervisning, slut med skolavslutningar i kyrkan, förslag om muslimska helgdagar osv. Allt fler moskéer byggs, allt fler slöjbärare syns på gatorna. Våld och hot mot dom som vågar teckna Muhammed. Tidningar vågar inte kritisera islam eller publicera Muhammedteckningar. Tidningar censurerar islamkritik.

    Svara

   • katinka glahd
    Sep 03, 2011 @ 10:01:29

    Det är i vardagen som det islamska utbredandet pågår.
    Halalmat i skolorna.I vissa skolor får inget fläskkätt förekomma överhuvudtaget.
    Halalslakterier finns över hela landet trots att det är lag förbjudet att plåga djur i detta land.
    Hyllutrymmet för fläskkött i affärerna minskas ständigt.I stället har det dykt upp kalkonkorv,kalkonburgare,och ”Kalkonbacon”.
    Moskeer poppar upp som svampar ur jorden.I ett land som borde förbjuda dessa monoment över mänsklig ondska!
    Stympning av gossar och flickor försiggår utan protester från inblandade läkare på våra sjukhus-de måste ju hålla masken mot vanvettet-annars ryker karriären.
    Tvångsgitermål förekommer flitigt i de islamska paralellsamhällena inom våra gränser.Minderåriga flickor säljes ut av sina föräldrar till sexualsjuka islamska ,äldre män.
    Skhariadomstolar är i full gång i dessa parallellsamhällen.
    Banker som lånar ut pengar till muselmaner mot avgift i stället för ränta förekommer i våra städer.Pengar luktar som bekant inte!
    Skolavslutningar får inte längre förekomma i kyrkan och vissa psalmer som svenska folket sjungit i över 100 år har tagits bort,för att inte ”krängta” invadörerna.
    Bl,annat ”Fädernas Kyrka”.
    Bönerum förekommer överallt i våra offentliga
    lokaler.Skolor,bibliotek och sjukhus!
    Slöjor,nikaber och burkas blir allt vanligare inslag i gatubilden.
    Mödomshinneoperationer går på rutin,där annat behov av vård får stå tillbaka.Islamska gudstjänster i radio och tv.Muslimska kyrkogårdar tar utrymme från våra hundraåriga gravplatser.
    Våld,rån och misshandel mot unga,medelålders och äldre.Skottlossningar på öppen gata mellan muslimska gäng.
    Särskilda badtider för kvinnor och män i offentliga badinrättningar.Vad kvinnor uppnåt under 100 års kamp för jämlikhet sopas nu snart bort av den framvällande islamiseringen.
    Slöjbeklädda anställda i våra affärer utgör ett mycket oroande inslag.
    Ser jag någon sådan person går jag ut ur affären igen.
    Listan på islamiseringen kan göras mycket längre än så..
    Till sist vill jag slå ett slag för hedersmord och våld mot unga flickor som vill leva modernt i ett modernt samhälle.Det lär finnas ca 70.000 unga kvinnor som lär bli bortgifta utan att få säga sin åsikt om detta.Då hotas de med döden.
    En ny folksport som kallas för”Käckt kast med flicka från balkong” är i stadig tillväxt.
    På halaslakterierna står islamska stollar och besvärger djuren innan de plåga till döds .Och detta i Sverige 2011!! Gud bevare oss från detta!!

    Svara

    • Lövet
     Sep 03, 2011 @ 12:14:51

     ”On 03 september 2011 at 10:01 katinka glahd said:
     Det är i vardagen som det islamska utbredandet pågår.
     //
     Hyllutrymmet för fläskkött i affärerna minskas ständigt.I stället har det dykt upp kalkonkorv,kalkonburgare,och ”Kalkonbacon””.

     Nu är det så att allmänheten blivit uppmärksam på att rött kött (fläskkött) är mer cancerframkallande än vitt kött (fågel).
     http://www.bfr.bund.de/cm/343/studie_zu_fleischverzehr_und_sterblichkeit.pdf
     Det är DÄRFÖR människor äter mer kalkon-, struts- och kyckling-korv än tidigare. Alternativt kan det ju förstås vara en konspiration av muslimer som vill öka belastningen på det svenska systemet genom att helt enkelt leva längre. Vilket alternativ du väljer är ju uppenbart. 😉

     Svara

     • KLARTEXTEN!
      Sep 06, 2011 @ 06:07:08

      En anpassning till islam är sällan en konspiration. Visst finns det muslimer som konspirerar, men det gäller inte den stora muslimska massan.

      Islamisering innebär INTE konspiration! Oftast beror islamisering ”bara” på en anpassning till verkligheten, vilket är ÄNNU värre! En konspiration är mindre hotfull än ett fullbordat faktum!

      Så halal-mat på hyllorna är bara en anpassning till vår stora muslimska population. Detsamma gäller alla andra uttryck för islamisering. Så dra inte alltid den felaktiga slutsatsen att alla påståenden om islamisering grundas i konspirationstänkande.

      Men vi får heller inte glömma att islamisterna de facto medvetet jobbar för en islamisering. Det ligger i deras ideologi. Och alla stora muslimska organisationer ÄR islamistiska. Så mäktiga muslimska krafter jobbar för en islamisering av samhället, men det är inte liktydigt med att muslimer i allmänhet gör det. Men ”vanliga” muslimer i allmänhet gör sannerligen inget för att HINDRA en islamisering! Dom är som vanligt passiva.

     • Lövet
      Sep 06, 2011 @ 08:07:09

      Nu handlade detta exempel inte om Islam utan om att saluhallarna erbjuder mer vitt kött i traditionellt röda köttprodukter. Anledningen till detta är att allmänheten blivit uppmärksam på att rött kött (fläskkött, nötkött, rådjur, häst, etc) är mer cancerframkallande än vitt kött (fågel) och att vi därför har en ökad ansamling av just dessa produkter i mathyllorna.

 5. Blodsven
  Aug 31, 2011 @ 19:04:38

  En sann kristen gick ur kyrkhelvetet för flera år sedan. Kom ihåg att göra det före sista oktober bara…

  Svara

 6. KLARTEXTEN!
  Aug 31, 2011 @ 18:32:50

  Är du kristen?

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Aug 31, 2011 @ 19:20:52

   Eftersom jag inte är religiös så är jag följaktligen inte heller kristen. Men jag tror på kristendomen! I meningen att det är den bästa jämfört med islam. Förmodligen är judendomen lika bra eller bättre. Kristendomen är en religion där demokratiska välfärdsstater kan växa i. I motsats till islam.

   Svara

   • Anonym
    Aug 31, 2011 @ 19:23:25

    Haha ja, USA är ett praktexempel. Gillar du USA?

    Svara

    • KLARTEXTEN!
     Aug 31, 2011 @ 19:38:48

     Om du söker i bloggen på ”draksådd” så kan du läser lite om vad jag anser om USA. Allt är relativt. USA är relativt jättebra! Muslimska länder är skit! Så ser det ut! USA har gjort mycket skit men mycket mer gott! Gjort väldigt mycket för mänskligheten. Men dom saknar moral! Men har bättre moral än dom flesta! Sverige är bara en hycklande kärring! Föredrar då USA som kan skilja på det mycket onda och det mycket goda. Sverige fattar noll.

     Svara

     • Anonym
      Aug 31, 2011 @ 19:55:01

      Jag trodde aldrig att jag skulle säga det men en sak håller jag faktiskt med dig om i ditt svar: Jag gillar inte heller Sveriges mespolitik! Men som det lilla pluttlandet vi är har vi inte mycket att komma med, och vi är ändå ljusår bättre än USA!

     • KLARTEXTEN!
      Aug 31, 2011 @ 20:00:58

      På vissa sätt är vi bätte än USA, men på många andra sätt är USA bättre. USAs sjukvård och rättssystem stinker dock. Och presidenten tycksa ha för stora möjligheter till maktmissbruk. Deras ekonomiska system är mycket bättre och deras yttrandefrihet är större. Tankens frihet är grunden för all vetenskaplig utveckling! Islam hindrar effektivt det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: