Bomb bomb bomb bomb bomb Iran!

Beach Boys hade verkligen rätt när dom skrev sin fina låt! Skall vi vänta tills dårarna har bomben färdig? Och gillar inte Ahmedinejad låten, så vet vi att han saknar humor!

Ökad oro över Irans kärnprogram

Advertisements

12 kommentarer (+lägga till din?)

 1. KLARTEXTEN!
  Sep 05, 2011 @ 10:57:33

  Man skall bomba kärnvapenanläggningarna, inte städerna (förstås!). Så knappast någon Holocaust. Vill Iran hindra det så kan dom stoppa tillverkningen och följa inspektörernas direktiv!

  Svara

 2. KLARTEXTEN!
  Sep 05, 2011 @ 10:34:41

  Josefina:
  Antingen får vi leva med att Iran kan hota omvärlden med kärnvapen och eventuellt starta ett krig mot Israel. Eller så får vi leva med att Iran ev. utövar terror. Om dom gör det sitstnämnda så får vi byta ut regimen.

  Vi skall bekämpa dom precis som Al Qaida har bekämpats. Bina Laden har dödats och hela organisationen har skadats allvarligt!

  Av två onda ting måste vi välja det minst onda. Jag tror på att det rätta är att stoppa kärnvapentillverkningen och sen får man ta ev. strid!

  Vilket föredrar du?

  Svara

  • Josefina Bergfast
   Sep 05, 2011 @ 18:24:22

   Föredrar att man tillåter kärnkraftstillverkning. Det kan kanske minska konkurrensen om oljan, när det gäller den kommande energiförsörjningen.

   Så föredrar jag att man undviker att tala om kärnvapenkrig över huvud taget. Det har lite paranoida drag över sig och behöver fullkomligt försvinna från ”samtalsrummet”, liksom också ”tankerummet”.

   Om ett land, (som är förhållandevis ”svagt rustat”, kanske ”som en halt och tandlös farbror”?), skulle säga att han minsann inte tycker om hela världen, utan han anser att ”den kan försvinna”, skulle det vara anledning för ”hela världen” att rusta sig till tänderna? Och kanske gå till anfall mot ”alla gamla och tandlösa farbröder”? I förebyggande syfte? Bara ”utifall att” de kanske har några vapen någonstans?(Som ändå inte på långa vägar skulle kunna mäta sig med de vapen som resten av världen har?)

   Nej, det framstår som lite löjligt. Nästan som paranoida tankegångar på något vis. Samtidigt som dessa tankar också visar på en extrem krigsvillighet, som därmed blir ”barbariska tankar”.

   ”Västvärlden” skulle nog ”tappa ansiktet” än mer vid en sådan attackerande krigsmanöver, (som ingen samtidigt skulle kunna överblicka vidden och konsekvenserna av). Det är därför inte så sunda eller människovänliga tankegångar. Rädsla, och hat, kan ibland förblinda istället för att leda till ”klarseende”…….

   Svara

 3. Ma
  Sep 03, 2011 @ 23:21:59

  Du är bara efterbliven. Iran är inte ute efter bomb. Vad skulle de hjälpa till. Israel har redan 2-300 mer än väl för att bomba hela Iran och MÖ. Plus de styr USAs krigsmakt och även EU så även du med din simpla huvud borde fatta det.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Sep 04, 2011 @ 08:27:10

   Du är ju dum i huvudet! Om min fiende är beväpnad så vill jag också beväpna mig! Så tänker även Iran. Dom har naturligtvis alla skäl att skaffa kärnvapen, eftersom det skulle gör det mycket farligt att attackera dom! Dom skulle bli en maktfaktor. Kärnvapen är deras enda chans att uppnå målet, att förinta Israel!

   Svara

 4. Josefina Bergfast
  Sep 03, 2011 @ 22:00:08

  Och sedan då?…

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Sep 04, 2011 @ 08:25:55

   Sedan kan vi räkna med att dom avslutar sitt kärnvapenprojekt. Gör dom, mot förmodan, inte det, så bör vi fortsätta bomba och till sist invadera, som i Irak. Vi kan naturligtvis inte låta en aggressiv diktatur som Iran skaffa kärnvapen! Skall vi bomba dom nu eller ta ett kärnvapenkrig sen?

   Svara

   • Josefina Bergfast
    Sep 04, 2011 @ 09:01:41

    Är Iran aggressiva? Mot vilka? Europa? USA? Israel? Mot vilka är Iran aggressiva?

    Svara

    • KLARTEXTEN!
     Sep 04, 2011 @ 11:35:46

     Iran har deklarerat att dom vill utrota staten Israel. Det är ganska aggressivt i mitt tycke.

     Svara

     • Josefina Bergfast
      Sep 04, 2011 @ 13:52:49

      Och hur långa tider kommer hela världen att genomsyras av hämndgiriga terrorister efter ett eventuellt sådant anfallskrig inleds?

      Hur många generationer?

      Kommer det då att vara en värld av ett konstant krig mot ”terrorism”?

      Hur kommer denna värld att kunna kontrollera alla tänkbara terrorister, som kan ”uppstå” bland ”vanliga”, (laglydiga och välartade, till synes välanpassade?), människor, var som helst, när som helst?

      Vill vi ha en sådan värld?

     • Anonym
      Sep 05, 2011 @ 00:19:36

      Ärligt talat, bäste Klartexten, men är det inte ett Holocaust nr 2 som du nu fantiserar om eller är jag humörlös?

 5. svenskasvensson
  Sep 03, 2011 @ 20:55:38

  Har man inte egna problem i sina länder så skaffar man sig problem. Hur kunde så många länder haka på trenden med multi kulti. Politiker verkar inte tillhöra dom smartaste människorna.
  http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: