Islambladets näthat mot SD!

Islambladet har under lång tid ägnat sig åt en exempellös smutskastning av Sverigedemokrater. Minsta lilla skitsak som kan tänkas kasta en skugga över Sverigedemokraterna hamnar på förstasidan.

Nu senast beskriver tidningen det som att Almqvist varit i fullt slagsmål med krogvakter. Nu är det så att han gick till krogen i sällskap med två SÄPO-poliser. Och vi vet alla hur många dörrvakter som är ”multikulturella”. Många av dom är som bekant kriminella och blir titt som tätt anmälda för misshandel. En av dom gav sig handgripligen på Almqvist när han öppnade munnen. Idioten var dock inte medveten om att han hade SÄPO-killar med sig som direkt sög tag i angriparen.

Och hur sannolikt är det att Almqvist skulle inleda ett slagsmål i sällskap av två poliser??? Islambladet är verkligen en jävla skittidning som alla borde bojkotta, inte minst nu sen dom kraftigt ökat censuren!

Almqvist tänker lämna in en polisanmälan mot krogvakten och vakten lämnar i vanlig ordning en motanmälan.

Allt medan allvarliga brott utförda av övriga partiers politiker förtigs eller minimeras. Socialdemokratiska pedofiler, våldtäktsmän, hustrumisshandlare och mördare blundas det för.

Islambladet är den största spridaren av näthat!

Man är även känd för sin hets mot judar.  Julius Streicher var under naziriket chefredaktör för likaledes antismitiska Der Sturmer.

Varför vill Jan Helin låta Sverige massinvaderas av muslimer? På vilket sätt gynnar det våra barnbarn? Kan Jan Helin förklara det?  Och om han verkligen ”gillar olika”, varför vill han inte bosätta sig i ett multikulturellt område? Och varför är hela redaktionsledningen pursvenskar?

Tro mig Helin, precis som Vänsterpartiet nästan fick en muslimsk partiledare så kommer även Islambladet att få en muslimsk chefredaktör. Om 50 år gillar Islambladet inte olika längre!

Då är tidningen öppet judehatande och invandring från icke muslimska länder har stoppats! Islam har aldrig gillat olika!

Gud nåde dom av dina barnbarn som är bög om 50 år! Det blir heller inte särskilt kul att vara kvinna eller en otrogen.

Våld mot tjänsteman. Riskdagsledamoten Erik Almqvist, 29, polisanmäld för slag mot vakt på Stureplan 

SD-politiker åtalad: Slog busschaufför

Hatet blir en regel 

Jan Helin om vikten av att stå för sina åsikter

Bråkigt i London.  Skydda de anonyma i kommentarsfältet  Överflödiga kommentarer  Dialog med rasister och homofober? Nej tack! Tidningarna tjänar pengar på näthatet  Några kommentarer till kommentarerna Kommentarerna sprider giftet  Kampen om orden  Så ska näthatet stoppas  Jag vill inte distribuera hat, mobbning och intolerans  Ris och ros om Aftonbladets nya kommentarsregler 

Advertisements

8 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Lövet
  Sep 07, 2011 @ 15:50:56

  Test 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

  Svara

 2. Lövet
  Sep 07, 2011 @ 15:50:15

  Svara

 3. Daniel
  Sep 04, 2011 @ 22:23:24

  Islambladet med Helin i spetsen är bland det sämsta Svensk media har att erbjuda, och personalen är väl snart halverad he he…

  Angående incidenten med Almqvist, så ska det bli väldigt intressant att följa upp när ”Marketing Manger” Johan Rydevärn nu är anmäld för förtal – http://www.facebook.com/johan.rydevarn

  Har man två SÄPO-vakter som vittnen kan man känna sig mer än lugn, om man är oskyldig!

  erikalmqvist Erik Almqvist
  Otippat att förtalsanmälde marknadschefen på Stureplansgruppen, Johan Rydevärn, är med i anti-SD-grupp på FB facebook.com/johan.rydevarn #

  Svara

 4. kalle41
  Sep 04, 2011 @ 18:43:27

  Det här var så bra, att jag ska kopiera det !

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: