Kvinnor mördar barn, för att dom är svaga!

RekhaKumariBaker_450x517

Det är lyckligtvis en liten minoritet som mördar barn. Men som jag ser det är förklaringen ganska enkel. Man dödar den man kan döda. Man mördar den som är svagare! Katten på råttan, råttan på repet! Jag pratar om familjerelaterade mord.

Kvinnor dödar småbarn, för dom är för svaga för att döda män. Mot män används istället psykisk terror, funkar lika bra mot barn förresten! Inte särskilt vetenskapligt, men kärlek (besvarad eller obesvarad) tycks vara ett vanligt motiv.

Mannen mördar den han är arg på, medan kvinnan låter det gå ut över barnen.

Sen vet vi att kvinnan som i övrigt gapar om jämlikhet inte vill ha någon jämlikhet vad gäller vårdnad om barnen! Männen är otroligt missgynnade i vårdnadstvister! Såvitt jag förstår gynnas kvinnan i 90 % av fallen! Diskrimineringen skapar förstås en oerhörd frustration hos männen! Dom blir så totalt och flagrant överkörda, så orättvist behandlade!

Får dom sen inte träffa barnen så kan denna desperation leda till desperata åtgärder! Är det konstigt? Inte i för mig i vart fall! Inte så sällan använder kvinnan barnen för att hämnas på mannen. Så länge denna orättvisa består, vad skall mannen göra? Snällt acceptera sitt grymma och orättvisa öde?

En kvinna som hindrar pappan att träffa sina barn: förtjänar hon respekt? Den pappa som hindras att träffa sina barn är en vandrande bomb! Alla som behandlas grovt orättvist är vandrande bomber! Ansvaret vilat hos kvinnan i detta fall! Den kvinna som mördas för att hon hindrat barnen att träffa pappan är inte utan skuld, tvärtom, hon hade en oerhörd skuld, betedde sig hjärtlöst!

Sen hör man detta jävla tjat från feministerna om jämlikhet! Jämlikhet bara när det passar kvinnan?

En kvinna i Storbritannien, Rekha Kumari Baker (bilden ovan) högg ihjäl sina döttrar Davina och Jasmine när dom sov. Motiv: barnen tyckte även om mannens nya kvinna! Läser idag även om  Marie-Hélène Martinez, 29 som i maskopi med styvpappan förgiftade sina två barn, Melissa 8 och Jason 7. Dom fick bara 10 års fängelse! Löjligt att dom kom undan så billigt efter att kallblodigt ha mördat två barn! Dödsstraff borde det vara!

Vi minns tyskan som mördade Max och Saga  (bilden nedan). Sen har vi Bobbys (han med Fragile X) mamma som tillsammans med styvpappan torterade sonen till döds.

Sen har vi kvinnan i USA som lät sin bil rulla ner i en sjö, med pojkarna inlåsta, förtvivlat bankande i glasrutan! Pojkarna drunknade och mamman dömdes till döden (välförtjänt!). Skälet var att hennes älskare inte gillade barn. Barnen var i vägen.

max och saga

Kvinnor iklär sig gärna offerrollen när dom åker dit. Mannen tvingade dom, lurade dom etc. Dom förminskas till oskyldiga offer. Och i rätten snyftas det hej vilt!  Som mamman som bölade  i TV och bönade och bad ”kidnapparen” att inte skada hennes barn. I själva verket hade hon själv redan mördat dom!

Inte så värst svårt att lura gamla gubbar och nämndemän i rätten! Vilken förmåga har dom att skilja mellan äkta tårar och krokodiltårar? Nada! Tårar som tårar, thats it! Gråter man så är man förstås ledsen, tänker reptilhjärnorna! Finns en man och en kvinna så vet vi vem som normalt betraktas som skurken!

Vill feministerna ha jämlikhet även här? Nej, tänkte väl det! Och hur är det med barnbidraget? Kvinnan bestämmer helt på egen hand vem som skall ha barnbidraget! Vill hon ge mannen del av barnbidraget så får han, annars behåller hon allt! Även vid gemensam vårdnad och när båda har barnen lika mycket!

Så myten om den vårdande mamman är just en myt! Dom flesta är bra, liksom dom flesta män. Men jag är övertygad om att kvinnor dödar fler barn än män, för att det är vad dom klarar av!

Alla har en inneboende drivkraft att korrigera och hämnas orättvisor. Så bör det vara!

Mamma anhållen för mord på sina söner  AB  aftonbladet article13649149.ab sa-ska-pojkarna-hedras grannen-forstod-att-nagot-allvarligt-hant anhorig-misstanks-for-mord-pa-pojkar en-tragisk-familjesituation foralder-oftast-mordaren stort-padrag-efter-forsvunna-pojkar

De mördade sina kvinnor
  Alexander, Juha och Martin mördade sina flickvänner brutalt
  ”Inte farlig för sin familj”
”Min son ville inte att jag skulle veta”
 Sannas son mördade sin sambo – han är nu dömd till ett långt fängelsestraff
Vilka är varningssignalerna?
”Att be män sluta slå räcker inte”
Eva Rusz: Anknytningsstörning får vissa män att misshandla kvinnor
Läs mer om de 168 kvinnorna – dödade av sina män
Hon ville inte oroa familjen
 Frida, Delia och Maj – alla blev de dödade av sina män
 ”Inte farlig för sin familj”
 Dödades med tre knivhugg
  153 kvinnor dödade av sin män har blivit 168 – och siffran kan öka inom kort  
EXP Sky News Evening Standard
  Hon ville inte oroa familjen
 Vilka är varningssignalerna?
 ”Min son ville inte att jag skulle veta”   De mördade sina kvinnor   ”Inte farlig för sin familj”
 Läsare: Varför höjs inte straffen?
  Dödades med tre knivhugg
  153 kvinnor dödade av sin män har blivit 168 – och siffran kan öka inom kort  
  ”Även tragedier kan vara mord”
  Mördare letar dejt på ny sajt  ”Nu måste vi agera”
  Greps för att ha sprängt sitt ex
  ”Bloggen har gett mer än jag trodde”
  Kvinnomisshandel – polisens vanligaste brott
  ”Jag har placerat ut knivar gömda i huset”
  Dödades med dottern i bilen
  Skulle hämta sin mobil – höggs ner
 Fler än kvinnornas familjer kände till problemen
  Höggs ihjäl – när barnen var hemma 
  Clara, 22, blev mördad – med 40 knivhugg
  Mamman: Han ville kontrollera Claras liv
  ”Jag har dragit en yxa i hennes huvud”
  Sonen blev bara ett år
  Bar inte ringen – då dödade sambon Ulrika
  Fyrabarnsmamman hittades död i snön 
  Sambon åtalad   Vad gör vi med alla sjuka män?
  Jan Helin: Därför publicerar vi inte männens namn   Ropen på hjälp 
 Jan Guillou: Hustrumördare borde oftare få psykiatrisk vård
  Ulrika blev kvinna 152
  Ulrika blev kvinna 152
– dödades av sin sambo
  De hade kunnat räddas
De farligaste mördarna får inte vård   Han mördade sin fru    Sådan är han  Hur kunde det bli så fel?
  De mördas – i sina sängar
  Föräldrarna får ingen ro:
  ”HD-domen är en katastrof”
  MORDET PÅ JENNY FÖR ”SNÄLLT” FÖR LIVSTID   ”Det är jättedyrt att ha folk inlåsta i fängelse”
 ”Pappor som mördar kan verka vanliga”
 De mördade sin kvinna
  ”Viktigt markera att våld är oacceptabelt”
  ”Män som inte har begått brott har små möjligheter till hjälp”
  ”Vi har hittat en kvinna. Vi tror att det är din mamma”
 Vad händer med barnen vars mamma dödats?
 28 män som dödat sin kvinna är fortfarande vårdnadshavare   Morden som inte räknas
  Han körde över henne med bilen. Sedan vände han och gjorde det igen   Dödade – av sina män
  Kan din man bli farlig?  
  Han körde över henne med bilen. Sedan vände han och gjorde det igen 
 De dödades – när de ville gå
  Mannen sköt Maria – sedan sig själv   Aftonbladets unika undersökning:   Lär dig varningssignalerna
  Behöver du hjälp?   Aftonbladets unika undersökning   Behöver du hjälp?

23 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Mikael Jordnära
  Sep 20, 2011 @ 09:02:56

  Grymt bra skrivet! Och jag är så förbaskat trött också på feminister som tror att ”det enda som betyder något är statistik man kan mäta”. Om man skulle mäta hur mycket psykiskt våld som drabbar män, och hur mycket kvinnor bestämmer över män i det här landet, ja då skulle det bli tyst. Feminister är likt de flesta chefer, dvs endast intresserade av att titta på siffror som gynnar dem själva. De tittar på lön, men bara på aggregerad medellön och inte på tillgång och efterfrågan. De tittar även på hemarbete, men bara på klassiskt hemarbete såsom städning, matlagning, tvättning osv, och inte allt annat arbete runtomkring.

  Svara

 2. Mr Galahad
  Mar 12, 2011 @ 11:51:04

  När det gäller barn under 6 år så är det modern och styvfadern som är mördaren i nästan 70% av fallen övriga procent upptas av den biologiska pappan samt övriga.

  Källa: SCB (Ska söka direktlänk när jag hinner)

  Rent generellt så drabbas män av våld omkring 6 ggr mer än kvinnor, tittar man på den yngre åldergrupperna (14-15) så är den siffran tio gånger så hög.
  Män är också de som drabbas absolut värst av våldet i alla kategorier. De slås ihjäl av 3-4 gärningsmän, de skjuts, torteras och slås ihjäl med olika tillhyggen av kvinnor. Det finns tom fall där kvinnan lurat in andra män i mordet på partnern vilket i princip aldrig händer när rollerna är motsatta.

  Det stämmer att det är män som slår ihjäl sina kvinnor men att bara stirra sig blind på just den lilla delen bland all annan data kommer att göra mer skada än något annat. Vi ska ha med oss att minst 25% av de som dödas av relationsvåldet är just män och ingen marginell lite procent såsom man velat få oss att tro.
  Vi ska inte glömma bort att det i de allra flesta fall är män som själva är marginaliserade, dvs utstötta ur samhället på något vis, som mördar sina kvinnor.
  Media vill få oss att tro att alla kvinnor löper risk att bli mördade när de vill lämna ett förhållande vilket naturligtvis bara är gallimatias eller lögner om man så vill. Det främsta skälet till att kvinnor blir mördade är att de väljer att leva med män som antingen är psykiskt sjuka, missbrukare och/eller kriminella (ofta med ett våldsamt förflutet redan innan). I omkring 30% av dessa dödsfall så har man kunnat konstatera att både kvinnan och mannen varit våldsamma mot varandra.

  Men sådant vill män gärna glömma bort när man talar om mäns våld mot kvinnor. Då handlar det istället om att kollektivt skuldbelägga alla män för att de låter detta ske eller har en unken kvinnosyn.
  Man talar om att män slår för att få makt över kvinnan, vilket kanske är sant, för de psykiskt sjuka, missbrukade och kriminella individer som generellt sett är de som begår dessa brott.

  För oss övriga så finns det inget behov att ha makt över våra fruar eller sambos. Vi lever i förhållanden och försöker få livet att fungera utan att romansen ska dödas av vardagens slit.

  Ska man försöka lösa problem så är det otroligt viktigt att först analysera VAD problemet består i och vad som ORSAKAR det. Då krävs det gedigen forskning med empiriska data som kan jämföras med andra empiriska data för att försöka förstå vart felet är. Inte genusteorier som är lösare grundlagda än gungfly och ännu aldrig kunnat ledas i bevis så vitt jag vet.

  //Mr Galahad

  Svara

 3. Mikael Karlsson
  Mar 12, 2011 @ 03:00:04

  Förlåt ”Tiffany Persson” menade jag

  Svara

 4. Mikael Karlsson
  Mar 12, 2011 @ 02:59:24

  E det Brittany Persson som epå fotot?

  Svara

 5. Tommy Jonsson
  Mar 12, 2011 @ 00:58:01

  I en amerikansk undersökning dödade den biologiska modern oftast sina barn 55% av fallen sedan kom styvfadern, styvmodern och sist den biologiskka fadern.
  Kvinnan är oftare våldsammare i en nära relation men mannen förorsakar svårare skador.
  I kvinnofridsutredningen dödades ca 10 män och 14 kvinnor av sina respektive per år.
  Kvinnors våld döms alltid mildare både mot barn och mannen.

  Svara

 6. Lövet
  Maj 11, 2010 @ 18:17:54

  http://www.lakartidningen.se/07engine.php?articleId=6232

  Vanligast vid barnamord är ”utökat självmord” av fadern, dvs att barnets far som bestämt sig för att ta livet av hela familjen inklusive sig själv.

  Källa: Socialstyrelsens dödsfallsstatistik.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Maj 11, 2010 @ 18:49:24

   Kvinnor dödar mindre barn och män äldre barn enligt artikeln. Min teori är att när män dödar barnen i utvidgat självmord så handlar det om situationer där de förlorat vårdnaden om barnen. Dvs att det är slutet på en vårdnadstvist. Skälet att männen då är förövare är att de nästan alltid förlorar vårdnadstvisterna, och därmed barnen! Hade istället kvinnorna diskriminerats i vårdnadstvister så hade istället dom mördat barnen i utvidgat självmord!

   Detta är den enda rimliga förklaringen till de utvidgade självmorden, i de flesta fall!

   Tänker du svara på mina frågor då?

   Svara

   • Lövet
    Maj 12, 2010 @ 08:19:34

    Socialstyrelsens dödsfallsstatistik vederlägger din tes att ”kvinnor mördar småbarn, män mördar kvinnor”, eftersom män mördar fler barn än kvinnor gör.

    Tesen måste rimligtvis ändras till ”män mördar småbarn, män mördar kvinnor”, men då fallerar hela ditt resomenang.

    Din fråga angående om vi ska föda svenska barn i sverige har ett enda svar: naturligtvis, det gör vi och kommer alltid att göra. Ideen att nativiteten skulle vara så mycket högre bland muslimska invandrare i sverige är en myt. Tankarna att endast redikaliserade islamister kommer till sverige är en myt. Det är intressant att du uppfunnit ett värderingsystem gällande svenskhet, men det är också allt det är: intressant ur studiesyfte i.a.p. vad som kan genereras i blogvärlden.

    Svara

    • KLARTEXTEN!
     Maj 12, 2010 @ 11:33:33

     Såvitt jag minns stod ingenstans att män dödar fler barn än kvinnorna gör! Dessutom är de sk utvidgade självmorden oftast ett resultat av att kvinnan egoistiskt tillskansat sig vårdnaden och utestängt mannen från barnen! Då leder det naturligtvist till desperata åtgärder! Så kvinnan själv har stor skuld till det inträffade! Jag har ändrat rubriken till just ”Män mördar småbarn”. Jag har inget emot utförlig statistik, vill ha mer, anser Läkartidningens inte är tillräcklig och dessutom att den är felaktig.

     Är du dum eller spelar du? Jag frågade om vi skall föda våra barn eller om andra skall göra det åt oss? Muslimerna ökar pga invandring och höga födelsetal! Den befintliga icke muslimska befolkningen minskar pga lågt barnafödande! Har du svårt att fatta? Svara på den frågan och ingen annan!

     Du säger att muslimernas höga nativitet är en myt. Det är ett faktum att muslimerna har hög nativitet!

     Vem har påstått att endast radikaliserade islamister kommer till Sverige, har jag aldrig påstått! Vilka var det som anföll Lars Vilks? Vanliga muslimska ungdomar tror jag! 1000 taxichaufförer demonsterade mot yttrandefriheten! Vanliga muslimer naturligtvis! Dessa vanliga muslimer gillar inte vår yttrandefrihet!

     Svara

     • Galmin Tireantvs
      Sep 20, 2011 @ 11:38:18

      ”On 12 maj 2010 at 11:33 KLARTEXTEN! said:
      Jag har ändrat rubriken till just ”Män mördar småbarn”.”

      Det är nu 4 månader sedan du påstod dig ha ändrat rubriken.

     • KLARTEXTEN!
      Sep 20, 2011 @ 11:49:05

      Kan du skriva begripligt? Jag tyckte inlägget har hög aktualitet. Men rubriken var virrig.

     • Galmin Tireantvs
      Sep 20, 2011 @ 12:44:48

      Jag? Jag påpekade bara att du kommit med en utfästelse du inte infriat.

      On 20 september 2011 at 11:38 Galmin Tireantvs said:
      ”On 12 maj 2010 at 11:33 KLARTEXTEN! said:
      Jag har ändrat rubriken till just ”Män mördar småbarn”.”

      Nu kan det väl hända att du menade något annat, det är jo ofta så med dig. Intedestomindre är det 4 månader sedan du påstått dig ha ändrat rubriken till det här blogbidraget. And the time just keeps ticking away…

     • KLARTEXTEN!
      Sep 20, 2011 @ 14:22:25

      Skrev jag en sådan utfästelse? Jag hittar ingen sådan kommentar från mig. Om jag gjorde det, så var det korkat. Nuvarande titeln är den bästa (hittills). Varför skulle jag titulera inlägget ”män mördar småbarn” när inlägget väsentligen är en kritik av hur män demoniseras av rättsväsendet? Däremot hette inlägget tills igår ”Kvinnor mördar barn, män mördar kvinnor”. Men det var en rörig titel, så jag valde att fokuserade på huvudtemat.

 7. Lisa
  Sep 09, 2009 @ 14:50:14

  Tror inte alls att det har så mycket med kön att göra och att man ger sig på den man kan.I t.ex ”Arboga-fallet” så är det ju uppenbart att förövaren ville skada sitt ex på det mest smärtsamma sättet hon kunde tänka sig vilket var att mörda flickvännen och hennes barn,att ”bara” döda honom hade ju inte haft samma effekt.
  Ang.våld från män så drabbar det väl i högsta grad kvinnor(-tänker då främst på våld i hemmet-) och inte främst andra män,förutom i de yngre åldersgrupperna där unga män oftare är inblandade i våldsbrott.
  Tror faktiskt inte att mördare generellt tänker så rationellt som att dom ger sig på svagare ifall något går fel så dom kan ha en ”back-up” som du säger.
  För övrigt intressant diskussion dock!

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Sep 12, 2009 @ 15:31:30

   Det finns förstås olika typer av mördare. Den kalkylerande och den spontana. Sen har vi dom som villigt går i fängelse för sitt brott och dom som vill leva ett liv i frihet. För mig är det självklart att en kalkylerande mördare som vill leva i frihet tar i beaktande att offret kan misshandla och ta fast angriparen! För dom flesta kvinnor har inte en chans mot de flesta män! Det är helt enkelt mycket svårare (och komplicerat) att mörda män än barn, som ju är försvarslösa och litar på mamman.

   Vad gäller morden på Max och Saga är det förstås möjligt att mörderskan tyckte det skulle smärta exet mest ifall barnen dog. Men självklart är döden det främsta ”straffet” någon kan drabbas av, så jag är inte beredd att köpa din slutsats rakt av. Och vi vet alla att hon försökte slingra sig i rätten och således inte ville ta ett straff! Så hon hade även det motivet att inte ge sig på mannen. För det skulle vara svårare att genomföra och hon skulle ännu lättare misstänkas för brottet! Hon vore ju den självklare mördaren!

   Svara

 8. Anonym
  Sep 09, 2009 @ 14:41:00

  Vad är det för glorifierad bild du har av män? Det är inte alla män som tycker det är skamligt att slå kvinnor och barn, utan en rättighet. Man visar sin muskelstyrka när argumenten tryter.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Sep 09, 2009 @ 15:24:23

   Visst är det tyvärr så att en del män tar våld som en sista utväg! Men de lär sannerligen inte få någon respekt av andra män! Tror det handlar om män som väsentligen saknar talets gåva! När argumenten tryter, när dom känner sig underlägsna kvinnan så tar dom till nävarna. Självklart fördömer jag dessa män!

   Svara

 9. Mamselamsen
  Sep 08, 2009 @ 23:02:33

  Och så har vi också männen som dödar kvinnor, för att de kan och att de dödar barn, för att de kan.

  Tror inte att det har så mycket med kön att göra, även om du väldigt gärna verkar vilja få det till det.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Sep 09, 2009 @ 07:28:25

   Om man gör något så gör man det man kan, rätt självklart egentligen! Det beror nog inte primärt på könet utan på den fysiska styrkan. Och kvinnor har generellt 30% mindre muskelmassa än män, så det blir naturligt att kvinnor ger sig på barn istället för män.

   Man ger sig förstås på de som är svagare än en själv. När du mördar någon måste du också beakta möjligheten att något går snett och då vill man gärna ha tillräcklig fysisk styrka som ”backup”.

   Att döda barn tycks ofta vara ett sätt att komma åt partnern. Särskilt om parnern bryr sig väldigt mycket i barnet.

   Främst är det förstås väldigt individuellt. Den som aldrig brukar fysiskt våld mot svagare är rimligen mindre benägen till våld. Och vice versa. Och drogmissbruk samt depression ökar rimligen benägenheten för sådant beteende.

   Beträffande våld från män så tror jag det främst drabbar andra män. För män är det ju dessutom extra skamligt att slå kvinnor och barn. Män skall ju vara ”tuffa” medan kvinnor inte har dom ”förväntningarna” på sig.

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: