Svensk medias perversa 911-rapportering!

Normal media fokuserar på det väsentliga, nämligen att 11 septemberdåden utfördes av muslimer och riktades mot västerlänningar. Helt i enlighet med Koranen sura 9:29.

Svensk pervers media fokuserar istället på att muslimerna ”drabbats” av dåden. Man ignorerar att dåden utfördes i islams namn mot västerlänningar. Att 3000 oskyldiga dog.

Har muslimer drabbats så beror det på Koranen 9:29 och den har skrivits av en muslim. Och det finns många andra mycket värre verser i Koranen.

Jag anser att muslimer inte tillräckligt kraftfullt har tagit avstånd från terror. Många försvarade t ex att man halshögg en svensk i Afghanistan. Våld tycks vara en naturlig beståndsdel av islam. Se bara på vad som hänt i dom muslimska samhällena. En historia i våld!

Vill muslimerna hävda att Koranen inte uppmanar till våld, så bör dom ha en öppen debatt om detta, som involverar såväl extremister som ”vanliga” muslimer. Först då kan frågan penetreras på ett övertygande sätt. Nu ägnar man sig mest åt lögner och att vilseleda okunniga västerlänningar.

Jag tycker muslimerna öppet skall debattera sura 9:29 och dess innebörd. Att utan motivering hävda att 9:29 inte är en uppmaning till våld är intelligensbefriat! Men det är just vad PK-debattörerna gör!

http://www.expressen.se/nyheter/livebevakning http://www.expressen.se/nyheter/1.2556344/svenske-david-tengelin-dog-pa-100-e- http://tv.expressen.se/nyheter/utrikes/1.2556211/11-september-bilderna-varlden-aldrig-glommervaningen http://www.expressen.se/nyheter/utrikes/ r http://www.expressen.se/nyheter/1.2556246 http://www.expressen.se/nyheter/livebevakning http://www.expressen.se/debatt/1.2556401/barack-obama-tillsammans-vann-vi-over-terrorismen http://www.aftonbladet.se/nyheter/11September10ar/article13586361.ab http://www.aftonbladet.se/kultur/article13599557.ab  b t nttp://www.aftonbladet.se/nyheter/article13601229.ab http://blogg.aftonbladet.se/politikerkollen/2011/09/bildt-talar-terror-i-geneve http://www.dn.se/nyheter/varlden/hog-beredskap-i-usa-infor-arsdag http://www.dn.se/nyheter/varlden/usa-har-gett-upp-segern http://www.dn.se/nyheter/varlden/terrorhotet-tonas-ned http://www.dn.se/nyheter/varlden/ceremoni-utan-politiska-budskap http://www.dn.se/nyheter/terrorskrack-bra-affar-for-vaktbolag http://www.dn.se/nyheter/varlden/clinton-nya-terrorhotet-ar-al_qaidas http://www.dn.se/nyheter/varlden/hackare-bakom-falskt- http://gt.expressen.se/nyheter/1.2556382/flera-har-gripits-och-slapptserrorlarm http://www.dn.se/nyheter/varlden/terrormisstankt-domd-till-fyra-livstidsdomar http://www.dn.se/nyheter/fa-domda-trots-ny-terrorlag http://www.dn.se/nyheter/fa-domda-trots-ny-terrorlag http://www.dn.se/nyheter/fa-domda-trots-ny-terrorlag http://www.dn.se/nyheter/fa-domda-trots-ny-terrorlag http://www.dn.se/nyheter/varlden/mordet-som-forebadade-911 http://www.dn.se/nyheter/aklagaren-darfor-ar-terrorbrott-svara-att-utreda http://www.dn.se/nyheter/terroristjagaren-vill-ha-hjalp-fran-fra http://www.dn.se/nyheter/brandmannen http://www.dn.se/nyheter/varlden/sa-lite-visste-vi-en-manad-efter-daden http://www.dn.se/nyheter/varlden/11-september-attentaten http://www.dn.se/nyheter/chattarkiv/chatt-med-evelyn-alpert http://www.dn.se/nyheter/varlden/sa-har-daden-beskrivits http://www.dn.se/ledare/huvudledare/terrorns-pris http://www.dn.se/nyheter/varlden/bildreportage-fran-afghanistan http://www.dn.se/kultur-noje/konst-form/minnestorget-i-new-york-invigs-i-dag http://www.dn.se/nyheter/varlden/usa-fick-al-jazira-att-censurera-bilder http://www.dn.se/nyheter/sverige/stokigt-vid-sdu-emonstration http://www.dn.se/nyheter/varlden/israels-ambassad-i-kairo- tormades http://www.dn.se/nyheter/varlden/diplomatisk-kris-efter-dodsattacker http://www.dn.se/nyheter/varlden/norska-lokalval-i-terrorskugga r- b http://www.aftonbladet.se/nyheter/11September10ar/article13586361.abhttp://www.aftonbladet

Advertisements

1 kommentar (+lägga till din?)

  1. svenskasvensson
    Sep 11, 2011 @ 19:25:30

    Ja sjukt sätt att vinkla nyheter på.
    http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: