Muslimer anhållna för terroristbrott!

Alla terrornätverk i Sverige är islamistiska. 

Nättidningen Realisten skriver:

De fyra anhölls under söndagen på sannolika skäl misstänkta för förberedelse till terroristbrott. De fyra är 26-årige Abdi Mahamud, 25-årige Abdi Mohamud, 23-årige Salar Mahmood och 24-årige Mohamud Kulan.

Abdi Mahamud är född i Somalia och kom till Sverige den 26 oktober 1999.

Abdi Mohamud är född i Somalia och kom till Sverige den 30 december 1991. Han flyttade från Sverige den 26 oktober 2007 och återvände den 9 januari 2008. Sedan flyttade han på nytt från Sverige den 18 augusti 2008 för att återvända den 12 juni 2009. Han är medborgare i Storbritannien och dömdes den 13 januari 2009 för misshandel till villkorlig dom och dagsböter.

Salar Mahmood är född i Irak och kom till Sverige den 24 oktober 1996.

Mohamud Kulan är född i Somalia och kom till Sverige den 19 mars 1993.

Enligt uppgifter till Expressen skall de anhållna ha kopplingar till de muslimska grupperingarna al-Shabab eller al-Qaida.

Återigen är muslimska 5:e kolonnare på G! Expressen 

Som tack för att vi släppte in dom, vill dom mörda oss!

Med tanke på Vilks rondellhundar, så är det logiskt att tänka sig att dom vill skrämma svenska konstnärer till tystnad.

Vilks kommer dom inte åt, så då ger dom sig på konstnärer i allmänhet. Dessutom hade Vilks planerat att besöka utställningen.

Jag hoppas innerligt att utlänningarna utvisas på livstid efter avtjänat straff. Dessutom måste vi kunna  frånta ett svenskt medborgarskap vid t ex terrorbrott! Ju fler muslimer, desto fler terrorister tar vi hit!

Återigen gör sig koranen 9:29 gällande: bekämpa dom otrogna!

Jag tror att politisk korrekthet är skälet till att dom inte berättar vad vi alla redan vet!

SÄPO:s mörkläggning är löjlig!

http://www.dn.se/nyheter/varlden/tioarsminne-med-framatblick http://www.dn.se/nyheter/varlden/berattelser-fran-11-september n http://www.dn.se/nyheter/varlden/bildreportage-fran-afghanistan ttp://www.dn.se/nyheter/sverige/sapos-morklaggning-forvanar-experter http://www.dn.se/nyheter/sverige/fyra-gripna-for-terrorbrott http://www.dn.se/nyheter/sverige/det-var-obehagligt http://www.dn.se/nyheter/sverige/terrormisstankt-nekar-till-brott http://www.dn.se/nyheter/varlden/trygghet-viktigt-for-norge-i-valet http://www.dn.se/nyheter/varlden/stort-intresse-for-att-rosta-bland-unga-och-invandrare http://www.dn.se/nyheter/varlden/fem-dog-och-hundra-skadades-av-bilbomb n http://gt.expressen.se/nyheter/1.2557082/har-skulle-gruppen-utfora-terrordadet http://gt.expressen.se/nyheter/1.2556760/ranstorp-kan-finnas-koppling-till-11-septemberattacken http://tv.expressen.se/nyheter/inrikes/1.2556811/greps-misstankta-for-terrorbrott http://gt.expressen.se/nyheter/1.2556367/kalla-mannen-har-kopplingar-till-al-qaida  http://gt.expressen.se/nyheter/1.2556380/de-blev-vittnen http://gt.expressen.se/nyheter/1.2556382/flera-har-gripits-och-slappts http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13606500.ab


Advertisements

7 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Evert
  Sep 12, 2011 @ 22:40:14

  Efter allt muslim-snyftande i TV i dagarna, så får vi nu vakna till och aldrig glömma bort det värsta terrorhotet mot Sverige, islamiseringen!
  De anhöriga från Twin Towers massakern borde spy ner hela den svenska median, där skämdes man verkligen för att man betalar deras löner!

  Svara

 2. Anonym
  Sep 12, 2011 @ 19:13:10

  Ja vad hitta vi väl där, ett gäng högerextremister som söker,

  – EDL vill nå sina mål genom VÅLD, oroligheter och konfrontation, säger han.

  ”EDL beskriver sig som en ickerasistisk organisation, men pekar ut ”islamiseringen” av det engelska samhället som det stora hot man tar strid mot främst genom demonstrationer som ofta urartat i VÅLD”.

  Kompisar till Kent Ekroth Sverigedemokraterna bland annat, kanske kompisar med KLARTEXT?

  http://www.searchlightmagazine.com/

  http://www.gp.se/nyheter/varlden/1.714792-engelska-extremister-oroar-muslimer

  http://www.hopenothate.org.uk/features/article/38/anders-behring-breivik-was-in-contact-with-th

  http://research.nu/2011/03/22/swedish-defence-league-huliganer-mot-islam/

  – Sverigedemokraterna har ingen åsikt om sådana här grupper. 2009 tog man in en från EDL att prata. Det var Kent och Ted Ekeroth som gjorde det, de har ju Antiislamiseringsfonden, säger Isak Nygren.

  Den man som Isak Nygren syftar på är Alan Lake, som bjöds in till Sverige av bröderna Ekeroth som en del i en rad seminarium som sponsrades av deras Antiislamiseringsfond. Seminarierna har hållits i Malmö, Göteborg, Stockholm och på Politikerveckan i Visby. Syftet med fonden är att ekonomiskt stötta antiislamiseringsrörelsen.

  Ja du KLARTEXT, vad är detta för typer??????

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Sep 12, 2011 @ 19:35:11

   Jaså du gav upp debatten om massinvandringen? Att presentera så mycket statistik och sen duka under för enkel logik!

   Videona visar framförallt polisbrutalitet. EDL är ju emot islamisering och muslimsk terrorism så det är väl bra, eller hur? Dessutom är din bild garanterat mycket vinklad. Vi behöver SDL i Sverige, att sätta emot AFA och annat våldsbejakande drägg!

   Alla SD:s möten tenderar att ”urarta i våld”! Och det är alltid invandringsförespråkarna som startar bråk! Muslimerna och vänsterfolket är ju våldsbenägna, så varför är det inte rätt att ge igen? Eller får våldet bara riktas mot invandringskritiker? Varför skrev du ingen kommentar när Sverigedemokrater utsattes för oprovocerade attacker? Varför teg du när muslimerna dödshotade och attackerade Lars Vilks? Din jävla hycklare!</strong

   Och vilket samhälle vill du skapa åt dina barnbarn? Reflekterar du alls över det? Du är ansvarslös människa som inte bryr dig om dina efterlevandes framtid! Tror du dina barnbarn tackar dig för att du har satt dom i skiten?

   Svara

  • Evert
   Sep 12, 2011 @ 23:06:15

   Svara

  • KLARTEXTEN!
   Sep 13, 2011 @ 22:06:41

   Tack för tipset om EDL! Deras ledare Stephen Lennon, verkar intressant! Jag lär snart skriva ett inlägg om honom och EDL.

   Svara

 3. HIM Staf
  Sep 12, 2011 @ 13:00:53

  Tydligen en Breivikare som driver denna upplysande, fantastiska (not) blogg! ! SÄPO väljer 11 sept för att förstärka effekten av 10 års 11 sept propagandan. I nästan alla fall är anklagelserna påhittade, och det är därför såna här fall nästan alltid kollapsar i domstol, trots all vilja att döma. Kan vara fel, men det BRUKAR vara så.

  Glöm inte 11 dec… http://www.sydsvenskan.se/sverige/article1326092/Forsvarsanstalld-varnade-fore-daden.html

  och inte att 9/11 är och förblir ett sk inside job:

  http://www.ustream.tv/channel/thetorontohearings

  This is the official broadcast site of the International Hearings on the Events of September 11, 2001, at Ryerson University from Sept. 8 to 11, 2011. The official website of the Hearings is:
  http://torontohearings.org/

  dags att gripa de skyldiga, även lögnarna inom hormedia.

  SD

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Sep 12, 2011 @ 13:21:48

   Om du hävdar att 911 var en konspiration (inside-job), så får du allt formulera dina argument med egna ord. Annars drar vi slutsatsen att du inte vet vad du pratar om. Varsågod!

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: