11 septemberdåd inte terrorism i idiot-Sverige!

När fyra muslimer från Somalia och Irak förbereder massmord den 11 september så vägrar PK-Sverige att kalla terrorism för terrorism!

Att åklagaren inte ens FÖRSÖKER hävda terroristbrott är sjukt! Ungefär som om Jan Helin varit åklagare.

http://gt.expressen.se/nyheter/1.2558654/begars-haktade-for-forberedelse-till-mord http://gt.expressen.se/nyheter/1.2558347/mamman-det-kan-inte-vara-min-son http://gt.expressen.se/nyheter/1.2558349/poliserna-var-kladda-som-snickare http://gt.expressen.se/nyheter/1.2558475/jimmy-fredriksson-sapos-heder-star-pa-spel http://gt.expressen.se/nyheter/1.2558348/vilks-det-verkar-ju-som-om-jag-skulle-dit http://www.dn.se/nyheter/sverige/forsvarsadvokaterna-mycket-kritiska-till-sapo http://www.dn.se/nyheter/sverige/beslut-om-terrorgripna-under-dagen http://www.dn.se/nyheter/sverige/sapo-i-mote-med-goteborgs-stad http://www.dn.se/nyheter/sverige/det-var-obehagligt http://www.dn.se/nyheter/aklagaren-darfor-ar-terrorbrott-svara-att-utreda http://www.dn.se/nyheter/varlden/nytt-meddelande-fran-al-qaida http://www.dn.se/nyheter/varlden/invandring-praglar-danska-alet http://www.dn.se/nyheter/varlden/f-16-plan-eskorterade-misstankt-passagerarplan http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13615181.ab http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13613657.ab http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13613188.ab
Advertisements

7 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Anonym
  Sep 13, 2011 @ 19:28:53

  ”När fyra muslimer från Somalia och Irak förbereder massmord den 11 september så vägrar PK-Sverige att kalla terrorism för terrorism!

  Detta är sjukt!”

  Vad är det för stolle som skrivit detta? Vet man inte att åklagaren har rätten att ändra åtalspunkterna ända tills häkningen äger rum. Mycket okunnig människa.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Sep 13, 2011 @ 20:09:54

   Har jag skrivit att åklagaren inte får ändra åtalspunkterna? Vad jag ville få fram, var att vi alla inser att detta gällde förberedelse för ett terrrorattentat inför 10-årsdagen av 11 september. Tre somalier och en irakier som planerar att gå in med handeldvapen i en konsthall, där Vilks deklarerat avsikt att närvara. UPPENBART terrorbrott!

   Därför mår jag illa när svinen kommer undan med den lindrigare anklagelsen ”stämpling till mord”. Att åklagaren inte försöker styrka terrorbrott förefaller väldigt håglöst! Skit-ministerns islamistslickande ligger som en våt filt över landet.

   Svara

   • alarifi57Susanne Eriksson al Arifi
    Sep 14, 2011 @ 12:39:39

    Har roat mig med att surfa runt lite på din hemsida, och läst om bla islam.Du verkar göra det till din livsuppgift att vrida till argumenten så att ingen orkar diskutera med dig. Det är nu ganska ointressant i sak.
    När det gäller dem som är misstänkta för terrorbrott i Göteborg så är det väl så att vi i Sverige anses oskyldiga tills motsatsen bevisats? Eller är själva det faktum att man tillhör en viss befolkningsgrupp bevis nog? De länkar du hänvisar till går till DN och Aftonbladet. Hade du haft en länk till SÄPO så hade det kunnat vara riktigt intressant. För något år sedan gjorde ju Säpo en bejublad föreställning när man gick in mitt i natten och slet människor ur sina sängar, människor som sedan blev friade i rätten.Favorit i repris?

    Svara

    • KLARTEXTEN!
     Sep 14, 2011 @ 13:05:11

     Du vet mycket väl att det inte räcker med att vara skyldig för att fällas i svensk domstol! Du måste dessutom kunne bevisa brottet! Beviskraven är höga och helt naturligt så vill SÄPO inte avvakta tills de sprängt hundratals oskyldiga. Dvs man måste slå till på förberedelsestadiet. Och då kan dom åtalade alltid hävda att dom ”egentligen” aldrig tänkte mörda någon. Man ”skaffade vapen av helt andra skäl”, åkte till Somalia för koranstudier och när man skriver och säger att man skall mörda kuffars, så är det ”inte allvarligt menat”. Mönstret är mycket tydligt, men det kan ändå vara svårt att få dom skyldiga fällda. I och med att man alltid måste slå till innan brott begåtts.

     Dessutom har Al Qaida manualer med instruktioner hur dom skall agera vid för att undvika misstankar, vid gripanden, under förhör etc. Det är väldigt utstuderat. Jag har en sådan manual som jag överväger att publicera.

     Alla vet att dom flesta är skyldiga, men bevisfrågan ÄR tuff!

     Svara

 2. svenskasvensson
  Sep 13, 2011 @ 15:04:02

  Antingen är man emot eller för, man måste välja sida. jag är emot.
  http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/

  Svara

 3. Stig Palm
  Sep 13, 2011 @ 14:51:16

  Åklagaren binder just nu det repa som terroristerna kommer att hänga honom eller henne i när tiden är inne. PK direktfolket tror att de kan ”köpa” sig fria som icke muslimer. Aldrig!

  Svara

  • Anonym
   Sep 13, 2011 @ 19:19:38

   De fyra terrormisstänkta männen begärs nu häktade – misstänkta för förberedelse till mord.

   Men vad som fått åklagare Agnetha Hilding Qvarnström att ändra misstankarna mot dem är oklart.

   Under onsdagen hålls häktningsförhandlingar i Göteborgs tingsrätt.

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: