Gynnas Sverige av muslimsk massinvandring?

Alla vet att svaret är NEJ! Den invandringen innebär en hög nettokostnad för landet och vi får hit dåliga värderingar med social oro som resultat. Därmed har invandringskritikerna redan vunnit invandringsdebatten. Resten handlar bara om att sprida detta faktum.

Vi vet alla att muslimsk massinvandringen endast gynnar invandrarna, inte övriga medborgare!

Invandringsförespråkarna är således beredda att skada landet för att gynna muslimerna. Men så vet vi också att dom saknar ansvar och förnuft.

Fråga dig vilket samhälle ditt barn vill leva i: ett där muslimerna har stor eller liten makt?

ompröva invandrings- och integrationspolitiken

 Centerns planer på ökad invandring är orealistiska

Skiftet tros förändra invandringspolitiken Sverige ensamt kvar utan kvinna.   Danmark byter färg Porträtt av nya statsministern.   Reinfeldt gratulerar:   DN Factlab:   http://www.dn.se/nyheter/varlden/bevapnad-breivik-i-falsk-uniform-fangad-pa-bild http://www.dn.se/nyheter/varlden/stangda-dorrar-for-breivik http://www.dn.se/nyheter/politik/sd-protesterar-mot-imam-i-storkyrkan http://www.dn.se/nyheter/varlden/turkiet-hotar-med-flottnarvaro http://www.dn.se/nyheter/varlden/terrormisstankta-gripna-i-finland http://www.dn.se/nyheter/varlden/oresundsregionen-kan-vinna-pa-skifte http://www.dn.se/nyheter/varlden/reinfeldt-gratulerar-helle-thorning-schmidt http://www.dn.se/nyheter/varlden/pulver-stanger-vallokal http://www.dn.se/nyheter/varlden/invandring-praglar-danska-valet  http://www.dn.se/nyheter/varlden/flera-sma-rorelser-gav-nytt-politiskt-landskap  http://www.dn.se/nyheter/varlden/valjare-trotta-pa-dansk-folkeparti http://www.dn.se/nyheter/varlden/helle-med-eleganta-vaskan http://www.dn.se/ledare/huvudledare/dansk-vandpunkt http://www.dn.se/nyheter/varlden/vansterseger-i-danmark-med-lang-startstracka http://www.dn.se/nyheter/varlden/medieuppgifter-dansk-tecknare-dodshotades Skulle drepes med sprengstoff Fryktet attentat mot Westergaard dansk-tecknare-dodshotades  aftonbladet karikatyrtecknaren-skulle-sprangas-till-dods kanda-journalister-kapade-pa-twi attack-mot-south-park-ar-en-attack-mot-livet vilks-far-fornedra-jag-far-kritisera den-enes-konstkritik-blir-den-andres-kulturkamp lars-vilks-rojer-en-svensk-konsensuskultur lars-vilks-i-andy-warhols-fotspar konst-som-biter skilda-kultursfarer principen-som-ar-helig–ibland talet-om-det-fria-ordet-stanger-samtalet topp-tre-med-maria-schottenius-143 nodvandigt-att-forsvara-ratten-att-fa-vara-dum konstvarldens-stod-lamt-och-tyst grattis-lasse utslag-pa-vad-var-yttrandefrihet-tal viktigt-valja-apen http://www.dn.se/nyheter/varlden/pakistan-ar-en-smitthard-for-islamistisk-fundamentalism karikatyr-i-muslimskt-nyhetsbrev lars-vilks-det-ar-ett-psykologiskt-krig/ demonstration-i-norrkoping-mot-lars-vilks-muhammedhundar konflikten-runt-lars-vilks  lat-vilks-tala-klart vanskap-eller-friktion ratt-till-fel-asikt ett-hot-mot-alla manifest-for-en-ny-upplysning bada-sidor-har-ratt—och-fel dansk-tecknare-dodshotades jihad-jane-erkanner-mordplaner aklagare-vill-se-yxman-terrordomd nervost-infor-muhammeddag aklagaren-kraver-hojda-straff-i-vilksmal tre-danskar-pa-dodslista-i-al-qaidas-nya-magasin terrorskydd-runt-jyllands-posten dom-for-brand-hos-vilks-overklagas atalade-for-vilksbrand-kvar-i-hakte—  vilks-pa-plats-i-rattssalen branda-klader-bevis-i-vilksmal brandattack-mot-vilks-verk-i-finland vilks-moter-motstandarna-pa-facebook  bangladesh-stanger-facebook vilks-inbjuden-pa-nytt-till-uppsala facebooks-muhammed-tavling-vacker-ny-ilska spant-i-pakistan-under-muhammed-dag facebooksida-med-muhammedteckningar-nedslackt facebook-muhammed-kan-skapa-ny-kris vill-stoppa-muhammed-pa-facebook

155 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Anonym
  Sep 19, 2011 @ 12:33:04

  Klartexten är väl en okey signatur men varför sno en persons som nån gång levt iaf levt namn ?

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Sep 19, 2011 @ 12:36:18

   Du måste ju se på syftet, som säkert var gott! Om man kallar sig för Karl Jönsson, en totalt okänd person, så har det väl knappast någon betydelse. Vore skillnad om man kallade sig Håkan Juholt.

   Svara

 2. Sanity
  Sep 18, 2011 @ 22:50:00

  Eller är det en aspekt av det multikulturella samhället som tvingat denna att dra till sådana saker för att göra sig påmind hos andra?

  Svara

 3. Sanity
  Sep 18, 2011 @ 22:47:40

  Men vissa har kanske något biologiskt i sig att vilja företräda som kvinnor.

  Svara

 4. Sanity
  Sep 18, 2011 @ 22:43:53

  Dessutom finns det ingen Josefina Bergfast bosatt i Sverige.

  Svara

 5. Sanity
  Sep 18, 2011 @ 22:37:02

  Josefina Bergfast och Klartexten är samma. Hur vet jag det? Jo, för att det är bara Klartexten som kan svara på inlägg som inte andra har en svarsknapp till. Där gjorde du bort dig igen.

  Svara

  • Josefina Bergfast
   Sep 18, 2011 @ 23:30:28

   Nu får nog ”Sanity” sansa sig lite, så att inte i värsta fall signaturen ”Insanity” passar bättre?…

   Min signatur är ”Josefina Bergfast”, och jag är definitivt INTE KLARTEXTEN, och jag är INTE man,( och jag är 70 ung.).

   ”Sanity” sa:….”Så länge vi vidhåller att människor är lika tack vare att de skulle tillhöra en viss grupp av människor så är vi inget annat än just rasister”.

   Just det.
   ALLA MÄNNISKOR ÄR ”RASISTER”. (Så som jag menar, med dessa naturliga inklinationer och tendenser att vilja IDENTIFIERA sig med sina egna).
   Det är INGENTING ONT I SIG.
   Denna identifieringsvilja är naturlig därför att den bygger just på PRÄGLING sedan barndomen, som PÅVERKAR människor, vare sig de själva vill det eller inte. Det är MÄNNISKOVÄNLIGT att ERKÄNNA dessa naturliga inklinationer och tendenser, och det är ”människo-fientligt” att försöka TVINGA människor att beblanda sig om de inte själva väljer det.
   När äktenskap och familjebildning, och socialisering, sker med ”andra än de egna”, så sker det oftast AV FRI VILJA. Det kan och bör inte tvingas fram.

   ”Sanity” sa vidare: …”Det är idag vårt ansvar att ta bort denna rasism och inte sprida det vidare till våra barn .”

   VARFÖR är det ”vårt ansvar” att ta bort denna ”rasism”?

   I Kina är föräldrar mycket angelägna om att deras barn gifter sig med kineser. Likaså i Indien är man angelägen, (för att få så lyckade äktenskap som möjligt), att gifta sig på det sätt som har bäst chanser för detta. Likaså Japan är man angelägen om att bevara sin särart. Osv. Ja, egentligen finns faktiskt samma tendenser över hela jordklotets alla olika folkgrupper och kulturella, (och etniska), profiler, OCH TUR ÄR VÄL DET? HUR skall annars alla OLIKA kulturer, etniska profiler, språk och traditioner kunna BEVARAS och leva vidare?
   Nej, det är en FELAKTIG INSTÄLLNING, att tro att det automatiskt är någonting ONT att ha de naturliga tendenserna och inklinationerna till identifiering med ”de sina”, och de ”tillhörighetskänslor” som kan upplevas genom det. Tvärtom är det i förlängningen någonting GOTT, och också någonting BERIKANDE för hela den ”mänskliga familjen”, genom att det bevarar MÅNGFALDEN i den. Detta som ju är en RIKEDOM som ALLA människor kan ta del av.
   Det är MÄNNISKOVÄNLIGT att acceptera tendenserna som finns. Dessa naturliga tendenser finns också uttryckta, och godkända inom olika religioner och läror, (där kristna helst inte skall gifta sig med icke-kristna, där judar helst inte skall gifta sig med icke-judar, och muslimer helst inte med icke-muslimer osv.).

   Det ENDA som behöver BEKÄMPAS är HATET. (Tillsammans med högmodet, vreden, avunden, girigheten, lättjan, frosseriet och kättjan…).

   Svara

   • Sanity
    Sep 18, 2011 @ 23:47:20

    Förklara då hur du kunde få en svara-knapp till en kommentar som en annan inte fick det till och jag har då kollat upp – Inte en enda Josefina Bergfast i hela landet.

    Svara

   • Sanity
    Sep 18, 2011 @ 23:59:04

    Men den viktigaste orsaken är nog att börjar kommentera på ett just då pågående diskussion som ligger långt ner i kommentarsfälten utan att ens påverkas av de kommentarer som ligger ovanför – utan du hittar rätt direkt till det som jag och du (Klartexten) diskuterade om. Sanity var namnet.

    Svara

    • Josefina Bergfast
     Sep 19, 2011 @ 00:20:44

     ”Josefina Bergfast” är min signatur,

     Sanity kan studera tidigare inlägg av mig, ”Josefina Bergfast”, här på KLARTEXTEN, och då förstår nog Sanity att ”Josefina Bergfast” och KLARTEXTEN verkligen inte är samma person.

     Svara

     • Sanity
      Sep 19, 2011 @ 00:23:31

      Påkommen . Undrar vem det är som är Insanity av oss – Som sagt – Sanity är mitt namn.

     • Sanity
      Sep 19, 2011 @ 00:30:13

      För det är ju väldigt konstig att någon som inte har följt diskussionen tidigare hittar rakt in i den pågående diskussionen i detta forum där folk väljer att svara på andra kommentarer då de inlägg som de ska svara på inte kan svaras på – förrutom av en – ägaren av bloggen. Har damen några tekniska finesser i bakfickan som vi yngre inte känner till?

     • Sanity
      Sep 19, 2011 @ 00:33:15

      …och tror du inte att man fattar att du skriver detta då det är din blogg och du vill inte göra bort dig i detta. För alla som kommer in ska ju bedöma dina ord? När i morgon bitti hade du tänkt att Klartext skulle rycka in och säga God morgon?

     • KLARTEXTEN!
      Sep 19, 2011 @ 08:54:07

      Vi har redan tidigare sett exempel på din paranoia. Den enda som talar om raser är du. Ändå anklagar du andra för rasism! Och du kan inte säga vilken ras muslimer har! Och så blir jag och Josefina Bergfast en och samma person! Det är höjden!

  • Anonym
   Sep 19, 2011 @ 12:07:20

   ingen Josefina Bergfast finns i ratsit, iaf. däremot ett ( säkert ) trollkonto på Facebook och en Josefina Bergfast på Styfriends , skolgång 84- 93.

   Svara

   • KLARTEXTEN!
    Sep 19, 2011 @ 12:26:11

    Har du kollat ifall Klartexten eller anonym finns i Ratsit?

    Svara

   • Josefina Bergfast
    Sep 26, 2011 @ 11:14:05

    Mitt råd till Anonym, (till samma Anonym som tidigare ”ondgjort” sig över vad ”Josefina Bergfast” skriver?), är att absolut inte läsa vad jag, ”Josefina Bergfast” skriver, (vilket uppenbarligen Anonym inte mår så bra av?)

    ”Josefina Bergfast” är alltså en signatur, och finns alltså INTE ”på riktigt”, (ej heller med de födelsedata som finns angivna, som också är ”påhittade”).

    ”Josefina Bergfast” finns alltså inte ”på riktigt”, i hela Sverige.

    Men ”jag”, ”Josefina Bergfast”, finns ”på riktigt”…..(skratt, fniss…)…och jag är ungefär 70…..

    Så när Anonym skriver: ”Cut the bullshit, Josefina Bergfast!!!”,….så blir man lite full i skratt åt denne Anonym, som verkar ha fått ”Josefina Bergfast” på hjärnan?

    Alldeles i onödan, eller hur, (skratt …).

    Svara

 6. P-A Hultman
  Sep 18, 2011 @ 14:02:08

  KLARTEXT anger. ” Jag är ÖVERTYGAD om att PA Hansson skulle kritisera islam, för att den är oförenlig med vår syn på jämlikhet, yttrandefrihet och demokrati. Det är närmast en fascistisk ideologi!”

  – Om DU tror att P-A skulle stå på Sverigedemokraternas sida måste du vara DUM. Oerhört DUM dessutom. En person som står för mänskliga rättigheter, skulle den personen rösta på rasister??

  3. Ständigt försöker du hindra en fortsatt debatt! Svara bara på frågan: om invandringen från mellanöstern och afrika vore stor, vore det bra för Sverige?

  – Ja den invandringen är oerhört bra, om du inte läste mitt tidigare inlägg ska jag klargöra det en gång till då kanske du förstår. OM klartext och hans bröder startar 10 företag, så startar de från mellanöstern 20 FÖRETAG, vem gör bäst nytta? KÄLLA:IFS

  4. Det tar i genomsnitt 7 år innan invandrarna ens har sitt första deltidsjobb! Vem som helst begriper att det är jättedyrt för landet! Dom går kraftigt minus! Hur mycket du än svamlar!

  – Visa mig och alla andra denna källa som säger att det tar 7 år. Hänvisa inte till andrahandsinformation utan visa var detta står.

  Kan du förklara varför du vill ha hit just en massa muslimer? Varför inte kineser och indier? Och framförallt: varför inte ren arbetskraftsinvandring?

  – JAG vet av egen erfarenhet att det är bra. I vår kommun har vi tagit emot 70 % muslimer. Efter två år har 60 % arbete, det du klartext visar vad bra det är med muslimsk invandring. Vilka jobb är det då? Mekaniker, svetsare, billackerare, taxichaufför, startat eget flera stycken, busschaufför, och lite i kommunen. DET DU KLARTEXT!!!!!

  Jag föreslår att alla ni som vill vara snälla: autogirera halva lönen till Somalia! Men jag vill inte finansiera ett folk som lever i skiten pga islam! Det är självförvållat och inte vårt ansvar!
  – Bra förslag KLARTEXT, jag följer dina fantastiska ekonomiska råd.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Sep 18, 2011 @ 14:51:36

   PA Hansson slog fast sina värderingar med folkhemstalet. Dessa värderingar är oförenliga med islam! Varför skulle han gilla islam? En religion vars utövare stenar kvinnor och utövar internationell terror? Och vad är det för företag afrikanerna startar? Fruktstånd och diverse krimskrams, matställen. Fattar du inte att invandringen går kraftigt minus? Det erkänner t om Anders Borg! Att det i genomsnitt tar 7 år innan invandrarna har jobb är allmänt känt, så det tänker jag inte öda tid på att bevisa.

   Uppenbarligen är din kommun ett undantag. I andra kommuner är dom i hög grad arbetslösa, och utövar terror, samt hotar de som kränker profeten.

   Och är det inte bättre att hjälpa många fler genom UNHCR? Då når vi även de sämst ställda, de som aldrig skulle ha råd att åka hit! Så slipper vi få landet invaderat av auktoritära kulturer!

   Svara

   • P-A Hultman
    Sep 18, 2011 @ 15:02:30

    P-A var demokrat, inte något SD slödder som är rasister. Missbruka inte en sådan mans gärningar.

    Sedan påstår du ” Fattar du inte att invandringen går kraftigt minus? Det erkänner t om Anders Borg!”

    – Visa var detta står tack. Källan glöm inte källan.

    Då delar ut kritik mot islam totalt ska vi se på om du delar dessa kristna värderingar. Följ länken och förklara sedan om du delar dessa kristna värderingar.

    http://svt.se/2.23819/1.283102/huvudpersonerna_i_knutby-dramat

    Till sist, jag hjälper två organisationer med pengar varje månad, en är UNHCR, hjälper du några??

    Svara

    • KLARTEXTEN!
     Sep 18, 2011 @ 15:48:46

     Du är knappast någon demokrat om du vill ha hit en antidemokratisk ideologi! Jag däremot accepterar INGA antidemokatiska ideologier.

     Se videon nedan med Anders borg som säger att vi har en kostsam invandring. Dvs den går minus. Vilken del är svårbegriplig? Kombinera detta med det bevisade påståendet att det tar sju år innan invandrarna får sitt första jobb! Spelar du dum eller är du dum?

     Jag anser att muslimska länder får skylla sig själva som klamrar sig fast vid en problemreligion. Det är inte mitt ansvar.

     En annan sak: skall vi släppa in dom som kastat sina pass och ID-handlingar? Bör vi DNA-testa anhöriga och skäggiga ”barn”?

     Svara

     • Sanity
      Sep 18, 2011 @ 22:27:22

      Det är just denna ras-ideologi vi måste lämna för att kunna lämna dynga har som Klartexten sprider, bakom oss. Så länge vi vidhåller att människor är lika tack vare att de skulle tillhöra en viss grupp av människor så är vi inget annat än just rasister. All människor är precis lika värda – På Klartext låter det självklart att alla araber som kommer också lika självklart är muslimer – när det upp till varje vuxen människa att åt åt sig vilken religion denna vill!

      Från Wikipedia – avsnitt Ras och Intelligens
      ”Dagens biologer föredrar att använda begreppet genetiska kluster när man studerar de små skillnader i DNA” – Dessa små kluster uppkommer av den miljön som de bor i – Alltså typ att Kenyaner kan springa bra – tack vare att de springer en hel del då deras miljö inbjuder till detta – Men samma kluster kan hitta hos en same i Norrland – om denna också springer hela dagarna – Förstår ni? – Det har inget med någon etnicitet att göra – De råkar bli dessa förändringar av att man lever i den miljö som man föds.

      Likadant är det med åsikter – Man får åsikter baserat på en miljö som man växer upp i- Ett barn som får uppleva våld hela dagarna blir drabbat av detta – Men detta barn kan lika gärna ha sitt liv i Sverige som att det skulle vara fött i Somalia – Det är våldet runt omkring barnet som gör att det får de åsikter som det har och sprider sitt våld omkring sig – Precis som att vi är barn av en rasistisk bakgrund – Det är idag vårt ansvar att ta bort denna rasism och inte sprida det vidare till våra barn – Oavsett om vi heter Kalle eller Lorencio.

      Idag har vi internet så att vi kan ta till oss helt nya kulturer och åsikter som våra föräldrar knappt visste om att de existerade – En Sverigedemokrat kan få en inuit på grönland på sin sida men ha en annan svensk som dess främsta motståndare.

     • KLARTEXTEN!
      Sep 19, 2011 @ 08:49:10

      Jag har aldrig talat om raser. Du är den enda som talar om raser, så du är rasisten!

   • Sanity
    Sep 18, 2011 @ 15:40:40

    Ska vi ta det väldigt enkelt. När Hitler ville komma till makten så skyllde han de dåliga tiderna på judarna. Känns det igen? – Att skylla hela invandringsproblemet på muslimer känns lite som samma sak – Det är väl knappast alla muslimer i Sverige som suttit och klubbat igenom förslagen i riksdagen?

    Sverige har dock en lag som gör att du aldrig under din livstid kommer att få din vilja igenom till att börja utvisa just muslimer – för att de är muslimer – Om SD ska ändra på denna lag får SD börja komma med betydligt bättre förslag än att tro att de kan stoppa invandringen med 90%

    De bör lära sig en kunskap som även du inte innehar – Att man måste följa 5 frågor för att folk ska förstå – Man måste förklara
    1. VAD som göras?
    2. HUR det ska gå till?
    3. VEM ska det drabba?
    4. NÄR ska detta ske?
    5. VARFÖR ska det göras?

    Just nu förklarar SD och dess anhängare EN av dessa frågor – Det är: Vem ska det drabba. –

    Men att att komma och säga att detta ska endast göras mot en grupp i samhället istället för att säga varför det ska ske mot en människa som råkar vara i denna grupp- Då kan vi lika gärna säga att vi ska utvisa er – För det ger precis samma förklaring som ni säger – INGENTING.

    Lagen? I Sverige har ALLA rätt att tillämpa sin egen religion och kultur utan att att NÅGON kan säga emot – Om SD och deras anhängare ska ändra på detta krävs 2/3 av riksdagen. Hur hade ni tänkte att ni ska alla dessa röster under er livstid? Anställa Anders Behring Breivik?

    Svara

    • KLARTEXTEN!
     Sep 18, 2011 @ 16:00:16

     SD vill inte utvisa skötsamma muslimer! Jag vill bara inte att dom ökar i antal! Jag skyller inte hela invandringsproblemet på muslimer. Jag säger bara att dom är det största problemet på sikt! Ju fler muslimer vi får hit, desto mindre har vi kvar av jämlikhet och yttrandefrihet.

     Vårt budskap är:

     1. VAD: begränsa främst den muslimska invandringen
     2. HUR: Släpp in konventionsflyktingar och kvotflyktingar som kan styrka sin identitet och historia, dvs max 5 % av nuvarande som får uppehållstillstånd. I övrigt skall vi endast ha ren arbetskraftsinvandring!
     3. VEM: Drabbar dom som varken är flyktingar enligt ovan och heller inte efterfrågad arbetskraft här. Dvs i hög grad muslimer.
     4. NÄR: Senast 2014
     5. VARFÖR: för att Sverige skall kunna behålla sin jämlikhet, yttrandefrihet och demokrati. För att våra barn och barnbarn skall känna sig trygga i framtiden

     Svara

     • Sanity
      Sep 18, 2011 @ 16:21:27

      Då kan man se att allt är bara skitsnack.

      1. Den var inte svår att lista ut att det var VAD ni ville.

      2. Här fallerar allt. Du kan lika gärna ha sagt: ”Vi ska 0% arbetslöshet i detta land” – Ja, det vill vi alla ha men det får nog komma till någon regel som förklarar hur detta ska gå till.
      Redan nu har vi en regel som säger att man invandrares skäl och identitet måste utredas för att de ska få uppehållstillstånd så att då få ner invandringen med 95%? utan att ändra på några regler – så är det bara att fortsätta drömma och hitta på saker i ditt eget huvud – Det är ingen vettig som går på de här argumenten.

      Eller menade du nu att du INTE vill ha någon asylinvandring?

     • KLARTEXTEN!
      Sep 18, 2011 @ 16:57:53

      Asylinvandringen skall omfatta FN:s konventionsflyktingar och kvotflyktingar bara! Inga andra! I övrigt endast arbetskraftsinvandring.

      Om du gillar odemokratiska religioner, varför flyttar du inte till ett muslimskt land, Iran t ex? Hur fan kan du vilja att din barn växer upp i ett samhälle med samma värderingar som i muslimska länder? Du är helt jävla ansvarslös!

     • Sanity
      Sep 18, 2011 @ 17:15:05

      Då är det bara en fråga kvar.
      Vad får dig att tro att jag gillar odemokratiska länder?
      För att jag går emot dig? Är det inte då bättre att du flyttar till Nord-Korea? För de slåss för en slags mono-kultur i sitt land utan att vilja öppna sig för andra kulturer. Där kanske du får hålla dig instängd i din egna tanke utan att andra kulturer gör sig påminda.

      Som sagt. Du bör sluta hålla dig till sience-fiction- historier som bibelns tolkning om att allt är av ondo eller av godhet – Du bör ha lärt dig något nytt här i vårt 2000-tal.

      ”Asylinvandringen skall omfatta FN:s konventionsflyktingar och kvotflyktingar bara” – Varifrån tror du FN fick sina funderingar om att detta var det som bra för mänskligheten? Jo, de tittade på länder som Sverige i hur öppna de är mot folk från andra länder. Men vi måste utveckla även dessa regler – Inga regler får vara statiska utan då blir det bara förakt.

      Dag Hammarskjöld var en stor man som spred denna öppenhet – Kanske dags att du börjar bli stolt över hans gärningar istället för att försöka få honom att vända sig i sin grav. Och inte var det av någon speciell ”svensk kultur” som han gjorde detta. Han hade fått sin egen kultur tack vare att han tog kontakt med alla slags folk från hela världen – Inte var han en multikulturmänniska för det – Även han följde EN! kultur.

     • KLARTEXTEN!
      Sep 18, 2011 @ 17:25:04

      Om du vill att en odemokratisk ideologi växer sig stark här, så måste du vara en antidemokrat! Likadant om du ville att en massa nazister flyttade hit. Vi skall inte ta emot miljoner nazister och heller inte miljoner från andra antidemokratiska ideologier, som islam.

      Dag Hammarskölf förespråkade INTE massinvandring av nazister eller andra antidemokratiska ideologier!

   • Sanity
    Sep 18, 2011 @ 16:03:46

    Utgår du efter någon som är född för mer än 100 år sedan?
    Om PA Hansson hade levt idag hade en haft en helt annan kunskap än på den tiden – Han hade iaf tagit reda på fakta innan han yttrade sig – Han gjorde livet och samhället efter sin kunskap – Kanske dags att du också gör det än att titta på hur folk tänkte i början på förra seklet – Vi lever en bra bit in på 2000-talet nu!
    Om PA Hansson hade hört dig på sin tid hade han spottat på dig och kallat dig människo-förrädare – ”Har du ingen god tro till Guds rike?” – Hade han frågat.

    Svara

    • KLARTEXTEN!
     Sep 18, 2011 @ 16:55:23

     Hur kan du gilla en religion som inte accepterar jämlikhet, yttrandefrihet eller demokrati? Som anser att landet skall styras i enlighet med Koranen. Nej Jag tor PA Hansson hade föredragit våra sekulära, demokratiska och jämlika värderingar. Jag tror inte han var fascist som du!

     Svara

     • Sanity
      Sep 18, 2011 @ 17:38:00

      ”Om du vill att en odemokratisk ideologi växer sig stark här, så måste du vara en antidemokrat! ” – Har jag aldrig sagt utan nu försöker du dra in mig i dina argument så att du kan fortsätta ditt skitsnack efter dina påhitt.

      Jag slåss för att alla ska ha rätt att komma hit och påverka denna ENA! kultur som vi skapar tillsammans här. Om de är nazister, kommunister, kanadensare, hinduer eller muslimer är inte så viktigt för min tanke då jag vet att både nazisten och muslimer påverkas av alla de människor som de möter och skapar något nytt. Hur tror du annars att nazismen som var så stor i Europa kan ha blivit till en organisation som knappt syns? Jo, för att människor vill skapa något tillsammans och livet går vidare! Till något som är bra för alla människor – Om detta sedan heter islam, kommunism, demokrati eller anarki – Det skiter jag fullständigt i – Bara det har kommit som en följd av människans vilja till att skapa något tillsammans. Precis som att jag var med och skapade detta forum tillsammans med dig – Nu kan andra ta ställning, genom att läsa dessa rader, till vad av detta de tycker är bäst för sig själva att förmedla till andra = SKAPANDE AV EN KULTUR.
      Inom kulturen har något som heter konst = Det du lär dig.

     • KLARTEXTEN!
      Sep 18, 2011 @ 17:54:11

      Du vill ha hit islam, göra islam starkt här, det är precis vad du har propagerat för i dessa kommentarer! Du kallar mig för rasist för att jag säger nej till anditdemokratiska ideologier. Om vi får hit miljoner muslimer så kommer islam att bli starkt här!

      Problemet är att svenskar i allmänhet inte tänker på konsekvenserna av muslimsk massinvandring! Att vi får hit en antidemokratisk ideologi! Svenskarna VILL INTE att islam växer sig stark, men dom har inte insett att just det blir resultatet av den musilmska massinvandringen. Vi censureras i hög grad av etablerad media.

     • Sanity
      Sep 18, 2011 @ 18:01:43

      ”Du kallar mig för rasist för att jag säger nej till anditdemokratiska ideologier.” – Nej, jag kallar dig för rasist för att du tror på raser.
      Gick det inte in i skallen-
      Rasist = Person som tror på raser.
      Ja, jag vill ha hit islam. Likväl som jag vill ha hit andra från andra religioner. Konsekvens kallas det men det är väl inget ord som du förstår.

     • KLARTEXTEN!
      Sep 18, 2011 @ 20:50:59

      Jag har upprepade gånger förklarat att jag inte bryr mig om raser. Dock finns det naturligtvis olika raser. Men det är ytliga skillnader på människor, som hudfärg, ögonform etc.

      Hur mycket islam vill du ha hit? Vill du ha hit miljoner muslimer? Hur många miljoner? Dom tror på en ideologi som inte är förenlig med jämlikhet och yttrandefrihet. Det låter fascistiskt i mina öron. Hur många nazister vill du ha hit?

     • Sanity
      Sep 18, 2011 @ 18:16:38

      ”Problemet är att svenskar i allmänhet inte tänker” –
      ”Svenskarna VILL INTE att islam växer sig stark” –
      Hör dessa två ihop?

     • KLARTEXTEN!
      Sep 18, 2011 @ 20:53:55

      Svenskarna vill ha muslimsk massinvandring bara för att dom inte tänkt på dom långsiktiga konsekvenserna! Tänkte dom, skulle dom inse att muslimsk massinvandring på sikt leder till att islams makt kraftigt ökar här! Det vill dom egentligen inte! Få svenskar vill att islam dominerar här, men dom missar att det blir konsekvensen av vår invandringsprolitik.

      Fortsätter invandringen som nu, i 50 år så har vi ett par tre miljoner muslimer. Islam får en enorm makt i samhället. Dom svenskar som kan har flytt landet.

     • Josefina Bergfast
      Sep 18, 2011 @ 20:31:50

      ”Sanity” sa:….” – Nej, jag kallar dig för rasist för att du tror på raser.
      Gick det inte in i skallen-
      Rasist = Person som tror på raser.”

      Detta är egentligen ett märkligt sätt att uttrycka sig på: ”TROR på raser”…..

      Olika etniska profiler FINNS. Det kan varje människa, t.o.m. ett litet barn, se med alldeles egna ögon.

      Skall då det barnet TRO på sina egna ögon, eller inte?

      Att konstatera en VERKLIGHET, som är uppenbar, ATT det FINNS olika etniska profiler runt jordklotet, s.k. ”raser”, innebär INTE att man för den sakens skull hävdar att dessa olika etniska profiler, (vilket är mycket ROLIGT ATT DE FINNS), skulle ha något slags INNEBOENDE OLIKA VÄRDE.

      Tvärtom. Det mänskliga värdet, är alla givet, i och med att alla tillhör människosläktet.

      DÄREMOT, har de flesta människor med olika etniska profiler runt jordklotet, och olika kulturer, med sina särarter, språk och traditioner,( kanske också religioner), TENDENSER OCH INKLINATIONER, att FAKTISKT vilja identifiera sig med just sina egna språkliga, etniska, religiösa, kanske också sociala och kulturella fränder. Detta helt enkelt därför att de har LÄTTARE för att kunna bekräfta, och bli bekräftade av just sina fränder och gelikar.
      Det är ingenting som kan beskrivas som ont i sig. Det är någonting fullkomligt naturligt och runt hela jordklotet vanligt förekommande. Man kan kalla detta som en slags ”rasism och främlingsfientlighet”, därför att DE ALLRA FLESTA MÄNNISKOR FÖREDRAR att socialisera sig med, och bilda familj med, och leva tillsammans med dem som etniskt, kulturellt, språkligt, kanske politiskt och socialt, är deras gelikar och fränder, med vilka de känner störst IDENTIFIKATION.

      Därför kan man faktiskt säga att ”rasism finns antingen INGENSTANS eller ÖVERALLT”. Alltså att ALLA MÄNNISKOR runt hela jorden är ”rasister och främlingsfientliga”, och därför borde man sluta att använda sig av detta begrepp över huvud taget.

      De som vill göra beskrivningar av att ”rasism och främlingsfientlighet”, (främlingskygghet), och försöka ”stämpla” människor som ”rasister”, som att dessa tendenser skulle vara någonting ”onaturligt”, eller ”någonting ont i sig”, är egentligen själva ganska så MÄNNISKOFIENTLIGA. Helt enkelt därför att de allra flesta människor fungerar på det naturliga sättet att de identifierar sig med ”de sina”, som de också vill försvara, älska och värna, som också är fullkomligt naturligt, och ingenting ont i sig.

      ”Alla människor är rasister och främlingsskygga”.

     • KLARTEXTEN!
      Sep 18, 2011 @ 20:56:39

      En stor applåd!

 7. P-A Hultman
  Sep 18, 2011 @ 13:42:18

  SOM VANLIGT, kan inte KLARTEXT förklara sina egna påståenden.

  ”Minst 90 % saknar asylskäl” Anger Han.

  – Fråga var finns denna statiskt? Du begär av andra att visa källor, gör detsamma, annars är dina påståenden rena lögner.

  Att du inte kan förklara hur många som är ekonomiska flyktingar visar bara på DIN ohyggligt dåliga kunskap inom flyktingpolitiken.

  ”Jag har frågat dig, VAD ÄR VERKLIGA ASYLSKÄL”

  Frågan var ännu svårare för KLARTEXT. Han kan inte svara. Bra då vet vi att dina påståenden är LUFT.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Sep 18, 2011 @ 14:01:42

   Saken är att, utöver flyktingar enligt flyktingkonventionen, så bryr jag mig inte! Rättare sagt, vi skall inte släppa in fler än vi är förpliktigade till enligt lag! Sen bryr jag mig inte vad lagen säger, minimum bara! Du kan kolla upp den definitionen var du vill. Jag bryr mig inte. Jag vill bara att vi uppfyller den. Resten skall vi inte ta hit! Sen bryr jag mig inte om vilka de är, för om är inte vårt ansvar. Kort sagt jag vill bara minimera flyktingmottandet! Andra länder kan ta emot dom om dom vill! Vi har redan tagit långt över vår ”kvot”.

   Varför är jag så restriktiv? Att hjälpa om man själv inte skadas är förstås bra! Men att hjälpa till priset av vår civilisations undergång: NEJ! Tillåter vi islam växa sig starkt, så innebär det slutet på vårt samhälle präglat av jämlikhet, demokrati och yttrandefrihet! Vi blir som deras sketna hemländer. Då är det mycket bättre att hjälpa flyktingarna genom UNHCR. Vi kan då hjälpa många fler och inte bara dem som lyckas ta sig hit! Skillnaden mellan dig och mig är att du struntar i de långsiktiga konsekvenserna! Du är en ansvarslös person!

   Svara

   • P-A Hultman
    Sep 18, 2011 @ 14:05:10

    Bra KLARTEXT, att du erkänner att du kan inte svara på så svåra frågor. Det är inget att skämmas för.

    Svara

    • KLARTEXTEN!
     Sep 18, 2011 @ 14:52:09

     Regeringskansliet skriver: En mediantid på sju år från uppehållstillstånd till arbete är oacceptabelt.
     SVD skriver: 7 år, Så lång tid tar det från det att en invandrare får uppehållstillstånd tills dess att densamme har ett arbete.
     Enligt P4 hävdar statssekreteraren Jasenko Selimovic (regeringen) att det tar sju år för invandrarna att etableras i Sverige, dvs få jobb.
     Här skriver Lernia: Sju år är den genomsnittliga tiden för nyanlända att gå från de första insatserna till egenförsörjning.
     Dagbladet

     Här migrationsverkets statistik år 2009:(cirkeldiagram)
     Konventionsflyktingar: 2,13 %
     kvotflyktingar 2,28 %
     totalt 4,41 % av beviljade uppehållstillstånd! Jo vi måste även ta emot konventionsflyktingar.

     Du verkar leva i en annan planet!

     Svara

     • Josefina Bergfast
      Sep 18, 2011 @ 21:58:30

      Sanity sa:…”Så tänk på det din RASIST – Ditt hat har funnits sedan urminnes tider och ingenting nytt för detta millennium.
      Frågan är dock när du ska ta till dig den vetenskapliga aspekten av ditt hat istället för att vara ett forskningsexemplar åt oss andra?”….

      UNDRAR, om det inte faktiskt ibland verkar som att de som säger sig INTE vilja SE några ETNISKA olikheter mellan människor, (även om det BIOLOGISKT inte är så stora olikheter, då ju ALLA ÄR MÄNNISKOR), (som ju faktiskt FINNS, vare sig man KALLAR dessa olikheter för olika ”raser”, eller om man KALLAR det för olika ”etniciteter”), är de som är de MEST HATISKA?
      Själv hyser jag ingen som helst HAT mot alla de olika etniska profilerna runt jordklotet. TVÄRTOM, så tycker jag att det är ROLIGT att det finns alla dessa olika s.k. ”raser”, OCH jag tycker också att det vore TRÅKIGT om de i förlängningen, (om ca 10, 20 eller 30 generationer), faktiskt FÖRSVANN, genom att de uppblandades för mycket.
      Känner absolut inget HAT, mot dessa olika slags etniska, och ofta också kulturella och språkliga, samt inte sällan också religiösa OLIKHETER som finns runt jordklotet, och önskar verkligen att DE SKALL FORTSÄTTA ATT FINNAS, (även blonda och blåögda), därför att det är VÄRDEFULLT i sig, och också för att det är BERIKANDE med all denna MÅNGFALD, i den ”mänskliga familjen”.
      Denna INBILLNINGSSJUKA som en del har, som säger att bara för att man kan SE och KONSTATERA att det FINNS dessa olika folkgrupper runt jorden, samt att de naturliga INKLINATIONERNA OCH TENDENSERNA hos majoriteten av dem är ATT VILJA IDENTIFIERA SIG MED SINA EGNA också är mycket vanligt förekommande hos alla människor, att det betyder att man HATAR ”de andra”, det är en FELAKTIG SLUTLEDNING.
      DENNA ÅSIKT, denna felaktiga slutledning, intar man oftast endast i ett POLITISKT SYFTE, och endast därför att man har lärt sig att den är ”politiskt korrekt”, och därför att man tror att man då kan anses vara en ”god” människa.
      Men det HAT som man uttrycker mot dem som man INBILLAR sig är ”hatiska rasister” är verkligen inte litet!

      Det är MÄNNISKOVÄNLIGT att acceptera att människor runt hela jordklotet har dessa inklinationer och tendenser att vilja och lättare kunna IDENTIFIERA sig själva med sina egna; med sin egen folkstam, sin egen etniska profil, sin egen kultur, sin egen tradition, sin egen religion, sin egen sociala grupp, sin intressegrupp och kanske också identifiera sig med sin politiska ”profil”-grupp.…

      Det finns inget HAT i att konstatera en verklighet som man kan se med egna ögon. De flesta människor påverkas mycket av vad de kan se med egna ögon, vare sig de själva vill det eller inte, och de PRÄGLAS också av det sammanhang, och den familj, det språk, den kultur, och också den religiösa tradition, som de råkar vara födda i…

      Det är ingenting ONT i sig, och definitivt ingenting HATISKT att konstatera, och erkänna, de naturliga inklinationerna och tendenserna som människor har. Det är istället MÄNNISKOVÄNLIGT att göra. Och i förlängningen är det också FÖRSVAR FÖR MÅNGFALDEN i den mänskliga familjen.

     • Sanity
      Sep 19, 2011 @ 15:43:24

      En fråga tillbaka då – Finns negroider? För att visst finns det skåningar och hallänningar men dessa är geografiska betingade ord som dessa etniciteter, som du räknade upp, är indelade i
      – Men det är biologi vi pratar om! – inte geografi – och visst finns etniciteter baserat på geografiska områden men det finns det inte några raser: – baserat på infomation om att människan har olika genstruktur beroende på vart kommer kommer ifrån eller vilken etnicitet vi nu skulle tillhöra – Om man tror att människan har olika slags gener och fungerar intelligent olika tack vare sin etnicitet – Då är man inget annat än en – ………………………………RASIST!!

     • KLARTEXTEN!
      Sep 19, 2011 @ 19:34:18

      Om du skriver en enda kommentar till om raser, utan att först definiera ras, så blockerar jag dig! Du kan inte beskylla folk för rasism om du inte definierar ras! Vi måste för helvete veta vad fan du pratar om! Detta börjar likna spam!

     • Josefina Bergfast
      Sep 19, 2011 @ 16:46:44

      ALLA människor är ”rasister”, i så motto att de LÄTTARE identifierar sig själva med sina fränder och gelikar, både språkligt, kulturellt, socialt, religiöst och också politiskt.

      Det är MÄNNISKOFIENTLIGT, och mycket HATISKT, att förneka människor dessa naturliga tendenser och inklinationer och behov av identifieringar med dem som de känner sig tillhöra.

      Den som VERKAR ATT HATA mest här, verkar verkligen vara Sanity, (som verkar ha övergått till INSANITY?), därför att han helt enkelt inte kan skilja på begrepp och föreställningar och inbillar sig att s.k. ”rasister”, SOM ÄR HELA MÄNSKLIGHETEN, är att automatiskt vara hatisk mot ”de andra”.

      Sanity är också oförmögen att kunna erkänna människor sina naturliga behov och inklinationer. Att förneka människor detta är verkligen att vara hatisk mot människan som varelse, och också att vara hjärntvättad i en politisk ideologi, som är människofientlig i grunden.

      Att erkänna både etniska och kulturella olikheter är mycket människovänligt att göra, och viljorna att också identifiera sig med sin kultur, sitt språk, sin eventuella religion, är ingenting som man skall förneka människor. Det är att vara ”hatisk” mot människors naturliga inklinationer och tendenser och behov, vilka PRÄGLAR de flesta människor från barndomen.

      Alla de olika folkslagen TILLHÖR MÄNNISKOSLÄKTET, och inget folkslag, (språk, kultur, religion, politisk inriktning), är förmer, eller mer värd, än det andra, mer än JUST FÖR SINA EGNA.

      ”Länge leve den goda rasismen”, till förmån för alla människor och för hela människosläktet.

     • Sanity
      Sep 19, 2011 @ 16:57:05

      Jag är inte rasist då jag vägrar erkänna denna indelning av människor, men du som gick i skolan på 50-talet kan väl berätta för oss yngre vilken skola och vilka skolämnen som dominerade på den tiden? – Så att folk förstår varifrån du har fått att denna rasism är så självklar att följa.

     • Josefina Bergfast
      Sep 19, 2011 @ 17:54:38

      Sanity sa:….” …berätta för oss yngre vilken skola och vilka skolämnen som dominerade på den tiden? – Så att folk förstår varifrån du har fått att denna rasism är så självklar att följa.”

      Den ”prägling” som jag som svensk (och indirekt kristen), har utsatts för är just att vara ”MÄNNISKOVÄNLIG”.

      Det är MÄNNISKOVÄNLIGT att vara ”rasist”, och tillerkänna ALLA olika människor, sina naturliga behov, viljor, inklinationer och tendenser, att identifiera sig själva med just sin egen särart, sin egen kulturella och ofta också just sin egna etniska profil, sina egna sånger och berättelser, sin egen musik, sin egen mat, sina egna kläder och sin egen arkitektur, sina egna sätt att bygga samhälle, sina egna umgängesvanor, sin egen religion och sitt eget språk osv.
      Det är MÄNNISKOVÄNLIGT att tillerkänna människor deras behov av dessa identifieringar, och det är också alla människors ”rasistiska” tendenser att LÄTTARE identifiera sig själva med DET SOM HAR PRÄGLAT dem, alltsedan barndomen. Det är helt enkelt MER HEMTAMT, och människor KÄNNER LÄTTARE IGEN SIG SJÄLVA, i det som är ”hemtamt”.
      DÄRFÖR är alla människor ”rasister”, och DÄRFÖR är det någonting GOTT att vara ”rasist”, och också någonting MÄNNISKOVÄNLIGT att tillerkänna ALLA människor dessa behov, och dessa inklinationer och tendenser, och absolut INGENTING ONT.
      ”Länge leve därför den goda rasismen”, till förmån för alla människor, och för hela mänskligheten och till förmån för MÅNGFALDEN i densamma.

     • Sanity
      Sep 19, 2011 @ 18:45:22

      ”och indirekt kristen” – Vilka skolämnen var det som dominerade på den tiden och vad kallades själva skolan? -Var frågan – Berätta lite varifrån du har fått denna lära.

      Vet du att ordet arier kommer från iran och betyder invandrare – Ett ord som perserna på den tiden satte folk som kom till dessa områden från norr. Finns det ordet fortfarande i din lära från förr? – likt kunskapen om att rasism är något bra för mänskligheten?

     • KLARTEXTEN!
      Sep 19, 2011 @ 19:44:01

      Jag har aldrig träffat en så rasistisk person som dig, du tjatar ständigt om negroida, arier osv. Är du nazist?

     • Sanity
      Sep 19, 2011 @ 19:09:54

      Det finns biologiska skillnader mellan en son och dennes far och mor – Ska vi börja hänga ut dessa skillnader och börja nämna att den ena är bättre människa än den andra? Nej, för att då kan vi börja avfärda att vi ska föda fler barn på jorden – för vissa vill ju inte ha att göra med skillnader.

      Men att komma att säga som du att vissa aspekter av människan ska vi ha medan andra ska inte få säga ett dugg i detta samhälle – för att de inte stödjer det traditionella eller din ”svenska” syn på hur han vill att samhället ska se ut – då går dina egna ord emot dig när du säger att skillnader mellan människan är något bra – För det är det jag säger – Alla etniciteter som kommer hit kommer att bilda en ny gemensam etnicitet tillsammans – EN! kultur där alla har fått in sin egen del av sig själva in i denna etnicitet – Det du inte verkar förstå är skillnaden mellan etnicitet och ras – Helt olika ting som inte har någon gemensam bas mer än att de är forskningsområden på människan, men inom två helt olika forskningsområden – Biologi VS Kultur.
      Du börjar skriva om att det är så fint med alla skillnader mellan etniciteter och folkslag – Visst är det det – Men rasismen är något väldigt fult då det kommer från en tro att svarta och vita inte har en gemensam förankring utan en tro på att vita var överlägsna svarta – Det är ingenting som jag vill ha kvar i mitt samhälle – Hur mycket du är börjar tala om hur fint det är med etniciteter – Det lurar inte mig – Lika mycket som bibelns ord i sig – Att djävulen är svart (röd är Hollywoods idé) – förutom den bibeln som introducerades i Afrika – där fick djävulen helt plötsligt vara vit – då man inte ville att folket i Afrika skulle stötta bort boken direkt när de kom till det avsnittet.
      Så falsk är den läran – Den läran du fått från den bibliska skolan – som vi i Sverige gav upp på 60-talet – Men då vart det väl för sent för dig att börja tänka om.

     • KLARTEXTEN!
      Sep 19, 2011 @ 19:47:11

      Jag värderar människor efter deras åsikter och religion är en åsikt! Nu vill jag inte att du skriver order ras fler gånger utan att först definiera ordet. Annars blockerar jag dina kommentarer. Inget vet vad fan du menar med det ordet. Jag tycker f ö du borde söka psykiartisk hjälp!

     • Anonym
      Sep 19, 2011 @ 19:26:33

      ”Josefina Bergfast” cut the bullshit!!!

      Du är antingen ett dumt djävla troll som försöker slå i oss att du är sjuttio bast eller också ett fräckt djävla troll som snott en oskyldig människas namn ( Josefina Bergfast Ljuraskolan Norrköping 1984-93 ) som nick.

     • Josefina Bergfast
      Sep 19, 2011 @ 19:47:39

      Det Sanity inte verkar känna till om Sverige är att hela samhället var ganska ”genomkristnat” förr, på ett sätt som nog kanske inte går att föreställa sig idag.

      Alla skolor började med morgonbön och psalmsång. Vid lunchen bads en bön. Barnen gick i söndagskolor i kyrkan regi, och det lästes oftast både morgonbön och kvällsbön i de flestas hem, (dock inte allas), och kyrkorna var på söndagarna ganska så välbesökta.
      Hela det svenska samhället var betydligt mer strikt och välordnat, tryggt och tillitsfullt, och det strävades efter goda ideal, vänlighet, medmänsklighet och artighet. Det strävades också efter arbetsamhet, aktsamhet, renlighet och punktlighet, som ansågs värdefullt och stärkte förtroendekapitalet hos både de enskilda och hos en arbetsgrupp. Nåja, denna tid är ju förbi sedan länge.

      ATT det finns olika nationalstatsbildningar på vår kära jord, det är ju ett faktum, och att dessa också ofta är präglade av en dominerande etnisk folkgrupp, är också ett faktum. Dessa nationalstatsbildningar har ofta genomgått olika stridigheter, svårigheter och kontroverser, för att över huvud taget kunna bilda en någorlunda sammanhållande nation, men när olika starka krafter har lyckats samla tillräckligt många anhängare till sin linje, så har nationen kunnat harmoniseras och stå relativt stabil och stark.
      DEN MÅNGETNISKA mänskligheten, har tendenser och inklinationer, ATT just vilja identifiera sig med ”sitt hemland”, sitt språk, sin folkstam, sin kultur, sin särskilda särprägel, helt enkelt DÄRFÖR ATT SÅ FUNGERAR MÄNNISKAN.
      Det är en slags ”rasism”, som hela mänskligheten omfattas av, VARE SIG DE VILL DET ELLER INTE, och det handlar om en PRÄGLING, som oundvikligen alla barn runt hela jordklotet utsätts för genom det sammanhang, den tid, och de ideal, den kultur och den etniska profil SOM barnet RÅKAR födas i.
      Barnet, VARJE BARN, blir på ett naturligt sätt präglad på ”sin grupp”, och lär sig dess språk, dess ideal, dess kulturella seder och bruk, dess sånger och berättelser, och BÄR DESSA I SINA HJÄRTAN.
      DET ÄR SÅ ALLA MÄNNISKOBARN, och alla människor, fungerar.
      För DEM SJÄLVA är dessa BARNDOMSMINNEN, och barndomspräglingar, mycket värdefulla, då det skapar hos dem föreställningar om VILKA DE ÄR, och som gör att de kan orientera sig i sin ”kultur”, och sin kulturs ideal.

      ATT inom en och samma nation, och en och samma folk, BLANDA ALLTFÖR hastigt, ALLTFÖR mycket, ALLTFÖR många olika människogrupperingar, kulturer och folkslag, riskerar att skapa svårigheter och missförstånd, som i värsta fall kan leda till konflikter, och i allra värsta fall till öppna stridigheter, (mellan olika intressegrupperingar), och också kulturella grupperingar, som NÄR EN KONFLIKT utbryter, tenderar just att ställa sig på ”antingen den ena eller den andra sidan”, (ungefär som George Bush uttryckte det när han manade till ”kriget mot terrorismen”:- ”Antingen är ni MED OSS, eller också är ni MED DEM”). Detta vore en mycket olycklig utveckling för Sveriges del, för ALLA Sveriges medborgare, varför jag anser att invandringspolitiken behöver sansas och bli mer ANSVARSFULL, omdömesgill och välvillig mot HELA Sveriges befolkning.

      DÄRFÖR är det MÄNNISKOVÄNLIGT att verkligen försöka förstå sig på HUR MÄNNISKOR FUNGERAR i PRAKTIKEN, som ju handlar om att de flesta människor vill bli förstådda, och också kunna förstå, de vill också kunna bli bekräftade och kunna bekräfta. DETTA görs, FÖR DE ALLRA FLESTA MÄNNISKOR, lättast TILLSAMMANS med dem som de just känner LIKHETER med, av olika slag. Det kan vara politiska likheter, kulturella, språkliga, religiösa och etniska LIKHETER, som gör att människor kan känna TILLIT, och FÖRTROENDE och också har LÄTTARE att kunna bekräfta dessa och se dem som just som ”fränder och gelikar”, som har GEMENSAMMA INTRESSEN.

      SÅ FUNGERAR MÄNNISKAN, och det är absolut MÄNNISKOVÄNLIGT att försöka sätta sig in i hur människan fungerar i PRAKTIKEN, i stället för att tänka ut någon TEORI, och försöka PRESSA in människor i denna TEORI, som passar dåligt ihop med HUR de flesta människor FUNGERAR I PRAKTIKEN.

      Det är också MÄNNISKOVÄNLIGT att faktiskt STÖDJA att MÅNGFALDEN i den mänskliga familjen FAKTISKT fortsätter att kunna leva, till allas människors glädje och rikedom.

      Därför, åter igen, länge leve ”DEN GODA”, rasismen, av vilken ALLA MÄNNISKOR är del av, och som på ett MÄNNISKOVÄNLIGT sätt ser till HUR MÄNNISKOR FUNGERAR I PRAKTIKEN, och som också TILLVARATAR och försvara mänsklighetens mångfald, till allas glädje och rikedom.

     • Sanity
      Sep 19, 2011 @ 20:05:20

      Det är just det ”genomkristna” samhället om gör att du sitter och talar om detta muslimska onda folk som inte får komma hit och förstöra vårt ”genomkristna” samhälle – Du är rädd att denna gamla lära från förr ska bytas ut mot någon slags sharia-baserad lära istället – Men nej – Den kommer att integreras tillsammans med det gamla kristna Sverige och vi får en helt ny etnicitet och lära i detta land. Baserat på många ting som t.ex ateism, kristendom, islam och andra aspekter som just gör vår omvärld – det är så det är att vara globalt fungerande land – Om du är rädd för detta baseras denna rädsla på en sak – Rasism – som kristendomen såg som något självklart i människor – Att människan delas upp efter olika mönster – Denna gamla lära (rasismen) gör att vi är främlingsfientliga mot andra – Vilket leder oss till denna blogg – Där du skriver skit om just en annan kultur – Det kunde vara att du skrev skitsnack om just araber – folkslaget – men nej – Nu har du inriktat dig på att förmedla skitsnack om just islam och alla dåliga aspekter av detta – Men det finns vi som ser igenom detta och förstår vad det kommer ifrån – Den gamla religiösa läran som detta land är uppbyggt på – T.o.m kommunistiska politiker kan uttrycka rent rasistiska uttryck då de är inlärda i denna religiösa lära – Men vi måste gå vidare och trycka bort den läran – Då den inte baseras på något vetenskapligt – utan på en ren rädsla för andra människor.

     • KLARTEXTEN!
      Sep 19, 2011 @ 20:40:48

      Antingen tar du ställning till min definition av ras (nedan) eller definierar själv.

      Min egen definition av ras: utseendemässiga skillnader mellan folk från olika delar av världen. Jag vet att vi alla troligen varit negrer för länge sen, eftersom vi alla härstammar från Afrika. Detta förutsatt att klimatet i Afrika, när vi utvandrade, var riktigt varmt (som idag). Negrer är svarta som skydd mot solen. När vi utvandrade fanns det inte längre något överlevnadsvärde med den mörka hyn, så huden blev ljusare med generationerna. Skulle vi flytta tillbaks till Afrika, så skulle vi sannolikt bli mörkhudade igen efter kanske 100.000 år.

      Så hur kan jag inbilla mig att vi är bättre för att vi har ljus hy? Den som tror det är korkad! Jag brukar säga att rasism är önsketänkande! Att tro att man är bättre pga hudfärg är märkligt minst sagt. Jag menar att det inte ens är skillnad i hjärnan mellan olika raser. Rasen är en ytlig fernissa, resultatet av människan anpassning till miljön. Så vi är alla lika även under skalet, tror jag.

      Rasisten anser att vissa raser är bättre än andra. Det anser inte jag! Alltså är jag per definition ingen rasist. Jag anser dessutom ras vara oväsentligt och har ingen anledning att bry mig om ras. Du däremot bryr dig orande mycket! Ingen ras är smartare eller på annat sätt bätte än en annan ras! De skillnader man kan mäta beror sannolikt på kulturealla skillnader.

      Raser finns, men de är inte exakta, utan en väldigt grov uppdelning av människor efter ytliga karakteristika, som negrer, asiater, kaukasier etc. Arter däremot, är en exakt uppdelning av olika djur (människan är förstås ett djur).

      Det enda som väsentligen skiljer oss åt är våra åsikter. Religion t ex är en åsikt! Alla åsikter kan och skall kritiseras! Precis som alla andra åsikter! Att påstå att alla med en viss åsikt är av en annan ras ÄR rasistiskt! Att påstå att alla muslimer är av en annan ras ÄR RASISTISKT! Jag hävdar inte att muslimerna är av en annan ras, DU gör det!

     • Sanity
      Sep 19, 2011 @ 20:13:43

      George Bush den äldre är ju fundamental kristen och har sagt jorden är 6000 år gammal – För så gammal blir jorden om man lägger ihop alla generationer bakåt i bibeln – Tror du att det vetenskapliga fakta dessa amerikanska presidenter baserat sin beslut på? George Bush den yngre sa att han styrs av Gud för att göra sina beslut

      – Ja, var du på deras sida. Jag ställer mig alltid i mitten – Vilka idioter som än slåss där på sina sidor – men medmänniskor är ni iaf- även om ni är rasister med gamla vanor.

      Tack då – tror nog att det fastnade något i skallen till slut – Annars skulle du inte ha reagerat så starkt.

     • Sanity
      Sep 19, 2011 @ 20:18:04

      Du har dock fortfarande svårt att förstå en sak.
      Rasist = Person som tro på raser.

      Hur ska definera något som jag inte tror på?
      Läs raden om hur kristendomen är anledningen till den rasistiska läran så kanske det lossnar lite.
      Men just order RAS får väl du säga själv vad det betyder – Du skrev ju att du alla får komma hit OAVSETT RAS – därmed är det du som sitter inne på förklaringen vad det är för något.

     • Josefina Bergfast
      Sep 19, 2011 @ 21:33:01

      Ps. till min förra kommentar. En sak som också fanns i det ”gamla” Sverige, var ett ideal om ”plikttrogenhet”. Den dåvarande (Gustav VI Adolf), kungens VALSPRÅK hette: ”Plikten framför allt”, vilket också satte sin prägel på samhälls-kroppens ideal. Nåja, detta var en fortsättning på min förra kommentar, och som sagt, denna tid är ju sedan länge förbi.

      Det som Sanity har HAKAT UPP SIG PÅ, och har FÅTT OM BAKFOTEN, är att han verkar INBILLA sig att jag hyser någon fruktan för islam, eller för ”andra folkslag”, eller för andra kulturer, eller att jag omfattas av någon slags ”lära” av något slag, som han kallar för ”rasism”. Denna ”rasism”, som Sanity har föreställningar om, är ABSOLUT INTE vad jag menar med ”rasism”, (se tidigare beskrivningar).
      Den TEORI som Sanity också målar upp för sig, om hur någonting nytt kommer att bildas, som integreras med det gamla, och som skall bilda en helt ny lära i ”detta land”, som skall bli ett ”globalt fungerande land”, där en ”helt ny etnicitet” skall bildas, enligt Sanitys önskningar och förhoppningar, (kanske om ”bara inte Sverigedemokrater, eller ”svenskar”, eller ”rasister”, fanns här?), och som också beskriver hans teoretiska vision som att det är han som har ansvar för att omforma ”detta land” till denna idyll.
      Många länder genomgår STÄNDIGT förändringar, och människor emigrerar och immigrerar, det är naturliga företeelser, som ÖVER TID, faktiskt skapar förändringar i länders profiler, på ett naturligt och oftast harmoniskt sätt, därför att det sker i så pass långsam takt, att ett ömsesidigt givande och mottagande kan ske, där EN VALFRIHET oftast finns med.
      Men samhällsförändringar bör ske med ANSVAR, med OMSORG, med förstånd och i en TAKT, där ALLA medborgare kan känna sig VÄL TILL MODS med förändringarna. NÄR dessa sker för SNABBT, för OMFATTANDE och med ALLTFÖR OLIKA kulturella, språkliga, religiösa profiler, så RISKERAR det att skapa missförstånd, motsättningar och konflikter, som i värsta fall RISKERAR att urarta.
      DEN SOM DÅ vill vara både ansvarsfull, människovänlig och också förståndig, klok och insiktsfull, den ser till att skapa en invandringstakt, en folkförändringstakt, som är SANSAD. Det är SAMHÄLLSANSVARIGT att göra.
      Sanity säger vidare:… ”…. det är så det är att vara globalt fungerande land – Om du är rädd för detta baseras denna rädsla på en sak – Rasism – som kristendomen såg som något självklart i människor – Att människan delas upp efter olika mönster – Denna gamla lära (rasismen) gör att vi är främlingsfientliga mot andra”…….
      DET ÄR INTE ”denna lära, rasismen”, som gör att MÄNNISKOR ÄR FRÄMLINGSSKYGGA, och ”rasistiska”. DET ÄR MÄNNISKOR av sig själva, över hela jordklotet, och det har människor ALLTID VARIT GENOM HELA DEN MÄNSKLIGA HISTORIEN. Det är helt enkelt ”naturliga inklinationer och tendenser”, som omfattas av ”hela den mänskliga familjen”, därför ATT SÅ FUNGERAR MÄNNISKAN I PRAKTIKEN, vare sig det har funnits någon LÄRA som kallas ”rasism”, eller INTE. Den ”RASISM”, som är NEGATIV, som har HAT i sig som något slags ideal, eller något slags budskap, DEN FÖRESPRÅKAR INTE JAG. Det är istället genom att se på människan och hur hon har viljor, behov och tendenser att fungera i PRAKTIKEN, som gör att jag ser det som att ALLA MÄNNISKOR ÄR ”RASISTER”, vare sig de själva tror det eller inte, OCH SOM DET ÄR MÄNNISKOVÄNLIGT ATT FAKTISKT ERKÄNNA, och också ta hänsyn till, och tillåta.
      Vidare säger Sanity: … ” Nu har du inriktat dig på att förmedla skitsnack om just islam och alla dåliga aspekter av detta – Men det finns vi som ser igenom detta och förstår vad det kommer ifrån – Den gamla religiösa läran som detta land är uppbyggt på – T.o.m kommunistiska politiker kan uttrycka rent rasistiska uttryck då de är inlärda i denna religiösa lära – Men vi måste gå vidare och trycka bort den läran – Då den inte baseras på något vetenskapligt – utan på en ren rädsla för andra människor.”

      Här visar Sanity en sorglig BRIST på INSIKT kring hur MÄNNISKAN fungerar. Vilka ”vi” är det som ”måste gå vidare och trycka bort den kristna läran, som inte är baserad på något vetenskapligt, utan på ren rädsla för andra människor”? Är det Sanity och hans ”fränder och gelikar”?
      ALLA MÄNNISKOR, fungerar inte efter en TEORI, utan MAJORITETEN av mänskligheten fungerar i PRAKTIKEN efter andra premisser, som handlar om att ”de som talar samma språk, de som har samma ideal, de som FÖRSTÅR varandra, de som LIKNAR varandra, de som kanske enas kring en LÄRA, en RELIGION, de känner också en GEMENSKAP med varandra. Det är SÅ som människor fungerar i PRAKTIKEN.
      Det HANDLAR INTE OM RÄDSLA mot varken andra folkslag, eller andra LÄROR, utan det handlar om OLIKA TOLKNINGAR av tillvaron, UTIFRÅN DE OLIKA kulturella, språkliga och etniska PRÄGLINGARNA, som människor bär med sig i sina personer, som gör att människor ”kan krocka med varandras ideal”.
      Det handlar INTE OM ATT ”vi är bättre än ni”. Nej, det är krockarna I SIG, som är problemet, och som MYCKET LÄTT uppstår, när människor har OLIKA IDEOLOGIER, eller LÄROR.
      Det handlar om att de olika ideal och präglingar som gör att människor SER PÅ VÄRLDEN och livet på helt OLIKA sätt, som i värsta fall kan skapa inbördeskrigsaktiga situationer, som jag ABSOLUT INTE vill se i Sverige.
      Att KUNNA BYGGA EN GEMENSAM NATION, tillsammans med alltför OLIKA ideal, är mycket svårt och RISKERAR att skapa MOTSÄTTNINGAR, som i sin tur RISKERAR att urarta och skapa KONFLIKTER, som vore en mycket OLYCKLIG UTVECKLING för ALLA MEDBORGARE i Sverige.

      Om en LÄRA lär ut att det är nödvändigt att visa INTOLLERANS mot dem som tillhör ”de andra”, eller ”de olika”, eller ”de otrogna”, så finns där vissa inneboende RISKER med en sådan LÄRA, när och om den vill försöka inplantera sig själv på människor som INTE SJÄLVA VÄLJER DENNA LÄRA.

      KLARTEXTENS intensiva PROTEST mot att en LÄRA, en religion, som t ex islam, (som har många stränga sidor, på gott och på ont), får för stort inflytande i Sverige, är han i sin fulla rätt att ge uttryck för. Det är så som HAN ser på den islamska läran och den islamska religionen.
      Själv ser jag lite annorlunda på saker och ting, och omfattas inte av någon slags LÄRA, varken av ”rasism”, eller ”rädsla på grund av kristendom”, på det sättet som Sanity har givit uttryck för och tolkat. Den ”rasism” som jag har beskrivit är över huvud taget ingen ”lära”, utan det är den ”goda och människovänliga” ”rasismen”, som SER till HUR människor fungerar i PRAKTIKEN runt hela jordklotet.

      Själv har jag menat att KLARTEXTEN ibland kan vara onödigt kritisk till islam, därför att jag anser att de folk och de länder som VÄLJER islam till sin LÄRA, de är fria att göra det. De tycker förmodligen att islam har givit dem god vägledning och inspirationer, som de också vill dela med sig av, eftersom islam är en missionerande lära.

      Det som väl KLARTEXTEN har kritiserat inom denna LÄRA, är väl att den har någonting TOTALITÄRT över sig, och att den gör ANSPRÅK på AUKTORITET, och att denna LÄRA heller inte tillåter KRITIK, och heller inte förespråkar DEMOKRATI, samt heller inte vilken YTTRANDEFRIHET som helst, samt att islam också är mycket sträng vad gäller sexuella relationer och familjebildningar, tillika sträng också mot brottslingar av olika slag. Stränghet kan nog ibland vara bra, när det gäller att vägleda och uppfostra barn, men DESPOTI är nog mindre bra. Den VALFRIHET som anses ha uppnåtts i ”de demokratiska” länderna, när det kommer till religion, tycker förmodligen KLARTEXTEN riskerar att inskränkas, OM islam tillåts att få FÖR STORT inflytande i t ex Sverige, (vilket han kanske har rätt i att det finns risker för, OM ALLTFÖR MÅNGA muslimer tillåts invandra hit.)
      Denna kritik som KLARTEXTEN har mot islam, kan man inte beskriva som varken rasism, eller kanske heller inte rädsla, utan en ÅSIKT, som han anser sig ha rätt att uttrycka. Han tillåter ju också KRITIK mot hans ÅSIKTER, och går också i SVAROMÅL, och ARGUMENTERAR, för sina ÅSIKTER, vilket väl får anses vara DEMOKRATISKT och också alltså TILLÅTET i YTTRANDEFRIHETENS namn.

     • KLARTEXTEN!
      Sep 19, 2011 @ 22:14:17

      Återigen en BRA kommentar!

   • Sanity
    Sep 18, 2011 @ 21:16:43

    Ska jag ta det en gång till?

    Rasist = Person som tror på raser – Du skrev att du bryr dig om alla människor OAVSETT RAS – Därmed tror du på raser och jag kan därmed säga till både dig och Josefin att enligt ett biologiskt sett att se på saken SÅ FINNS INGA RASER utan är ett påhitt av människan i ett försök att få vissa mindre värda än andra (Det första exemplet av ordet RAS hittar du i bibeln – där det ges som en förklaring till varför vissa är vita och andra är svarta)- Det leder oss till just denna diskussion i detta forum: Att man nedvärderar andra kulturer och folk beror just på denna rasism runt omkring oss – Den finns självklart i lika stor omfattning vart än i världen du befinner dig – inget unikt för just Sverige, Eritrea eller Bolivia – Utan den finns då överallt

    – Men vi ska ju se saker och ting till ett vetenskapligt perspektiv – Och det är denna vetenskap som rasister och främlingsfientliga vill förneka då de talar emot deras hat men du kan gå till vilken biolog (förutom just rasbiologer) och fråga om deras inställning om raser – Så kommer de förklara att det är inget som vetenskapen har med göra – utan den ideologin togs bort vid att man kom på att människan inte delas upp i olika raser – utan man talar om just etnicitet (ett begrepp som kom på 1920-talet, som anges för att förklara kulturer inom människosläktet, medan den s.k. ras-vetenskapen, som har sin tro i att människors gener är olika, hade sin början på slutet av 1800-talet).

    Allt det här finns i vår tro fortfarande men vi håller på och få bort denna tro ju mer generationer som går. Men det förklarar en stor del varför t.ex många politiker kan yttre rent rasistiska formuleringar – De har endast lärt sig den gamla bibliska läran och fått lära sig att raser är något självklart – ,MEN TYVÄRR! RASER FINNS INTE INOM VETENSKAPEN BIOLOGI.

    Det finns dock små avvikelser i människors celler som gör att det finns en skillnad mellan människor och människor – Men dessa skillnader finns mellan 2 personer ur samma etnicitet så att ingen kan säga att det ena leder till någon ny ras.

    Så tänk på det din RASIST – Ditt hat har funnits sedan urminnes tider och ingenting nytt för detta millennium.
    Frågan är dock när du ska ta till dig den vetenskapliga aspekten av ditt hat istället för att vara ett forskningsexemplar åt oss andra?

    Svara

    • KLARTEXTEN!
     Sep 19, 2011 @ 08:47:25

     Vilken ras har muslimer? Vad är en ras? Om du inte vet vad en ras är, hur kan du kalla någon för rasist, då vet du ju inte vad du pratar om!

     Svara

     • Sanity
      Sep 19, 2011 @ 11:49:49

      Muslimer tillhör ingen ras – raser är ett påhittat ting av människor som trott att bibelns ord förklarar världen –

      Ska jag ta det en gång till?
      Rasist = Person som tro på raser.
      Då kan du ju inte fråga mig om just raser då jag inte tror att raser existerar – Inte inom någon djurart.
      Det går visst inte in i skallen – men å andra sidan så har väl 70-åringar lite svårt att lära sig nya saker.

     • KLARTEXTEN!
      Sep 19, 2011 @ 12:28:26

      Om muslimer inte är en ras, hur kan jag bli rasist?

     • Sanity
      Sep 19, 2011 @ 12:48:18

      Väldigt enkelt att kalla dig rasist – du tror på raser.

      ”Jag accepterar invandring av kristna araber men inte kristna muslimer OAVSETT RAS! ” – Därmed så delar du in folk i raser.

      Ska jag ta det en gång till?
      Rasist = Person som tror på raser.

     • KLARTEXTEN!
      Sep 19, 2011 @ 14:37:07

      Vad är ras då? kan du förklara det? Om jag inte får tro på ras, så måste du definiera ras. För du vet väl vad du pratar om?

     • KLARTEXTEN!
      Sep 19, 2011 @ 14:37:13

      Vad är ras då? kan du förklara det? Om jag inte får tro på ras, så måste du definiera ras.

     • Sanity
      Sep 19, 2011 @ 15:11:46

      Raser är ett kristet påhitt i ett försök att sära på människor – Allt i tron att människor kan vara av godo eller av ondo – dvs djävulens sida av myntet eller guds sida.
      Detta är varifrån du har fått att just muslimer är ondo – de följer inte den kristna tron – Du strider för en religiös tro när du säger att vissa andra religioner inte är välkomna hit – baserat på en rädsla som myntades långt bak i tiden – det är dags att börja anpassa sig till den globala tillvaron där vi endast ser varandra som människor – inte dela upp människan i mindre delar – raser.

     • KLARTEXTEN!
      Sep 19, 2011 @ 19:35:39

      Om raser är påhitt, sluta prata om raser då för fan! Jag pratar religion! Inte ras! Jag vill inte ha detta ständiga skitsnack om raser. Antingen definierar du ras, eller så slutar du att prata om det! Jag är helt ointresserad av att prata om raser!

     • Josefina Bergfast
      Sep 19, 2011 @ 15:31:26

      Frågan till Sanity blir:
      Finns kineser?
      Finns japaner?
      Finns pakistanier?
      Finns thailändare?
      Finns afrikaner?(kongoleser, somalier, etiopier, sydafrikaner, eritrianer etc.etc.)
      Finns spanjorer?
      Finns innuiter?
      Finns finnar?
      Finns sydamerikanska indianer?
      Finns chilenare?
      Finns greker?
      Finns italienare?
      Finns fransmän?
      Finns ungrare?
      Finns germaner?
      Finns norrmän?
      Finns svenskar?
      Finns danskar?
      Finns iranier?
      Finns serber?
      Finns albaner?
      Finns irakier?
      Finns polacker?
      Finns nordamerikanska indianer?
      Finns samer?
      Finns aboriginer?
      Et cetera, et cetera.

      FINNS alla dessa olika folkslag, eller finns de inte? TROR Sanity att de finns? Kan Sanity se att de alla har olika etniska profiler? OM Sanity kan se att de har olika etniska profiler TROR då Sanity på vad han ser, eller gör han det inte? Om han TROR på vad han ser, är då Sanity ”rasist”? OM han tror på sina egna ögon så är han alltså ”rasist”, eftersom Sanity menar att ”den som TROR att det finns s.k. ”raser”, den är s.k. ”rasist”.
      MEN, eftersom ALLA människor KAN SE att där finns olika etniska profiler, och oftast TROR på VAD DE SER, så är då ALLA människor faktiskt egentligen s.k. ”rasister”, enligt Sanitys sätt att förklara saken.
      ATT ALLA de olika etniska profilerna, (TACK GODE GUD FÖR DEM!), faktiskt TILLHÖR MÄNSKLIGHETEN, är det väl ÄNDÅ INGEN SOM TVIVLAR PÅ? De flesta TROR fullt och fast att FAKTISKT ALLA de olika etniska profilerna och folkslagen tillhör människosläktet, utan den minsta tvekan.
      Men, som sagt, TACK GODE GUD FÖR OLIKHETERNA, som gör världen ROLIGARE med all sin MÅNGFALD, som också förhoppningsvis kommer att kunna fortsätta att finnas till, även om 10, 20 eller 30 generationer….(även de blonda och blåögda profilerna)…

  • Anonym
   Sep 19, 2011 @ 11:55:32

   Sanity.
   håller på dig till 110 men kom ihåg talesättet.
   ” never argue with the stupid they will just drag you down to their own level”

   Svara

 8. P-A Hultman
  Sep 18, 2011 @ 10:34:13

  Men KLARTEXT, du påstår så mycket strunt så man har slutat häpna. Jag har frågåt dig, VAD ÄR VERKLIGA ASYLSKÄL, du påstår nämligen att det kommer människor som inte har asylskäl och får PUT, var vänlig svara på frågan så får vi alla veta vad du kan om asylpolitik.

  Sedan, du anger ”Dom flesta muslimer som flyttar hit saknar asylskäl! Dom är EKONOMISKA flyktingar!” Då vill jag veta,

  1, hur många saknar asylskäl?

  2. Hur många är ”ekonomsika flyktingar”

  SAMT, glöm inte källanvisningar, så får vi se om du kan stå för dina siffror.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Sep 18, 2011 @ 13:02:25

   Som jag skrivit och detta har många gånger återgetts i svensk press: 5-10 % av de som får asyl har asylskäl enligt FN:s flyktingkonvention. Sen behöver jag inte definiera den närmare, för den definitionen finns att läsa lite överallt.

   1. Minst 90 % saknar asylkäl
   2. Jag vet inte hur många som är ekonomiska flyktingar. Men hur som helst skall vi endast ta emot de som uppfyller Flyktingkonventionens definition, INGA ANDRA! Sen endast ren arbetskraftsinvandring. Det måste vara slut på att Sverige betalar för idiotiska muslimska länders usla val!

   Du hittar säkert dessa siffror om du googlar. Jag hinner inte leta reda på dom nu i vart fall.

   Svara

 9. SlightlyBatty
  Sep 17, 2011 @ 20:15:57

  Undrar hur SD-anhängarna någonsin ska tvätta bort sin antimuslimska hållning när folk blir trötta på skit-snacket? Hur ska då göra för att ställa in sig hos folk? Då har de gått igenom att gnälla på judar, svartingar, kommunister, muslimer, PK-samhället, 7-klövern, Måna Muslim, muslimerna själva och en och annat kommentar mot borgarna. – Vad står näst på listan när folk har tröttnat? – Gnälla på sig själva och få röster för att folk tycker de är roliga?

  Nej, folk börjar få nog. Men lycka till i Livet för övrigt.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Sep 18, 2011 @ 08:57:10

   Har jag eller SD gnällt på judar eller svarta? Vi kritiserar den muslimska massivandringen och alla som stödjer den! På vilket sätt gynnar just den muslimska massinvandringen dina barns framtid? Idiot! Är muslimerna toleranta mot kvinoor, bögar minoritetsreligioner? Se på deras hemländer så har du svaret!

   Vad gott har islam gjort Sverige eller deras hemländer?

   Svara

 10. P-A Hultman
  Sep 17, 2011 @ 18:08:05

  Klartext anger ”Mindre än 10 % av de som beviljas asyl har verkliga asylskäl” Vad är ”verkliga asylskäl”?

  Svara

 11. Sanity
  Sep 17, 2011 @ 14:07:16

  Som många andra har du missuppfattat det med kulturer. Du och jag har inte samma kultur då vi aldrig har möts utan vi två har olika kulturer – men samtidigt har jag och min arabiska granne samma kultur då vi har möts och delat vår kultur – Kan du förstå det? Vi två får inte samma kultur bara för att vi har fötts i samma land utan samma kultur får personer som möts. Det finns inget som heter mångkultur då olika kulturer krokar ihop och blir ett när de möts. Eller var det alldeles för mycket grekiskt filosofi för din skull?

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Sep 17, 2011 @ 15:53:12

   Är du muslim? Han kommer FRÅN en annan kultur! Menar du att vår kultur och islam skall bli ett? Skall islam eller vår kultur dominera?

   Svara

   • Sanity
    Sep 17, 2011 @ 16:10:25

    Alla kulturer kommer att bli ett. Så blir det när man beblandar folk. Om det kommer muslimer hit och driver sin kultur så kommer Sverige att bli en blandat kultur av ”muslimskt” och ”svensk” börd (notera att jag inte tror att alla svenskar har samma kultur – lika att inte alla muslimer har samma kultur) – Inte blir den ena dominerande – Det blir ETT(1)!

    Svara

    • KLARTEXTEN!
     Sep 17, 2011 @ 16:36:54

     Så du menar att inget återstår vare sig av islam eller vår kultur? Om inget återstår av islam, varför försvann det? Detta ETT som kom istället, varifrån kom detta? Från Mars?

     Om något finns kvar av vår kultur och islam: hur många % återstår i grova drag av vardera?

     Svara

     • Din granne
      Sep 17, 2011 @ 16:57:11

      Du borde kanske börja läsa och fundera kring vad som skrivs istället för att blint försöka driva din gamla trötta linje med rasistiska undertoner igenom i varje kommentar.

      Börja med att försöka klura ut vad du räknar som ”din” kultur, för vad Sanity skriver är att den kultur du tror dig tillhöra är oerhört olika beroende på från vilken ände av vårt avlånga land du kommer ifrån! Ett exempel, i storstäder tänker och beter sig människor efter sin omgivning såsom att de t.ex. ignorerar de flesta människor de passerar på gatan, medan i småorter tänker och beter sig människor efter den omgivningen och tenderar att reflektera kring eller till och med hälsa på människor de passerar på gatan.

      Därav, beroende på din omgivning formas du efter den lokala kulturen, samtidigt som du är med och bidrar till samma nämnda kultur.

     • KLARTEXTEN!
      Sep 17, 2011 @ 18:08:03

      Du är patetisk! Vår kultur skiljer sig från islam genom att vi respekterar yttrandefrihet och jämlikhet. Vi mördar inte våra döttrar för att de gifter sig med den de älskar och mördar inte eller utövar terror i Guds namn. Detta oavsett var i landet vi bor.

     • Din granne
      Sep 17, 2011 @ 20:01:26

      Nej, du har helt rätt KLARTEXTEN!. Här i västvärlden mördar vi ingen utifrån våra egna personliga övertygelser: http://svtdebatt.se/2011/07/darfor-riktade-breivik-sitt-hat-mot-norrman/

     • KLARTEXTEN!
      Sep 18, 2011 @ 08:53:56

      Är det allt du har att komma med, en ensam galning? Muslimerna har under EN VECKA producerat två häktade i Sverige, två häktade i Finland och gripna i Norge för terrorbrott! Hur många islamkritiker har häktats under samma tid?

 12. Sanity
  Sep 17, 2011 @ 13:42:25

  Det gynnas väl ännu mindre av att männsikor ser skilland på just ”muslimk invandring” och annan invandring. Klingar väldigt fel i tanken om ett samhälle där individen ska ges rättigheter. Inte grupper. Men å andra sidan är det så främlingsfientliga alltid har uttryckt sig. De vill gärna gruppera människan i grupper och säga att ens egna grupp är den bästa – precis som rasister delar in människan i raser.

  Svara

  • Sanity
   Sep 17, 2011 @ 13:58:43

   Min granne är muslim – jobbar för Volvo och betalar hög skatt genom välbetalt arbete. Hur är han en belastning om nu hela gruppen ska vara det?

   Svara

  • KLARTEXTEN!
   Sep 17, 2011 @ 14:03:59

   Muslimska invandrare som grupp, är en stor belastning för samhället, ekonomiskt och socialt. Dom står ensamma för den växande terrorismen i landet, hotar yttrandefriheten, ägnar sig åt hedersvåld, barnäktenskap etc. Jo det ÄR skillnad på olika kulturer, dvs om du vill se verkligheten och slutar ägna dig åt önsketänkande.

   Svara

   • Sanity
    Sep 17, 2011 @ 14:08:33

    Min granne är muslim – Arbetar för Volvo och betalar hög skatt via ett välbetalt arbete. Hur är han en belastning om hela gruppen ska vara det?

    Svara

    • KLARTEXTEN!
     Sep 17, 2011 @ 15:51:27

     Han är ingen belastning om han i övrigt är laglydig. Men dom som inte sköter sig (majoriteten) är det!

     Svara

     • Sanity
      Sep 17, 2011 @ 16:15:09

      Och du kan alltså tala för denna majoritet att så är fallet? Vad jag vet så har ingen sådan undersökning gjort – Det är tom förbjudet av institutioner att göra sådan undersökningar – Däremot har ”De Livstidsdömdas Förening” (de som sitter fängslade för livstidsbrott) gjort en intern undersökning där de kommit fram till att de som leder den etniska ligan bland sina – är finnar – Ska du inte skriva en rad om dessa – Där har du iaf statistik att tillgå – Vilket du saknar till alla dina andra argument.

     • KLARTEXTEN!
      Sep 17, 2011 @ 16:37:48

      Länka till den statistiken och samtidigt statistiken för muslimska interner.

     • Sanity
      Sep 17, 2011 @ 18:02:05

      Det borde nog vara mer du som har någon länk till din statistik då du säger att min granne är en minoritet bland muslimer, då han lever laglydigt. Du har nog en massa statistik som säger att invandrare står för en massa brott men du har då INGET som säger från vilket land dessa kommer – och vad jag vet så räknas även finnar med i den statistiken.

      Hur du ska få veta att majoriteten av de livstidsdömda är finnar – Lär känna en livstidsdömd eller skriv till:
      De Livstidsdömdas förening,
      KASSETTV 1,
      14266 Trångsund – och be om information. De har ingen hemsida att redovisa fakta på. De får inte ha tillgång till datorer så det är svårt att hålla reda på en hemsida. – Hur jag fick veta? Jag satte ihop ”Livstidsdömdas Tidning” -en gång i tiden. En tidning som gick runt bland de livstidsdömda så jag har iaf tillgång til någon information – Och det är då mer än vad man någonsin kan säga om dig – Hur mycket annan kultur då får i dig.

     • KLARTEXTEN!
      Sep 17, 2011 @ 18:27:15

      Hur stor andel av muslimer är livtidsdömda och hur stor andel av svenskar och finnar är livstidsdömda. Det är en mycket intressantare siffror! Sen är det välkänt att kriminaliteten och våltäktstalen är mycket högre hos utomeuropeiska invandrare än hos övriga. I Norge utfördes under en 5-års period samtliga överfallsvåldtäkter av utomeuropeiska invandrare!

      Svara på frågan:
      Är arbetskraftsinvandring bättre än invandring av arbetslösa?

   • Sanity
    Sep 17, 2011 @ 14:26:26

    Är det inte bättre att skiva om alla de livstidsdömda finnarna i svenska fängelser om nu vill slå ett slag för invandringen och förbättra integrationen i det svenska samhället, om det nu är det som du är ute efter?

    Svara

    • KLARTEXTEN!
     Sep 17, 2011 @ 16:02:05

     Finnarna är, i motsats till muslimerna, välintegrerade och delar våra grundläggande värderingar. Dom utövar heller ingen terrorism. Vi är praktiskt taget samma folk. Finland har varit en del av Sverige i flera hundra år!

     Svara

     • Sanity
      Sep 17, 2011 @ 16:15:57

      Men de leder ligan för livstidsdömda. Är det inte brott nog?

     • KLARTEXTEN!
      Sep 17, 2011 @ 16:38:22

      Du får allt länka till en källa.

     • Sanity
      Sep 17, 2011 @ 16:19:45

      Om du anser att sitta på parkbänkar och supa hela dagarna är svensk kultur så är väl finnarna väl integrerade.

     • KLARTEXTEN!
      Sep 17, 2011 @ 16:39:31

      Hur stor andel gör det? Kan du verifiera detta? Hur som helst så föredrar jag att folk dricker än spränger oss i luften.

 13. Oden
  Sep 16, 2011 @ 20:25:55

  Man kan undra var och när svenskheten blev något fult? När blev iden om det svenska folkhemmet något förlegat och dåligt? När blev massimporten av muslimer från mellanöstern och Afrika något bra? Vårt en gång så fina land har förvandlats till ett gytter av mångkultur, men framför allt ett gytter av bidragstörstande muslimer. När och var har denna massimport av rovgiriga bidragstagare berikat vårt land i positiv mening? Jag skulle vilja veta det. Visst, det finns invandrare från mena som försörjer sig själv, men de representerar en liten minoritet av de invandrare som kommit från denna region. Den stora majoriteten är inte alls intresserade av att integrera sig och försörja sig själva. Och varför göra det, när ingen kräver det av dom? Den svenska undfallenheten når nya höjder varje dag. Och hur många är islamister? Det behövdes bara en handfull efterblivna, inavlade idioter för att fälla tvillingtornen den 11/9 2001. Hur många sådana kräk har krälat in över vår gräns de sista 20 åren? Vårt land är på väg till helvetet och bara några 100 000 svenskar har fattat det. Kommer fler att vakna ur koman innan det är för sent?

  Svara

  • P-A Hultman
   Sep 16, 2011 @ 21:10:40

   Hej Oden.

   Du ställer en massa frågor, och vet man inte ska man ställa frågor och det är bra. Då kan man föra en bra dialog.

   1. Man kan undra var och när svenskheten blev något fult?
   – Jag har levt sedan jag föddes i Sverige. Jag undrar när ” svenskheten blev något fult?” som du beskriver. Men vad jag inte förstår är vad har blivit fult?

   2. När blev iden om det svenska folkhemmet något förlegat och dåligt?
   – Vem har påstått detta? Källan tack. Då behöver vi inte föra en dialog om detta.

   3. När blev massimporten av muslimer från mellanöstern och Afrika något bra?
   – Först vill jag veta hur denna ”massimport ”ser ut enligt dina ögon. Hur många ”massimporteras” från mellanöstern, och Afrika? Vad jag vill veta är fakta, det vill säga siffror och källor, inte att hänvisa till något annat.

   4. När och var har denna massimport av rovgiriga bidragstagare berikat vårt land i positiv mening?
   – Samma här ange källor till ”Massimport”

   När du svarat på dessa frågor, kan vi föra en bra dialog.

   Tack

   Svara

   • KLARTEXTEN!
    Sep 16, 2011 @ 21:45:37

    1.Det anses rasistiskt att vifta med svenska flaggan, skolavslutningar sker allt mindre i kyrkor (av hänsyn till muslimer), ”hets mot folkgrupp” är bara brottsligt mot icke svenskar osv

    2. ”Det goda hemmet känner icke till några privilegierade eller tillbakasatta, inga kelgrisar och inga styvbarn. Där ser icke den ene ner på den andre. Där försöker ingen skaffa sig fördel på andras bekostnad, den starke trycker icke ner och plundrar den svage. I det goda hemmet råder likhet, omtanke, samarbete, hjälpsamhet.”

    Hemmets grundval är gemensamheten och samkänslan. Dessa ideal går inte att förena med islam!

    3. Häng inte ständigt upp dig på prefixet ”mass”. Du kan helt enkelt svara på frågan om en stor invandring från mellanöstern och Afrika är bra för Sverige.
    4. Återigen blockerar du debatten genom att hänga upp dig på prefixet ”mass”. Tolka istället frågan som: ”hur en stor invandring av bidragstagare berikar vårt land?”

    Svara

    • Sanity
     Sep 17, 2011 @ 13:50:22

     Du har missuppfattat det där med att vifta med svenska flaggan – Det blev fult och rasistiskt den dagen rasister började använda den svenska flaggan i sitt syfte att göra svensken till motståndare av invandrare. Vi vill bara förbjuda dessa att använda flaggan i sitt politiska syfte – inte att använda flaggan i sig – Stor skillnad

     Svara

    • Sanity
     Sep 17, 2011 @ 16:28:10

     Vad menar du att Sverige har en ”stor invandring”. Bara för att vi leder bland västvärldens länder betyder inte att vi har en stor betydande del av invandringen som sker i mellan alla länder. Västvärlden tillsammans står för 14% och vi har 1 % av dessa så är det inget att skryta med precis – Tvärtom . Vi ska hålla kvar denna invandring och visa andra västländer att vi kan vara öppna – Sedan att politiker inte satsar ”300 miljarder” (hur det nu kan gå upp med 200 miljarder sedan SDs intåg i riksdagen är en gåta, kanske var summan skitsnack från början) för att förbättra integrationen så kommer det komma främlingsfientliga åsikter hela tiden.

     Då får en finne som jag komma fram och förklara lite vad som har gått snett med invandringen från början – Alltså, inte är jag en muslim – Jag är en person av finländsk härkomst.

     Svara

     • KLARTEXTEN!
      Sep 17, 2011 @ 16:42:50

      Varför skall vi visa västvärlden att vi är idioter och att vi skiter i våra barns framtid? Det är helt naturligt att muslimska länder tar emot muslimska invandrare så kan väst ta emot icke muslimer!

      Varför vill du inte ha arbetskraftsinvandring istället för invandring av arbetslösa?

    • Sanity
     Sep 17, 2011 @ 17:44:15

     Nu är det bara för dig att börja ta åt dig av det som skrivs så att du också bildar en kultur som tro kan tro fungerar för alla. För JA, din kultur kommer också och integreras i den gemensamma kulturen. Men så länge du ser dig som försvarare av någon ”svensk kultur” så kommer du att göra bort dig lika mycket varje person som spränger sig luften och anser att de gör det för sin religions skull. De andra som anser vara företrädare av dessa religioner eller kulturer följer sin uppfattning – Inte någon imans uppfattning. De tar bara de ordet åt sig och bildar en ny religion och kultur baserat på sina gamla åsikter. Det är så folk lär sig – Är det inte då bra att folk kommer flyttar runt i världen? Det är så vi lär oss hur alla människor fungerar – så att jag slipper höra endast på sådana som dig om hur kulturer och religioner fungerar. Jag lär mig av andra människor – Inte efter hur många terrorister som räknar upp i media – Kanske du borde börja tänka på samma sätt?

     Svara

     • KLARTEXTEN!
      Sep 17, 2011 @ 18:12:48

      Du är en ytterst naiv person! Överallt i världen har muslimerna visat sig svår-integrerade. Du kan inget om islam, men inbillar dig att islam skulle ändras för att dom flyttar till Sverige. Tänker du besvara mina frågor:

      Så du menar att inget återstår vare sig av islam eller vår kultur? Om inget återstår av islam, varför försvann det? Detta ETT som kom istället, varifrån kom detta? Från Mars? Om något finns kvar av vår kultur och islam: hur många % återstår i grova drag av vardera?

    • P-A Hultman
     Sep 17, 2011 @ 17:54:00

     Så KLARTEXT har bytt namn till ODEN, eller är ni samma person? ODEN har fortfrande inte svarat, kanske han inte kan svara??

     Svara

    • Sanity
     Sep 17, 2011 @ 18:21:16

     Det är ju väldigt otroligt att en människa som hatar ett ting anser sig vara den som bäst anser sig veta mest om tinget.
     Islamofobi = rädsla för islam.
     Spindelfobi = rädsla för spindlar.

     Anser du att även de med spindelfobi har rätt i allt de tycker och tänker om spindlar? Nej. det mesta är ju hittepå de gjort upp sin egen skalle.

     Svara

     • KLARTEXTEN!
      Sep 17, 2011 @ 18:50:40

      Visa mig ett land som blivit bättre av muslimsk massinvandring. Jag kan ge exempel på många som blivit sämre, Sverige, England, Frankrike, Tyskland, Libanon osv.

    • Sanity
     Sep 17, 2011 @ 19:22:15

     Om du först kan förklara först vad som är dåligt med just den muslimska invandringen – Du drar in alla brott och hänvisar till en statistik du har dragit fram genom att läsa specifika artiklar som uppfyller ditt tänkande – De ord som säger dig att detta inte stämmer slänger du ifrån dig direkt .

     Att man ser det som dåligt eller bra är väl vad vi diskuterar här? – Alla möten mellan 2 personer uppfyller dessa 2. Sedan kan man aldrig veta vad det är för person innan man har träffat personen – Men du tror väl att alla muslimer (förutom just nu dessa som du har runt omkring) har som uppgift att göra dig till muslim?
     All invandring är god – annars skulle inte jag sitta här och skriva dessa ord och försöka lära dig något nytt.

     Bra muslimsk invandring? – Det borde väl varit den muslimska invandring som kom till Spanien och tog med sig degens siffror, läkarvetenskapen och matematiken.

     De muslimer som flyr från sina länder gör väl detta för att de känner sig hotade i sina länder? Om du slutar dra alla dessa över en kam så får de lättare att börja kämpa för Sverige – istället för att känna sig som utbölingar – som du vill ha dem till.

     Svara

     • KLARTEXTEN!
      Sep 18, 2011 @ 08:44:07

      Dom flesta muslimer som flyttar hit saknar asylskäl! Dom är EKONOMISKA flyktingar! Dom vill parasitera på vår välfärd! Istället borde dom bygga upp motsvarande välfärd i sina muslimska hemländer. Men det går förstås inte eftersom demokrati och välfärd inte är kompatibelt med islam.

      Dåligt med muslimsk invandring:
      Terrorism, hedersvåld och hedersmord, dom är särskilt svårintegrerade, dom är mycket mer religiösa än oss, endast muslimerna har protesterat mot vår yttrandefrihet, endast muslimerna hotar oss till livet om vi kränker deras profet. Muslimerna är den invandrargrupp som skapar dom störta problemen, dom accepterar inte vår jämlikhet vad gälller kvinnor eller bögar, ingenstans har muslimsk massinvandring förbättrat ett land

    • P-A Hultman
     Sep 18, 2011 @ 12:07:22

     KLARTEXT skriver.
     1.Det anses rasistiskt att vifta med svenska flaggan, skolavslutningar sker allt mindre i kyrkor (av hänsyn till muslimer), ”hets mot folkgrupp” är bara brottsligt mot icke svenskar osv.
     – Då undrar jag vilken hemsk värld du lever i. När nationaldagen var i vår kommun hälsades alla som sökt och fått medborgarskap med en svensk flagga, alla var oerhört stolta. Samtidigt springer alla barn runt med svenska småflaggor och viftar. Samtidigt lagade invandrare mat i caféet och sålda deras kulturella mat, kanske tio olika rätter, maten gick som smör i solsken. Någon vecka senare var det skolavslutning, då hade mammorna lagat mat, både svenska och invandrare i KYRKAN.

     2. ”Det goda hemmet känner icke till några privilegierade eller tillbakasatta, inga kelgrisar och inga styvbarn. Där ser icke den ene ner på den andre. Där försöker ingen skaffa sig fördel på andras bekostnad, den starke trycker icke ner och plundrar den svage. I det goda är gemensamheten och samkänslan. Dessa ideal går inte att förena med islam!
     – Tror du på fullt allvar att en man som P-A skulle dela dina åsikter med tanke på Ådalen och deras kämpade för bland annat allmän rösträtt, och deras kämpande för mänskliga rättigheter? Använd INTE en av våra största frihetskämpar i detta land som kämpat för ALLAS rättigheter tillsammans med dina tankar, det luktar ruttet lång, lång väg.

     3. Häng inte ständigt upp dig på prefixet ”mass”. Du kan helt enkelt svara på frågan om en stor invandring från mellanöstern och Afrika är bra för Sverige.

     – ”Häng inte upp dig…” Du skriver ”stor invandring” hur mycket är stor invandring, ange källan också TACK.

     4. Återigen blockerar du debatten genom att hänga upp dig på prefixet ”mass”. Tolka istället frågan som: ”hur en stor invandring av bidragstagare berikar vårt land?”

     – Över 600 000 hundra tusen invandrare går till jobbet varje dag. Enligt IFS är vart 5:e företag som startas är ett invandrarföretag. Särskilt unga invandrare är benägna att satsa på eget företag. Det visar en rapport från Integrationsverket. Enligt rapporten är det dubbelt så vanligt att invandrare i åldersgruppen 18 till 24 år driver företag som att inrikes födda i samma åldersgrupp gör det. Det gäller både kvinnor och män. Även i åldersgruppen 25 till 44 år är det betydligt fler invandrare än inrikes födda som väljer att starta eget.

     Trots vissa svårigheter finns det idag ca 70000 invandrarägda företag i Sverige. Vart femte nytt företag som startas, startas av en person med invandrarbakgrund och sammanlagt sysselsätter dessa idag ca. 250000 personer. De finns representerade inom hela den svenska ekonomin, med många framgångsrika profiler och koncept. KÄLLA:IFS

     Detta vill inte KLARTEXT och hans SD bröder veta av, man vill istället smutskasta människor för att de kommer från ett land som har en annan tro än de själva, och till på hjälpen utmåla alla som dåliga människor. Här fler exempel på duktiga invandrare, och muslimer.

     Svara

     • KLARTEXTEN!
      Sep 18, 2011 @ 13:11:06

      1. Det låter ju bra. Men det finns som bekant många andra kommuner där det fungerar annorlunda. Och jag har inget emot invandrarkultur så länge vi inte blandar in islam!
      2. Jag är ÖVERTYGAD om att PA Hansson skulle kritisera islam, för att den är oförenlig med vår syn på jämlikhet, yttrandefrihet och demokrati. Det är närmast en fascistisk ideologi!
      3. Ständigt försöker du hindra en fortsatt debatt! Svara bara på frågan: om invanringen från mellanöstern och afrika vore stor, vore det bra för Sverige?
      4. Det tar i genomsnitt 7 år innan invandrarna ens har sitt första deltidsjobb! Vem som helst begriper att det är jättedyrt för landet! Dom går kraftigt minus! Hur mycket du än svamlar!

      Kan du förklara varför du vill ha hit just en massa muslimer? Varför inte kineser och indier? Och framförallt: varför inte ren arbetskraftsinvandring?

      Jag föreslår att alla ni som vill vara snälla: autogirera halva lönen till Somalia! Men jag vill inte finansiera ett folk som lever i skiten pga islam! Det är självförvållat och inte vårt ansvar!

 14. Johan
  Sep 16, 2011 @ 18:05:22

  Uppenbarligen förstår du inte skillnaden mellan att ogilla muslimer och att vara kritisk mot Sveriges invandringspolitik. Att göra skillnad på invandrare och invandrare är väl anledningen till varför många SD-medlemmar kallas rasister, inte att de är kritiska mot invandringspolitik.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Sep 16, 2011 @ 19:37:50

   Är det inte skillnad på invandrare och invandrare? Jag tycker det är en kolossal skillnad mellan engelsmän och somalier, mellan danskar och irakier, mellan chilenare och afghaner! En jävla skillnad! Fast man kanske MÅSTE tycka att alla är lika för att inte stämplas som rasist? Säger ni inte att ni gillar olika? Det låter som ett erkännande att folk är olika!

   Jag är i princip positiv till invandring från icke muslimska sydamerika, Kina, Indien etc. Jag har en nyanserad syn på invandringen. Det borde du också ha! Men helst vill jag att vi går över till en ren arbetskraftsinvandring från icke muslimska länder (utöver verkliga asylfall). Att importera arbetslöshet är dåraktigt!

   Svara

   • Sanity
    Sep 17, 2011 @ 17:51:33

    ”Jag tycker det är en kolossal skillnad mellan engelsmän och somalier, mellan danskar och irakier, mellan chilenare och afghaner!” – Vad är det för skillnad? Så somalier emellan finns det ingen skillnad – Irakier emellan finns ingen skillnad? – Engelsmän emellan finns ingen skillnad? – Det är denna tro som gör dig till en rasist. Du tror att folk fungerar likadant, baserat på något biologiskt , tack vare att de kommer från ett visst ställe i världen. Trots att dessa 2 somalier aldrig har träffats. Ras-ideologier har vi börjat lämna bakom oss. Men vissa har kvar sitt hat och försöker göra om rasismen till en ren hat-propaganda mot andra människor. Nu råkar det vara muslimer du hoppar på. Men det kunde lika gärna varit inuiter från Grönland – Om det vore dem som självmordsbomdade i Köpenhamn.

    Svara

    • KLARTEXTEN!
     Sep 17, 2011 @ 18:16:51

     Jag accepterar invandring av kristna araber men inte kristna muslimer OAVSETT RAS! Inga andra invandrare skapar så mycket problem som just muslimerna, för att dom är så mycket mer religiösa och för att deras religion är så intolerant. Muslimerna har högre arbetslöshet, högre kriminalitet och begår fler våldtäkter än de övriga grupper jag nämnde.Tillkommer terrorism!

     Svara

     • Sanity
      Sep 17, 2011 @ 18:28:59

      Detta ETT skapas av att man kan inte ha flera kulturer. Alla kulturer går in i ETT när de möts. Du vill inte ens förstå. Nej, det kommer inte från Mars. Det kommer från att 2 möts! Den ena kan komma från gällivare och den andra från malmö eller så kan den första fortfarande komma från Gällivare men den andra från Mars, de blir ETT när de möts. Har du läst detta nu? Eller ska jag ta det en gång till. Varifrån tror du att du har fått denna grekiska filosofi som jag nämnde förut? Har du förnekat den kulturen totalt och förstår dig på ord längre? Nej, den finns där inom dig. Men du tror väl fortfarande att de var den ”svenska kulturen” som bidraget till den kunskapen.

     • KLARTEXTEN!
      Sep 17, 2011 @ 18:48:11

      Nu övertygar du mig verkligen om att du rökt på innan du skriver! Du uttrycker dig bara med flummigt svammel! Jag vet att dom blir ett, men vad består detta ETT av? Det är naturligtvis i bästa fall en blandning av islam och vår kultur!

      Nu inser du att delar av vår kultur försvinner och ersätts av islam. Det är det ofrånkomliga resultatet! Muslimerna kommer aldrig att ge upp islam, dom har inte som grupp, integrerat sig lika väl som andra grupper. Att vår kultur blandas upp med islam är fullständigt skit och katastrof särskilt för kvinnor och bögar. Vi män får det bra! Kvinnorna blir nertryckta i stövlarna, allt ni har uppnått i jämlikhet försvinner!

     • Sanity
      Sep 17, 2011 @ 19:41:06

      ”Jag accepterar invandring av kristna araber men inte kristna muslimer OAVSETT RAS!” – Där gjorde du bort dig din rasist – Vad rasister inte förstår är just vad ordet rasist betyder.

      Min förklaring:
      Rasist = Person som tror på raser.

      Från Wikipedia:
      Rasism – ”Rasism är en indelning av människor i ett hierarkiskt system av raser, där vissa raser ibland tillskrivs moralisk rätt att härska över andra.”

      Ras – ”Ras är inget enhetligt biologiskt begrep, Rasbegreppet begagnas inte längre av forskare i västvärlden. Istället hänvisas till haplogrupper som genetiskt undersöker människans urhistoria och olika folks släktskap emellan. Sedan slutet av 2000-talet har nya forskningsrön tillkommit.”

      D.V.S! – Raser existerar inte i biologin utan har använts av människor som har haft en syn på att svarta och vita människor inte ska ses som samma sort – Allt det kommer från religiösa läror –

      Alltså – Den kunskap du har av att det finns raser inom människosläktet kommer från din kristna lära som detta land grundar sig på – OCH HÄR GNÄLLER DU PÅ ATT ANDRA RELIGIONER KOMMER IN MED EN VISS LÄRA NÄR DU SJÄLV HAR BLIVIT HJÄRNTVÄTTAT AV EN ANNAN.

      TACK! DET VAR ALLT JAG VILLE HA UT – ATT ÄVEN DU ÄR EN RASIST.

     • KLARTEXTEN!
      Sep 18, 2011 @ 08:50:22

      Du är en idiot och rasist! Du vill ha hit en rasistisk religion! Jag har aldrig talat om raser, bara du, ditt rasistiska svin! Jag har bara talat om ideologier! Jag skrev för fan att jag accepterar kristna, men inte muslimska araber! Jag föredrar kineser och indier framför muslimer. Du hör inte hemma i en demokrati. Flytta istället till en muslimsk diktatur och känn på islam. Istället för att önska hit skiten till dina barn!

  • Sanity
   Sep 17, 2011 @ 14:34:01

   Är det inte bättre att skriva om alla de livstidsdömda finnarna i svenska fängelser om nu vill slå ett slag för invandringen och förbättra integrationen i det svenska samhället, om det nu är det som du är ute efter?

   Svara

 15. ollie
  Sep 16, 2011 @ 17:43:55

  Gynnas Sverige av medmänsklighet? Bara den som ingen har mäter flyktinghjälp i kronor och ören.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Sep 16, 2011 @ 19:16:39

   Du erkänner åtminstone att den muslimska massinvandringen inte gynnar Sverige! Jag är inte tolerant mot intoleransen! Där skiljer sig vår medmänsklighet. Jag skyddar dom toleranta från dom intoleranta. Jag stoppar dom med intoleranta ideologier medan du välkomnar dom, på andras bekostnad.

   Vill du vara medmänsklig var det mot dom med bra värderingar. Dom andra får klara sig själva
   .Om muslimerna hade goda värderingar kunde man ta ditt resonemang i beaktande. Du bör fundera på vem du bör prioritera: Dina barnbarn eller utlänningar med en intolerant ideologi! Är ett inflöde av muslimska värderingar bra för Sverige? Självklart inte! våra värderingar går i graven med den muslimska massinvandringen.

   Massimport av muslimer under lång tid innebär att vi ger upp vårt samhällskick! Islam är inte kompatibelt med vårt samhällskick. Hjälp som ges på sådana villkor är dåraktig!

   Svara

   • Olle
    Sep 16, 2011 @ 20:02:41

    Medmänsklighet gynnar Sverige. Vi är en majoritet som tycker livet blir bättre, rikare och vackrare av att vi hjälper den som är förföljd, räddar livet på den som hotas, ger religiös och politisk frihet åt den som ingen har. Du borde prova – ett liv fyllt av hat och rädsla är inget gynnsamt liv.

    Svara

    • KLARTEXTEN!
     Sep 16, 2011 @ 20:49:49

     Vi vill alla hjälpa den som har asyslkäl, men inte övriga ekonomiska flyktingar! Och framförallt inte de som kastat pass och övriga ID-handlingar. Detta gäller även skäggiga ”barn”. Skillnaden mellan dig och mig är att jag vill hjälpa utan att förstöra för våra efterlevande, utan att massimportera människofientliga värderingar!

     Måste vi nödvändigtvis hjälpa, så hjälper vi många fler genom att ge bidrag till hemländerna. En enda skäggig man som hävdar han är 17, kostar 1 miljon per år! Tänk hur många vi kan hjälpa i hans hemland för dom pengarna! Är inte det bättre? Är det inte bättre att hjälpa många än få?

     Svara

     • Sanity
      Sep 17, 2011 @ 14:58:06

      Om nu man som SD-anhängare säger att man ska ha ett asylskäl iaf för att få komma hit – Hur ska då SD få igenom sitt krav på 90% minskad invandring. Vad är då för regel de vill införa för att få ner invandringen med hela 90%. De regler vi har idag går ju ut på att man får komma in om man uppfyller en av två skäl:
      1. Att man flyr från något
      2. Att man kommer hit som arbetsinvandrare.

      Vad är det för regel SD ska införa eller ta bort för att invandringen kan minska med hela 90% – Som anhängare till detta parti måste ju någon förklara det för folk – Annars blir det som att säga:
      ”Jag röstar på vänsterpartiet för att de vill ha fred på jorden” – men inte ord hur de ska komma dit.

     • KLARTEXTEN!
      Sep 17, 2011 @ 16:06:25

      Mindre än 10 % av de som beviljas asyl har verkliga asylskäl (enligt FN:s flyktingkonvention). Stoppar vi resten så har vi minskat invandringen med 90 %. Vi är ingen socialbyrå åt den muslimska världen. Dags att de muslimska skitländerna börjar ta hand om sitt folk. Det är deras ansvar, inte vårt! Men islam hindrar dessa länder att utvecklas till demokratiska välfärdsstater. Islam är problemet och vi importerar islam. Så i förlängningen drabbas vi av samma problem.

    • Tjatte
     Sep 16, 2011 @ 21:18:47

     Ho ho ho, tror du ens på det där själv?? 😀
     Svenskarna röstar på etablerade partier för att media intalar dem att det är de som gäller och för att de inte orkar engagera sig. Många vet inte ens om landet styrs av en röd eller ”blå” regering.
     (Att de sen alla kan klassas som socialliberala HBT-partier är en annan sak.)

     Förutom ett enda fall i en liten kommun för 23 år sedan så har svensken aldrig fått ta ställning till invandringspolitiken.
     Tycker du det är demokrati eller?!?
     (jag gissar på att du är en sån där som tycker demokrati är jättebra… för ja, massmedia säger ju det)

     Sen är det bara fem eller två procent, beroende på vilka grupper man tittar på, som räknas som flyktingar enligt nån FN-konvention. Fanns siffror på det hos insomnade Fria Nyheter. Som fått sin sida borttagen eftersom dina kumpaner sitter och anmäler oss invandringskritiker stup i kvarten…
     Två/fem procent alltså. Detta trots alla ihopljugna historier.
     Som media aldrig skriver om. Det har ett jäkla nyhetsvärde och skulle kunna ge mycket underhållande läsning, men media är knäpptysta.

     För en stund sen delade jag förresten hiss med några indier.
     Vad exakt är det som dessa har flytt?
     Jo, ett överbefolkat land, med sunkig levnadsstandard.

     Det är inge kul det heller, men en milsvida skillnad från ditt och massmedias trams om ”hot och förföljelser”.

     Svara

     • Sanity
      Sep 17, 2011 @ 14:37:28

      Det förklarar varför SD skriker om att de missgynnas av svensk media – De vill göra sig själva etablerade genom att säga att de etablerade ha bort deras demokratiska rätt. Sanningen är mer att alla andra vill ha bort dem för att de kommer att försöka minska andras demokratiska rätt den dagen de får makten till att förändra den. Så arbetar äkta fascister.

     • KLARTEXTEN!
      Sep 17, 2011 @ 16:03:50

      Vi har ingen skyldighet att agera socialbyrå åt muslimerna! Det är sanningen, som PK-idioter inte tål att höra!

   • P-A Hultman
    Sep 16, 2011 @ 20:39:18

    Hej KLARTEXT.

    Jag har frågat dig förut på flera ställen av dig blogg, men aldrig fått ett svar.

    1. HUR MÅNGA MÄNNISKOR ÄR DINA VÄNNER SOM DU KÄNNER SOM ÄR MUSLIMER

    2. SAMT EV. HUR MÅNGA AV DESSA ÄR INTOLERANT MUSLIMER SOM DU KÄNNER????

    3. OCH HUR MÅNGA AV DESSA ÄR ”MASSIMPORTERADE” enligt DIN statisk Jag borde någon gång få ett bra svar av dig, Och som sista kommentar, SVARA på frågorna, annars tolkar jag det som om du inte har några MUSLIMSKA VÄNNER, och då vet vi alla det att du har inga muslimska referenser att ta till.

    Svara

    • KLARTEXTEN!
     Sep 16, 2011 @ 21:12:14

     Jag har inga muslimska vänner, däremot muslimska släktingar som jag älskar! En av dom är tyvärr mycket färgad av muslimska värderingar vad gäller kvinnans roll. Men jag älskar honom ändå. Han kom till landet på sitt släktskap. Han är egen företagare smart, trevlig osv. Jag gillar honom och han gillar mig! Vi är inte bögar, även om det kan låta så. Islam har förstört hans äktenskap och skadat familjen, dock ligger även personliga problem bakom (ej relaterat till islam). En annan tror jag inte bryr sig om islam alls, för han är för ung och sen tror jag inte alls han är religiös, inte ett dugg. Han är kanske den smartaste människa jag träffat, ett geni. Sen har jag en som konverterat till och från islam. Och en som konverterat från islam. Jag gillar dom alla!

     Dom muslimer jag träffat i övrigt har varit trevliga, så jag har inga negativa ervfarenheter av muslimer faktiskt! I vardagslivet prioriterar jag alltid en god muslimsk människa framför en dålig kristen! Jag kommer bra överens med dom. Jag skulle aldrig drömma om att särbehandla en muslim illa! ALDRIG! Sen har jag haft djupa politiska diskussioner om deras hemländer och mellanöstern, men det var innan jag blev politiskt medveten. Och diskussionerna var väldigt trevliga och intressanta. Dom är födda i eller invandrare till ett annat västerländskt land. Så jag har inga muslimska släktingar i Sverige.

     Men jag är inte fördomsfull och dömer inte alla muslimer utifrån mina personliga erfarenheter! Alla är inte som dom jag känner. Dessutom har jag ständigt påpekat att muslimer är precis som oss i själ och hjärta! Det är bara islam som skiljer oss åt. Islam är dessvärre viktig, inte på individnivå, men på samhällsnivå. Jag känner en värme och respekt från dom och dom känner detsamma från mig. Så det är inget personligt. Islam är problemet. Men ett stort problem. Hur skall man då bedöma miljoner muslimer som invandrar hit? Jo genom att observera dom i sitt hemland och läsa tidningar, se nyheterna. Det är illavarslande.

     Jag är övertygad om att många invandringsförespråkare också har positiva erfarenheter av enskilda muslimer, men det är fördomsfullt att döma ett helt folk på grundval av någon individ, som man kanske inte debatterat känsliga ämnen med.

     Svara

     • Malin
      Sep 16, 2011 @ 21:50:34

      Oj.

      Nu fattar jag inte.

      Tror du verkligen att de människor som du känner och tycker så mycket om bara är enskilda undantag?

      Skulle du våga tänka tanken att dessa fina människor kan vara norm och inte undantag?

      Jag ska erkänna att nu är jag helt förvirrad. Förstår mig faktiskt inte på dig. Inte ens om du försöker krångla dig ur med alla dåliga exempel på islam/muslimer som du kan sila fram (du har ju samlat på dig en drös exempel här utan att nyansera med någon motvikt som du ju uppenbarligen ju har inne i dig, din filur!).

      Jag vidhåller att jag tänker att din oro kommer ur hjärnspöken. En produkt av vad du läser och av filmer som du egentligen inte på riktigt vet äktheten i. Inte kommer väl din oro ur verkliga möten med verkliga människor?

      I din verklighet finns ju riktigt goa, fina och smarta människor.

      Fokus, KLARTEXT, fokus!

      I all vänlighet,
      Malin

     • KLARTEXTEN!
      Sep 16, 2011 @ 21:57:49

      Du förstår inte. Jag skiljer på individ och samhälle, på muslimen och det muslimska samhället! Jag kan älska muslimen, men tycka illa om det muslimska samhället. Varför är det en konflikt? Jag vet att alla inte är som dom jag känner. Det är självklart.

      Och självklart är goda muslimer normen! Jag tror inte för ett ögonblick att dåliga muslimer är normen! Men hur blir samhällen som befolkas av vanliga goda muslimer? Titta på deras hemländer! Det är just min poäng, att:
      goda människor med en dålig ideologi skapar dåliga samhällen!

      Betänk vad goda tyskar gjorde med det tyska samhället under nazismen! Med en demokratisk ideologi har samma folk byggt upp en av våra främsta demokratier! Ideologin är avgörande!

      Ett Sverige med miljoner goda muslimer skapar ett dåligt Sverige! (precis som i hemlandet)

      Vi skulle alla kunna hitta underbara människor där, utan någon större ansträngning (tror jag). Men likväl är samhällena skit! Hur förklarar du det?

      Många är övertygade om att jag hatar muslimer, vilket förstås är ett bisarrt (men begripligt) påstående.

      Om jag skall förklara samhällsproblemen här och i muslimska länder, så är min analys den enda logiska. Jag har inte sett någon bättre analys i vart fall.

     • Sanity
      Sep 17, 2011 @ 14:41:23

      Men gruppen är iaf full av terrorister? – men du har endast mött den skara, som inte är terrorister och ser denna del som undantagen som bekräftar regeln?

     • KLARTEXTEN!
      Sep 17, 2011 @ 16:05:07

      Vi som följer nyheterna vet att svenska terrorister alla är muslimer!

   • Sanity
    Sep 17, 2011 @ 19:24:32

    Nej, det är där du inte förstår. Islam ersätter inte någon svensk kultur – Den blir integrerad i den. Den blir en del av den svenska kulturen – precis som den grekiska filosofin har blivit en del av den svenska kulturen.

    Svara

    • Viken
     Sep 17, 2011 @ 23:03:30

     Men är du på riktigt? Har du på fullaste allvar helt missat att de allra flesta invandrade muslimer bor i segregerade utanförskapsområden som inte är integrerade i det svenska samhället. De lever efter egna värderingar och mer och mer efter egna lagar (sharia). Detta inte för att de måste utan för att de vill!

     Vad är det för övrigt från Islam du vill ha in i svensk kultur? En kvinnas vittnesmål är bara värt hälften av motsvarande från en man? En man kan ha fyra fruar men en kvinna bara en man? Ogifta killar och tjejer ska inte vistas i samma rum? Jag kan hålla på en bra stund till men låter dig redogöra istället för vad du menar.

     Svara

     • P-A Hultman
      Sep 18, 2011 @ 10:24:33

      Att islam påbjuder det du skriver är sant. Men hur många lever efter den novisen i Sverige som muslimer, känner du någon som har fyra fruar i Sverige, eller vet du någon domstol i Sverige som dömer efter Sharia? Om du vet, ange då källorna. Och lär dig en sak, muslim är en person som du och jag, islam förbjuder mycket som att dricka alkohol, etc många MUSLIMER dricker alkohol, därmed går man emot Koranen, lär dig detta. Det finns många, många fler exempel.

      Men VIKEN kan du inte vår lära, vad anger t.ex. testamentet det vill säga BIBELN om stening, vi ska se efter.

      Ni skall vara helgade åt mig, ty jag, Herren, är helig, och jag har avskilt er från andra folk för att ni skall tillhöra mig. En man eller en kvinna som har en ande från en död eller en spådomsande i sig skall straffas med döden. Man skall stena dem, skulden för deras död är deras egen. (3 Mos 20:26-27)

      Herren talade till Mose: Mannen som förbannat skall föras utanför lägret. Alla som har hört orden skall lägga händerna på hans huvud, och hela menigheten skall stena honom. (3 Mos 24:13-14)

      Var och en som smädar Herrens namn skall straffas med döden, hela menigheten skall stena honom. Den som smädar Namnet, han må vara invandrare eller infödd, skall dödas. (3 Mos 24:16)

      Medan nu Israels barn var i öknen, ertappades en man med att samla ihop ved på sabbatsdagen. Och de som ertappade honom med att samla ihop ved förde honom inför Mose och Aron och hela menigheten. Och då det inte var bestämt vad som borde göras med honom, satte de honom i förvar. Och Herren sade till Mose: ”Mannen skall straffas med döden. Hela menigheten skall stena honom utanför lägret.” Då förde hela menigheten ut honom utanför lägret och stenade honom till döds, som Herren hade befallt Mose. (4 Mos 15:32-36)

      Om en son är trotsig och upprorisk och inte lyder sin far och mor, inte ens när de tuktat honom, skall de ta honom med sig och föra honom till de äldste i staden, till hemstadens port. De skall säga till stadens äldste: ”Det här är vår son, han är trotsig och upprorisk och lyder oss inte, han bara festar och super.” Då skall alla männen i staden stena honom till döds. Du skall utrota det onda ur folket. Hela Israels folk skall känna fruktan när de får höra talas om detta. (5 Mos 21:18-21)

      Men om anklagelsen är riktig och det inte finns något bevis på att flickan var oskuld, skall flickan hämtas ut från sin fars hus, och utanför dörren skall männen i staden stena henne till döds, eftersom hon genom att hora i sin fars hus har gjort vad som är en vettlöshet i Israel. Du skall utrota det onda ur folket. (5 Mos 22:20-21)

      Om en orörd flicka är trolovad med en man och en annan man träffar henne i staden och ligger med henne där, skall ni föra ut båda till stadsporten och stena dem till döds, flickan därför att hon inte ropade på hjälp inne i staden, och mannen därför att han lägrade en annans kvinna. Du skall utrota det onda ur folket. (5 Mos 22:23-24)

      Därför skall jag samla alla de älskare som har njutit din gunst, vare sig du tyckt om dem eller inte. Från alla håll skall jag samla dem, och jag skall blotta ditt sköte för dem, så att de ser dig i all din nakenhet. Jag skall döma dig som man dömer äktenskapsbryterskor och mörderskor. Du skall få känna av min vrede och min svartsjuka. Jag skall prisge dig åt dem, och de skall rasera din offerhöjd och jämna dina kullar med marken. De skall slita av dig kläderna och ta dina praktfulla smycken, tills du ligger där alldeles naken. De skall båda upp en skara mot dig, som skall stena dig och stycka dig med sina svärd och bränna ner dina hus. De skall verkställa domen över dig i många kvinnors åsyn. Jag skall göra slut på ditt horande, och du skall inte längre ge några gåvor. (Hes 16:37-41)

      Så säger Herren Gud: Båda upp en skara mot dem och utlämna dem åt skräck och plundring. Skaran skall stena dem och stympa dem med sina svärd, döda deras söner och döttrar och bränna ner deras hus. (Hes 23:46-47)

      Det finns givetvis mer att skriva om andra saker som är korkade även i vår bibel. Men en fråga till dig VIKEN är på sin plats. BARA FÖR ATT DETTA OVAN STÅR I VÅRA HELIGA SKRIFTER, lever du efter dessa, eller struntar du i dem?????
      De står ju där likväl som det står dumheter även i koranen. Och glöm inte mina frågor.

      1. Men hur många lever efter den novisen i Sverige som muslimer, känner du någon som har fyra fruar i Sverige, 2. eller vet du någon domstol i Sverige som dömer efter Sharia? Om du vet, ange då källorna.

     • KLARTEXTEN!
      Sep 18, 2011 @ 12:57:04

      Du vet mycket väl att dom enda som stenar kvinnor är muslimer! Jag snackar om verkligheten! Kristna och judar har för länge sen lämnat medeltiden, men det har inte muslimerna! Dom stenar fortfarande för äktenskapsbrott och hänger homosexuella! Kvinnor diskrimineras systematiskt och med stöd av koranen.

      Några frågor som bör besvaras:
      1. Är islam (Koranen och haditherna) en bra religion för Sverige, dvs bör den bli starkare?
      2. I vilken utsträckning följer muslimerna islam?
      3. Är muslirna mer relgiösa än oss västerlänningar?
      3. Är muslimska länder skit trots att muslimerna inte följer islams påbud ordagrant?

      svaren på ovanstående:
      1. NEJ, religionen islam är mycket dålig för Sverige (och har skapat enorma problem i muslimernas hemländer)
      2. Vi har fundamentalister och islamister som VILL följa islams påbud så långt dom kan, men vanliga muslimer vill inte gå så långt, men dom accepterar t ex inte yttrandefrihet, jämlikhet för kvinnor, bögar och minoritetsreligioner!
      3. JA!, muslimerna är religiösare än oss, så islam påverkar dom mer än bibeln påverkar oss
      4. JA! Muslimska länder är skitländer trots att dom flesta muslimer inte är fundamentalister. Dels påverkar islam även vanliga människors tänkande och dels har dom en tendens att lyssna mycket på fundamentalisterna (eftersom alla vet att fundamentalisterna tolkar islam mer korrekt)

      Så väst kommer att bli skitländer även om invandrande muslimer inte är fundamentalister, om den muslimska invandringen är stor.

    • KLARTEXTEN!
     Sep 18, 2011 @ 08:47:00

     Islam blir en del av den svenska kulturen skriver du. Hur tror du det drabbar kvinnor och bögar samt icke muslimer? I muslimska länder diskrimineras alla dessa grupper svårt! Ju mer islam blir en del av vår kultur, desto mer börjar vi likna deras hemländer som ju är skit!

     Är det den framtiden du önskar för dina barn och barnbarn? Räkna med att hälften blir kvinnor och 10 % blir homosexuella. Du är en ansvarslös människa! Varför flyttar du inte till ett muslimskt land så slipper du dra in oss i skiten?

     Svara

     • Sanity
      Sep 18, 2011 @ 13:09:47

      Men vi har inte deras hemländer i vårt land. Vi har skapat ett nytt land tillsammans med dessa muslimer. Tror du allt är statiskt uppbyggt och att inget kan förenas? – Då lever du i någon Sience Fiction -värld där bibelns argument om det onda och goda endast gäller – Lev du i den fantasin medan vi andra lever i verkligheten.

      Det är mer du som skapar problem i vårt land är dessa muslimer – men det förstår inte väl inte någon som du.

  • Erik
   Sep 16, 2011 @ 20:55:13

   Gott och väl UNDER 5% av de i massmedia så kallade ”flyktingarna” klassas ju enligt internationella konventioner som bona fida flyktingar.
   Resten är invandrare, kolonister, lycksökare, kriminella, krigsförbrytare osv osv.
   Kom inte dragande med det där förbannade medmänsklighetsargumentet. Du gör dig själv till en fåne.
   Skälet till att många människor söker sig hit går i stor del att hitta i att i sina hemländer har de misslyckats med att bygga upp ett väl fungerande samhälle.
   Det handlar om länder som har felaktig ICKE fungerande kulturer, överbefolkning osv osv.
   Detta har befolkningen i dessa länder ett förbannat ansvar för att själva styra upp på plats.
   Vi i Sverige har INGET ansvar som helst för denna överbefolkning som nu innebär att svenska resurser inte längre går till att främja svenska folket utan istället ska gå till att göda en svällande invandrarbefolkning.
   Det är inget annat än sjukt att våra skattepengar ska gå till att t.ex bygga upp parallella snyltande kolonier av muslimer.

   Det sjukaste av allt är hur hjärntvättade svenskar går med på detta utan att ens blinka.
   Fyfan.. rösta SD 2014

   Svara

 16. svenskasvensson
  Sep 16, 2011 @ 16:35:09

  Nej , dom kan ju inte sköta sina egna länder , vi får hit dom misslyckade.

  http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: