Muhammedtecknaren terrrorhotad!

Muhammedtecknaren Kurt Westergaard från Jyllandsposten, dödshotades i Norge och skickades därför ut ur landet i måndags. Han skulle dödas med skjuvapen och bomber. Under veckan häktades tre muslimska terrorister. I Finland greps förra veckan två misstänkta terrorister. Muslimska terrorhot är numera vardagsmat även i norden, ingen blir förvånad.

Detta är en mycket oroande utveckling, som bara förvärras ju fler muslimer vi får hit!

Skulle drepes med sprengstoff

Fryktet attentat mot Westergaard

dansk-tecknare-dodshotades  aftonbladet karikatyrtecknaren-skulle-sprangas-till-dods kanda-journalister-kapade-pa-twi attack-mot-south-park-ar-en-attack-mot-livet vilks-far-fornedra-jag-far-kritisera den-enes-konstkritik-blir-den-andres-kulturkamp lars-vilks-rojer-en-svensk-konsensuskultur lars-vilks-i-andy-warhols-fotspar konst-som-biter skilda-kultursfarer principen-som-ar-helig–ibland talet-om-det-fria-ordet-stanger-samtalet topp-tre-med-maria-schottenius-143 nodvandigt-att-forsvara-ratten-att-fa-vara-dum konstvarldens-stod-lamt-och-tyst grattis-lasse utslag-pa-vad-var-yttrandefrihet-tal viktigt-valja-apen http://www.dn.se/nyheter/varlden/pakistan-ar-en-smitthard-for-islamistisk-fundamentalism karikatyr-i-muslimskt-nyhetsbrev lars-vilks-det-ar-ett-psykologiskt-krig/ demonstration-i-norrkoping-mot-lars-vilks-muhammedhundar konflikten-runt-lars-vilks  lat-vilks-tala-klart vanskap-eller-friktion ratt-till-fel-asikt ett-hot-mot-alla manifest-for-en-ny-upplysning bada-sidor-har-ratt—och-fel dansk-tecknare-dodshotades jihad-jane-erkanner-mordplaner aklagare-vill-se-yxman-terrordomd nervost-infor-muhammeddag aklagaren-kraver-hojda-straff-i-vilksmal tre-danskar-pa-dodslista-i-al-qaidas-nya-magasin terrorskydd-runt-jyllands-posten dom-for-brand-hos-vilks-overklagas atalade-for-vilksbrand-kvar-i-hakte—  vilks-pa-plats-i-rattssalen branda-klader-bevis-i-vilksmal brandattack-mot-vilks-verk-i-finland vilks-moter-motstandarna-pa-facebook  bangladesh-stanger-facebook vilks-inbjuden-pa-nytt-till-uppsala facebooks-muhammed-tavling-vacker-ny-ilska spant-i-pakistan-under-muhammed-dag facebooksida-med-muhammedteckningar-nedslackt facebook-muhammed-kan-skapa-ny-kris vill-stoppa-muhammed-pa-facebook

12 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Din granne
  Sep 18, 2011 @ 00:27:56

  Egentligen borde alla som håller med Breiviks idiotiska skrivelser också noga kontrolleras av polismyndigheter. För vem vet vilka fler terrordåd vi har att förvänta oss av högerextremister…

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Sep 18, 2011 @ 09:00:51

   Hur många högerterrorster har sverige? Inga, däremot en många muslimska, senaste veckan har islamister häktats och gripits i Sverige, Norge och Danmark! Wake up!

   Svara

   • Din granne
    Sep 19, 2011 @ 17:09:15

    Vänta bara, inom en snar framtid kommer Breivikfansen att dyka upp i Sverige med. Du är själv på god väg.

    Svara

    • KLARTEXTEN!
     Sep 19, 2011 @ 19:40:20

     Breivk-fans? Brevik-fan är att ta i, men jag håller med om nästan allt jag läst av honom.Nu måste jag reservera mig med att jag långt ifrån läst hela manifestet. Men det mesta jag läst kan jag hålla med om.

     Svara

     • Din granne
      Sep 19, 2011 @ 21:01:25

      När planerar du att skjuta ihjäl ungdomar då? Säpo undrar nämligen…

     • KLARTEXTEN!
      Sep 19, 2011 @ 21:11:00

      Denna kommentar är intressant! Den förklarar nämnligen varför invandringsförespråkarna vill ha hit miljoner muslimer. Dom är idioter!

     • Din granne
      Sep 19, 2011 @ 21:18:20

      Hur tänkte du nu egentligen? För du har precis erkänt att du håller med en TERRORISTS tankar och åsikter men samtidigt försöker du demonisera invandrare för att du påstår att de är terrorister.

      Förstår du överhuvudtaget vad det är du läser och skriver?

     • KLARTEXTEN!
      Sep 19, 2011 @ 21:24:53

      Breivik har helt rätt i mycket han skrivit, ja! Vi har en enda invandringskritisk terrorist, men massor med muslimska terrorister! Nästan varje dag läser vi om islamistiska terrordåd och terrorister som grips! Hur ofta läser du om invandringskritiska terrorister???

      Ju fler muslimer vi importerar, desto fler terrorister får vi hit! Till sist blir terror lika vanligt här som i deras hemländer!

     • Din granne
      Sep 19, 2011 @ 21:29:15

      Helt rätt, när dina nynazistpolare slår däng på gatan så läser jag ganska ofta om det. Alltför ofta i ärlighetens namn. Likaså, din polare Breivik har varit på tapeten i evigheter nu. Läser om det aset hela tiden.

      Så hur ofta drömmer du om att mörda oskyldiga människor?

     • KLARTEXTEN!
      Sep 19, 2011 @ 21:32:02

      Jag gillar inte att porta folk, men anklagar du någon för att vilja mörda eller liknande skit, så portas du. Du har passerat gränsen!

     • Din granne
      Sep 19, 2011 @ 21:36:01

      Träffade för nära sanningen va? Visst svider det när du blir påkommen med just den där detaljen som du hoppades att ingen annan skulle få veta?

      Men skämt åsido, dina SD polare har gråtit som småflickor över att media censurerar och trycker undan dem. Tänker du sjunka lika lågt som övriga media?

     • KLARTEXTEN!
      Sep 19, 2011 @ 21:56:36

      Du måste inse att jag gärna tar debatten. Men debatt förutsätter att du påstår saker, underbyggda av fakta eller logik. Sen bemöter jag dina påståenden och kanske kommer med påståenden som du får bemöta. Talar man då förbi varandra så existerar ingen debatt. Detta är ett forum för fri debatt. Med betoning på fri och debatt. Båda ingredienserna måste finnas. Det sistnämnda saknas konstant i dina kommentarer.

      Vi kan inte drömma om att få uttrycka oss i media som du gjort här. Jag har censurerats för att jag nämnt minsta kritik mot massinvandring eller islam. Jag är övertygad om att jag har rätt och att INGEN invandringsförespråkare klarar en debatt här. Deras enda chans är att undvika debatten som du och Hultman gör.Den som vägrar tävla kan inte förlora, eller hur?

      Och ja, du får kasta ur dig okvädningsord, men bara om du kan motivera dom väl! Om du kan göra det sannolikt att jag vill mörda någon, varsågod att skriva det! Men motivera det väl! Annars vet vi att du inte vill debattera.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: