Muslimsk terror – det allvarliga och växande hotet!

Numera läser vi dagligen om muslimska terrorhot, senaste veckan i Sverige, Norge och Finland.  Igår gjordes husrannsakan mot en moské i Göteborg, vilket säger en del om vad som pågår där! Dags för allmänheten att inse att Breivik var en ensam galning, medan islamisterna agerar i internationella terrornätverk!

Islamistisk terror syftar inte till att vara snäll mot de snälla, utan till att utöva våldsamt Jihad mot de otrogna! Vi är otrogna, sen kvittar det hur snälla vi är mot muslimerna. Vi är lika otrogna för det! Lätt som en plätt skar dom halsen av FN-svensken i Afghanistan som bara ville hjälpa det Afghanska folket!

Terrorn är värst i muslimska länder, dvs ju fler muslimer, desto värre terror.

Husrannsakan mot moské

sapo-slog-till-mot-moske-i-goteborg slappte-24-aringen-det-har-varit-jobbigt

Radical Islamists aim to infiltrate Hamburg mosques

Skulle drepes med sprengstoff Fryktet attentat mot Westergaard dansk-tecknare-dodshotades  aftonbladet karikatyrtecknaren-skulle-sprangas-till-dods kanda-journalister-kapade-pa-twi attack-mot-south-park-ar-en-attack-mot-livet vilks-far-fornedra-jag-far-kritisera den-enes-konstkritik-blir-den-andres-kulturkamp lars-vilks-rojer-en-svensk-konsensuskultur lars-vilks-i-andy-warhols-fotspar konst-som-biter skilda-kultursfarer principen-som-ar-helig–ibland talet-om-det-fria-ordet-stanger-samtalet topp-tre-med-maria-schottenius-143 nodvandigt-att-forsvara-ratten-att-fa-vara-dum konstvarldens-stod-lamt-och-tyst grattis-lasse utslag-pa-vad-var-yttrandefrihet-tal viktigt-valja-apen http://www.dn.se/nyheter/varlden/pakistan-ar-en-smitthard-for-islamistisk-fundamentalism karikatyr-i-muslimskt-nyhetsbrev lars-vilks-det-ar-ett-psykologiskt-krig/ demonstration-i-norrkoping-mot-lars-vilks-muhammedhundar konflikten-runt-lars-vilks  lat-vilks-tala-klart vanskap-eller-friktion ratt-till-fel-asikt ett-hot-mot-alla manifest-for-en-ny-upplysning bada-sidor-har-ratt—och-fel dansk-tecknare-dodshotades jihad-jane-erkanner-mordplaner aklagare-vill-se-yxman-terrordomd nervost-infor-muhammeddag aklagaren-kraver-hojda-straff-i-vilksmal tre-danskar-pa-dodslista-i-al-qaidas-nya-magasin terrorskydd-runt-jyllands-posten dom-for-brand-hos-vilks-overklagas atalade-for-vilksbrand-kvar-i-hakte—  vilks-pa-plats-i-rattssalen branda-klader-bevis-i-vilksmal brandattack-mot-vilks-verk-i-finland vilks-moter-motstandarna-pa-facebook  bangladesh-stanger-facebook vilks-inbjuden-pa-nytt-till-uppsala facebooks-muhammed-tavling-vacker-ny-ilska spant-i-pakistan-under-muhammed-dag facebooksida-med-muhammedteckningar-nedslackt facebook-muhammed-kan-skapa-ny-kris vill-stoppa-muhammed-pa-facebook sverige-inte-redo-erkanna-palestina norge-redo-erkanna-palestina forsta-steget-klart-i-asylpolitiken pappa-och-barnen-i-kenya-mamma-i-falkoping endast-ny-lag-kan-hjalpa-somalier farligt-tal-i-turkiet valdagar-faststallda-i-egypten-1 sex-av-tio-mp-valjare-vill-samarbeta-med-alliansen

4 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Olle
  Jan 30, 2012 @ 15:53:19

  Det största hotet utgör inte den islamiska terrorn utan de västerländska mediernas tystnad. Notera att de större svenska mediernas artiklar om islamisk terrorism nämns i regel orden ”islam” eller ”muslim” varken i rubrik, ingress eller brödtext.

  När det däremot handlar om islamkritiker så kopplas namnet på organisationen (t ex Sverigedemokraterna) med olika former av negativa epitet som i regel nämns såväl i rubrik och ingress som upprepade gånger i brödtexten. Kodorden är oftast ”högerextrem”, ”främlingsfientlig” och i vissa fall ”islamofob”.

  Syftet är uppenbart; att trumma in sambandet mellan islamkritik och extremism som ett mantra samtidigt som islam skyddas från all form av kritik t o m i artiklar som handlar om islamisk terrorism eller vardagskriminella muslimer. Islam tillåts alltså breda ut sig på civiliserade människors bekostnad under västmedias beskydd.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Jan 30, 2012 @ 18:20:29

   Väl skrivet! Muslimerna värnar sina intressen, men vi värnar inte våra! Så dom handlar logiskt. Jo, media är den stora svikaren! Ifall dom inte så flitigt censurerade oss kritiker, så skulle dom massakreras ofentligt.

   Svara

 2. Karl-Otto Hultström
  Sep 18, 2011 @ 16:13:27

  Försök få fram detta i fegmedia ! Jag har försökt otaliga gånger men kommer aldrig med.
  Tråkigt för dem den dag de vaknar !

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: