Moderaterna: makt före ansvar!

Sveket mot väljarna, den oheliga alliansen med fundamentalistiska Miljöpartiet, vars hjärtefråga är massinvandringen. Svensk politiks talibaner, som envisas med att ge kriminella större rättigheter än svenska medborgare!

Denna samverkan visar att Moderaterna inte tänker bedriva en ansvarsfull invandringspolitik!

Våra barn och barnbarn får betala ett mycket högt pris för denna massinvasion av en antidemokratisk ideologi. Fortsätter denna massinvandring, så har vi närmare 3 miljoner muslimer om 50 år! Gynnas bögar och kvinnor av det? Dessutom är somalierna dom mest aktiva terroristerna i Sverige. Två av tre gripna Göteborgsterrorister var somalier.  Ett problem som kommer att öka ju fler av dom vi får hit. Jag tycker synd om våra efterlevande! Reinfeldt har våra anhörigas framtid på sitt samvete!

Detta är ett mycket kortsiktigt agerande av Moderaterna, som kommer att kosta!

Att Miljöpartiet saknar moral och ansvar har länge stått klar, så ingen förvånas att dom vänder 180 grader från vänstersamverkan till högersamverkan! Dom är politikens horor, som hoppar i säng med vem som helst, bara dom får betalt.

sex-av-tio-mp-valjare-vill-samarbeta-med-alliansen

Terrorhärva i Birmingham

alliansens-konsblinda-politik-leder-at-fel-hall sapo-gjorde-husrannsakan-mot-moske forsta-steget-klart-i-asylpolitiken pappa-och-barnen-i-kenya-mamma-i-falkoping endast-ny-lag-kan-hjalpa-somalier farligt-tal-i-turkiet valdagar-faststallda-i-egypten-1 aftonbladet arabiska-varen-overgar-i-skordetid fika-med-fredrik skott-mot-demonstranter-i-sanaa  Husrannsakan mot moské sapo-slog-till-mot-moske-i-goteborg slappte-24-aringen-det-har-varit-jobbigt Radical Islamists aim to infiltrate Hamburg mosques Skulle drepes med sprengstoff Fryktet attentat mot Westergaard dansk-tecknare-dodshotades  aftonbladet karikatyrtecknaren-skulle-sprangas-till-dods kanda-journalister-kapade-pa-twi attack-mot-south-park-ar-en-attack-mot-livet vilks-far-fornedra-jag-far-kritisera den-enes-konstkritik-blir-den-andres-kulturkamp lars-vilks-rojer-en-svensk-konsensuskultur lars-vilks-i-andy-warhols-fotspar konst-som-biter skilda-kultursfarer principen-som-ar-helig–ibland talet-om-det-fria-ordet-stanger-samtalet topp-tre-med-maria-schottenius-143 nodvandigt-att-forsvara-ratten-att-fa-vara-dum konstvarldens-stod-lamt-och-tyst grattis-lasse utslag-pa-vad-var-yttrandefrihet-tal viktigt-valja-apen http://www.dn.se/nyheter/varlden/pakistan-ar-en-smitthard-for-islamistisk-fundamentalism karikatyr-i-muslimskt-nyhetsbrev lars-vilks-det-ar-ett-psykologiskt-krig/ demonstration-i-norrkoping-mot-lars-vilks-muhammedhundar konflikten-runt-lars-vilks  lat-vilks-tala-klart vanskap-eller-friktion ratt-till-fel-asikt ett-hot-mot-alla manifest-for-en-ny-upplysning bada-sidor-har-ratt—och-fel dansk-tecknare-dodshotades jihad-jane-erkanner-mordplaner aklagare-vill-se-yxman-terrordomd nervost-infor-muhammeddag aklagaren-kraver-hojda-straff-i-vilksmal tre-danskar-pa-dodslista-i-al-qaidas-nya-magasin terrorskydd-runt-jyllands-posten dom-for-brand-hos-vilks-overklagas atalade-for-vilksbrand-kvar-i-hakte—  vilks-pa-plats-i-rattssalen branda-klader-bevis-i-vilksmal brandattack-mot-vilks-verk-i-finland vilks-moter-motstandarna-pa-facebook  bangladesh-stanger-facebook vilks-inbjuden-pa-nytt-till-uppsala facebooks-muhammed-tavling-vacker-ny-ilska spant-i-pakistan-under-muhammed-dag facebooksida-med-muhammedteckningar-nedslackt facebook-muhammed-kan-skapa-ny-kris vill-stoppa-muhammed-pa-facebook sverige-inte-redo-erkanna-palestina norge-redo-erkanna-palestina forsta-steget-klart-i-asylpolitiken pappa-och-barnen-i-kenya-mamma-i-falkoping endast-ny-lag-kan-hjalpa-somalier farligt-tal-i-turkiet valdagar-faststallda-i-egypten-1 breivik-haller-anforande fortsatt-haktning-begars-for-breivik

69 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Erik
  Sep 26, 2011 @ 00:42:45

  Givetvis är det olämpligt att släppa in annat än en liten klick kompetent arbetskraft från Somalia. De tillför generellt inte vårat samhälle något positivt. Däremot är ditt ”islamiserings” snack som vanligt trams. Inget skulle förbättras om alla somalier blev kristna.

  Du kastar sten i glashus så länge du förespråkar invandring av syrianer men kritiserar insläpp av somalier. Ditt tidigare snack om att syrianer skulle integreras om ca 30-50 år så Södertälje och Norrköpingsbor (som har stora syrian befolkningar) får tåla landets kanske grövsta svenskfientlighet (i Södertäljes fall i alla fall) i väntan på det ”kristna samförståndet” är rappakalja.

  Södertälje har haft svenskfientliga kravaller o dyl i över 30 år och de som kom hit på 70-talet visar noll tendens till integration. Om du skulle lämna Skåne några dagar för en studieresa hit så kanske du skulle tänka om.

  Dessutom väller det in syrianer varje år som visar stark fientlighet mot stadens kvarvarande svenska befolkning.

  Jag har frågat dig minst tio gånger men du vägrar svara, hur länge har Malmö haft svenskfientliga kravaller?

  En annan fråga jag skulle vilja ha svar på är vad du ser för skillnad i Kristna o muslimska invandrare från mellanöstern vad gäller synen på homosexuella? Kvinnors rättigheter? Användandet av våld mot konstutställningar som Ecce homo och Vilks verk? Kristet våld (de sällsynta gånger de inträffar) är inte systemhotande. Islamistiskt våld är det!

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Sep 26, 2011 @ 13:53:33

   Som jag poängterat många gånger så är bevarandet av vårt samhällskick, demokratin, yttrandefriheten och jämlikheten A och O! Kriminalitet som inte syftar till ändra vad jag nämnde i förra meningen är en rent polisiär uppgift och hotar inte vårt samhälles grundvalar. Även om det förstås är väldigt negativt! SÄPO kopplas in mot systemhotande verksamheter. Mig veterligen har SÄPO aldrig kopplats in mot syrianer, inte ens i Södertälje. Däremot många gånger mot muslimer!
   Detta säger väl allt om vilka som är systemhotande!

   Våra 4 största muslimska organisationer är alla islamistiska, dvs vill att samhället skall styras enligt Koranen. Detta i kombination med en muslimsk massinvandring som leder till att vi har 2 miljoner muslimer om 50 år utgör ett allvarligt hot mot vårt samhällskick och ordning. Kan du föreställa dig upploppen i våra städer med 4 gånger så många muslimer? Sverige vore i en omöjlig sits.

   Vad gäller kvinnors och bögars rättigheter, så har dom det mycket värre i muslimska länder än i kristna länder. Massor med muslimska länder kriminaliserar homosexualitet och ger kvinnorna sämre rättigheter. Det kan inte sägas om kristna länder. Det är förmodligen sant att alla från mellanöstern tenderar att dela kvinnosyn och syn på homosexuella. Men det är bara muslimerna som envisas med att legalisera förtrycket! Du är löjlig som jämför hoten mot Ecco Homo med dom mot Vilks och Westergaard! I sistnämnda fallen snackar vi ren terrorism! Internationella terrornätverk som försöker sabotera vår yttrandefrihet.Dvs dom hotar samhällets grundvalar!

   Kristna länder har visat sig kunna utvecklas till sekulära demokratiska välfärdsstater. Eftersom syrianer är kristna, så tror jag samma sak om dom. Detta gäller inte muslimska länder.

   Svara

   • Erik
    Okt 18, 2011 @ 09:45:44

    intressant syn på kristendomen du har, att den är en sorts självförstörande lära vars utövare förr eller senare överger och sekulariseras. Problemet med det resonemanget i detta fall är att syrianerna har varit kristna i nästan 1000 år före Sverige och visar inga tecken på att sekulariseras. Ska vi vänta 1000 år till? Om du inte tror att syrianer vill kriminalisera och straffa homosexualitet så tänk om!

    Vad gäller SÄPO så har de och är inkopplade mot div syrianska grupper i Södertälje. De har varit inkopplad för att skydda ecce homo från mord och bomb attentat. Om du vill kalla det terrorism eller kriminalitet verkar bero på vilken religion utövaren har.

    Just nu jobbar SÄPO och rikskrim hårt med syrianska brödraskapet. Enligt polisen är de den enda maffian i hela Sverige. Stockholm, Göteborg och Malmö har gäng och sådana hotar inte systemet eller demokratin. Bla åker man på studieresor till Sicilien för att studera maffiabekämpning och olika experter på maffia kommer till Södertälje. Politiker i kommunfullmäktige, kyrkan, affärsmän, knarklangare, utpressare och yrkesmördare samlas alla inom syrianska brödraskapet.

    Jag har aldrig hört SÄPO kalla någon muslimsk grupp systemhotande, däremot säger de klart och tydligt att syrianska brödraskapet är ett stort hot mot demokratin. Tack och lov lägger de nu mycket stora resurser på problemet, men säger själva att de får klent resultat pga den starka etniska och kyrkliga gemenskapen inom syrian gruppen.

    Syrianerna talar öppet och tydligt om sina planer för Södertälje och på sikt andra svenska städer som Norrköping. Svenskarna ska bort, syrianska politiker och kyrkan ska styra, syriansk kultur och värderingar ska gälla (inkl straff frihet för hedersmord), homosexualitet ska förbjudas, skolan ska sluta lära ut ”omoraliska” saker såsom sexualundervisning. Jag kan ta fler ex men jag orkar inte, funderar på att flytta till en stad där integrationen fungerar bättre och svenskfientligheten är mildare såsom Malmö.

    Svara

 2. P-A Hultman
  Sep 23, 2011 @ 18:02:16

  Klartext anger som svar på mitt inlägg.

  ”Och om vi räknar med att socialdemokraterna tappar 10 % per år, hur mycket har dom då år 2014? Känns som att bara Moderaterna och Sverigedemokraterna återstår.”

  Om man tappar 10 % per år delar jag din uppfattning. MEN nu tappade Socialdemokrtaerna 1,7 % vid senaste mätningen. Då blir det längre tid innan man försvinner. Sammanlagt blir det 1,7 X3= 5,1 %, Moderaterna gick upp 0,1 %.

  Klartext anger då ”Att du blundar för de opinionsinstitut som ger SD mycket högre siffror visar på hur oärlig du är. Så allt du skriver måste tas med en nypa salt.”

  Nu ska vi ta opinionssiffror med en nypa salt. SD kan få mer, S kan få mindre, men jag beskrev vad var Novus hade i senaste mätningen.

  Men påstå inte, ”Att du blundar för de opinionsinstitut som ger SD mycket högre siffror visar på hur oärlig du är. Så allt du skriver måste tas med en nypa salt.” Nu hade SD tappat 0,5 % vid senaste mätningen, så varifrån du menar att det är ”mycket högre siffror” där det utan tvekan anges 5 % är höjt i dunklet. SD ligger till och med 0,6 procentenheter under valresultat i september 2010. 0,1 % mindre än vad jag hade tippat, där jag tippat att man skulle tappa 0,5 %.

  Att du hade OTUR???? som inte håller reda på när olika opinionsinstitut gör sina mätningar (20110922 Novus), det får stå för DIG. Men jag delar din åsikt att vi ska ta detta med opinionsinstituten med en nypa salt. Det är vid valet allt avgörs, och där har jag ”Tippat” att Sd får 3,9 %, hur mycket tippar du?

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Sep 23, 2011 @ 18:33:50

   Vad säger att vi måste använda just den senaste mätningen? Jag tror SD får minst 10 % troligen närmare 15 %.

   Svara

 3. P-A Hultman
  Sep 22, 2011 @ 19:22:55

  Klartext anger, ”Men att slunga ur sig anklagelser och sen inte försvara dom, är som att spotta någon i ansiktet och sen kuta iväg! Fegt, lumpet och definitivt ingen debatt!”

  Vi ska se vad KLARTEXT spottar ur sig, ” Vet du varför barnen i videorna svälter? Pga islam! Det är enda skälet till att dom svälter.”

  – Men förstod du inte min poäng KLARTEXT? Du anger att dessa videor är ”Fejk”, sedan anger du ”Vet du varför barnen i videorna svälter? Pga islam!” Märkligt att dessa videor som är ”fejk” (enligt dig) duger åt dig när du ska ”Spotta” på något. Förstår du FORTFARANDE inte din motsägelse??? Ena sekunden är de fejk, nästa sekund är de inte fejk för det passar dig, detta kallas för att var ”OLOGISK” eller ”INKONSEKVENT”

  Du anger på ”Är muslimer onda?

  ”Varje år invandrar ungefär 30.000 ytterligare muslimer! på 10 år blir det 300.000 och på 20 år har vi en miljon muslimer här!”

  Då vill jag veta HUR du räknar, enligt MIGRATIONVERKET fick 13 145 personer PUT 2010, detta medräknat anknytning. Du ljuger, förvränger för att din ideologi (SD) tillåter det. Det kan finnas två orsaker till detta, ETT att du inte kan räkna, TVÅ att detta är din ideologi, det vill säga att ljuga.

  Sedan är din uppfattning att dessa filmer är ”fejk”. En del av klippen är från kriget 2009 i Gaza, tagna av internationella observatörer, till och med norska läkare från läkare utan gränser har tagit bilder. JA SÅ FORT NÅGOT inte är som DU tror hur världen ser ut har alla fel. Det pågår idag cirka 60 väpnade konflikter i världen, över 100 000 är barnsoldater, men det är väl också ”Fejk” enligt klartext. Men man måste ju ha något som heter empati för att ha förståelse för de barn som drabbas. Det är tragiskt att inte inse att barn är bland de mest drabbade i världen.

  Till sist, du anger ” Jag litar mer på Migrationsverkets uppfattning om antalet konventionsflyktingar, än din” Vad menar du med det, att jag LJUGER om antalet konventionsflyktingar i världen???

  Svara

 4. rim
  Sep 20, 2011 @ 19:48:17

  Du kan vara lugn Hultman, snart har vi krig här också, somalierna vet hur man gör. Och nu fylls armeerna på.

  Svara

  • P-A Hultman
   Sep 20, 2011 @ 21:43:23

   Ja rim, enligt obekräftade men kanske enligt vissa antagliga uppgifter som är svårtydliga och obekräftad andrahandsinformation som enligt minister von Munchausens i Sverigedemokraterna så sprids denna svårtolkade och enligt motsägande information, så vet man inte om rims:s tolkning är riktig.

   Svara

 5. blomrabatten
  Sep 19, 2011 @ 23:12:49

  Det går inte att debattera med vissa, Sverigedemokrater tror jag de kallar sig. De vill inte ha någon invandring alls allt annat är dumt. De är kloka och förnuftiga och alla andra är okunniga och rent av dumma.
  Nu är det ju så att bara ca 4% av svenskarna tycker som han övriga är ju positiva till invandringen och har insett att det behövs invandring i hela europa för att kunna uppehålla en bra vård och omsorg i framtiden och framtiden byggs nu.

  Svara

  • Stig Palm
   Sep 19, 2011 @ 23:22:33

   Som sagt, om ”rätt” sort kommer hit gäller ditt påstående. Efter 2.a världskriget kom rätt sort hit. De från Somilia m fl ställen från mellanöstern är INTE rätt sort.- De kommer Aldrig att bidraga med något för Sverige positivt. Punkt!

   Svara

   • Din granne
    Sep 20, 2011 @ 07:57:28

    Så, de somalier som arbetar och betalar skatt bidrar inte med något positivt till landet menar du?

    Svara

    • KLARTEXTEN!
     Sep 20, 2011 @ 11:20:59

     Jo dom bidrar, om dom inte är terrorister eller islamister eller i övrigt försöker islamisera samhället. Men alla andra (majoriteten) gör det inte! Varför inte övergå till ren arbetskraftsinvandring? Bättre för oss och bättre för invandrarna.

     Svara

     • Din granne
      Sep 20, 2011 @ 16:29:44

      Alltså upplyste du oss precis om att Stig Palm hade fel/ljög, och därför bör resten av snacket från Stig Palm tas med mer än bara en nypa salt.

     • KLARTEXTEN!
      Sep 20, 2011 @ 16:48:34

      Förklara.

   • P-A Hultman
    Sep 21, 2011 @ 17:03:33

    Stig Palm,

    Tänk om de är Sverigedemokrater?

    Svara

  • KLARTEXTEN!
   Sep 20, 2011 @ 11:17:45

   Nu fick SD 5,8 % av rösterna (inte 4). Och dom lär få minst 10 % år 2014. Invandring är OK, men det skall vara arbetskraftsinvandring, inte invandring av outbildade arbetslösa fejk-flyktingar!

   Svara

 6. P-A Hultman
  Sep 19, 2011 @ 21:58:33

  DU ANGER.

  ”Visst har jag empati för dom! Men jag måste använda min intelligens om jag vill hjälpa miljoner människor under deccenier! Inte som du, hjälpa korstiktigt och på ett meningslöst sätt som lämnar miljoner utan hjälp (som du kunde hjälpt, om du hade prioriterat bättre).”

  Detta var MYCKET INTRESSANT klartext , utveckla DIN STORA INTELLGENS FÖR OSS OBEGÅVADE HUR DU SKA HJÄLPA MILJONER MÄNNISKOR UNDER DECCENIER??? Jag ser fram emot detta utlåtande.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Sep 19, 2011 @ 22:12:51

   Kort sagt, ersätt ”flykting” invandringen med hjälp på plats via UNHCR. Vi kan hjälpa otroligt många fler, framförallt även de som behöver det mest!

   Svara

   • Anonym
    Sep 19, 2011 @ 22:51:42

    Då måste jag tala om för dig klartext om hur många som verkligen hjälper till, detta får man lära sig om man går på kurs hos Röda Korset.

    ”Mer än 200 frivilligorganisationer samarbetar med UNHCR om bistånd och juridisk hjälp. Totalt har UNHCR kontakt med närmare 1000 frivilligorganisationer som arbetar med och för flyktingar på ett eller annat sätt.”

    Till sist: stig och klartext, dessa barn hjälper jag, vad gör ni??

    Svara

    • KLARTEXTEN!
     Sep 20, 2011 @ 11:16:29

     Som jag skrev: jag propagerar för att hjälpa en miljon istälet för futtiga 20.000! Till sist: presentera din egen befolkningsprognos. Gör du inte det och heller inte accepterar min så vill jag åtminstone att du erkännar att du inte kan göra en bättre kalkyl än vad jag har gjort. Annars lär jag blockera dig. För du tar inte debatten!

     Vet du varför barnen i videona svälter? Pga islam! Det är enda skälet till att dom svälter. Islams ansvar! Utan islam hade dom förmodligen haft demokrati och ett fungerande samhälle som kunde tackla deras sedan gammalt kända klimat! Varför har du inga problem med att islamisterna Al Shabaab har startat inbördeskriget och hindrar hjälpsändningar?

     Välj ut två videor du vill behålla i kommentaren annars tar jag bort två st efter eget behag. Du kan inte lägga in så många propagandavideor i en kommentar. Videona är ren propaganda, med fejkade röster! Lägg gärna upp dokumentärer, men detta är bara fejk! Ett tips, lägg upp ärliga dokumentärer som är trovärdiga, företrädesvis av stora fristående mediabolag. Propaganda övertygar ingen!

     Svara

     • Din granne
      Sep 20, 2011 @ 16:37:06

      ”jag propagerar för att hjälpa en miljon istälet för futtiga 20.000!”

      Nej det gör du inte. Du snackar skit om att FN borde hjälpa folk i andra länder, men du har inte skrivit ett enda ord om vad SVERIGE kan göra för hjälpa andra länder. Inte heller vad DU personligen gör för att hjälpa människor i andra länder.

      ”Vet du varför barnen i videona svälter? Pga islam!”

      Det här är ren och skär lögn, barnen svälter pga att de inte får mat. Vilken religion barnen tillhör har inget med deras svält att göra. Däremot finns det andra faktorer som påverkar svälten i olika stor utsträckning, såsom ekonomiska faktorer och västvärldens utsugning av 3:e världen. Läs åtminstone historia så du lär dig nåt.

      ”Propaganda övertygar ingen!”

      Läste du egentligen vad du skrev här? Ta en titt på vad du skrev om att du ”propagerar för att hjälpa en miljon…” och läs därefter ditt eget påstående här ovan igen!

     • KLARTEXTEN!
      Sep 20, 2011 @ 16:51:12

      Det är viktigare att påverka hundratals människor att göra det rätta än att en person skickar en slant. Jag borde skrivit ”Ren propaganda övertygar ingen”. Att propagera och underbygga med fakta är en sak, men att propagera utan fakta och logik är ren propaganda.

     • Din granne
      Sep 20, 2011 @ 16:58:38

      Du har varken fakta eller logik i dina resonemang. Det enda som syns klart och tydligt i ditt budskap är ett väl underbyggt hat och förakt mot etablerad vetenskap, Sveriges styrning, främmande folkgrupper och människor som inte håller med dig.

      Om du någonsin har haft en önskan att faktiskt göra skillnad här i världen så hade de börjat arbeta med en helt annorlunda ton och attityd från första början.

      Och sist detta med propaganda. Propaganda är ett begrepp som du inte verkar helt familiär med. Jag föreslår att du investerar i en uppsättning av NE och slår upp ordet så du lär dig vad begreppet innebär.

     • KLARTEXTEN!
      Sep 20, 2011 @ 17:03:37

      Din idol är väl Goebells så du vet säkert mycket mer om propaganda än mig. Vet du vad som gör er så avskyvärda? Att ni är rasister! Jag har alltid kritiserat rasister i alla former och

      den som hävdar att muslimer utgör en annan ras är RASIST!

     • Din granne
      Sep 20, 2011 @ 17:08:53

      Jag får allt svårare att hålla mig för skratt. Nu blev du gullig på riktigt.

      Men seriöst, om du beundrar Goebbells, Breivik och alla andra högerextremister i världen så har du här på din alldeles egen skitsnackssida möjligheten att äntligen bekänna färg.

      Ingen av oss kommer ju veta vem du är, så du kan lika gärna skriva öppet om det. Ja, förutom Säpo då, men du har antagligen varit registrerad där sen flera år tillbaka så det är ju inget nytt.

      Sluta leka lekar! Bete dig som en man!

     • KLARTEXTEN!
      Sep 20, 2011 @ 17:22:37

      SÄPO vet vem av oss som värnar demokratin! Och vem som struntar i om diktaturer tar över landet och som vägrar ta avstånd från terrorister. Det är nog DU som är övervakad! Du är dessutom rasist! Varför inte erkänna med en gång att du är nazist? Propagandaminister Goebells!

     • P-A Hultman
      Sep 20, 2011 @ 17:49:23

      Du måste vara en MYCKET Narcissistisk människa KLARTEXT, åtminstone patologiskt. Nu börjar han med exakt samma sak som gamla typer gjorde, nu måste man dela hans åsikter eller också åker man ut. Exakt samma som Nordkoreas Kim Jong Il, gamle Stalin med flera. Han anger, ”Till sist: presentera din egen befolkningsprognos. Gör du inte det och heller inte accepterar min så vill jag åtminstone att du erkänner att du inte kan göra en bättre kalkyl än vad jag har gjort. Annars lär jag blockera dig. För du tar inte debatten!”

      Här kan du få en länk så du kan leka med din statistik. http://www.scb.se/Statistik/BE/BE0401/2011I60/BE0401_2011I60_SV.xls

      Vet du förresten vad statistik är för något?

      – Ordet statistik har två olika betydelser. Dels kan man mena sifferuppgifter som beskriver en företeelse eller en verksamhet, dels kan man avse metoder för att samla in, bearbeta och analysera statistiska material. När man använder statistik får man se upp så att man inte missbrukar den.

      Det förekommer att en uppgift, som tagits fram för att belysa en bestämd fråga, används för att spegla en annan. Då kan det hända att man LJUGER med hjälp av statistiken.

      Det är därför viktigt att vara uppmärksam på statistikens ursprungliga användning liksom på slarvigt eller DÅLIGT genomförda undersökningar.

      När man tolkar statistik får man inte heller glömma att den ALDRIG är annat än ett FÖRENKLAT sätt att beskriva verkligheten och att statistiken ALDRIG kan spegla VERKLIGHETEN från alla eller kanske inte ens från de viktigaste sidorna.

      Du klartext hatar muslimer i alla dessa former, tror du att DIN statistik skulle vara representativ om att mäta DIN tro på invandring och muslimer?

      Klartext anger, ”jag propagerar för att hjälpa en miljon istället för futtiga 20.000!” Vem har sagt eller skrivit att man inte ska hjälpa en miljon människor? Jag anser att man ska hjälpa alla medmänniskor, det är min övertygelse. Därför angav jag tidigare. – Mer än 200 frivilligorganisationer samarbetar med UNHCR om bistånd och juridisk hjälp. Totalt har UNHCR kontakt med närmare 1000 frivilligorganisationer som arbetar med och för flyktingar på ett eller annat sätt.

      Sedan borde du läsa på klartext, det finns Ca 14,5 miljoner som människor är flyktingar i ordets konventionella betydelse och inte en miljon som du anger: alltså människor som har lämnat sitt hemland för att fly undan förföljelse, väpnade konflikter eller våld.

      Exakt hur många av dessa UNHCR hjälper finns ingen bra siffra på då läget i Somalia är katastrofalt, men det är åtskilliga. Enbart i DADAB är det mer än 400 000 människor.

      Sedan anger klartext också, ”Vet du varför barnen i videorna svälter? Pga islam!” Det märkliga är bara det att hälften av de videor som visas BOR DET MUSLIMER I DET LANDET. Är det din statistik som spökar igen klartext????? Sedan är videorna helt plötsligt ”FEJK” enligt din åsikt, men ISLAM kunde vara TROTS att de är ”FEJK” enligt dig, då duger videorna åt din ”STATISTK”. Märker du inte hur DUMT du resonerar???

      Han anger också ” Varför har du inga problem med att islamisterna Al Shabaab har startat inbördeskriget och hindrar hjälpsändningar?” Om du läst mina tidigare inlägg på dina andra sidor skulle du kanske vara tyst. Denna totalitära organisation är vidrig. Då jag kommer i kontakt med detta vet jag ett fall där en person blivit lurad ner till dessa fascister, då någon ringt och sagt ”att din mamma är livsfarligt skadad” och lurat en människa till Somalia för att hjälpa sin mamma som var helt fel. Sedan bör du också läsa på hur dessa fascister uppstod, din skrivelse är TOTALT fel. Men kanske statistiken din säger något annat IGEN??????

      Till sist anger han, ”Välj ut två videor du vill behålla i kommentaren annars tar jag bort två st efter eget behag. Du kan inte lägga in så många propagandavideor i en kommentar. Videona är ren propaganda, med fejkade röster! Lägg gärna upp dokumentärer, men detta är bara fejk! Ett tips, lägg upp ärliga dokumentärer som är trovärdiga, företrädesvis av stora fristående mediabolag. Propaganda övertygar ingen!”

      När klartext lägger upp sina videor är de äkta, när någon annan gör det är de ”fejk”. Man behöver inte vara halvbror till Einstein för att småle åt din intelligens, det klarar du galant själv. Plocka bort det du vill klartext jag vet inte hur man gör, de finns ju redan på YOUTUBE.

     • KLARTEXTEN!
      Sep 22, 2011 @ 09:23:51

      Jag lägger inte upp professionella propagandafilmer som du! Typiskt så visar jag nyhetsklipp och intervjuer. Inget fejk! Jag vore en idiot om jag visade ren propaganda som ju inte övertygar någon.

      Jag gjorde en befolkningsprognos (inte statistik)! Om du inte gör en bättre underbyggd prognos så är min den bästa!

      Vad gäller hjälp till U-länder så är det bästa att hjälpa så många som möjligt, särskilt de svagaste! Nu hjälper vi framförallt dom som har råd att ta sig hit, dvs dom starka, dvs dom som MINST behöver hjälpen! Din sk hjälp är ett hån mot dom svagaste i Somalia! Vi har begränsade resurser och måste välja hur många vi skall hjälpa. Det effektivaste är att ALL hjälp sker på plats, via UNHCR (vi skall bara släppa in konventionsflyktingar)!För varje invandrare kan vi förmodligen hjälpa 1000 personer på plats! Jag pratar om den statliga hjälpen som ju är mycket större, inte privatpersoners. Jag litar mer på Migrationsverkets uppfattning om antalet konventionsflyktingar, än din.

      Jag blockerar ingen för påståenden som man är beredda att försvara! (endast en person är blockerad och han kan häva blockeringen genom att försvara sin anklagelse, eller återta anklagelsen) Men att slunga ur sig anklagelser och sen inte försvara dom, är som att spotta någon i ansiktet och sen kuta iväg! Fegt, lumpet och definitivt ingen debatt!

      Vill du att jag eller andra skall läsa dina kommentarer, så korta ner dom! Du har det bra, som kan läsa välformulerade föredömligt koncisa kommentarer, medan jag plågas av filibuster-kommentarer.

     • Galmin Tireantvs
      Sep 22, 2011 @ 14:44:21

      ”On 20 september 2011 at 11:16 KLARTEXTEN! said:

      Vet du varför barnen i videona svälter? Pga islam! Det är enda skälet till att dom svälter. Islams ansvar!”

      Parafras:
      -Torkan och svälten i Afrika beror på Islam, i synnerhet torkan ocvh svälten i alla de kristna länderna i Afrika. Hur det hänger ihop har jag inte tänkt ut annu, men jag kommer säkert en vacker dag att strubbla över någon video från Jihadwatch som jag kan hänga min förutfattade mening på.
      Oklartexten!
      .

     • KLARTEXTEN!
      Sep 23, 2011 @ 01:02:41

      Islam har skapat ett samhälle som saknar beredskap för den ständigt återkommande torkan! Alla vet att torkan är ett naturligt återkommande fenomen. Knappast något oförutsett!

 7. P-A Hultman
  Sep 19, 2011 @ 21:51:07

  Men KLARTEXT har du svårt att förstå,

  Du anger ”Du besvarade inte detta:

  Vi hade istället kunna hjälpa kanske 1 miljon människor i deras hemländer istället för att ta hit 20.000. Dom allra svagaste och fattigaste kan inte ta sig hit! Du väljer bort 980.000! Kallar du det för empati? Är det inte mer empatiskt att hjälpa en miljon än 20.000 eller 40.000? Om du vill hjälpa med begränsade resurser, så bör du hjälpa effektivt, eller hur?”

  MÄRK väl att DU angett att ta hit 50 000 och jag har svarat.

  ”Men är du DUM klartext. VEM har pratat om att ta hit 50 000 tusen Somalier?? Visa mig VEM som angett detta, jag talar om de barn som saknar sin mamma eller pappa.”

  Kan du svara på denna fråga???

  Jag har också angett om att hjälpa , ”Om du inte vet så kan jag upplysa dig att JAG OCH ANDRA SOM HAR EMPATI SKÄNKER pengar varje månad till UNHCR. SAMT att som exempel IKEA skänker 400 miljoner till Afrika på grund av situationen. ”

  Svara

 8. P-A Hultman
  Sep 19, 2011 @ 21:06:52

  Här finner du medicin för dig STIG PALM. Om den nu hjälper????????????????????

  Svara

  • Stig Palm
   Sep 19, 2011 @ 21:55:05

   Ha ha…du är påhittig minsann.

   Så länge du och några till är enfaldiga nog att betala notan samt skapa ett elände för dessa barn här i en miljö de inte är marknadsanpassade till, behöver jag ingen av dig rekommenderad ”medicin”.
   Det värsta är att ni empater (nytt ord) inte står för notan själva, utan ska vi empatilösa, enligt dig, betala.
   Skulle vara intressant att få se dig i verkligheten och munhuggas. Förmodligen meningslöst då du redan är hjärntvättad. Jag undrar vem som betalar din lön? Förhoppningsvis inte jag som skattebetalare?
   Din politiska hemvist verkar vara Folkpartiet som har fullt med enfaldiga politiker. Jag är glad för att slutat rösta på dem. Var Moderat tills de slog sig ihop med Miljöfascisterna (Mp). Ser med spänning fram emot 2014 års val.

   Svara

   • P-A Hultman
    Sep 19, 2011 @ 22:11:39

    HEJ stig. Tänk att jag jobbar privat och TJÄNAR mycket pengar, så mycket att jag kan ge bort till barn som du hatar. Sedan delar jag din uppfattning att valet 2014 ska bli intressant, de emapatilösa i Danmark tappade nästan 14 %, medans de empatilösa i norska kommunvalen tappadet över 30 %, MYCKET INTRESSANT att människor blivit förståndigare.

    Svara

    • Stig Palm
     Sep 19, 2011 @ 22:25:13

     Att påstå att jag hatar barn är okunnigt påstående från dig om inte oförskämt?
     Tvärtom, påstår jag detta vara ovänlig handling mot barn att ta hit dem. De ska hjälpas på plats där de bor i en miljö som är anpassad.
     Bra att du tjänar dina pengar själv, mycket dessutom, och inte på skattebetalarna. Hur du använder dessa är din ensak. Viktigast är, att du blir lycklig på ditt sätt. Tvinga bara inte på mig med de flesta andra med dina idéer.
     Svenska folket som röstar på dessa enfaldiga politiker får sitt straff med tiden. Tyvärr vi andra också som har en annan uppfattning hur saker ska skötas. Som sagt, 2014 får vi det första kvittot på vad som utspelats under mandatperioden.

     Svara

     • Anonym
      Sep 19, 2011 @ 22:36:14

      Men STIG har du fortfarande inte fattat??????. JAG SKRIVER DE BARN SOM BOR I SVERIGE SKA FÅ ÅTERFÖRENAS MED SIN MAMMA eller PAPPA.

      Sedan anger du ovan. ”Så länge du och några till är enfaldiga nog att betala notan samt skapa ett elände för dessa barn här i en miljö de inte är marknadsanpassade till”

      Detta kallar jag att hata barn, att barn som kommer från Somalia skulle vara ”elände” inte är ”marknadsanpassade” är obegripligt att tänka. De är barn.

 9. P-A Hultman
  Sep 19, 2011 @ 20:57:00

  Men är du DUM klartext. VEM har pratat om att ta hit 50 000 tusen Somalier?? Visa mig VEM som angett detta, jag talar om de barn som saknar sin mamma eller pappa. DU SAKNAR TOTALT EMPATI KLARTEXT, läs dina egna inlägg så förstår du. De allra fattigaste dör var 5:te sekund, och det är barn.

  Sitter empati i spegelneuronen?
  Forskningen har nog ännu inte ett klart svar på frågan. Förutsättningen för empati är att man kan leva sig in i ANDRA människors känslor. Men man måste också kunna KÄNNA med dem och LIDA med dem.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Sep 19, 2011 @ 21:04:32

   Ok jag räknar istället med alla flyktingar (exkl kvotflyktingar) år 2009: 20.000 . Vill du fortsätta debatten så KRÄVER jag att du debatterar! Det betyder att du besvarar mina frågor (och jag dina). Annars pratar vi inte med varandra, utan förbi varandra:

   Vi hade istället kunna hjälpa kanske 1 miljon människor i deras hemländer istället för att ta hit 20.000. Dom allra svagaste och fattigaste kan inte ta sig hit! Du väljer bort 980.000! Kallar du det för empati? Är det inte mer empatiskt att hjälpa en miljon än 20.000 eller 40.000? Om du vill hjälpa med begränsade resurser, så bör du hjälpa effektivt, eller hur?

   Och varför struntar du i dom långsiktiga konsekvenserna av dem muslimska massinvandringen? Dvs vi lär ha 2-3 miljoner muslimer här om 50 år!

   Jag hjälper hellre på ett intelligent sätt, än på ditt idiotiska oöverlagda sätt!

   Svara

   • P-A Hultman
    Sep 19, 2011 @ 21:16:34

    Om du inte vet så kan jag upplysa dig att JAG OCH ANDRA SOM HAR EMPATI SKÄNKER pengar varje månad till UNHCR. SAMT att som exempel IKEA skänker 400 miljoner till Afrika på grund av situationen. MEN tydligen KLARTEXT vet inte du att det finns människor som skänker pengar. Sedan är du som vanligt ute i periferrin, det finns satistik för 2010, och 2010 kom drygt 13000 med kvotarna. Som kuriosa tog Syrien emot drygt 1.000.000 miljon människor.

    EMPATI: Ett gott råd när man finner brister i empatisk förmåga hos någon är att inse att det inte går att förändra denna förmåga. Det går aldrig att utveckla den. Därför ska man undvika en sådan person

    Svara

    • KLARTEXTEN!
     Sep 19, 2011 @ 21:20:35

     Du väljer att prata bredvid mig och fortsätter undvika att besvara mina frågor. Jag gillar debatt, men då skall det vara en verklig debatt där man bemöter varandras kommentarer. Uppenbart att du gett upp debatten! Så jag portar dig om du inte besvarar min fråga. Du gör ju inget annat än skiter på väggarna!

     Svara

     • P-A Hultman
      Sep 19, 2011 @ 21:32:44

      Men är du helt borta. Du har en TEORI som jag anser vara helt FEL. Om du tror att det ska komma 3 eller 50 miljoner muslimer till Sverige är det en teori, hur i hela världen ska man kunna diskutera en teori som är lika obegriplig som att någon påstår att jorden går under om 50 år????? Du tror på en teori, om jag säger att jag tror det kommer max 100 000 muslimer på 50 år vem har rätt, DU eller JAG????

     • KLARTEXTEN!
      Sep 19, 2011 @ 21:39:57

      Om vi tar emot säg 25.000 muslimer årligen, så blir det 1.25 miljoner på 50 år. Räknar vi sen deras barn också så kommer vi förmodligen upp till närmare 1,5 miljoner minst! Med dagens 500.000 så har vi då totalt 2 miljoner muslimer.
      Det är min beräkning. Tror du inte på den så gör din egen beräkning. , men bygg på kända eller rimliga fakta, dvs förhållanden som det är logiskt att räkna med! Inga vilda, dåligt motiverade gissningar!

      Du besvarade inte detta:

      Vi hade istället kunna hjälpa kanske 1 miljon människor i deras hemländer istället för att ta hit 20.000. Dom allra svagaste och fattigaste kan inte ta sig hit! Du väljer bort 980.000! Kallar du det för empati? Är det inte mer empatiskt att hjälpa en miljon än 20.000 eller 40.000? Om du vill hjälpa med begränsade resurser, så bör du hjälpa effektivt, eller hur?

    • KLARTEXTEN!
     Sep 19, 2011 @ 21:26:29

     Tydligen är jag empatisk eftersom du inte undviker mig. Det vore bättre om du tänkte till lite istället för att skänka pengar till höger och vänster.

     Svara

     • P-A Hultman
      Sep 19, 2011 @ 21:40:15

      KLARTEXT man måste försöka hjälpa ALLA människor, även dig. Nu har jag svarat på din stora fråga hur många muslimer jag tror som kommer till Sverige. Min fråga, har du någon empati mot de barn från Somalia i Sverige som saknar en förälder som man inte träffat på flera år???

     • KLARTEXTEN!
      Sep 19, 2011 @ 21:48:04

      Du ”tror” att det kommer max 100.000 på 50 år. Det förutsätter att vi minskar nettoinvandringen till under 2000 per år. Det köper jag rakt av! Återigen har du visat att du inte är någon seriös samhällsdebattör! Det är ju bara jävla dumheter som kommer från dig! Klarar du inte av att göra en realistiskt prognos? Det visar hur överlägsna invandringskritikerna är! All samhällsplanering förutsätter prognoser om den framtida befolkningen.

      Visst har jag empati för dom! Men jag måste använda min intelligens om jag vill hjälpa miljoner människor under deccenier! Inte som du, hjälpa korstiktigt och på ett meningslöst sätt som lämnar miljoner utan hjälp (som du kunde hjälpt, om du hade prioriterat bättre).

 10. Stig Palm
  Sep 19, 2011 @ 20:04:07

  Du Hultman måste vara ”helpuckad”?
  Det finns miljoner barn i Afrika som det är synd om.
  Börja med dessa muslimska män som gör sina kvinnor på smällen hela tiden med enda syftet att tillfredställa sina sexuella lustar, precis som hundar.
  Ska vi sedan ta hand på resultatet av dessa lustar?
  Problemet ska lösas på plats lika med Somialia i detta< fallet. Visst är det synd om barnen och detta ditt svammel om EMPATI gäller inte i detta fallet.

  Svara

  • P-A Hultman
   Sep 19, 2011 @ 20:11:07

   Vem som är ”helpuckad” kan diskuteras. TYDLIGEN ÄR DU SÅ DUM ATT DU INTE FÖRSTÅR ATT DET ÄR KRIG I SOMALIA, ja det finns cirka 140 000 000 miljoner barn som saknar föräldrar bland annat på grund av svält, det dör ett barn var 5:te sekund på grund av svält. DE kan inte göra något, de är barn men det har väl du inte förstått. JAG HAR EMPATI, bra att du erkänner att du saknar det.

   Svara

   • Stig Palm
    Sep 19, 2011 @ 20:33:22

    Visst kan du diskutara ”helpuckad” och svaret får du om en enkät utförs med en viss statistisk säkerhet ifall denna din skrift når en större krets.
    Fortfarande gäller det jag skriver om människor (män), som hundar parar ihop en massa barn i en svältande miljö.
    Ska dessa barn hjälpas så är det på platsen de lever. Bäst hjälp tycks vara att ta död på ”hundarna”.
    Du menar väl inte på fullt allvar att barnen ska tas hit? Den mängden vi kan ta hit av dina nämnda 120.000.000 st är som en piss i Atlanten.
    Vidhåller du ditt påstående får du finna dig i att anses vara puckad. Empati är ett fint ord men passar inte in här. Snarare realism. Tyvärr är livet inte gulligt så länge det finns de som skapar eländet i t ex Somalia. Ta krig med dessa Islamister inledningsvis. Ingen tycks göra detta. Så var finns empatin?

    Svara

    • P-A Hultman
     Sep 19, 2011 @ 20:48:08

     Handlar detta inte om EMPATI måste du lära dig lite psykologi. Att det finns ett antal hundra barn som saknar sin mamma eller pappa ocu du anser att de inte ska få träffa sina barn och förälder är ett glasklart fall av brist på empati. Det är nämligen ”Onormalt” beteende att önska barn en uppväxt utan båda föräldrar. Till och med Sverigedemokraterna anser det vara ”Onormalt” i sin Ideologi. Läs vad empati är så kanske, kanske, kanske du också kan lära dig ordet och betydelsen

     Svara

     • KLARTEXTEN!
      Sep 19, 2011 @ 20:56:42

      Empati utan intelligens kallas ansvarslöshet! Föräldrarna har övergett sina barn! Planen var just att överge barnen och sen hoppas på att idioter som du tycker synd om dom så dom kan komma hit. Dom har gjort en fälla för oss, ”empatifälla, som du genast föll i.

      Jag saknar empati för dom som själv övergett sina barn för att därefter utöva psykologisk utpressning på idioter som dig! Jag hjälper heller 1000 barn i Somalia än ett somaliskt barn i Sverige. Känner du ingen empati för dom 950.000 du inte hjälper?

     • Din granne
      Sep 19, 2011 @ 21:09:52

      Så vad gör du för att hjälpa 1000 barn i Somalia, KLARTEXTEN!, som du utlovat nu?

     • KLARTEXTEN!
      Sep 19, 2011 @ 21:18:08

      Jag propagerar för att vi skal hjälpa många fler istället för en meningslös invandring! Det är mitt bidrag. Hjälp på plats via UNHCR. Vi når många fler.

     • Din granne
      Sep 19, 2011 @ 21:21:05

      Nej, du propagerar för att kasta ut invandrare samtidigt som du likt en hjärntvättad drönare spyr yr dig galla över riktiga politiska partier. Ingen lyssnar på ditt skitsnack ändå.

      Jag frågar igen: Vad gör du, helt konkret, för att hjälpa 1000 barn i Somalia?

     • Din granne
      Sep 19, 2011 @ 23:09:33

      Det var som jag trodde. Du gör inte ett smack och du vet om det. Det är lätt att snacka skit men när det gäller att backa upp orden med handling är det bara en pinsam tystnad som gör sig påmind.

 11. Stig Palm
  Sep 19, 2011 @ 18:20:38

  Hurra! En bra strategi att först överge barnen hemma i Somalia för att ta sig hit. Sedan att roppa på hjälp att få hit dem! Hjärteknipande på dessa enfaldiga politiker som gick på denna lätte. Hö hö…
  Barnens släktingar som blev kvar då? Ska inte dessa hit också? Snyft, snyft….

  Svara

  • P-A Hultman
   Sep 19, 2011 @ 19:23:14

   Det finns de som ser barn som barn och andra som ser dem något annat, det finns de som har EMPATI för BARN och de som SAKNAR EMPATI för BARN.

   Svara

   • KLARTEXTEN!
    Sep 19, 2011 @ 19:57:19

    För vilka barn har du empati? Uppenbarligen inte för dina egna, för du skiter i deras framtid. Att du importerar en ideologi som skapat eländet i muslimska länder skiter du i! Jag anser att varje land måste ta ansvar för sitt eget folk. Sverige kan inte ta ansvar för alla, om vi försökte. Så lösningen till världens problem är att varje land själv tar hand om sitt folk.

    Vi hade istället kunna hjälpa kanske 1 miljon människor i deras hemländer istället för att ta hit 50.000. Dom allra svagaste och fattigaste kan inte ta sig hit! Du väljer bort 950.000! Kallar du det för empati? Är det inte mer empatiskt att hjälpa en miljon än 50.000 eller 100.000? Om du vill hjälpa med begränsade resurser, så bör du hjälpa effektivt, eller hur? Invandringen är meningslös:

    Svara

 12. P-A Hultman
  Sep 19, 2011 @ 17:15:35

  Äntligen har man fattat ett klokt beslut. Tragiskt att barn tidigare aldrig mer skulle få träffa sin mamma eller pappa, bra gjort Moderater och miljöpartiet. Nu får man träffa och återförenas med sin mamma eller pappa efter många år.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Sep 19, 2011 @ 19:41:55

   Jag tycker synd om dina barn, som har en så pass ansvarslös förälder, som prioritetar andra människor, framför dina barns bästa.

   Svara

   • P-A Hultman
    Sep 19, 2011 @ 20:03:28

    Att enstaka människor saknar EMPATI fick vi se den 22/7, och dess följder. Att man totalt saknar empati för BARN, det fick vi tyvärr också erfara. Att KLARTEXT totalt saknar EMPATI är ställt utom varje TVIVEL. Att en människa anser att barn inte ska få ha BÅDA sina med föräldrar att umgås med är mycket ovanligt bland normala människor.

    Brist på EMPATI räknas inom psykologin som, ”är obenägen att uppmärksamma eller identifiera sig med andras känslor och behov” Man identifierar dessa människor för att ha ” Narcissistisk personlighetsstörning”. Jag skäms över DIG KLARTEXT som önskar barn illa.

    Svara

    • KLARTEXTEN!
     Sep 19, 2011 @ 20:49:58

     Jag har säkerligen mycket mer empati än dig! Skillnaden är att jag även kan prioritera! Jag skäms över dig som hellre hjälper 50.000 barn än en miljon barn! Varför undvek du att svara på detta i min förra kommentar? Klarar du inte debatten?

     Vi hade istället kunna hjälpa kanske 1 miljon människor i deras hemländer istället för att ta hit 50.000. Dom allra svagaste och fattigaste kan inte ta sig hit! Du väljer bort 950.000! Kallar du det för empati? Är det inte mer empatiskt att hjälpa en miljon än 50.000 eller 100.000? Om du vill hjälpa med begränsade resurser, så bör du hjälpa effektivt, eller hur?

     Bara en ansvarslös tomte offrar sina egna barns framtid! varför blundar du för de långstiktiga konsekvenserna av den muslimska massinvandringen?

     Svara

     • Stig Palm
      Sep 19, 2011 @ 21:00:43

      Jag talade om för Hultman att han är ”puckad” och fick till svar att det kan diskuteras huruvida detta påstående gäller honom eller mig?
      Med detta jag nu läser här i debatten, inser jag meningslösheten med att diskutera med Hultman?
      En större enkät bland allmänheten i detta ämne här ovan skulle ge honom omdömet – PUCKAD- milt sagt. Inverkan av en debatt med Hultman, har samma miljöeffekt som om jag ensam med några få till, som här på denna sajt, ställer oss och pissar i Atlanten, lika med noll (0).

     • KLARTEXTEN!
      Sep 19, 2011 @ 21:16:11

      Jo han klarar inte debatten. Undviker ständigt mina frågor, medan jag besvarar hans.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: