Spågubbe dödsdömd i Saudiarabien!

Ali Hussain Sibat har en populär TV-show i Libanon med miljoner tittare. I showen spår han och ger råd om framtiden.

Under en pilgrimsresa till Saudiarabien blev han igenkänd, greps och dömdes till döden. Detta alltså i en av världens rikaste länder. Men dom tillämpar bara Koranen. Inget annat.

Amnesty vädjar nu till de saudiska myndigheterna att inte verkställa dödsstraffet. Bryr sig svenska regeringen?

Är detta en religion Sverige behöver mer av?

Advertisements

7 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Din granne
  Sep 24, 2011 @ 22:06:28

  ”Bryr sig svenska regeringen?”

  Du påstår att du försöker förbättra livet för 1000 barn i Somalia och propagerar för att vi inte ska bry oss om enskilda individer när vi istället kan koncentrera oss på större massor.

  Varför i sjutton går du nu (igen) emot allt vad du skrivit tidigare när du tycker att svenska regeringen ska blanda sig in i utlandsaffärer för enskilda individer? Hur mycket skattepengar vill du att svenska regeringen ska satsa på att genomföra undersökningar, skicka diplomater, informera allmänheten, osv, för den här enda människan?

  Ställ detta i kontrast till dina uttalanden om att du inte vill att svenska skattepengar används för att hjälpa och stödja fåtalet muslimer.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Sep 24, 2011 @ 23:21:04

   Talk is cheap! Kostar inte en krona att stå upp för mänskliga rättigheter. Hellre klagar Reinfeldt på demokratiska Sverigedemokraterna. Falsk som vatten. Hur var det nu, tillhör muslimerna en annan ras? Om inte, hur kan jag vara rasist?

   Svara

   • Din granne
    Sep 25, 2011 @ 08:37:21

    Enkelt, för du delar in människor i raser och ger dem ett annat värde beroende på varifrån de kommer. Som ett klart och talande exempel; du delade in invandrare i ”muslimer” och ”sydamerikaner, kineser, indier, etc”.

    Du kan inte förneka längre att du är en rasist. Men jag tror att det funkar lite som med andra sexuella läggningar, du måste själv inse att så är fallet först och acceptera dig själv för den du är innan du kan gå vidare.

    Och ja, talk is cheap. Du snackar skit om att FN ska hjälpa människor i andra länder. Men själv lyfter du inte ett finger.

    Svara

    • KLARTEXTEN!
     Sep 25, 2011 @ 12:35:38

     Så du menar att muslimer utgör en annan ras? Antingen hävdar du att muslimer utgör en annan ras, eller så anser du att dom inte gör det! Bestäm dig, eller sluta tala om rasism! Så om du bara anklagar mig för rasism, utan att försvara anklagelsen, så blockerar jag dig. Vem som helst är f ö välkommen att besvara denna fråga.

     Återigen skrev du en vidrig kommentar under fel rubrik (tidsresor), som jag därför raderade. En gång till så blockerar jag dig. Du får gärna skriva vidriga kommentarer om du försvarar dom eller tar tillbaks dom och håller dig till ämnet! Annars spammar du.

     Svara

     • Din granne
      Sep 25, 2011 @ 13:41:17

      Jag vet inte hur många gånger jag måste påminna dig om att lära dig dina begrepp. Läs på vad begrepp som ”rasism” innefattar i dagens läge innan du yttrar dig om dem.

      Vad gäller din konstanta censur så ställde jag dig nu senast en filosofisk fråga som inbegrep ämnet i ditt inlägg. Föregående orsak till din censur kan jag bara se som att du blev avslöjad som en hycklare i kommentarerna.

     • KLARTEXTEN!
      Sep 25, 2011 @ 17:49:01

      Du vägrar svara på frågan om muslilmerna utgör en annan ras. Därmed blockerar jag dig nästa gång du använder ordet rasist (eller böjningar av det ordet)! Du får gärna kalla mig rasist, om du logiskt motiverar det och då måste muslimerna förstås utgöra en specifik ras!

     • Din granne
      Sep 25, 2011 @ 17:52:26

      Mer censur? Hycklerin från dig förvånar mig aldrig. Leta lite mer på din egen blogg så hittar du svaret på din barnsliga fråga.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: