Varför har SD fler avhoppare?

Att för första gången offentligt stå upp för SD:s politik, gör många till måltavlor för hat och intolerans. Man utsätter sig själva och familjen för risker. Partiet fördubblade ju sina röstetal och många politiska poster fick hastigt tillsättas. Så många politiker var helt oförberedda och ovana både vid det politiska arbetet.  Att dessutom exponeras och hamna i hetluften är mycket obehagligare för Sverigedemokrater än för övriga partimedlemmar. Sen har vi stigmatiseringen och det ständiga smutskastandet av Sverigedemokrater, att konstant mobbas.

SD:s politiker har under alla år utsatts för dödshot, trakasserier, misshandel och även mordförsök, av vänster-ligister. Trakasserier är normalt. Det kan vara en befrielse att slippa trycket.

Fler borde påminnas om John F Kennedy´s berömda ord:

You´re not a Sweden democrat because it´s easy, but because it´s hard!

Polisen agerar f ö helt felaktigt! Deras skyldighet är att garantera att demokratiska möten kan hållas! Inte att stänga möten. Märkligt att polisen ibland säger:”tyvärr demokratin kan inte upprätthållas, mötet måste stängas, av säkerhetsskäl!” Dom måste istället köra bort eller helst gripa alla som stör! Dom skall straffas stenhårt, så dom lär sig att demokratin är viktig!

Det kan vara frestande för Judas-personligheter att sticka kniven i SD, som politiska vildar och därmed för en gångs skulle uppleva omgivningens gillande. Ynkliga stackare!

Sen finns det en del idioter som tror att Sverigedemokraterna är rasister och därför söker sig dit. Dom utesluts om dom visar sig vara rasister. Det sker inte inom övriga partier. Vi Sverigedemokrater tolererar inte intoleransen!

Var fjärde SD-kommunpolitiker har hoppat av

nya-parti-siffror-visar-kaoset-i-sd aftonbladet sd-politiker-hoppar-av

terrorutpekad-amerikan-dodad-i-dronarattack sd-invandring-kostar-miljarder

Advertisements

17 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Anonym
  Okt 02, 2011 @ 19:09:01

  Klartext anger, ”Nä, jag VET att vänstern inte utsätts för tillnärmelsevis samma våld!” En viss statsminister som var från vänster dödades 1986, Björn Söderberg dödades av några högerextreminster som heter Hampus Hellekant och Björn Lindberg Hernlund, han var också från vänstern, Kan du ingen historia klartext????

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Okt 02, 2011 @ 20:40:14

   Vet du vem som mördade Palme, för 25 år sedan? I annat fall vet du inte om våldet kom från vänster eller höger eller av helt opolitiska skäl.komma dragandes med gammal historia, löjligt!

   Jag snackar nutid!

   Svara

   • Anonym
    Okt 03, 2011 @ 18:39:53

    Nu ljuger du IGEN. Du anger klart och tydligt!

    ”Nä, jag VET att vänstern inte utsätts för tillnärmelsevis samma våld! Varför ”mörkar” i så fall tidningarna dessa ”nyheter”? Vi kan vara säkra på en sak: när en sosse eller kommunist överfalls, hamnar det på första sidan! Händer praktiskt taget aldrig!”

    Vart står det NÅGOT om NUTID här?. Samt var inte Björn Söder från VÄNSTERN???? Samt Palme var också VÄNSTER, men det kanske du inte vet???

    Varför ändrar du jämt och ständigt åsikt och ändrar dig när du blir överbevisat att DU HAR 100 % FEL????

    Svara

    • KLARTEXTEN!
     Okt 04, 2011 @ 08:09:31

     Palme kan ha mördats av Kurder, av kommunister osv. Så länge du inte vet vem som mördat honom så vet du heller inte från vilket politiskt håll förövaren kom! Jo, du har rätt. SD står till vänster om Alliansen.

     Svara

     • Anonym
      Okt 04, 2011 @ 17:08:25

      Klartext.

      Varför ska du behöva ljuga i dina inlägg? Jag har aldrig angett VEM som dödade Palme, men du påstår ”Palme kan ha mördats av Kurder, av kommunister osv. Så länge du inte vet vem som mördat honom så vet du heller inte från vilket politiskt håll förövaren kom!”
      varför jag beskrev Palme och Söderberg var ditt påstående, ”Nä, jag VET att vänstern inte utsätts för tillnärmelsevis samma våld!”
      Att två personer från vänstern dödats visste inte du därför måste jag visa att du hade 100 % fel.

      Sedan var har jag angett VEM SOM MÖRDADE PALME? Visa mig det.

      DÄREMOT är högerextremisterna som heter Hampus Hellekant och Björn Lindberg Hernlund, dömda för mordet på Björn Söderberg, det har JAG ANGETT, inget annat.

      Sedan kan du svara på, Varför ändrar du jämt och ständigt åsikt och ändrar dig när du blir överbevisat att DU HAR 100 % FEL???? VARFÖR??

 2. Anonym
  Okt 01, 2011 @ 15:59:06

  Vad har då dessa 16 personer som utesluits gjort, har de hotat andra politiker och kallat dessa politiker för en massa dumheter samt haft oerhört extremt obegripliga rasistiska åsikter? Samt hur många har uteslutits ur de två största partierna, svar?

  Svara

 3. Jens
  Sep 30, 2011 @ 22:31:19

  Hihi, du är riktigt rolig….

  Det vekrar som det är en ren terrormaskin runt om i landet som bara du känner till. En terrorism som jagar (sd)are ur kommunmötena med Molotovcocktails och Kalasjnikovs. Svikare som glömt av Molotov-Ribbentroppakten mellan brödradiktaturerna.

  Men just det ja, dessa vänsterjournalister rapporterar ju inte om detta…. men det är ju alltid någon annans fel hihi….
  Otur då att de flesta journalister inte alls är vänster enligt mediaforskningen, men just det ja, även forskarna är ju vänster….

  I själva verket blir det ju så med (sd)s sätt att resonera så är till och med Fredrik Reinfeldts akvariefiskar till vänster… ja och så har vi ju i och med detta faktiskt en defiintion på ett extremistparti. Inget finns ju till höger om (sd) så då måste ju (sd) vara ett extremistparti.

  Så vad har det att göra med avhoppen? Kanske därför att några mindre eftertänksamma inte insåg att det faktiskt var ett extremistparti. Och det är ju inte så kul kanske att vara företrädare för ett sådant. Jag menar, vem vill sitta i samma båt som Bin Laden? Nu råkar han ju vara död redan men ännu mindre anledning att sitta i samma båt.

  Nä, låt (sd) kollapsa nu så vi kan börja ägna oss åt politik istället för knätofs och hemslöjd.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Sep 30, 2011 @ 23:13:33

   Det är välkänt att Sverigedemokraterna, smutskastas, stigmatiseras, trakasseras, hotas och misshandlas, långt mer än något annat parti! Så du snackar bara skit! Och dum som du är, så begriper du inte att SD står till vänster om Alliansen! Själv är jag tidigare sosse.

   Svara

 4. dj jeff
  Sep 30, 2011 @ 22:21:52

  Skitsnack, så du tror inte vänster och sossarna drabbas utav högerextrema nynazister som hotar politikerna och dess familjer?

  näe. SD-politikerna hoppar av pga bristande på intresse 😉

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Sep 30, 2011 @ 22:35:07

   Nä, jag VET att vänstern inte utsätts för tillnärmelsevis samma våld! Varför ”mörkar” i så fall tidningarna dessa ”nyheter”? Vi kan vara säkra på en sak: när en sosse eller kommunist överfalls, hamnar det på första sidan! Händer praktiskt taget aldrig!

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: