Vidrig klappjakt på Juholt!

Ingen kan inbilla mig att Juholt medvetet försökt sno åt sig bidrag. Mycket sannolikare att han är slarvig helt enkelt! Jag tror inte han behövde dom pengarna. Så vad skulle hans motiv vara? Han har ständigt haft ”viktigare” saker att ägna sig åt! Allt annat är orimligt i mina ögon.

Jag är visserligen tidigare socialdemokrat, men har som sverigedemokrat, inget politiskt skäl att hålla på Juholt. Jag anser dock att han är det största som hänt Socialdemokratin sen Olof Palme. Det vore en tragedi för svensk politik och socialdemokratin om han avgick. Däremot vore det en skänk från ovan, för hans politiska motståndare.

Man kan fråga sig varför socialdemokratiska Aftonbladet så hårt smutskastar Juholt. Förklaringen är rimligen att Aftonbladet står för en annan falang inom socialdemokratin. Klappjakten är en hämd för att Mona Sahlin sparkades! Man skjuter för att döda! Det handlar inte om att avslöja sanningen utan om att förinta!

Sen tycker jag det var ynkligt av Juholt att hoppa av TV4:s debatt med Sverigedemokraterna. Men det tror jag mest beror på att Juholt försöker byta debattens fokus och skaffa sig billiga politiska poänger. Att han föredrar antidemokratiska kommunister framför Sverigedemokrater vittnar inte om någon god värdegrund! Och klarar man inte invandringsdebatten, så är det väl smart att undvika den!

Jag vill ha politiker av kött och blod, med fel och brister. Inga räknenissar! Politiken bör vara deras starka sida. Hur skall en ”perfekt” människa kunna identifiera sig med medelsvensson?

juholt-har-varit-i-blasvader-forr juholt-ska-ha-varnats-redan-2009 riktig-kris-om-uppgifterna-stammer riksenheten-mot-korruption-granskar-juholt reglerna-for-politikernas-extrabostader socialdemokraterna-fick-juholt-nar-de-behovde-ordning-och-reda juholt-jag-har-forsokt-gora-ratt alla-turer-kring-s-ledaren toppolitiker-i-skandaler oj-de-ar-inte-kloka har-vill-jag-bli-gammal Förtroendet för Juholt rasar Partiledarna möts i SVT-debatt  Håkan Juholt slår ifrån sig – igen Förtroendet rasar för Juholt Fusket kan fälla Juholt Juholts hyresersättning granskas Börjar med att betala 130 000 Svart fredag – men han har triss i tur Juholts ersättning hett ledarämne Klassklyftor försämrar även medelklassen S-haveri kring medborgarskap Juholts svarta fredag Synas av åklagare ”Fusket är en klassfråga” Sanningen om fusket Johansson gör pudel i medborgarskapsfrågan Svt: ”Ingen risk oppositionen buntas ihop” Bostadsfifflet vanligt bland svenska politiker Ledarbloggen – Veckan med ledarsidan: S-kaos, Kd-haveri och var är bebisen? Får bakläxa för förslag om utvisning Juholt informerades redan i somras Juholt anmäld för bedrägeri Reepalus utspel ett röstfiske i SD-land ”En larvig ursäkt” S och V hoppar av partiledardebatt Juholt hoppar av partiledardebatt Håkan Juholt: Jag har gjort fel TV: Håkan Juholts presskonferens Juholt inte ensam om att ta för sig  reglerna-juholt-missade-gang-pa-gang juholt-slarvade-redan-2001 fortroenderas-for-hakan-juholt juholt-har-betalat-in-130-000-kronor juholt-har-betalat-in-130-000-kronor cirkus-sosse  ”Det är lögn”  kan han tvingas avgå” Juholts förtroende störtdyker  Vänsterkanten vägrar debattera intill SD statsvetare: Juholts framtid hänger på om polisen kan visa att han har ljugit Juholt dementerar att han haft kännedom om reglerna det-ar-en-logn tidigare-misstag-fordel-for-juholt riktig-kris-om-uppgifterna-stammer riksenheten-mot-korruption-granskar-juholt juholt-ska-ha-varnats-redan-2009 alla-turer-kring-s-ledaren  kan han tvingas avgå”

6 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Josefina Bergfast
  Okt 12, 2011 @ 18:31:41

  Kanske är Juholt en ”kontrakterad” ”agent”? En ”007 – agent”, med ”rätt att döda”?

  Att ”moraliskt döda” socialdemokratin, genom att skapa inre splittring i olika grupperingar? För- eller –emot- Juholt-grupperingar?
  Samtidigt som ”den omoraliske” ledaren/”agenten”,” agerar ”oskyldig som ett lamm”?

  OM Juholt faktiskt vill skada socialdemokratin, får man väl samtidigt i så fall säga att det sker genom ett betydligt mildare sätt, än ABB´s skjutgalna förehavanden, som väl också syftade till att ”skjuta till döds” socialdemokratins påläggskalvar”, och därmed skada socialdemokratins tillväxtmöjligheter?

  Det ”moraliskt riktiga” och till stöd för det socialdemokratiska partiet, vore kanske om Juholt i detta läge helt avsade sig ordförandeskapet, och lämnade över detsamma till en mer ”moraliskt oklanderlig” sådan?

  En som medlemmarna kan känna sig stolta över och glada att ”följa”, därför att de litar till dennes ”omdöme”?

  Men frågan är också om socialdemokraterna har någon sådan person som samtidigt kanske är en slagkraftig, stark ledare som kan ena och samla partiet?

  Socialdemokraterna tycks verkligen ha hamnat i en ”rävsax”. Eller kanske man skall kalla det hela för ”klistret”…

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Okt 13, 2011 @ 05:29:59

   Ifall Juholt överlever detta, så kan det innebära ändrade värderingar inom svensk politik. Just nu styr den politiska korrektheten, men Juholt utmanar denna. Hoppas Juholt vinner! Mycket är unket med det svenska politiska idealet. Stora politiska ledare har aldrig varit politiskt korrekta! Juholt har vinnande egenskaper som partiledare, det bästa sen Olof Palme. Jag vill att han inför ett osvenskt ledarskap! Det krävs ett nytänkande inom svensk politik som jag ser det.

   Det hänger framförallt på om han frias från brottsmisstankar eller ej!

   Svara

 2. leffe45
  Okt 10, 2011 @ 14:24:31

  Finner in te det minsta förmildrande omständigheter i Juholts agerande, eftersom han har haft fingrarna i kakburken förut och att drevet går är inte första gången. Vad skulle du göra som redaktör?

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Okt 11, 2011 @ 08:55:48

   För mig är det självklart att vad som skett är rent slarv! Jävligt dåligt, men slarv. Jag skrev samma sak om Mona Sahlins slarv. Jag vill ha mänskliga politiker. Jag tycker allt hänger på om det var medvetet eller omedvetet. Därmed blir utfallet till hans fördel.

   Att Aftonbladet hänger ut sin egen partiledare på detta grova sätt är en ren hämdaktion som jag ser det. Kan inte förklaras på annat sätt. Dom dömer ju honom i förväg. Nej jag hade inte gjort som Aftonbladet. Jag hade skrivit ungefär som här.

   Svara

 3. Stig Palm
  Okt 09, 2011 @ 17:17:51

  Nä. kanske inte Juholt men hans girige och kriminelle kulbo har ett finger med i spelet. Går det så går det…

  Svara

 4. svenskasvensson
  Okt 09, 2011 @ 17:14:45

  Ja det överdrivs alltid , skulle man granska Moderaterna skulle man hitta ännu värre saker.
  http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: