Juholt-affären: omgivningen tar time out!

Trots ett sällan skådat mediadrev är det omgivningen (assistenten), inte Juholt, som tar time out! Nu är jag nyfiken på vem som blir nästa i tur! Jag upplever Juholt som smart och tuff, en farlig kombination för motståndarna. Denna osvenskhet retar nog upp många feminister och PK-idioter!

Jag vill se honom komma tillbaks! Det var starkt av honom att ställa upp på partiledardebatten och göra så pass bra ifrån sig. Många hade inte pallat trycket. Han är som ett lejon! Jag imponeras av hans kampvilja!

Är det sant att han stödde Reepalu´s formidabla förslag att utvisa kriminella, så är det bara att applådera. PI är inne på att detta kan ha orsakat Aftonbladets aggressiva drev. Låter rimligt!

Dessutom tror jag att det verkliga skälet för att han ”vägrade” ställa upp i TV4:s partiledardebatt, var just lägenhetsaffären. Det var inte just att skylla på SD, men förmodligen det praktiskt rätta.

Jag hoppas fortfarande att han skall inta en vettigare hållning till massinvandringen, men är inte alltför hoppfull. I vart fall så är jag övertygad om att Juholt är en slarvPelle, men en förbannat bra partiledare! Dessutom verkar han vara arrogant, en god egenskap, som även fanns hos den store Palme!

stressad-juholt-lamnade-riksdagen se-partiledardebatten-i-riksdagen huvudledare/juholts-ord-utan-kraft advokaten-inga-skrivna-regler-finns inledande-juholtforhor-halls-torsdag-formiddag juholts-assistent-tog-time-out stodet-for-juholt-har-mer-an-halverats fa-ledarsidor-tar-juholt-i-forsvar hanne-kjoller-om-hakan-juholt-och-s-framtid s-ledaren-affarerna-dranker-varandra starkt-stod-for-juholt-efter-s-motesrunda de-flesta-kan-riksdagens-regler juholts-logipengar-forsvann aklagaren-det-droppar-in-polisanmalningar statsvetare-forsvagat-s-skadar-demokratin juholt-ska-tala-om-lustfyllt-ledarskap juholt-och-blondinbella-deltar-i-seminarium experter-juholt-klarar-inte-ett-atal kommunalrad-kraver-juholts-avgang kanslichef-och-assistent-ger-helt-olika-versioner juholt-riskerar-tva-ars-fangelse svt-intern-kritik-mot-juholt-pa-motet juholt-har-varit-i-blasvader-forr juholt-ska-ha-varnats-redan-2009 riktig-kris-om-uppgifterna-stammer riksenheten-mot-korruption-granskar-juholt reglerna-for-politikernas-extrabostader socialdemokraterna-fick-juholt-nar-de-behovde-ordning-och-reda juholt-jag-har-forsokt-gora-ratt alla-turer-kring-s-ledaren toppolitiker-i-skandaler oj-de-ar-inte-kloka har-vill-jag-bli-gammal Förtroendet för Juholt rasar Partiledarna möts i SVT-debatt  Håkan Juholt slår ifrån sig – igen Förtroendet rasar för Juholt Fusket kan fälla Juholt Juholts hyresersättning granskas Börjar med att betala 130 000 Svart fredag – men han har triss i tur Juholts ersättning hett ledarämne Klassklyftor försämrar även medelklassen S-haveri kring medborgarskap Juholts svarta fredag Synas av åklagare ”Fusket är en klassfråga” Sanningen om fusket Johansson gör pudel i medborgarskapsfrågan Svt: ”Ingen risk oppositionen buntas ihop” Bostadsfifflet vanligt bland svenska politiker Ledarbloggen – Veckan med ledarsidan: S-kaos, Kd-haveri och var är bebisen? Får bakläxa för förslag om utvisning Juholt informerades redan i somras Juholt anmäld för bedrägeri Reepalus utspel ett röstfiske i SD-land ”En larvig ursäkt” S och V hoppar av partiledardebatt Juholt hoppar av partiledardebatt Håkan Juholt: Jag har gjort fel TV: Håkan Juholts presskonferens Juholt inte ensam om att ta för sig reglerna-juholt-missade-gang-pa-gang juholt-slarvade-redan-2001 fortroenderas-for-hakan-juholt juholt-har-betalat-in-130-000-kronor juholt-har-betalat-in-130-000-kronor cirkus-sosse  ”Det är lögn” ”DÅ kan han tvingas avgå” Juholts förtroende störtdyker  Vänsterkanten vägrar debattera intill SD statsvetare: Juholts framtid hänger på om polisen kan visa att han har ljugit Juholt dementerar att han haft kännedom om reglerna det-ar-en-logn tidigare-misstag-fordel-for-juholt riktig-kris-om-uppgifterna-stammer riksenheten-mot-korruption-granskar-juholt juholt-ska-ha-varnats-redan-2009 alla-turer-kring-s-ledaren DÅ kan han tvingas avgå”

1 kommentar (+lägga till din?)

  1. svenskasvensson
    Okt 13, 2011 @ 16:03:55

    Massmedia håller på för mycket, hade Reinfeldt gjort något liknande hade det varit helt tyst. PK-maffian styr Sverige.
    http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: