Omöjligt slussa ut invandrarna i arbete!

Alliansens etableringsreform, som syftar till att snabbt slussa ut invandrarna till kommuner där både jobb och bostad finns, är dömd att misslyckas! Skälet är förstås att jobben främst finns i storstäderna, där bostadsbristen är som störst!

Så blir det när 50.000 nya hyresgäster nettoinvandrar årligen, utan att man bygger bostäder åt dom! På 10 år invandrar 500.000 personer utan att vare sig jobb och bostad finns! Redan idag har Sverige Europas högsta ungdomsarbetslöshet! Hur skall massinvandring av arbetslösa lösa dessa problem?

Fiasko Alliansen!

Invandrare fastnar på överfulla boenden

enklare-och-tydligare-regler-ska-ge-sverige-fler-bostader Går till attack mot Fredrik Reinfeldt Skandalartat inträde i politikens finrum.  SD-anställda krävs på tystnads- plikt.  Antog omdebatterat principprogram.  SD-kännare: 

Advertisements

4 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Blodsven
  Nov 29, 2011 @ 19:54:22

  Älskar bilden! Actions speak louder than words….

  Svara

 2. zoega59
  Nov 27, 2011 @ 14:56:03

  Svenskarna, speciellt de med gedigna erfarenheter och de som är 50+, är klart diskriminerade i sitt eget land
  Sluta att ta in så många utlänningar, då kanske det finns både jobb och bostad till oss

  Svara

 3. Sherlock
  Nov 27, 2011 @ 12:47:13

  Nähä??? Nej,men vad kooonstigt! TÄNK om kommunerna hade gett såna som MIG jobb istället. Jag skulle nöja mig med ett halvtidsjobb och städa toaletter hade jag inte haft ngt emot. Bara det sker på dagtid.

  Mennejdå, man måste först tänka på alla stackars invandrare att klara sig. Hepp! Jag undrar vad det kostar egentligen bara att INTE anställa oss som gärna vill jobba och kan jobba men nekas alla jobben pga samarbetet mellan SFI och AF/ams?

  Vi har ju tom ett boende redan, än sålänge i alla fall. Men pågår detta en längre tid kan de väl slänga ut oss och så låta de nya medborgarna som har ett jobb pga detta samarbete, få ta lägenheten. Jag tycker det hela verkar precis som nazismen fast omvänt.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Nov 27, 2011 @ 13:02:17

   Du borde engagera dig politiskt! Du har många sunda åsikter, är intresserad och engagerad, läser på osv. Jovisst, svenskarna diskrimineras i sitt eget land!

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: