KGB-agenten Jan Guillou omhuldas av Aftonbladet!

Fd svenske underrättelseagenten Gunnar Ekberg har i TV öppet anklagat Jan Guillou för att vara en fd KGB-agent.  Han hånade honom också genom att hävda att Jan Guillou aldrig skulle våga möta honom offentligt! Guillou har sålt ut svenskar till KGB under Sovjet-tiden. Här har ni videon (börjar vid 24 min.): http://axess.se/tv/webbtv.aspx?id=2581

Hur många har avrättats och fängslats pga Guillous angiveri? Hur tror ni Janne hade reagerat ifall han var oskyldig? Det hade tagit hus i helvete! Istället möts vi nu av största möjliga tystnad!

Och Gunnar Ekberg är inte den ende som framfört dessa anklagelser inför TV-kamerorna. Tror ni dom skulle våga det ifall dom inte var helt jävla säkra? Fuggetaboutit!

Samma Jan är en mångårig medarbetare och krönikör i Aftonbladet. Uppenbart är att Aftonbladet, liksom övriga media, försöker Jannes angiveri! Varför är Aftonbladet så tyst om hans kriminella verksamhet, sådant som renderar dödsstraff i många länder?  Jo, för att Aftonbladet är en kulturmarxistisk tidning och Jan en av Sveriges mest framträdande kulturmarxister. Demokrati, yttrandefrihet och jämlikhet har inget större värde för dessa! Kommunism eller islamism föredras.

Ifall en Sverigedemokrat är full är det fruktansvärt, men att deras egen medarbetare sålt ut sitt eget folk till KGB är helt OK enligt Aftonbladet!

Första kontakten med utvisade familjen efter att de kommit in i Armenien Här tvingas Reinfeldt att svara på barnens frågor

Advertisements

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: