Bra att USA lämnar Irak!

Jag tycker att vi inte har något att göra i muslimska länder, liksom muslimer inte har något att göra i kristna länder! Uttåget ur Irak är välkommet. Nu vill jag att man även lämnar Afghanistan. Visserligen blir det skit både i Irak och Afghanistan, men det är fan deras eget problem!

Är det inte patetiskt att muslimer i väst gapar om att vi skall lämna Irak och Afghanistan? Vad fan gör dom själva här då??? Om dom kan invadera våra länder så kan väl vi invadera deras! Varför är dom alltid så jävla ologiska?

Skälet till att jag anser vi bör lämna dom muslimska länderna är att vi ändå inte kan ändra deras styrelseskick, deras mentalitet. Vi kan inte stanna där för evigt och när vi lämnar så återgår dom ändå till islamismen. Varför spilla en massa soldater och muslimska liv för islamismen? På en punkt kan dock väst möjligen göra nytta, genom att störta en hatad diktator, men sen måste man snabbt låta folket ta över och inte tvinga på dom demokrati. Men inte ens det är vår uppgift! Det är folkets uppgift! Vill dom inte ha en sekulär demokrati, så kvittar det hur många vi dödar. Det blir bara ett nytt Vietnam!

Så jag anser att alla liv i såväl Irak som Afghanistan har spillts i onödan! Visserligen för en god sak, men fortfarande meningslöst. Låt muslimerna själva hantera talibanerna. Klarar dom inte det så beror det på att talibanerna har ett alltför stort folkligt stöd. Och då är det ändå kört. Det är motiverat att hjälpa till när folket självt uppenbarligen önskar en sekulär demokrati. Så är inte fallet i något muslimskt land! Vad är poängen med att byta ut ett förtryck mot ett annat? Och vill dom införa islamism, så får dom fan göra det på egen hand! Det är dessutom orättfärdigt att döda muslimer för att vi vill påtvinga dom vårt styrelseskick och våra värderingar. Dom flesta skiter ändå i både demokrati och sekularism.

Däremot gillar även muslimerna västs välstånd. Men vill dom ha det som oss, så bör dom göra som oss, men tydligen har dom svårt att fatta. Dom måste sekularisera samhället och införa verklig demokrati och yttrandefrihet. Men det lär inte hända i vart fall under vår livstid! Dom är alltför religiösa och korkade. Valen efter den arabiska våren bekräftar detta. Dom är hopplösa fall och bör själv ta konsekvenserna av sina idiotiska val!

Valen i arabländerna har tydligt visat att muslimer i gemen är islamister. Om vi låter dom massinvandra hit, så islamiserar vi även vårt hemland. Vill vi det?

Låt varje folk själva bestämma sitt styrelseskick! Vill dom ha islamism, fine! Kom bara inte hit! Visst är det tragiskt för dom som får lida under det islamistiska oket, men varje folk måste ta konsekvenserna av sina val. Vi har gjort goda val och dom dåliga. Så vi förtjänar välfärd, inte dom! Vi är inte skyldiga dom ett skit!

Dock måste vi ha tillgång till oljan till marknadsmässiga priser! Vi kan inte låta västvärlden kollapsa. Dessutom är oljestaterna helt beroende av oljeexporten till väst. Dom överlever inte utan den. Men det är jätteviktigt att vi gör oss av med vårt oljeberoende. Då äntligen kan vi klippa banden till dom muslimska problemländerna!  Vi behöver dom lika lite som migrän! Vi borde överhuvudtaget inte ha några band till ett primitivt land som halshugger ”spågubbar” eller stenar kvinnor!

Vidare måste vi till varje pris förhindra att dårarna utvecklar kärnvapen! Det är bara att bomba skiten ur dom! Vi kan under inga omständigheter tillåta att självmordsfanatiker får tag i dessa domedagsvapen! Att civilicerade länder har kärnvapen är illa nog, men att ge det till dårar kommer inte på fråga!

Det viktigaste av allt är dock att vi INTE skall släppa hit några flyktingar, OAVSETT skyddsbehov. För islamism garanterar fattigdom och därmed ökade flyktingströmmar till kristna länder! Då är det bara att sätta stopp. Allt skit som händer i muslimska länder (när vi lämnat) är muslimernas eget fel, inte vårt. 

misstagen-skriver-historien-om-kriget sista-usa-soldaterna-lamnade-irak usa-halar-amerikanska-fanan-i-irak tiden-rinner-ut-for-hotade-lagerinvanare bombattentat-mot-oljeledning-i-irak usa-saljer-stridsflyg-till-irak sista-usa-soldaterna-pa-vag- hem nato-uppdrag-upphor-enligt-irak bilbomber-dodade-22-pilgrimer-i-irak usa-bas-i-irak-blir-kasino usa-overlamnar-militar-storbas sjalvmordsdad-vid-fangelse-i-irak president-obama-avslutar-irakkriget trippelbomb-i-bagdad ortsatt-bombvag-i-bagdad mojlig-oppning-i-lagerkris odesstund-for-3000-i-hotat-lager Irak-vantas-fa-kopa-stridsplan irak-bomb-pa-militarbuss-dodade-15 minst-20-pilgrimer-dodade-i-irak 21-dodades-av-bomber-i-kundvagnar omfattande-sjalvmordsdad-i-irak saddams-halvbroder-avrattas

Advertisements

4 kommentarer (+lägga till din?)

  1. Galmin Tireantvs
    Dec 19, 2011 @ 13:50:54

    ”Skälet till att jag anser vi bör lämna dom muslimska länderna är att vi ändå inte kan ändra deras styrelseskick, deras mentalitet. Vi kan inte stanna där för evigt och när vi lämnar så återgår dom ändå till islamismen. Varför spilla en massa soldater och muslimska liv för islamismen? På en punkt kan dock väst möjligen göra nytta, genom att störta en hatad diktator, men sen måste man snabbt låta folket ta över och inte tvinga på dom demokrati. Men inte ens det är vår uppgift! Det är folkets uppgift!”

    Du tror väl ändå inte att altruism eller massförstörelsevapen var motivet för att invadera Irak?

    http://www.ameinfo.com/240406.html

    http://news.bbc.co.uk/2/hi/8407274.stm

    http://www.census.gov/foreign-trade/balance/c5050.html#2000

    Svara

    • KLARTEXTEN!
      Dec 20, 2011 @ 20:48:23

      Nej jag är väl medveten om att USA även har mycket egoistiska motiv, främst oljan. Och som du är inne på, korruption, massor med dollars. Egentligen är väl motiven ENBART egoistiska t ex. Vad gäller Irak var jag stark förespråkare för att störta Saddam, men i efterhand inser jag att det var fel. Saddam var inte bra, men bättre än islamisterna som kommer att ta makten där. Kan du tänka dig annat än att islamisterna tar över? Att ljuga om kärnvapnen blir dyrköpt för USA. Deras trovärdighet har, med rätta sänkts för lång tid framåt.

      Så jag kan väl sägas bedriva en polemik gentemot de officiella och utbredda motiven. Dessvärren kan vi inte negligera vårt oljebehov, men dessbättre gynnar de både oss och oljestaterna. Alternativet är ett regelrätt krig om oljan, som bara har en möjlig utgång, tragiskt för muslimerna.

      Svara

  2. KLARTEXTEN!
    Dec 18, 2011 @ 23:44:04

    Sorgligt det där med vattenskalle, som ju är behandlingsbart i civilicerade länder. Men dessa länder har aldrig prioriteterat välfärd och då får dom stå sitt kast. Jag är emot att överhuvudtaget skicka några pengar till folk som väljer islamister och därmed fattigdom!

    Men sen visas det snyftbilder utan ett ord om att det är resultatet av folkets usla prioriteringar.

    Svara

  3. frnkopplad
    Dec 18, 2011 @ 13:53:12

    Ja, kanske är de muslimska länderna ett bra exempel på inavel. Man gör gärna narr av inaveln i ”white trash usa” -dvs de södra delen av staterna. Sällan hör man något av ökenfolken i afrikas delar, där nomadernas barn är så inavlade att de föds med enorm vattenskalle och med en hjärna mindre än en undulats. Man föder de (HUR med tanke på vattenskallen?) och lämnar de att dö i öknen. Det låter som en rövar- historia men har fått detta berättat av sjuksköterskor som är ditsända av FN.

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: