Regeringens svaga argumentering för invandring.

Regeringen (R) har skapat en sajt där de försöker sig på att argumentera emot invandringskritikerna. Jag skall kommentera deras löjliga försök. Jag skriver ut ”myten”, regeringens svar kan du läsa på hemsidan:

1. Det pågår en massinvandring, om några årtionden kommer svenskar att vara i minoritet i sitt eget land.

Rätt! Regeringen svarar:  ”Idag är knappt 15 procent av befolkningen född i ett annat land..”. Regeringen nämner bara första generationens invandrare, men ignorerar helt andra och tredje generationens invandrare. Särskilt de från mellanöstern behåller sina värderingar i generationer. Många delar inte vår syn på jämlikhet, yttrandefrihet etc. Andra generationens muslimer är mer radikala och fundamentalistiska än sina föräldrar! Om vi inkluderar även andra och tredje generationens invandrare så utgör invandrarna säkert uppemot hälften av vår befolkning. Och andelen ökar för varje år! Så svenskarna är verkligen på väg att bli minoritet i sitt eget land! Ett verkligt idiot-svar av Regeringen! Sverige håller på att byta ut sin befolkning.

2. De flesta så kallade flyktingar saknar flyktingskäl.

Rätt! Inte med ett ord nämner Regeringen alla ”flyktingar” som kastat pass och övriga identitetshandlingar, men ändå beviljas uppehållstillstånd. Vi vet inte vilka dom är! Terrrorister, kriminella, gud vet? Och de skäggiga sk ”ensamkommande flyktingbarnen” kostar skattebetalarna en miljon kr per barn och år! 3000 av dom kostar oss alltså 3 miljarder kronor! Allt medan många svenska verkliga barn, vräkts till hemlöshet! Vem bryr sig om dom? Dom skulle räddas av en bråkdel av pengarna som slösa på ensamkommande tonåringar och vuxna! Många har befunnits ljuga om sin ålder (enligt norska undersökningar). Vi vägrar ålderstesta dom, till enorma kostnader för skattebetalarna. Det är välkänt att flyktingsmugglingen drivs av kriminella syndikat. Och motivet är till c:a 90 % rent ekonomiska. Släkten betalar resan för ett ankare, vars uppgift det sen blir att få hit så många släktingar som möjligt!

Endast 5-10 % av ”flyktingarna” har asylskäl enligt FN:s flyktingkonvention! 95 % saknar asylskäl! Vi har en otroligt naiv flyktingmottagning, där kriminella syndikat systematiskt lurar svenska skattebetalare! Vi har inga problem med dom som verkligen har goda skäl. Men det är oacceptabelt att den som kastar sitt pass och kan ljuga hej vilt, ges uppehållstillstånd!

3. Sverige är på väg att bli ett muslimskt land.

A fifth of EU will be muslim by 2050.

Rätt! För några år sedan bodde i Sverige 500.000 muslimer (enligt bl a muslimska organisationer). Idag är dom ännu fler. Om 50 år har vi 2-3 miljoner muslimer ifall massinvandringen fortsätter som nu. Det finns inget skäl att tro att invandringen kommer att minska, eftersom land efter land i arabvärlden islamiseras, med fattigdom och massutvandring som följd! Snarare vill allt fler flytta till väst. Allt pga att islam inte förmår skapa demokratiska sekulära välfärdsstater! Resultatet blir förtryck och fattigdom. Muslimer är mycket mer religiösa än svenskar och många av dom kan radikaliseras och fundamentalismen ökar ständigt bland muslimerna. Många är religiösa utan att söka medlemskap i en muslimsk församling.

Hur tryggt blir Sverige för våra barnbarn, med 3 miljoner muslimer? Vad gott har islam gjort deras hemländer och vad gott tror ni det gör Sverige? Miljoner muslimer flyr sina hemländer pga den fattigdom och misär som islam orsakat. Jag ser bara elände i dess spår! Vart skall våra efterlevande fly, när islam gör med Sverige vad det gjort med hemländerna? Ju mer islamiserat Sverige blir, desto mer går vi samma utveckling till mötes som de muslimska länderna. Och vi vet nu att muslimer i allmänhet röstar på islamisterna!

4. Barnen får inte sjunga nationalsången och skolavslutningar får inte hållas i kyrkan.

(snart ett minne blott)

Rätt! Sådan är utvecklingen dessvärre. Vi läste nyligen om dagis där föräldrarna förbjöds fotografera barnens luciatåg av hänsyn till kriminella (illegala invandrare). Av hänsyn till muslmerna hålls alltfler skolavslutningar inte längre i kyrkor och psalmer etc stryks. Svenska traditioner avvecklas steg för steg, med benäget bistånd av muslimvänliga svenskar. Den som ogillar svenska traditioner skall inte flytta hit!

5. Skolorna får inte längre servera fläskkött.

Rätt! Som rubriken hävdar, alltfler skolor har slutat servera fläskkött. Även om regeringen inte förbjudit servering av fläskkött så sker en anpassning till den ständigt ökande och krävande muslimska befolkningen.

6.  Judarna kontrollerar medier och politik i Sverige, USA och flera andra länder.

FEL! Sverigedemokraterna t ex är sveriges mest israelvänliga parti och har en mycket positiv syn på judarna! Dagens judehat finns hos muslimer, PK-folket och nazister.  Sverigedemokrater och nazister har diametralt olika syn på judarna och på de flesta andra frågor! Nazister, muslimer och vänstern har däremot likartad judesyn, dvs hatisk! Judarna själva hävdar öppet att det är muslimerna som förföljer dom. Dom flesta invandringskritiker är mycket judevänliga (bortsett från nazisterna)! Judeförföljelserna ökar i takt med den muslimska massinvandringen!

7. Sverige anpassar sig till kvinnofientliga traditioner.

Rätt! Svenska myndigheter ser mellan fingrarna på kvinnoförtrycket bland muslimer. Tvångsäktenskap och barnäktenskap är ett stort problem. 70.000 ungdomar i Sverige känner att dom själv inte kan välja vem dom skall gifta sig med! Hör vi något från feministerna eller kvinnoorganisationerna? Nej! Dom är knäpptysta! Och myndigherna är flata!

8. Invandringen har lett till en våg av kriminalitet.

Rätt! Svenska fängelser befolkas främst av invandrare.  Ändå utgör invandrarna än så länge en minoritet av befolkningen. Så saken är glasklar! Och under en treårsperiod utfördes samtliga överfallsvåldtäkter av utomeuropeiska invandrare! Sen har vi alla kriminella gäng som i hög utsträckning utgörs av invandrare. Mord och skottlossning i Malmö är numera vardagsmat! Och det är så gott som alltid invandrare som ligger bakom.

9. Invandringen kostar Sverige tiotals miljarder kronor varje år.

Rätt! Det är troligen 100-tals miljarder! Nationalekonomer har gjort ett flertal utredningar om detta och siffran är oftast 100-400 miljarder årligen. Den lägsta beräkningen jag sett ligger på 30 miljarder årligen. Att jämföra svensk och kanadensisk invandring är som att jämföra en skrothög med en Rolls Royce! Kanada har mycket höga krav på sina invandrare, vad gäller utbildning och kräver att anhöriga i Kanada garanterar deras försörjning. Flyktinginvandring som den svenska är ytterst liten. Dom tar in vad dom behöver och ägnar sig inte åt välgörenhet! SD vore glada ifall vi hade en arbetskraftsinvandring som den kanadensiska! Ändå sker även där hedersmord!

10. Invandringen leder till lönedumpning.

Rätt! Detta är en medveten strategi av Alliansen. Genom massinvandring skall ett arbetskraftsöverskott skapas. Konkurrensen om jobben sänker lönerna. Mycket effektivt! Dessutom har en miljon invandrare skapat hela bostadsbristen. Med svår bostadsbrist blir det även lätt för Alliansen att få gehör för marknadshyror! Så massinvandring förverkligar alliansens mål om lönesänkningar och marknadshyror!

11. Invandrarna tar jobben från svenskar.

Rätt! Hänger ihop med förra punkten. Dessutom diskrimineras svenskar på arbetsmarknaden. Genom instegsjobben subventioneras invandrarnas löner i mycket hög grad, vilket leder till att arbetsgivarna ofta hellre anställer invandrare än svenskar till dessa jobb. Resultatet blir ökad arbetslöshet bland svenskar! Instegsjobben är förstås skattefinansierade.

12. Om man ifrågasätter invandrings- och integrationspolitiken så blir man stämplad som rasist.

Rätt! Jag skulle vara glad om jag ”bara” stämplades som rasist. Än värre är att jag censureras systematiskt i svensk media. Jag är förbjuden att kommentera på Svenska Dagbladet och på Aftonbladet.  Vidare tas inga av mina blogglänkar in i Svenska Dagbladet. Detta har drabbat många andra invandringskritiker. Det sker alltså en systematisk diskriminering av oss invandringskritiker. Man tillgriper alla medel för att försöka tysta oss. Till detta kommer att kommentarer och blogglänkar raderas i efterhand. Sker i alla tidningar! Det har alla invandringskritiker erfarenhet av!

Det är oerhört lätt att i en fri debatt krossa den som kallar mig rasist. Ett antal har försökt men lämnar med svansen mellan benen! Notera att Regeringen tycker det är OK att stämpla oss som rasister: ”Den som argumenterar med hjälp av rasistiska och främlingsfientliga myter möter ofta starka, berättigade motreaktioner.”

13.  Det finns en tyst majoritet som anser att invandringspolitiken är en katastrof.

Rätt! Regeringen väljer selektivt bara ut de undersökningar som gynnar massinvandring och blundar för övriga. Systematisk  diskriminering, smutskastning, hot och misshandel av Sverigedemokrater gör att många inte vågar säga vad dom verkligen tycker om massinvandringen! Så det finns ett stort mörkertal vad gäller invandringskritik! Väldigt många ser resultatet av massinvandringen: arbetslöshet,  judeförföljelse, hedersbrott, terrorism och terrorhot, inskränkningar av yttrandefriheten, bilbränningar, ökad kriminalitet etc. Vidare har över en miljon invandrade skapat hela vår bostadsbrist, med följd att ungdomar, studenter och övriga inte kan få egen bostad!

Vanliga nätmyter om invandrare och minoriteter

myterna-om-invandringen-pa-natet-maste-ifragasattas

”Regeringens argument om invandring är delvis vilseledande”

Advertisements

18 kommentarer (+lägga till din?)

 1. John
  Dec 24, 2011 @ 01:22:13

  Skulle du kunna förklara lite bättre så man kan ta dig seriöst:

  ”Om vi inkluderar även andra och tredje generationens invandrare så utgör invandrarna säkert uppemot hälften av vår befolkning. ” – Du kastar ur dig lite ”siffror” här, vad har du för källor till det här?

  Jag reagerar också på att invandrare=muslimer för dig, så är ju inte fallet eller hur?

  ” Allt medan många svenska verkliga barn, vräkts till hemlöshet! Vem bryr sig om dom?”

  Du menar på allvar att det är många svenska barn som vräks till hemlöshet? Och att de gör det pga. vi har invandring eller? Ser du inte det absurda i det resonemanget?

  ”För några år sedan bodde i Sverige 500.000 muslimer (enligt bl a muslimska organisationer). Idag är dom ännu fler. ”

  Källa på den siffran? (Regeringen skriver 100.000, jag hittar nånstans mellan 100.000 och 250.000).

  ”70.000 ungdomar i Sverige känner att dom själv inte kan välja vem dom skall gifta sig med!”

  Samma där, har du nån källa till den lätt absurda siffran?

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Dec 24, 2011 @ 03:07:09

   Ifall första generationens invandrare utgör 15 % av befolkningen, så är det fullt logiskt att andra och tredje generationens invandrare är minst dubbelt så många! Glöm inte att dom föder fler än oss. Ett enkelt exempel: lågt räknat så föder två ur första generationen två barn (minst). Andra generationen föder också två barn (minst). Så andra och tredje generationens invandrare är dubbelt så många som första generationen.

   Invandrare är inte= muslimer, men muslimerna utgör det i särklass största hotet mot våra grundläggande värderingar som jämlikhet, yttrandefrihet och demokrati (i förlängningen).

   Alltfler svenska barn vräks till hemlöshet JUST pga massinvandringen. Massinvandringen har skapat en enorm bostadsbrist, vilket gör det lätt för hyresvärden att vräka, för nya hyresgäster står på kö! Du fattar väl att över en miljon invandrare de senaste 25 åren skapat hela vår bostadsbrist? Och att 50.000 nya hyresgäster invandrar varje år! Tänk lite för fan!

   Är du helt jävla dum??? Regeringen säger bara att 100.000 är medlemmar i något muslimskt samfund! Dom flesta (lika lite som svenskar) söker inte aktivt medlemskap i något religiöst samfund. Men dom är mycket mer religiösa för det! Här har du länkar:
   Mahmoud Aldebe (sveriges muslimska förbund) hävdar här att antalet muslimer uppgick till 470.000: http://www.google.se/url?sa=t&rct=j&q=sveriges%20muslimska%20f%C3%B6rbund%20antalet%20muslimer&source=web&cd=2&sqi=2&ved=0CCQQFjAB&url=http%3A%2F%2Fsverigesradio.se%2Fdiverse%2Fappdata%2Fisidor%2Ffiles%2F83%2F2113.pdf&ei=Ayb1TtadAYP64QTdyPj9AQ&usg=AFQjCNE1xHN6fFQBsaOPWZ06_3-oAFop0A
   http://www.basio.de/faktamuslim.htm http://affes.wordpress.com/2011/02/04/en-miljon-muslimer-i-sverige-om-20-ar/
   Här står ”Sveriges Muslimska Förbund uppgav 2006 antalet till 450.000.”: http://verklighetenisverige.wordpress.com/2011/03/14/sverige-september-2014-ett-muslimskt-parti-i-riksdagen-del-1-av-3/

   Ungdomsstyrelsen har kommit fram till att 70.000 svenska ungdomar inte får gifta sig med vem dom vill: http://www.ungdomsstyrelsen.se/art/0,2072,8943,00.html

   Till skillnad från det naiva PK-folket så vet jag vad jag snackar om!

   Svara

   • Galmin Tireantvs
    Dec 24, 2011 @ 13:34:09

    ”KLARTEXTEN! skriver:
    Ifall första generationens invandrare utgör 15 % av befolkningen, så är det fullt logiskt att andra och tredje generationens invandrare är minst dubbelt så många! Glöm inte att dom föder fler än oss. Ett enkelt exempel: lågt räknat så föder två ur första generationen två barn (minst). Andra generationen föder också två barn (minst). Så andra och tredje generationens invandrare är dubbelt så många som första generationen. ”

    http://www.scb.se/Pages/PressRelease____294760.aspx

    Tidskriften Välfärd, nr 2 2010:

    Lägst barnafödande hos döttrar till utrikes födda
    Kvinnor födda i Sverige, med föräldrar födda utomlands, föder färre barn. Inte bara jämfört med sina mödrar, som har hög fruktsamhet, utan också jämfört med kvinnor med föräldrar födda i Sverige.

    Käre Klartexten: har du glömt vad du skrev den 15. september?

    ”KLARTEXTEN! skriver:
    Om detta stämmer, så är det mycket förvånande och glädjande siffror!”

    Gör din hjärna en reset varje gång du läser Adrian Michaels och Robert Spencer?

    Din lilla pamflett är så fullskiten med faktafel och påståenden som inte går att bevisa att ingen orkar leda dig rätt. I synnerhet med tanke på att du glömmer reella fakta efter en viss tid för att ersätta dom med lögner.

    Welcome to the church of anti-islam. Reverend Klartexten will pray the first sermon.

    Svara

    • KLARTEXTEN!
     Dec 24, 2011 @ 20:36:23

     OBS! att jag inte kalkylerat med att invandrarna har högre födelsetal, utan endast reproducerar sig själva.

     Svara

     • Sven Tycker
      Dec 26, 2011 @ 14:31:09

      Får jag lov att bo här? Min mammas släktforskning visar att jag härstammar från Valloner som kom till Bergslagen som arbetskraftsinvandrare. Sedan finns det visst gener från en ilandfluten rysk sjöman, något polskt. För att inte tala om min fru som härstammar från Danmark. Invandrarna har redan tagit över Sverige. Vi alla alla ättlingar till invandrare. Även samerna som ju vandrade in i Sverige en gång. Hur många generation måste det gå för att vi ska bli ”godkända”?

     • KLARTEXTEN!
      Dec 26, 2011 @ 15:37:28

      Dom allra flesta invandringskritiker är positiva till invandring från vår egen kultursfär, dvs från kristna länder. Inga problem! Massinvandring från muslimska länder är problemet. Dom delar inte våra grundläggande värderingar om tex yttrandefrihet och jämlikhet. Jag är själv invandrare förresten! Första generationen och jag betraktar mig som svensk!

      Accepterar du den svenska kulturen och våra grundläggande värderingar om yttrandefrihet, jämlikhet och demokrati? Fine! Den muslimska tron är oförenlig med dessa värderingar! Du verkar mer svensk än mig. Du kanske inte vet att väldigt många invandrare röstade på Sverigedemokraterna? Vad är då svenskhet? Jag skulle tro det är en blandning mellan födelse, uppväxt och inställning till svensk kultur och grundläggande värderingar (främst yttrandefrihet, jämlikhet och demokrati). Jag har tre av 4 möjliga där. Jag tycker att värderingar är det allra viktigaste. Så muslimskfödde Salman Rushdie tycker jag är mer svensk än Mona Sahlin.

      Frågan är hur djupt rotad du är i svenskheten. Hur lätt avsvenskas du? En muslim avsvenskas relativt lätt. Det kan räcka med koranskola för att för detta. Men det skall förbannat mycket till för att en pursvensk skall bli islamist! Hur starka är dina band till osvenska värderingar? Vi bör inte ta hit miljoner människor som lätt avsvenskas. Varför inte? Jo för att värna demokratin, jämlikheten och yttrandefriheten även för våra efterlevande! Vi skall inte ta hit folk som kanske avskaffar detta! Många muslimer vill avskaffa både yttrandefrihet och jämlikhet. Islamisterna vill även avskaffa demokratin!

      Stora delar av den icke muslimska världen (exklusive stora delar av Afrika) delar våra värderingar. I synnerhet gäller detta Kristna Euoropa och anglosaxiska länder och förstås Israel.

   • frnkopplad
    Dec 26, 2011 @ 18:44:14

    Bra rutet, Klartexten. Hade inte det funnits ett överflöd av arbetslösa hade inte jag varit arbetslös i dag. Dessutom hade ensamföräldrar (vilka är mestadels svenskfödda eftersom ensamföräldrar bland utomlandsfödda inte är socialt accepterade och därmed bor de kvar med pappan trots upprepade utbrytningsförsök, tills de slutligen blir mördade eller bara börjar gilla läget, och är de ändå ensamföräldrar kanman vara ganska säker på att dessa blir bättre uppbackade av sina far och morfäldrar än oss andra som blivit alldeles för beroende av folkhemmet sverige, eller farbror staten) blivit än mer marginaliserade eftersom arbetstiderna blir än mer rigida just pga detta överflöde av arbetskraft och därmed blir arbetarna än mer utbytbara. Jag syftar nu på lågutbildad arbetskraft, vilka utgör den största delen av invandrare som väljer sverige som sitt förstahandsval. Arbetskraft med högre utbildning väljer som bekant andra länder att fly/emigrera till.

    Samma sak gäller förstås bostadsmarknaden- det är inte direkt gräddan av kinesiska högutbildade som kommer till sverige för att köpa sig bostadsrätter eller hus. Däremot är de som kommer hit ett välkommet tillskott för allmännyttans hyresvärdar då detta överskott av hyresgäster, särskilt i stockholm, gynnar hyressättningen på hyresmarknaden. En lya i Kista kommun kan vara dyrare än en lya i stan. För att kommunen betalar hyran då många av de boende i Kista får hyran betald av kommunen. Men sån statistik får ju inte föras. Därav att det blir lite trixigt att bevisa detta.

    Att få sig en klar bild av de troende muslimerna är lättare om man bara vill hitta den. Det är bara att prata med en förälder med slöja i lekparken- de jag pratat med har inte varit med någon församling utan håller sig inom familjen och grannarna. Ibland har de angett att det är mannen i familjen som är medlem och går till moskéen. Så bara där utgår ju hälften av de muslimer som invandrat enligt statistiken. Jag har själv haft en period då jag umgicks med en troende muslim (vilket alla vi andra som kände honom garvade åt helhjärtat eftersom vi alla visste precis vad han sysslade med med nya tjejer varje halvår och sen körde han samma lögn till alla; att hans mamma från marocko hade tagit med en tjej från hans hemland som han ju måste gifta sig med) . Han ljög så att han trodde på det själv. Mina erfarenheter av araber är just detta hyckleri och denna övertro på sig själva. Bara för att de är av hankön växte de upp curlade som faan av sina föräldrar och fick bestämma allt över sina syskon , endast av det skälet att de var av motsatta könet. Islam är en sån sjukt snedvriden religion och ett sånt sjukt jävla sätt att uppfostra sina barn på. Man vill befästa detta skit i det svenska samhället och det kommer jag aldrig gå med på.

    Islam är ett jävla sjukt skit helt enkelt. Ingen vettig människa går med på den här skiten. Om ni vill ge bort er egen lägenhet eller villa och era jobb till någon- VARSÅGODA och gör det! Ge inte bort ANDRAS!

    Svara

   • profanum_vulgus
    Jan 09, 2012 @ 22:15:21

    Men om 85% av befolkningen inte är invandrare och de föder två barn per skalle så är ju 170% av befolkningen icke-invandrare då? Hahaha, så här illa har det inte varit förut.

    Hur har du kommit fram till att vår kultursfär omfattar kristna länder? Är vår kultur mer lik den i Rwanda, Etiopien och Filipinerna än den i Bosnien, Turkiet och Kosovo?

    Svara

 2. frnkopplad
  Dec 22, 2011 @ 13:00:36

  Hmm- angående det här som nämndes om att muslimer som flyr ifrån islamens förtryck oftare välkomnar sitt nya land snarare än längtar tillbaks till sina rötter: Jag vet inte hur många som arbetat med invandrare och invandrare själva,som säger att de inte alls var så ”rättroende” och religiösa när de bodde i sitt hemland jämfört med vad de blir i ett nytt land med alldeles för de okända samhällssystem och traditioner. Många tjejer från muslimska länder behövde INTE ha slöja och sånt i hemlandet, men då de kommer hit blir främst fäderna rädda för att de ska bli för ”svenska” och därför håller de allt hårdare. Jag skulle vilja säga att det tvärtom är just islam och i första hand männen, som vägrar acceptera och respektera det västerländska samhället. Och tyvärr är det så att ju mer ”motarbetade” de blir när vi påpekar detta, ju mer fundamentala blir de i sin övertygelse. Men vad kan man annars göra? Jag kommer alldrig att uppskatta de muslimska inslagen i vardagen. Det hör inte hemma här helt enkelt. Folk därifrån får ha rätt att ha fördomar om hundar och fördomar om mig och oss. Men vi får inte be de att anpassa sig. Ingen vettig människa kan tycka att det är en bra utveckling.

  Svara

 3. Thore Hult
  Dec 22, 2011 @ 01:45:44

  Det är väl allmänt känt att islamsk religion i form av koranen är full av hat till oss andra. Jag genomläste sida för sida denna otrevliga skitbok som innehöll över 700 hot mot oss andra dessutom att de skall ödelägga städer. Den finns en blogg där man hela tiden visar hur många terrorhandlingar som muslimerna är pappa till.
  Och den heter http://www.thereligionofpeace.com/
  Där är det 18167 terrordåd sedan den 11 september
  Jag undrar om det inte hänger samband med att man inte blir snäll om man inte äter Julskinka. Vi här i Norden äter ju julskinka och fläskesteg i Danmark och mycket bacon i England. Vi har ju inget bråk utom dom islamer som kommer hit. Dom äter ju inget griskött, det är därför som dom slänger ut flickor från balkonger och är skjutgalna idioter och begår massor med våldtäkter. Och det beror efter vad jag kan se att de äter inte fläsk-kött, för då hade de varit snälla. men så är det den där tokiga Muhammed som var en riktig pedofil som gifte sig med en nioårig flicka. Ja det är något riktigt tokigt med dessa märkliga typer som springer omkring i svarta potatissäckar samt har sjalar över håret för att slippa tvätta sig i håret. Luktar apa gör det också, så det är en konstig ras måste jag säga. nej tacka vet jag ett riktigt sillbord med en eller två snappsar samt sedan lite fin god Julskinka de är jättegott, med det hajar inte de där typerna. GOD JUL

  Svara

  • Galmin Tireantvs
   Jan 10, 2012 @ 10:24:52

   Jo just det. God Jul. Så problemet med skjutgalningen-, massmördaren- och den värsta terroristen i skandinavien- Breiving är att han:
   A) inte åt Julskinka?
   B) åt Julskinka?

   Svara

 4. YoNo
  Dec 21, 2011 @ 22:42:01

  ”3. Sverige är på väg att bli ett muslimskt land.
  Rätt! /…/Det finns inget skäl att tro att invandringen kommer att minska, eftersom land efter land i arabvärlden islamiseras, med fattigdom och massutvandring som följd! Snarare vill allt fler flytta till väst. Allt pga att islam inte förmår skapa demokratiska sekulära välfärdsstater! Resultatet blir förtryck och fattigdom. Muslimer är mycket mer religiösa än svenskar och många av dom kan radikaliseras och fundamentalismen ökar ständigt bland muslimerna. Många är religiösa utan att söka medlemskap i en muslimsk församling.”

  A. Om man flyr från muslimskt förtryck och fattigdom, varför skulle man då vilja starta om med något som sedan leder till samma sak?

  B. Du skriver ”Muslimer är mycket mer religiösa än svenskar och många av dom kan radikaliseras”.
  Likväl som att de KAN radikaliseras så KAN de även gå åt motsatt håll. Här ger du faktiskt endast uttryck för rena spekulationer.

  C. Vad jag vet så påverkas de flesta åt ett mer sekulärt synsätt då de kommer till en kultur som är sekulär, dvs att deras ev. starkare tro tonas ner.

  D. ”Många är religiösa utan att söka medlemskap i en muslimsk församling.”
  Denna passage måste ses som rena skrämselpropagandan från din sida. Med ett sådant sätt att diskutera kan ju allt bevisas till sin egna fördel.

  ”4. Barnen får inte sjunga nationalsången och skolavslutningar får inte hållas i kyrkan.”
  Detta är ju rent skitsnack! Vi har ju faktiskt yttrandefrihet i Sverige och med den laglig rätt att uttrycka vår åsikt, vilket även inbegriper att sjunga nationalsången. Vad som orsakat denna missuppfattning är – tror jag – rädda skolledare som trott att rasister och nynassar äger rätten till Sveriges nationalsång, liksom olika symboler från vikingatiden.
  Att skolavslutningar inte hålls lika ofta i kyrkor längre är ju pga att skolan inte ska sammankopplas med någon religion som helst.
  Samtidigt så finns inga problem med att hålla avslutningar i kyrkor så länge prästen, el. liknande, avhåller sig från rena gudspredikningar.
  Att det är så ser jag som ett friskhetstecken då religion överhuvudtaget bör ses som ett privat utövande och ska inte påtvingas elever/barn.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Dec 22, 2011 @ 23:16:04

   A. Är du så naiv? varför tror du muslimerna flyttar till iskalla Sverige, på andra sidan jordklotet? Varför inte till ett muslimskt land, eller i vart fall en demokrati som ligger närmare? Nej dom söker iskalla Sverige pga våra frikostiga bidrag. Uppenbart! Sen finns det nog dom som flyr diktaturen också. Men dom kan mycket väl vara islamister, som ju hittills haft svårt att hävda sig i hemländerna. Att dom flesta muslimer stödjer islamisterna har bevisats i dom tre senaste valen efter arabiska våren där islamisterna vann i Marocko, Tunisien och Egypten (i två valomgångar).

   Saken är att varken muslimerna eller PK-folket fattar att även Sverige så småningom blir muslimskt ifall massinvandringen fortsätter länge till. Då kommer fattigdom och förtryck som ett brev på posten. Dom är för dumma helt enkelt för att se sambandet!

   B. Det är inga spekulationer! Många undersökningar har visat att fundamentalismen har ökat i de muslimska länderna. För 50 år sedan bar 10 % av kvinnliga studenter slöja, idag är det 90 %! Och det är välkänt att andra generationens invandrare är mer radikala och fundamentalistiska än sina föräldrar. Det är fullständigt logiskt med tanke på det nyväckta islamintresset, särskilt efter 911. Radikalism och fundamentalism är fullständigt logiskt enligt Koranen! Det DU som ägnad dig åt önsketänkande! Klarar du inte av att dra logiska slutsatser av valet efter den arabiska våren. Typiskt PK, ingen förmåga till logiskt tänkande!

   C. Fel! Se svaret under B. Du ägnar dig åt önsketänkande! Hur förklarar du att 1000 taxichaufförer strejkar i protest mot Muhammedteckningarna, om dom inte var religiösa? !1000 taxichaufförer! Säger en hel del om muslimernas religiositet!

   D. Skärp dig! I egypten röstade 60 resp. 70 % av folket på islamisterna! Vad fan får dig att tro att dom förändras när dom flyttar till Sverige??? Mönstret tycks vara detsamma i övriga arabländer. Att andra generationens muslimer är mer radikala och fundamentalistiska än sina föräldrar motsäger helt vad du skriver!

   4. Du tror lite väl mycket! Vad vi VET är att våra traditioner försvinner bit för bit, av hänsyn till främst muslimer! Vad är det för jävla paranoia att lärare etc skulle vara rädda för att nationalsången gillas av nazister??? Idioti! Vanliga svenskar gillar svenska traditioer. Du verkar paranoid!

   Varför skall vi ignorera våra tusenåriga kristna historia? Igonerar dom sin historia och sina traditioner? Du pratar som en enfaldig självutplånande PK-%/)¤#.Kristendomen har, i motsats till islam, medverkat i sakapandet av våra sekulära demokratiska välfärdssamhällen. Vad tror du händer när muslimerna når säg 40 %? Inbillar du dig för ett ögonblick att skolan inte islamiseras?? Är det en sådan utveckling du vill ha? Det verkar så! Du går muslimernas ärenden!

   Generellt gör du det klassiska PK-misstaget att blunda för verkligheten och ägna dig åt önsketänkande. Istället för att dra slutsatser av faktiska skeenden så bara önskar du att muslimerna förändras enligt dina önskningar. Sorgligt! Men det är väl därför ni är PK!

   Svara

   • YoNo
    Dec 28, 2011 @ 12:33:21

    Det är helt underbart att du kallar mig för paranoid! Du som ser en fiende i varenda muslim.

    Svara

    • frnkopplad
     Dec 28, 2011 @ 18:45:36

     Om muslimen följer koranen, så ÄR alla vi som inte är muslimer just fiender. Därmed är också muslimer mina fiender, och det borde alla förstå. Problemet är bara att det är alltför få som fattat detta sammanhang. Om det vore Livets ord-anhängare som bredde ut sig på samma sätt som muslimerna gör, hade jag även varit rädd för de. Nu är det ju inte så. Hade det varit ultraortodoxa som tog för sig av det svenska samhället och krävde förändring så hade jag självfallet kämpat mot de också. Men det är ju inte de som skapar problem här. Det är islam som skapar problem. Det är upprörande att det finns många svenskar som tycker att det är vi som opponerar sig emot den här utvecklingen som skapar problem. Jag förstår verkligen Breiviks resonemang om konspiration. Problemet är ju inte egentligen det som händer på andra sidan jordklotet, det är våra egna som vill ta hit skiten som är problemet. Det var det han ville döda, inte ungdomarna i sig. Men att tro att man kan ta kål på idioti genom att döda, är att vara paranoid/ schizofrent. Att se spöken på ljusa dan, är enligt mig ändå att tecken på intelligens eftersom det faktiskt går runt damer som ser ut som pluppen på stan, vilket borde göra varje sund och självständigt tänkande individ oroad. Istället sitter vi här och skriver av oss och vill ”vinna debatt” medan skutan sjunker. Breivik bestämde sig för att göra någonting. Jag kan inte låta bli att tycka att det är bra att göra någonting.

     Svara

     • frnkopplad
      Dec 28, 2011 @ 18:49:35

      Byt ut ordet ”konspiration” mot ”förräderi” så blir det bättre. Det var så jag menade.

 5. svensson
  Dec 21, 2011 @ 16:26:07

  Bra att du manglar Ullenhags lista. Kritiken i bloggosfären har varit massiv. Skönt att internet finns, att vi (ännu) har ett någorlunda fritt samhälle. Själv publicerade jag tidigare i december ett inlägg om huruvida vi har massinvandring:

  http://lennart-svensson.blogspot.com/2011/12/massinvandring-eller-inte.html

  Detaljer åsido kan jag inte se att Ullenhag motbevisat vad som sägs där. Förresten är jag själv ett bevis på att man trakasseras för sina åsikter. Jag tänker inte bombardera dig med länkar men mitt fall var rätt intressant:

  http://lennart-svensson.blogspot.com/search/label/svens11

  Vi lever i en halvdiktatur. Internet är fritt, visst, men regimkritiker trakasseras, skolelever som röstar på SD får veta att de har fel värdegrund, Richard Jomshof fick sparken, mobbandet av hans parti nådde astronomiska höjder efter valet 2010, Expo rasiststämplar dissidenter, ja själva regeringen via Ullenhag brännmärker invandringskritik som rasism. Det är allvarliga anklagelser. Det är en pariastämpel som man aktar sig för.

  Nåväl, det blir spännande tider framöver, vi står inför ett ett Slag om Sanningen. Men jag skulle vilja säga: fakta vinner. Så länge nätet medger att fakta publiceras kan man se positivt på framtiden.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Dec 21, 2011 @ 21:58:12

   Så rätt så! Vi lever verkligen i en halvdiktatur. Patetiskt när tidningar ojar sig över journalisterna i Eitiopien som fälldes för terroristbrott. Man försöker framställa journalisterna som sanningssökare. Dom söker nog sanningen utomlands, men i Sverige utövar dom omfattande censur mot oliktänkande! Dom är riktiga svin!

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: