God Jul och nätcensur!

Jag önskar Er alla en GOD JUL!

Grunden för demokratin är yttrandefrihet. Den som vill begränsa yttrandefriheten, av politiska skäl, är per definition en fascist! Det har i förtäckta ordalag, försiktigt börjat snackas om att förbjuda kritik av islam och massinvandring på nätet. Samma taktik som innan den hårdare censuren på kommentatorsfälten. Skälet är givetvis att dom förlorar varje fri debatt! Dom MÅSTE censurera oss för sin egen överlevnad! Till dessa fascister vill jag säga följande:

Det blir allt tuffare för er de kommande åren! Värre och värre för varje år. Idag existerar verklig yttrandefrihet endast på nätet! Alla tidningar och TV-bolag kontrolleras av PK-folket.

Vi borde ställa ett antal fascister inför rätta och ge dom sitt rättmätiga straff! Dom är demokratins verkliga fiender!

Och tack för alla julhälsningar i kommentarerna!

NÄTCENSUR

Advertisements

17 kommentarer (+lägga till din?)

 1. MJ
  Dec 27, 2011 @ 14:02:13

  Varför censurerar du ditt kommentarsfält då? Är det inte för att du förlorar varje fri debatt?

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Dec 27, 2011 @ 22:56:43

   Du är inte blockerad längre! Det var månader sedan blockeringen upphörde, vilket jag också meddelat dig i en kommentar. Jag har ett fåtal regler här. En av dom är att fri debatt råder, men samtidigt råder ett DEBATT-tvång när man kastar ur sig anklagelser, dvs man måste bevisa sin anklagelse eller visa att anklagelsen troligen är sann! Du slungade ur dig en anklagelse och när jag krävde bevis så vägrade du lägga fram något belägg. Inte heller tog du tillbaks anklagelsen. Vi kan inte ha ett forum där någon bara kastar in en paj och sen rusar iväg!

   Förutsättningen för en fri debatt är att du argumenterar för din sak. Så gör det i fortsättningen, så jag slipper blockera dig! Ingen är blockerad nu.

   Svara

   • profanum_vulgus
    Dec 28, 2011 @ 14:12:56

    Ah, precis som etablissemanget resonerar om er Islamofober då.

    Svara

    • KLARTEXTEN!
     Dec 28, 2011 @ 16:43:49

     Skillnaden är att etablissemanget förhindrar en fri debatt, medan jag välkomnar den. Du håller just nu en väldigt låg nivå. Kan du skriva något intressant och tankeväckande?

     Svara

     • profanum_vulgus
      Dec 28, 2011 @ 23:20:28

      Nej det är ingen skillnad mellan Er. Alla som tycker som de tycker av andra skäl än de vågar uttrycka måste begränsa debatten. Det är därför ALLA kritiska kommentarer raderades på Politiskt Inkorrekt och alla kommentarer som inte håller med raderas på Avpixlat, Info14, Forbundet.info osv osv. Du håller högre standard än snittet och är antagligen smartare och mer intellektuell än den lågpannade pöbel som håller i de andra sidorna, men du kunde som bekant inte diskutera med någon som slog dig på fingrarna hela tiden (främst när det gällde religion) då var du också tvungen att ta till censuren, precis som etablissemanget.

      Men intressant? Kommer du ihåg vad jag sa om NATO-revolutionen i Libyen? Hur blev det? Kommer du ihåg vad jag sa om resultatet efter valen i Tunisien och Egypten? Hur blev det?
      Vad kan vi se för framtid då? 1991 förklarade NATO kallt krig mot islam. De senaste åren har man istället tillsatt eller stött framväxten av islamistiska regimer i Egypten, Tunisien, Libyen. Afghanistan och Irak. NATO är nära allierad med Islamistiska regimer i Bahrain, Saudiarabien, Kuwait, UAE, Qatar och några till. NATO stödjer öppet eller illa dolt islamistiska rebeller och uppror i Syrien, Jemen, Oman, Marocko, Algeriet och Jordanien. Det finns tecken på att NATO börjar fika efter band till islamister i Pakistan, Libanon och Somalia.
      Tja, jag vet inte riktigt och min gissning är att man insåg att man satsat på fel häst för att få kontroll över oljan och bara bytte kompisar som man brukar (USA och NATO hamnar bara i krig eller konflikt med forna allierade). Men helt klart är att NATO:s kalla krig mot Islamismen har blivit ett ljummet krig för islamismen och frågan är: Vad tjänar de på det?

     • KLARTEXTEN!
      Dec 28, 2011 @ 23:45:23

      Åsikter som inte klarar öppen kritik är inte mycket värda! Känns som att du har rätt. Väst har gött islamismen genom att försöka påtvinga dom vår ideologi, som dom inte vill ha. Vad göra? Muslimerna föredrar uppenbarligen islamism. Detta kan ej bekämpas militärt. Endast ideologiskt. Men kan vi lära muslimerna koranen??? Såvida man inte vill ha krig mot den muslimska världen. Det bästa vore bara att stänga alla gränser, utom pipeline, mot muslimska världen. Så lär dom komma underfund med att islam inte ger välfärd.

      Jag ser en mörk framtid för den muslimska världen och väst, som i enfald, tar emot alla flyktingar från det islamistiska samhällsexperimentet. Så länge vi inte släpper hit muslimerna så är det lugnt för oss. Men PK-idioterna leder oss i fördärvet.

 2. frnkopplad
  Dec 26, 2011 @ 18:57:30

  Kan ingen göra en dokumentär med ”Mitt tjocka feta arsle” som titel? Underlaget kunde vara Fredrik Reinfeldts arsle? Det finns ju gott om ordabajsande som kunde utgöra själva materialet, menar jag!

  Svara

 3. Observer
  Dec 24, 2011 @ 20:13:59

  Jag har ibland tittat på tv-serien ”Mitt stora tjocka feta syrianska bröllop” eller vad den nu heter. Syrianerna ser åtminstone ut att förstå att leva sitt liv trots att den glansbild som programmet önskar förmedla kanske inte är överensstämmande med verkligheten.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Dec 24, 2011 @ 20:39:04

   Har också sett programmet. Känner flera syrianer (ytligt). Jag gillar deras avslappnade och livsbejakande attityd! Jag tror framförallt att syrianerna kan lära oss mycket om muslimerna. Första generationens invandrare har ju bott i muslimska länder. Andra och senare generationer kan nog också en hel del.

   Svara

   • Observer
    Dec 24, 2011 @ 21:02:24

    Men som sagt, den glamorösa bild av dem som hårt arbetande individer har väl säkert en baksida också. Det är väl den hårt bevakade mordrättegången i Södertälje ett bevis på. Annars tycks sammanhållningen inom släkten utgöra en garant för deras påtagliga livsglädje och framgång.

    Svara

    • KLARTEXTEN!
     Dec 25, 2011 @ 20:41:04

     Jag känner inte till någon kultur utan kriminella och kriminella gäng. Vi kan inte förvänta oss att syrianerna utgör något undantag.

     Svara

 4. Josefina Bergfast
  Dec 24, 2011 @ 14:41:14

  En God Jul tillönskas ”den kämpande” KLARTEXTEN.
  (En ”rolig” julbild, fastän lite väl ”hysteriskt amerikansk julbild-fantasi”, i mina ögon. Dock lite charmig ändå. ”The SKY-Walker”? ”Himmels-Fararen”? Eller ”Himmels-Resenären”?……..)

  Svara

 5. Thore Hult
  Dec 24, 2011 @ 14:17:00

  Jag håller med att yttrandefrihet är så viktigt. Nu säger jag er detta.
  Svenska kyrkor vill man spränga eller förstöra sade man på TV
  Men nya Moskee’r skall byggas
  Är inte det Islamisering så är jag Kalle Anka
  Vi här i norden äter julskinka nu till julen och fläsk året om, därför är vi så snälla. Men islamer gör inte det därför blir dom så stygga och har ihjäl varandra.
  Det är ju en fullkomlig sanning eller
  Kram på er som gillar en sill en snaps och så Julskinka
  God JUL

  Svara

 6. kalle41
  Dec 24, 2011 @ 13:25:12

  All info i gammelmedia är cencurerad. Det är bara på nåtet man än så länge kan läsa den verkliga sanningen. Vi ska vara mkt rädda om den förmånen, så länge den inte är lagstiftad bort.
  Men läs Expo:s hatsidor och få en uppfattning om hur det skulle låta, när cencuren har slagit till. Det är verkligen skrämmande läsning. Flosklerna och lögnerna trängs. Sällan kommer ngn sanning fram. Och de som vågar göra motstånd får räkna med personförföljelse även mot familjen.

  Svara

 7. frnkopplad
  Dec 24, 2011 @ 09:40:34

  Ja, inte nog med att inte få kritisera invandringspolitiken- man ska heller inte få kritisera offentliga personer heller! Om jag vore en offentlig person hade jag ju insett att jag därmed fick utstå en hel del kritik eller bara fått höra att jag kanske är så ful att någon började gråta… Politiker tillhör de offentliga personer som verkligen förtjänar kritik. Personliga påhopp är ju ganska tråkiga,men än viktigare är att påminna sig om att personliga påhopp borde tas för det de är; dvs helt oviktiga.

  Att säga att Reinfeldt förstör sverige genom den politik han för, är inte ett personligt påhopp- det är kritik som behövs, ska det vara förbjudet i framtiden? Fy faan vilket trist samhälle det blir i så fall att aldrig få göra narr av någon, särskilt de som förtjänar det. Sanningen svider. Och den kommer alltid fram på något sätt. Bättre att sanningen kommer fram på en gång ju- tänk om dessa stackars tonåringar som ställer upp i sångtävlingarna på tv, hade fått höra sanningen från början- då hade de inte blivit helt förkrossade när idol-panelen sågat de som sjunger falskt och har noll talang men som har fått höra av sina curlingföräldrar i hela sin uppväxt att ”-meeen guuuud vad du är BRA på att sjunga, du kommer att bli STJÄRNA” …

  Tänk vilken tjänst de istället hade gjort sina barn,om de sagt sanningen från början. Istället blir de söndercurlade och bygger upp en bubbla som sen när den spricker, blir suicidala och som vuxna fortsätter de sin vana att tro att det faktiskt ÄR alla andra som har fel och har dålig smak. Kejsarens nya kläder-syndromet. Shhhh- säg inget högt- säg det hemma istället!

  Svara

 8. svenskasvensson
  Dec 24, 2011 @ 09:29:24

  God Jul Mvh Svensson 🙂

  Svara

 9. Blodsven
  Dec 24, 2011 @ 08:01:11

  God Jul på er alla som avskyr dagens politik!

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: