Smygfascisten Lisa Bjurwald!

Fascister känns igen genom att dom försöker begränsa yttrandefriheten och därmed demokratin. Lisa Bjurwald har under lång tid förordat censur av politiska motståndare. Efter Breviks attentat passade tidningarna på, i maskopi med fascisterna, att införa åsiktsregistrering samt hårdare censur av politiska motståndare i tidningarnas kommentatorsfält.

Som nästa steg vill fascisten Bjurwald förbjuda kritik av islam och invandringspolitiken på nätet. Denna onda människa är en fara för yttrandefriheten och demokratin! Nej tack Lisa! Din nyfascism vill vi inte veta av! Oavsett förevändning.

I alla debatter framstår hon som närmast förvirrad och vilsen, något sinnesslö. Påminner i det avseende om den medelmåttige, men också politiskt korrekte nazisten,  Julius Streicher.

Missa inte Magnus Betners monolog om yttrandefriheten: http://www.youtube.com/watch?v=6gz_KM6Nvu4

Varjager har skrivit några intressanta inlägg om Bjurwalds antidemokratiska hållning.

nya-kommentarsfaltsregler-åt-pk-media-från-bjurwald

sista-dagen-i-ratten-for-vilksatal  utoya-offer-anmaler-telefontrakasserier  svenskt-simkort-i-breiviks-dator

Advertisements

12 kommentarer (+lägga till din?)

 1. AnnaF
  Jan 24, 2012 @ 15:23:01

  Lägg till ”folkbildaren” Lisa Bjurwalds skolbetyg 😉

  http://bayimg.com/fAJABAAdk

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Jan 24, 2012 @ 19:25:47

   Intressant! Bjurwald fick IG i samhällskunskap A. Ändå försöker hon framställa sig som expert på samhällsfrågor! Men man märker ju i alla debatter att hon saknar kunskap och intellektuell skärpa.

   Svara

  • Jan Eriksson
   Jan 18, 2013 @ 11:23:05

   Intressant. Kolla datumen för betygen. Hon har försökt att tenta upp betygen i samhällskunskap fem år efter gymnasietiden. Att som 25-åring på andra försöket inte lyckas är direkt pinsamt. Förstår att journalist är det enda hon duger till. Hon kan ju inte räkna heller.

   Svara

 2. Erik
  Jan 11, 2012 @ 23:36:22

  Även om jag ogillar nästan all censur (förutom ex barnporr o dyl), inkl Bjurwald`s så måste det väl lite mer än censur för att kalla någon fascist. Censur har alltid tillämpats i de flesta länder och var stenhård i Per-Albins folkhem som ni vurmar för.

  Ska man stämpla den som censurerar som fascist så måste vi sätta samma etikett på Ekroth och övriga på Politiskt Inkorrekt (du var kritisk till detta och det ska du ha en eloge för). Är Lisa Bjurwald fascist så är Ekroth desamma, rätt ska vara rätt eller hur?

  Även SD kuriren censurerade friskt när den fanns på nätet, så ska du kalla Lisa Bjurwald för fascist så måste du vara konsekvent och kalla SD kuriren för en fascistisk publikation och dess chefredaktör Tommy Hansson för fascist.

  Eller hur?

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Jan 12, 2012 @ 00:53:10

   Du måste skilja på frivillig och påtvingad (legal) censur (som fascisten förordar)! Censur som PI, Tidningar, bloggare etc själv väljer att tillämpa är frivillig. Det är illa nog! Men fortfarande frivillig! Sen måste du skilja på maktens censur och den lille människans censur, där han försöker jämna ut oddsen! PI försökte jämna ut oddsen, men det är en dålig strategi om man besitter överlägsna argument. Varför fuska om du är en överlägsen spelare? Idioti!

   Jag anser att envar som försöker tysta motståndaren uppvisar svaghet och en fascistisk läggning. Sen kvittar det vem som gör det, PI eller någon annan. Jag tror att orsaken till att PI gjorde det, var alltså att man ville utjämna oddsen (göra likadant som moståndaren). Men dom gör det i ett underdog-läge. Att som svensk media censurera en liten motståndare är ett oerhört missbruk av sin makt. Det visar på samma mentalitet som Hitler.
   Att den starke censurerar den svage är betydligt värre än att den svage censurerar den starke. Med styrka menar jag här att PK-folket kontrollerar all tunga media som TV och tidningar.

   Vi invandringskritiker förlorar på censur, medan invandringsförespråkarna vinner på den! Deras enda chans är att censurera oss, för dom kan omöjigen vinna en fri debatt! Det insåg Breivik!

   En god demokrat inser att han har fel när han inte klarar debatten. Då ändrar man uppfattning helt enkelt. Därför har jag alltid rätt (hoppas jag). Annars måste jag ändra uppfattning och det gör jag mycket gärna, när jag har fel! Fascisten är dock inte intresserad av sanningen utan vill tysta motståndarna.

   Ett helt annat djur när du vill införa lagstiftning som förbjuder och kriminaliserar det fria ordet, av politiska skäl! För att tysta politiska motståndare! Det är fascism och inget annat! Sådana fascister skadar bara vår demokrati! I Nurnberg fick dom sitt rättmätiga straff!

   Svara

 3. Thore Hult
  Jan 07, 2012 @ 15:10:40

  Lisa Bjurvald är troende!
  Jaså?
  Lisa är mycket troende
  Hur då?
  Ja hon har ju sin tro, och alla ”måste” ju tro på något. Det följer ofta med generna. Vi har DNA alla, liksom djur och växter eller Hur? Men vad så med generna? Ja generna är mycket gamla och följer med oss från tidigt stadium av krokodil också. Man vad har det med Lisas troende?
  Jaha, du tänker så.
  Ingen människa kan undgå fantasi, mer eller mindre. Det är därför som alla myter, alla religioner har kommit till. För en del år sedan kom idéer om ”Big Bang” upp som den absoluta säkerheten. Men nu idag är säkerheten bortblåst.

  I Tidig ungdom eller i kolt-åldern bildar vi ett ”kugghjul” men några få kuggar i. Allt som vi ser och hör eller lär oss eller associationer därefter, skall passa in i våra kuggar. Det är våren själ, och den eller vi har ett självförtroende som varierar upp och ned allt eftersom intrycken av dagen, av kommunikation, av samhörighet, av sexualitet och mycket annat som kommer in i existensens hjärna på oss. Det är den fria rörligheten av självkänslan vi har dålig koll på som implementeras på oss.

  Vi har en tendens till att det vi läser hör eller ser skall passa in i de kuggar vi har, också i de diskussioner med stora associationer vi är med i.
  Att byta ut kuggarna i sitt kugghjul, är en mycket svår uppgift och lär inte förekomma uppseendeväckande mycket, snarast inte alls.
  Men vad så med Lisas troende?
  Ja men är det inte uppenbart?

  Alla människor som skapar en typ besserwisser-attityd omkring sig får ofta en stämpel på sig också. Och vissa sådana typer med en stor karisma och är i en ledande position liksom Hitler, Mao, Stalin, Mussollini, Truman och så vidare, som kan ödelägga, förstöra, tillintetgöra många oskyldiga andra människor.
  Det är sanningen.

  Fantasin spelar en viktig roll i människors liv.
  Miljarder av människor på vår gröna blåa Jord har en tro, en fantasi som bygger på overklighet.
  Det är det jag vill påpeka
  Lisa Bjurvald har sin konstiga tro.
  En speciell tro på osanningar, som så mycket annat.

  Vad är bäst?
  Demokrati eller Diktatur?
  I en diktatur är inte ledaren folkvald
  Men vi måste ha någon som leder själva Staten.
  Vi måste ha bara en Kapten på båten, annars går det åt helsefyr eller hur.
  Men i en demokrati kan vi välja vem som skall välja den stora Staten
  Men det finns ytterst få demokratier i världen tyvärr
  Kom Jag från ämnet nu?
  Nej jag tycker inte det enär någon konstig despot kommer och vill utmana demokratin.
  Tyvärr är inte demokrati det allra bästa heller. Men det är vad vi har i butiken idag, allt annat är utsålt eller så har inte någon ny leverans inkommit ännu.

  Avslutningsvis så har också jag en tro, en tro på att Lisa Bjurvald inte ändrar sin ståndaktiga tro, och så lägger jag det till handlingarna som avslutat.
  Thore

  Svara

 4. jempa
  Dec 29, 2011 @ 17:19:40

  oj, glömde visst skriva signatur, det var iaf min kommentar som råkade bli ”anonym” :s

  Svara

 5. simon900225
  Dec 29, 2011 @ 17:18:28

  Nej, missa inte Magnus Betner

  Svara

 6. Anonym
  Dec 29, 2011 @ 17:18:19

  När jag gick i skolan (högstadiet) kom en judisk man på besök (minns ej hans namn tyvärr) han hade suttit i koncentrationsläger som ung och åkte därför runt i skolor och pratade om det. han sa iaf något som jag tyckte lät jättebra, nåt i stil med att man inte ska försöka tysta sina motståndare som nynazister och dylikt, oavsett hur hatiska de är, man ska lyssna på dem, för innerst inne är de små människor, vilsna i sina åsikter.

  btw, förbudet av religionskritiken, gäller den enbart islam eller? kom bara att tänka på en diskussion (eller ett försök till det iaf) som jag hade med några människor på facebook. en kille hade sett dokumentärfilmen ”tears of gaza” och hade skrivit ”äckliga jävla judar” som kommentar om det. kommentarerna som följde efter det var snäppet värre och löd ordagrant :”hitler borde ha utrotat alla judar”, ”jag hatar varenda jävla jude”, ”fega judar” etc, jag kunde inte låta bli att kommentera så jag skrev hur upprörd och äcklad jag blev över deras antisemitiska kommentarer, efter det blev det krig i form av personangrepp och islam kom in i bilden trots att det inte hörde till diskussionen. när jag inte ville diskutera rondellhundar och dyl. (som jag för övrigt skiter i om muslimerna blev kränkta över) så blev jag såklart en rasist i deras ögon, detta TROTS att jag såklart inte sa vad jag egentligen tycker om islam. Jag blev så jävla förbannad! om de inte vill bli generaliserade, varför gör de så själva? och med så starka ord dessutom? I dont get it!
  God fortsättning iaf!

  Svara

 7. Galmin Tireantvs
  Dec 29, 2011 @ 16:50:02

  Med tanke på den mordserie NSU (Nationalsozialistischer Untergrund) har genererat och med tanke på vilka offren är, är den kanske dags att revidera den populäridiotiska tolkningen av nationalsocialism respektive nynazism som graserar på den här hemsidan.

  http://sv.wikipedia.org/wiki/Nationalsozialistischer_Untergrund

  Svara

 8. Stig Palm
  Dec 29, 2011 @ 12:02:18

  Lisa ser arisk ut. Adolf hade gillat henne.

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: