Kämpar journalisterna för yttrandefrihet eller censur?

PK-folket är i grunden väldigt rasistiska. Dom anser att muslimer utgör en annan ras. Varför annars stämpla islamkritiker som rasister?

Sen vill dom att svenska lagar skall gälla även i ett krigshärjat Etiopien. ”Negrerna är så jävla primitiva att ett överklagande är meningslöst.” Istället ansöker man om nåd. Deras domstolar är korrumperade. ”Nigger-rättvisa råder i Afrika”. Så framställs niggrerna i svensk media. Om inte det är en rasistisk inställning, så är inget rasism!

Jag tror det är dags för förnumstiga svenska journalister att inse att varje land har sin kultur och sina värderingar. Vår islamistvänliga inställning kanske inte nödvändigtvis är den bästa. Och jag kan inte se att svensk PK-censur är bättre än afrikansk dito! Svenska censuranhängare har ingen rätt att mästra afrikaner!

Man vill gärna framställa svenska journalister som ”sanningens förkämpar”. My ass! Detta pack har högljutt förordat censur av politiskt oliktänkande i det egna landet och bedriver censur av sovjetiskt snitt.

Detta är min uppfattning om dom svenska journalisterna. Jag vet inget om dom dömda, men om dom likt övriga journalistpacket vill ha yttrandefrihet i utlandet men censur i hemlandet, så är dom inte värda att ta hem. Att dom sen poserar med vapen i skjutställning hos terrorister bekräftar deras sympatier med dessa! Ingen neutral journalist skulle göra så!

http://www.dn.se/nyheter/sverige/benadning-kan-ske-tidigast-i-var http://www.dn.se/nyheter/sverige/bildt-bra-mote-med-de-anhoriga http://www.dn.se/nyheter/sverige/bildt-moter-fangslade-journalisternas-anhoriga http://www.dn.se/nyheter/varlden/vantat-att-de-skulle-be-om-nad http://www.dn.se/nyheter/varlden/familjerna-traffar-bildt-i-veckan http://www.dn.se/nyheter/varlden/svenskarna-overklagar-inte http://www.dn.se/nyheter/varlden/en-hogre-domstol-nog-mer-politiskt-influerad http://www.dn.se/nyheter/varlden/tidsfristen-for-overklagan-snart-ute http://www.dn.se/nyheter/sverige/journalisterna-haller-pa-besked-in-i-det-sista

Advertisements

4 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Anonym
  Jan 16, 2012 @ 12:17:36

  Ny defintion på skjutjärnsjournalist…

  Svara

 2. Stig Palm
  Jan 12, 2012 @ 03:41:37

  Någon påstod för mig att dessa två journalister tillhör den yttersta vänstern i Sverige, alltså något av bokstavspartierna, t ex KPMLr.
  Kan detta vara sant? I så fall kan negrerna behålla dem i Afrika, gärna för evigt.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Jan 12, 2012 @ 17:48:36

   Att dom poserar med vapen i skjutställning, hos terrorister, bekräftar deras sympatier för terroristerna. Så ja, det pekar mot att dom är långt till vänster.

   Lövet, rätt som vanligt! Jag raderade senaste kommentarerna under felaktigt inlägg. Mitt fel! Blir bara en soppa av att publicera det.

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: