Jonas Sjöstedt, ett stort lyft för Vänsterpartiet!

Jag kan inte annat än att ge väldigt positiva omdömen om Vänsterpartiets nya partiledare Jonas Sjöstedt. Han utstrålar förnuft och sans samt inger respekt. Han är en god debattör och jag kan inte annat än hålla med honom om synen på bankernas ansvar i kristider. Vi lär även dela grundsynen på EU. Ett stort steg från de föregående dårarna. Men partiet är ju skit, dessvärre!

Miljöpartiets nettoförändring blir väl +- 0-. En kvinnlig dåre och en manlig fullträff. Jag är inte säker på att Breivik är sinnesjuk, men Miljöpartiets invandringspolitik är det definitivt!

Och nya centerledaren är fysiskt ung, men mentalt gammal. Grå, trist, slätstruken.

Sen har vi förstås Socialdemokraterna med den bästa talaren sen Olof Palme. En stjärna som partiet gjort sitt bästa för att underminera. Lika sällsynt som Halleys komet. Varför har dom ansträngt sig till den milda grad att smutskasta den egna partiledaren? Sannolikt för att han kört över några puckon med sin burdusa stil. Hämnd alltså. Han är inte den som ber om ursäkt till höger och vänster, vilket retar upp många. Sen vägrar Juholt ansluta sig till mobbningen av SD. Att han vägrade ställa upp i partiledardebatt med SD, var rent taktiskt, för att slippa påhopp i TV under klappjakten på honom. Förhoppningsvis inser Juholt att massinvandringen är en väg mot katastrof för landet. Förr eller senare måste någon ur de stora partierna inse att det inte är en lyckad strategi att köra med 100 km in i en bergvägg. Ju längre dom väntar, desto större blir SD.

Goda partiledare hjälper inte om invandringspolitiken inte kan försvaras med vettiga argument. Det är som att måla läppstift på en gris! Att ersätta vår kultur med auktoritära kulturer skapar oerhörda sociala och ekonomiska problem i vårt samhälle.

http://www.dn.se/nyheter/politik/jonas-sjostedt-har-lyft-vs-siffror

Advertisements

3 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Pettersson
  Jan 15, 2012 @ 18:55:35

  Sjöstedt verkar vara väldigt förnuftig när det gäller att sjo sig själv och inte leva som han lär. Det är samma gamla kommunism i ny förpackning bara.

  http://petterssons.bloggsida.se/politik/kommunisten-i-new-york

  Svara

 2. Observer
  Jan 14, 2012 @ 00:52:35

  Det har du rätt i om Sjöstedt – han verkar vara förnuftig. Men vad göra då hela partiet är fullspäckat av galna feminister till underhuggare.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Jan 14, 2012 @ 20:20:43

   Samtidigt är man ju inte riktigt funtad om man är medlem i kommunistpartiet. Så något fel är det.

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: