Sverige en terrorbas!

En libanesisk terrorist med svenskt pass har gripits för terrorbrott i Bangkok. Hussein Atris, 47, hade, enligt en vän, åkt till Sverige för att skaffa svenskt pass, innan han reste vidare på sitt terroruppdrag, utsänd av Hizbollah.

Varför är det så viktigt för terrorister med svenskt pass? Dom kan tryggt upprätta baser här för planering av terrordåd mot utlandet. Här är det höga beviskrav och låga straff. Efter terrordåd i utlandet ställer Svenska myndigheter upp med gratis advokat och ifall dom döms, så görs allt för att dom skall få avtjäna straffet i bekvämt svenskt fängelse. Dessutom släpps dom tidigt. Och bidragssamhället tar därefter hand om dom.

Så ett svenskt pass är guld värt för terrorister. I många länder torteras dom och kanske avrättas i hemlighet, vilket är helt rätt! I Sverige vågar man inte avskräcka terrorister. Svenska myndigheter signalerar att terrorister tolereras så länge terrordåden sker utomlands. Ett jävla svek mot omvärlden! På samma sätt som nazisterna fick nyttja svensk territorium, så får terroristerna det! Så länge utlandet drabbas!

Jordmånen i Sverige attraherar helt enkelt terrorister.

Sverige borde lagstifta om att terrorister aldrig skall överföras till Sverige. Straffet skall alltid avtjänas i utlandet. Då blir svenska pass mindre attraktiva för dessa!

Nu hoppas jag innerligt att Thailand har dödsstraff för terrorbrott och avrättar fanskapet!

hussein-atris-47-greps-for-terrorplaner-i-hailand http://www.aftonbladet.se/nyheter/article14212735.ab http://www.aftonbladet.se/nyheter/article14210246.ab

Advertisements

28 kommentarer (+lägga till din?)

 1. profanum_vulgus
  Jan 24, 2012 @ 14:16:14

  Efter attentatet i Norge så vet vi att det är islamofoberna (SD m.m.) som utgör terrorhotet. Jag håller med om att de borde torteras och avrättas i hemlighet.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Jan 24, 2012 @ 18:36:39

   Nu får du allt styrka ditt påstående att SD utgör ett terrorhor eller ta tillbaks det. Jag är generös, så det räcker med att du gör det sannolikt, via argumentation. Eller så blockerar jag dig tills du korrigerat.

   Svara

   • profanum_vulgus
    Jan 24, 2012 @ 20:13:49

    Visst, gör det sannolikt att någon annan utgör terrorhot så ska jag visa samma sak för SD. De delar ju ideologi med Breivik t.ex. Om man bara plockade in dem och torterade dem tills de erkände så skulle vi snart veta.

    Svara

    • KLARTEXTEN!
     Jan 24, 2012 @ 20:24:13

     Vem delar Breiviks vålds-ideologi? En muslim har åtalas i Luton för medhjälp till självmordssprängaren vid Drottninggatan. Och sannolikt är hans fru involverad.

     Svara

     • profanum_vulgus
      Jan 25, 2012 @ 00:07:27

      Våldsideologi?Hans uppfattning om att en muslimsk konspiration försöker ta över den kristna världen genom barnafödande och att PK/kultusmarxister är i maskopi med dem och döljer planen för befolkningen.

      Jo skitbra, om man kunde förekommit självsprängaren så hade han levt idag. Men om man kan förekomma en Breivik så är dussintals liv räddade.

     • KLARTEXTEN!
      Jan 25, 2012 @ 04:42:36

      Bara slumpen hindrade att islamisten på Drottninggatan mördade ett 50-tal personer. Skillnaden var bara att Breivik var ensam om sitt attentat, medan islamisten hade ett antal andra muslimer bakom sig. I en perfekt gör alla terrorister som Abdulwahab, spränger sig själv i luften!

      Breivik anser att islam blir allt starkare i Europa, pga av den muslimska massinvandringen. Är det fel?

     • profanum_vulgus
      Jan 25, 2012 @ 11:16:54

      Nej det var inte slumpen, han var en lågpresterande klant. Om han hade medhjälpare så är de lika klantiga och lika ofarliga. Dynamitmannen som sprängde sig i en tingssal för några år sedan hade inga medhjälpare och lyckades med det han föresatt sig.

      Ja det är fel. Men det spelar ingen roll. Det är fortfarande ett terrorhot från de grupperna som delar hans ideologi och de borde därför (helt i enlighet med sina egna uppfattningar) torteras tills de erkänner sina terrorplaner.

     • KLARTEXTEN!
      Jan 25, 2012 @ 11:31:18

      Jag åsyftade idioten som sprängde sig vid Drottninggatan. Kan du utveckla tanken om att grupperna (inkl jag) som delar Breiviks ideologi, utgör ett terrorhot? Hur har du lyckats hitta sådan information? Och varför för du inte infon vidare till norska SÄPO?

      Du kanske skulle inleda med att ge din definition av ”terror”. Jag förmodar att kriteriet är att man hyser invandringskritiska åsikter. Har jag rätt?

     • profanum_vulgus
      Jan 25, 2012 @ 15:33:55

      Det var honom jag åsyftade också.

      Ja de som delar hans ideologi är de som begår flest terrordåd i norden. En självmordssprängare i Helsingfors, hans egna dåd och så det fåtal avbrutna terrordåd som uppdagades efter hans dåd. Sen vad har du att vara rädd för, man ska ju bara tortera dem tills de erkänner, om ni är oskyldiga så har ni väl inget att frukta då?

      Terrorism betyder att man genom attacker mot illegitima mål försöker tvinga fram politiska förändringar. Vilken ideologi som utför terrorn spelar ingen roll.

     • KLARTEXTEN!
      Jan 25, 2012 @ 18:13:42

      Vilket parti tillhörde självmordsbombaren i Helsingfors? var han Sverigedemokrat? Börja med att redogöra för hans politiska tillhörighet stöttat av relevanta länkar. Sen kan vi gå vidare.

      Räcker det med verbala attacker för att stämplas som terrorist? Så terrorister attackerar ”illegitima” mål? Dom borde skifta till legitima mål istället. Har du förslag på legitima mål?

     • profanum_vulgus
      Jan 26, 2012 @ 16:15:55

      Nej jag kan leva med det. Du tycker att det enbart är personer anslutna till samma partier som terrorister som ska misstänkas som terrorister. Det gäller väl alla terrorister eller?

      Det är något okonventionellt som metod, men ja det tycker jag. Mer vanligt är väl annars skriftliga meddelanden för att skrämmas.
      Ja legitima mål är t.ex. militär egendom och stridande personal.
      Du verkar ha en annan definition, vad är den?

     • KLARTEXTEN!
      Jan 26, 2012 @ 17:29:39

      Vad du lyckas prestera är bara en illaluktande fjärt! När skall du börja skriva något med substans, som du klarar av att stå för? Saken är enkel: du kan inte bevisa att någon enda Sverigedemokrat ens har ägnat sig åt terrorförberedelser eller ens förespråkat terror. Vem är det som är fördomsfull och lögnaktiga? Jo PK-folket, dvs invandringsförespråkarna. Varför låter du mig vinna alla debatter? Kan du verkligen inte hitta något med substans?

     • profanum_vulgus
      Jan 26, 2012 @ 18:07:32

      Hur var din definition på terror nu då?

     • KLARTEXTEN!
      Jan 26, 2012 @ 18:13:59

      Terrorism: genom våld injaga skräck i civilbefolkningen, oftast i syfte att uppnå politiska mål (t ex tillbakadragande av trupper).

     • KLARTEXTEN!
      Jan 26, 2012 @ 18:16:11

      Du får allt sluta påstå saker som lätt vederläggs genom enkel googling: http://mssparky.com/2011/09/american-james-will-coker-found-beheaded-in-afghanistan/ Dessutom halshöggs ett antal biståndsarbetare förra året efter att pastor Terry Jones hotat bränna Koranen.

     • profanum_vulgus
      Jan 27, 2012 @ 00:39:08

      Så psykopaterna mördar herdar och filmar när de pissar på deras lik därför att de har sett en video av en halshuggning av en civil amerikan som inte filmas och som sker efter deras dåd, är det vad du påstår?

      Så t.ex. svenska polisens våld mot demonstranter är terrorism?

     • KLARTEXTEN!
      Jan 27, 2012 @ 05:11:12

      Du får sluta ljuga! Bevisa att dom var herdar eller ta tillbaks påståendet! Jag är inte intresserad av att lägga ner tid på att ständigt korrigera dig! Jag börjar tröttna på dessa systematiska lögner från din sida!

     • profanum_vulgus
      Jan 27, 2012 @ 13:40:20

      Bevisa att de var talibanska motståndsmän och att de kristna förövarna blivit störda på grund av någon halshuggningsvideo.

     • KLARTEXTEN!
      Jan 27, 2012 @ 13:55:52

      Jag har bevis i form av internationella och svenska dagstidningar och alla stora nyhetskanaler. Mig veterligen har ingen seriös rapportör ifrågasatt att dom var talibaner.

      Vilket stöd har du för att dom var herdar?

      Min poäng är att vad talibanerna gör är mycket värre än att pinka på döda! Sen tror jag soldaterna hittat stympade kompisar. Dom vet också mycket väl att dom skulle få halsen avskurna ifall dom tillfångatogs av talibanerna.

     • profanum_vulgus
      Jan 29, 2012 @ 01:11:48

      Det framgår av bland annat arabiska, kinesiska, ryska och iranska nyheter på nätet. Du vet samma nyheter som aldrig visat sig vara osanna medan dina källor bevisats ljuga om t.ex. det islamistiska NATO-upproret i Libyen och allt annat där de är oense.

      Motståndsmän i Afghanistan försvarat sitt land mot ockupation, det är inte lika illa som att ockupera ett annat land, mörda obeväpnade herdar av folket där och sedan pissa på deras lik. Man får fan hoppas att motståndsmännen skär halsen av dem.

     • KLARTEXTEN!
      Jan 29, 2012 @ 10:16:49

      Bevisa ditt påstående att dom påpinkade var fåraherdar! Lägg fram dina bästa bevis! Jag är trött på ditt svammel!

 2. Jerry
  Jan 15, 2012 @ 00:17:43

  SVENSK TERRORIST… Terrorist eller inte, problemet är att det är alldeles för LÄTT att skaffa svenskt pass, lagligt eller olagligt!

  Hezbollah förnekar att de är inblandade i affären… http://www.dailystar.com.lb/News/International/2012/Jan-13/159766-thailand-says-lebanese-arrested-in-security-scare.ashx#axzz1jQhyrklb

  Svara

 3. Stig Palm
  Jan 14, 2012 @ 22:44:36

  BRA SKRIVET!!!!

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: