Juholt bryter mot Jantelagen!

Skälet till hetsjakten mot Juholt, ledd av fascist-tidningen Aftonbladet, är hans vägran att följa Jantelagen. Många retar sig på denna dödssynd! Men Sverige har redan alldeles för många svaga, gråa och fega politiker. Alliansen ser i honom ett mycket stort hot och hans burdusa still har skaffat lömska fiender även inom dom egna leden. Juholt drabbas av samma hat som Palme på sin tid, med skillnaden att han får dolkstötar i ryggen från sina egna.

Fascist-janne på Aftonbladet har gett sig fan på att sänka Juholt och satsar allt på att fälla bytet. Planen är att dagligen skriva skit om Juholt, tills partikamraterna tycker att ”nu får det vara nog”. Alltså är det bara att hålla i något stadigt och avvakta. Att vi alla vet att Aftonhoran ljugit ändrar tydligen inget. Jag tycker det är dags att granska Jan Helin! Hans blaska har mycket lågt förtroende hos allmänheten! Affärsidén är helt enkelt att arrangera drev och skriva sensationsartiklar. Sant eller inte kvittar, för det är antalet klickar som räknas, dvs annonsintäkterna! Den där jävla Jan Helin är en cynisk hycklare!

Alternativet till Juholt är en färglös, trist politiker som inte har en chans att vinna valet 2014. Tvingas han avgå, så har Alliansen och Sahlin-falangen inom socialdemokratin skäl att jubla. Och Socialdemokraterna förlorar även nästa val. Ett mycket högt pris.

Ingen annan svensk politiker hade stått upp efter de fruktansvärda drev Juholt fått utstå i månader! Dom hade kastat in handduken redan efter första drevet 2011. Dom är veklingar hela högen, medan Juholt har visat prov på en oerhörd mental styrka.

Varken sossarna eller något annat parti, har någon politiker av Juholts kaliber. Sossarna bör behålla honom och helt ignorera tidningarnas skitsnack! Så småningom ger dom upp och när Juholt väl får en chans att jobba, då väntar helvetet för Alliansen! Han har en enorm potential! Mitt råd till sossarna. Sluta läs Aftonbladet!

Uppdatering: VU har nu deklarerat att dom har fortsatt förtroende för Juholt. Aftonbladets renommé står på spel här.

intern-kritik-mot-juholt-vaxer juholts-framtid-avgors-i-var juholt-till-motet–undviker-fragorna alternativen-till-hakan-juholt svart-att-se-vad-som-kan-radda-fortroendet-for-juholt turbulensen-kring-hakan-juholt juholt-kanner-starkt-stod inget-avgangskrav-an nytt-ar–gamla-problem de-kraver-svar-av-juholt socialdemokraterna–historia-och-ideologi

Advertisements

6 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Död åt Jante!!!
  Jan 29, 2012 @ 05:29:40

  Den inavlade jävla idioten och psykopaten Aksel Sandemose som uppfann Jantelagen borde ha klassats som mentalt efterbliven och låsts in på en sluten psykiatrisk avdelning innan han hann formulera den! Hur fan kan någon vara så jävla intelligensbefriad att den skapar en sådan jävla skitlag som säger att man ska gå omkring och tro att man är en förlorare som inte duger något?

  Samma sak gäller samtliga av de rövknullade idioter som predikar Jantelagen idag och använder ord som Besserwisser, Rättshaverist etc för att trycka ner människor som kämpar för att bygga sig ett värdigt liv!

  Svara

 2. Nisse
  Jan 21, 2012 @ 10:43:13

  Juholt är en psykopat och inser inte själv när han säger tokiga saker. Som psykopat klarar han förstås hur mycket skit som helst. Han förstår helt enkelt inte att skämmas.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Jan 21, 2012 @ 11:25:45

   Han är osvensk. Är det psykopati? Varenda jävla idiot kan hålla käften eller vara försiktig med detaljer. Han besitter unika egenskaper som partiledare och visionär. Byts han ut blir det av en grå intetsägande medelmåtta.

   Svara

 3. Jan
  Jan 19, 2012 @ 18:46:55

  Så fort någon säger sanning om något så (ska den personen bort ) inte konstigt att det bara går nedför för sverige

  Svara

 4. Greta
  Jan 19, 2012 @ 17:17:07

  Märkligt detta att det sovande folket är så fullständigt blinda inför vilka som är drivande i dessa massiva drev, dels mot Juholt och drottning Silvia inklusive hela kungahuset och varför!

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: