Förtroendekris väntar Aftonbladet, ifall Juholt överlever!

Skvallerblaskan Aftonbladet har satsat hela sitt förtroendekapital på att fälla Juholt. Misslyckas dom, kan Juholt visa att han är rätt man för jobbet, och då drabbas Aftonbladet av en förtroendekris! Försvinner Juholt, kan ingen bevisa att Aftonbladet haft fel! Med ryggen mot väggen slåss därför Aftonbladet med väldig frenesi. Dom flesta kommer sen att undra vad i helvete Aftonblaskan sysslade med! Ser fram emot det!

Alla mobbare lär få trovärdighetsproblem helt enkelt.

s-kallar-till-presskonferens vi-kan-ha-samma-situation-om-en-manad vastmanland-star-fast-vid-avgangskravet det-kan-bli-varre fortroendet-for-juholt-rasar tidsfraga-innan-vi-rasar det-har-ar-hakan-juholt intern-kritik-mot-juholt-vaxer juholts-framtid-avgors-i-var juholt-till-motet–undviker-fragorna alternativen-till-hakan-juholt svart-att-se-vad-som-kan-radda-fortroendet-for-juholt turbulensen-kring-hakan-juholt juholt-kanner-starkt-stod inget-avgangskrav-an nytt-ar–gamla-problem de-kraver-svar-av-juholt socialdemokraterna–historia-och- article14245365.ab ideologi chattrum4 article14244386.ab article14245246.ab

Advertisements

4 kommentarer (+lägga till din?)

 1. kalle41
  Jan 22, 2012 @ 10:11:15

  Har alltid undrat avd faen AB sysslar med ! Det verkar vara ngt slags sjalvandamal, att gora bort sa manga sossar som mojligt ! De verkar mer stodja kommunisterna och MP:arna !

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Jan 22, 2012 @ 17:49:35

   AB tjänar på sensationsskriverier. Deras företagsidé är bara att få så många klickar som möjligt. Om dom har rätt eller fel är sekundärt. Jävligt cyniskt! Sen undrar jag om dom inte ville få bort honom för att dom uppfattade honom som inte tillräckligt invandringsvänlig? Uppenbart var att Juholt inte gick att hålla i koppel, så han upplevdes som farlig och oförutsägbar. Detta i kombination med en oerhörd retorisk förmåga utgör en fara mot betonghäckarna! Lugnast att byta ut honom mot en svag, foglig och färglös partiledare som vet sin plats!

   Svara

 2. Josefina Bergfast
  Jan 21, 2012 @ 15:46:26

  Om Juholt står pall, så skulle man nästan kunna se det lite som svensk ”Ingmar Johanssons-anda” över honom?

  Han ”kommer tillbaka”, och ”slår knock-out på ”motståndet”?…

  Vem vet…

  Svara

 3. lasse
  Jan 20, 2012 @ 19:23:01

  Grattis till Juholt Folk borde kanske lyssna mer på vad Juholt har att säga och stödja istället för att tro på vad media skriver (Lyssna på vad han har att säga sanning är vad det är (men det vågar ingen hålla md om /typiskt fega svenskar

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: