Juholts avgång – en tragedi!

Juholt avgick tyvärr! En grå, färglös politiker kommer att ta över, utan någon chans att vinna 2014 års val! Idiotiska socialdemokrater har gjort sig av med den främsta politikerbegåvningen sen Olof Palme. Små brister har förstorats och enorma förtjänster har ignorerats!

Jag tycker inte Juholt borde avgått. Bara partikongressen kan avsätta honom, så han borde tagit strid med VU och avvaktat kongressbeslut i frågan. Fram tills dess hade mediastormen kunnat bedarra. Detta hade varit bra för både socialdemokratin och Sverige. Sex personers åsikter, varav flera konspiratörer (Österberg tex), skall inte tillåtas avsätta en partiledare som valts av kongressen!

Varför tycker dessa korkade socialdemokrater att det är viktigare att avsätta sitt bästa partiledarämne istället för att kritisera att Alliansen slumpar bort våra tillgångar till privatpersoner?

s-haller-presskonferens-efter-juholts-avgang usel-krishantering diskutera-vem-ska-bli-ny-ledare-for-s mojligt-att-nuder-ser-det-har-som-ett-bra-lage ssu-det-basta-han-kunde-gora socialdemokraternas-sarstallning-ar-over diskutera-vem-ska-bli-ny-ledare-for-s mojligt-att-nuder-ser-det-har-som-ett-bra-lage urholkar-tilltron-att-leda-regering juholts-presskonferens-i-oskarshamn turbulensen-kring-hakan-juholt det-har-ar-hakan-juholt s-kallar-till-presskonferens vi-kan-ha-samma-situation-om-en-manad vastmanland-star-fast-vid-avgangskravet det-kan-bli-varre fortroendet-for-juholt-rasar tidsfraga-innan-vi-rasar det-har-ar-hakan-juholt intern-kritik-mot-juholt-vaxer juholts-framtid-avgors-i-var juholt-till-motet–undviker-fragorna alternativen-till-hakan-juholt svart-att-se-vad-som-kan-radda-fortroendet-for-juholt turbulensen-kring-hakan-juholt juholt-kanner-starkt-stod inget-avgangskrav-an nytt-ar–gamla-problem de-kraver-svar-av-juholt socialdemokraterna–historia-och- article14245365.ab ideologi chattrum4 article14244386.ab article14245246.ab

7 kommentarer (+lägga till din?)

 1. VoP
  Jan 22, 2012 @ 02:19:00

  Juholt saknade kompetens att leda ett parti. pinsamt att man inte såg detta innan han valdes. Det tyder på allvarliga brister inom partiet att man valde Juholt som partiledare.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Jan 22, 2012 @ 17:28:53

   Han fick aldrig chansen att leda partiet! Du är väl inte nöjd förrän du får någon lika ”karismatisk” och entusiasmerande som Ingvar Carlsson. En dönick som aldrig vågar göra något banbrytande.

   Svara

 2. nemo
  Jan 21, 2012 @ 18:06:00

  Jag tror vikten skall läggas vid varför ett så pass gammalt parti överhuvudtaget röstade fram en så modest och oerfaren figur som Juholt i dessa tider av allt större turbulens och vi är svindlande nära att helt försvinna i det diktatoriska EU som i sin tur helt är i händerna på bankmaffian, de som så effektivt redan tillskansat sig så många i den socialdemokratiska maktsfären.För att så snabbt som möjligt krossa S var det ju rent genialiskt att plocka fram hästen Juholt och så bort med kungahuset så ligger fältet öppet för de maktberusade sionisterna vars öppna förespråkare Barbara Lerner Spectre på Paideia tydligt klargör den framtida roll detta folk har i ett kaotiskt Europa.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Jan 21, 2012 @ 18:10:33

   Jag tycker du har en onyanserad syn på socialdemokrater. Det ÄR faktiskt skillnad på olika partiledare även där. Om du tittar på övriga svenska politiker så framstår Juholt som en frisk fläkt! Att Juholt tvingades avgå är resultatet av en mediahysteri, en mediaanka. Alla politiker säger felaktigheter, men endast Juholts fel uppförstoras in absurdum! Juholts misstag är knappast av det slaget att han borde tvingas avgå. Tidningarna bär ansvaret!

   Svara

   • nemo
    Jan 21, 2012 @ 20:24:28

    Ja nog var han en fläkt som du säger men tror inte att mediadrevet lyckats så väl utan alla dessa Brutusar som puffade fram den stackarn, något annat än som ett medvetet agerande kan jag inte se detta spel!

    Svara

 3. Stig Palm
  Jan 21, 2012 @ 16:44:56

  Jag är inte säker på att en Troende Sosse köper denna jämförelse med Palme. Snarare en förolämning!

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: