Sven-Brutus Österberg!

 

s-haller-presskonferens-efter-juholts-avgang usel-krishantering diskutera-vem-ska-bli-ny-ledare-for-s mojligt-att-nuder-ser-det-har-som-ett-bra-lage ssu-det-basta-han-kunde-gora socialdemokraternas-sarstallning-ar-over diskutera-vem-ska-bli-ny-ledare-for-s mojligt-att-nuder-ser-det-har-som-ett-bra-lage urholkar-tilltron-att-leda-regering juholts-presskonferens-i-oskarshamn turbulensen-kring-hakan-juholt det-har-ar-hakan-juholt s-kallar-till-presskonferens vi-kan-ha-samma-situation-om-en-manad vastmanland-star-fast-vid-avgangskravet det-kan-bli-varre fortroendet-for-juholt-rasar tidsfraga-innan-vi-rasar det-har-ar-hakan-juholt intern-kritik-mot-juholt-vaxer juholts-framtid-avgors-i-var juholt-till-motet–undviker-fragorna alternativen-till-hakan-juholt svart-att-se-vad-som-kan-radda-fortroendet-for-juholt turbulensen-kring-hakan-juholt juholt-kanner-starkt-stod inget-avgangskrav-an nytt-ar–gamla-problem de-kraver-svar-av-juholt socialdemokraterna–historia-och- article14245365.ab ideologi chattrum4 article14244386.ab article14245246.ab

5 kommentarer (+lägga till din?)

 1. jempa
  Jan 24, 2012 @ 17:02:44

  och du tror att sossarna skulle ha någon chans att vinna valet med pajasen juholt i spetsen? vilken värld lever du i?

  Svara

 2. Galmin Tireantvs
  Jan 23, 2012 @ 12:16:12

  ‘Tis very like: he hath the failing sickness.

  Svara

 3. Stig Palm
  Jan 21, 2012 @ 16:54:12

  Detta är ingen komplimang till Palme denna jämförelse. Fördel Palme, han hade inga virriga konstigheter för sig av detta slag har Jugholt med kullbo ägnat sig åt.
  Låt detta bli en parentes i Sossarnas historiebok. Deras tid har varit och fungerade bäst under Sovjettiden.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Jan 21, 2012 @ 17:01:17

   Jag påstod aldrig att han är som Palme! Jag skrev bara att han är det största som hänt svensk politik sen Palme. Det gemensamma är en kolossal politisk begåvning! Dom hade båda förmågan att entusiasmera och Juholt har visat på en oerhörd mental styrka, något ingen annan svensk politiker kommer i närheten av! Tänk om denna styrka fått användas mot dom politiska moståndarna! Nu fick han aldrig chansen. Jag själv beundrar Palmes talekonst. Och Juholt är en naturligt skicklig retoriker. Hans framställningskonst tycks vara en naturlig del av hans personlighet. Tror du att någon av dom andra dönickarna kan föra sossarna till valseger? Glöm det! Palme och Juholt är i en klass för sig! Se på Reinfeldt t ex, nästan som ett vandrande lik!

   Jag är helt övertygad om att Palme hade många konstigheter för sig! Men på den tiden insåg man att stora förtjänster var viktigare än små brister! Skillnaden är att han slapp mediadrev! Han hade inga lömska förrädare i dom egna leden.

   Och vad tycker du om Alliansens rea-utförsäljning av våra allmänna tillgångar? Kriminellt!Jag anser att socialdemokratin behövs som motvikt till Alliansens ansvarslöshet!

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: