Aktioner mot Jan Helin!

I mars 2011 gick Nordisk Ungdom på en affischeringsrunda i Jan Helins ariska bostadsområde. Affischerna riktades mot bla Aftonhorans vitpixlingar. Svarta sexualförbrytare förvandlades till arier av Helins retuscherare. Snacka om lögnaktig nyhetsrapportering! Inga svartingar i Aftonhoran! Tänk om vita förbrytare skulle svartmålas? Visstja, det gör ju Aftonhoran regelbundet!

Mannen som ”gillar olika”  vill definitivt inte bo bland ”svartskallarna”, utan föredrar ett ariskt bostadsområde i Bromma, långt borta från drägget i Rosengård och Rinkeby.

Likaså är redaktionen på Aftonbladet praktiskt taget kliniskt ren från invandrare. Det går bra att ”gilla olika” så länge man slipper umgås med dom, eller hur fascist-Janne? Snacka om hycklare! Talk is cheap!

Jag tycker Nordisk Ungdoms aktion var föredömlig! Vi vill se mer av aktiva åtgärder mot denna fascist! Vill du demonstrera utan hans villa? Här har du adressen:

Storskogsvägen 38, 167 65 Bromma

Gillar fascister inte att vi blir personliga? Hur många liv har Jan Helin förstört, med sina lögner? Förresten är han verkligen fascist? Jag anser att fascismens främsta kännetecken är demokratiförakt. Demokrati är inte möjlig utan yttrandefrihet. Och Helin tillämpar och förespråkar censur! Så per definition är Helin antidemokrat! I likhet med nazi-kollegan Julius Streicher på Der Sturmer sprider han judehat och gillar andra judehatare som t ex islamister. En demagog av lägsta sort!

Vi skulle gärna delta i den allmänna debatten, men fascisten unnar oss ingen yttrandefrihet.

Har du hört, sett eller läst något intressant om antisemiten? Meddela mig!

http://nordiskungdom.se/en-hona-av-en-fjader/

Jan Helins bostad attackerad av Nordisk Ungdom

Aktion mot Jan Helins bostad – journalister rasar

Advertisements

8 kommentarer (+lägga till din?)

 1. jempa
  Jan 27, 2012 @ 17:25:09

  eeeh ok, nu blir jag lite förvirrad, nordisk ungdom är väl en nazistisk organistation för ungdomar, det är väl dem som är antisemiter då? eller har nazisterna flyttat sitt hat från judarna till muslimerna? :s

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Jan 27, 2012 @ 20:52:53

   Jag tror du har helt rätt. Men deras aktion var hedervärd ändå! Dom inte bara snackade, dom agerade utanför fascistens hem! Bra gärningar förtjänar beröm, oavsett vem som utför dom!

   Om dom nu är nazister (vilket jag tror) så är dom antisemiter. Men Jan Helin är också antisemit! Hans tidning ägnar sig ständigt åt att smutskasta judarna och omhulda dom judehatande muslimerna. Jag dribblade lite i inlägget, för att röra om i grytan! Så ifall folk blir förvirrade har jag lyckats!

   Svara

   • jempa
    Jan 29, 2012 @ 16:02:38

    ok, jag vet ju inte så mycket om denna jan helin iofs.

    Svara

    • KLARTEXTEN!
     Jan 29, 2012 @ 17:03:35

     Han är chefredaktör på Aftonbladet, så högste ansvarig för tidningarnas ständiga lögnkampanjer! Många antisemitiska artiklar och mycket hatiska och lögnaktiga artiklar om Sverigedemokraterna.Islamvänlig tidning. Jag har skrivit många kommentarer på Helins blogg, men sällan tas de in och ytterst sällan svarar han. Av svaren att döma verkar han klart ointelligent.

     Julian Assange skulle bli krönikör i AB, men sen dom lögnaktiga våldtäktsanklagelserna, släppte tidningen honom som en död fisk. Dom skulle komma i konflikt med feministerna. En tidning helt utan moral.

     Svara

 2. klassfred
  Jan 25, 2012 @ 13:17:00

  1. Något nationell ungdom finns inte i Sverige. Däremot så finns Nordisk Ungdom. Du kanske borde ändra i texten?
  2. Någon demonstration har inte ägt rum utan Helin i Nordisk Ungdoms regi. Däremot var två aktivister från Nordisk Ungdom på affischeringsrunda i Jan Helins område. Aftonbladet fick det till att bli en attack. Nordisk Ungdom gick ut med att media gjorde en höna av en fjäder.

  http://nordiskungdom.se/en-hona-av-en-fjader/

  Svara

 3. kalle41k
  Jan 25, 2012 @ 08:31:25

  J Helin ar som alla andra . Det gar bra att gilla olika bara man slipper det personligen. Trakigt och utslitet argument. Att AB bara orkar halla pa.

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: