Därför petades Juholt: Europakten!

Det framstod tidigare som gåtfullt varför Aftonbladet  i maskopi med partiets högerfalang, var så angelägna om att smutskasta Juholt. Nu är det uppenbart.

Han sade klart och tydligt NEJ till Europakten! Juholts ”misstag” var bara svepskäl att sparka honom!

Planen var förstås att tillsätta en JA-sägare! Att nu socialdemokraterna i maskopi med Alliansen ansluter Sverige till EURO-pakten är ett flagrant brott mot folkomröstningsresultatet!

Demokratin har åsidosatts och politruker, ointresserade av folkviljan, tvingar igenom detta brottsliga beslut! Detta är mycket allvarligt! I Aftonbladet röstade nästan 80 % NEJ till Europakten (bilden ovan)!

Nu lär socialdemokraternas väljarstöd sjunka till än lägre nivåer. Folkviljan har sviktits på ett mycket flagrant sätt! Detta fula spel skall stå dom ansvariga dyrt! Med odemokratiska metoder tvingas vi allt djupare in i en odemokratisk organisation! Att inleda partiledarskapet med ett stort svek är en mycket dålig början!

Dom tidningar som inte protesterar mot detta demokrati-brott har tydligt visat var dom står i demokratiskt hänseende!

sveket-och-myglet-fullbordat/

juholt-sa-nej-nu-svanger-s stolt-och-glad-lofven-motte-pressen lofven-pekas-ut-som-ny-s-ledare ledarskribenterna-ger-lofven-sitt-stod  provanstallning-for-lofven ur-askan-i-elden lofven-pekas-ut-som-ny-s-ledare chatt-om-ledarvalet-i-s han-har-ju-varit-med-i-nagra-ar-nu darfor-valde-vf-mus-framfor-toppscoop s-med-pa- uropakt article14274544.ab article14272548.ab article14269398.ab article14273330.ab ledarbloggen article14274119.ab article14273050.ab article14270759.ab

Advertisements

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: