Friedrichs fascistfasoner!

Dumeraternas fuhrer Friedrich Reinfeldt har valt att ignorera folkomröstningen om Euron. Visst Freidrich, vet vi att du tycker dig ha goda skäl att bete dig odemokratiskt. Men det tyckte Hitler också!

I en demokrati avgör folket vad som är bäst för dom. I en diktatur avgör diktatorn vad som är ”bäst” för folket. Precis så beter sig vår fuhrer! Intressant lektion i ”demokrati” för våra ungdomar!

Svenska folkets NEJ till Euron är på en alltime low, 90 %, enligt SKOP! Pga av Juholts bestämda nej, ersattes han av en Ja-sägare. I strid med folkviljan ansluter nu dessa svikare Sverige till Europakten.

Låt dom betala dyrt för detta svek! Nedan kan ni se att opinionen nästan ständigt varit negativ till Euron. Snacka om väljarförakt!

reinfeldt-ger-besked-om-finanspakten-i-dag reinfeldt-det-svenska-inflytandet-ar-sakrat orimlig-hemligstampling krismote-for-att-radda-euron sveriges-goda-ekonomi-ar-inte-bara-alliansens-fortjanst okat-fortroende-for-regeringen–men-lagre-an-for-ett-ar-sedan vad-kan-du-om-skuldkrisen euro-krisen reinfeldt-vill-visa-att-han-lyssnar-till-oppositionen  langt-kvar-till-ljusning svenskt-ja-till-finanspakten

Advertisements

5 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Görgen Småland
  Feb 07, 2012 @ 11:03:53

  [[svensk.]] – Jag älskar hela Skandinavien …… Och jag bryr mig inte vad som händer nu i landet av mina förfäder. I de tre rikena är ett stort problem med utflyttning. Ayzyulsekande åtnjuta alla rättigheter och inte integreras i samhället – utan snarare beter sig negativt. De lever för dina pengar och inte fungerar – gör en mängd olika brott … För flera år sedan varnade jag kungarna av Sverige, Norge och Danmark – men de är långt ifrån de problem som människorna i Skandinavien .. Jag är medveten om problemet med samerna och Lappland. Jag skäms över att hälften av Lappland hör till akne (finska) Jag skäms att hälften av Lappland hör till akne (finnar )…. Jag är mycket ledsen över att Öland – Marienhaym också hör till Livland. Under många år kan Lappland och Åland inte få rättvisa och att säkra frisläppandet av finska fånga deras frihet – och som motsvarar slaveri ….

  Svara

 2. Esa
  Jan 30, 2012 @ 16:32:24

  Lite bakom flötet va? Det är ju ems det hela handlar om och inte Euron.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Jan 30, 2012 @ 18:24:38

   Det vet väl alla att vi inte skall ansluta oss till Euron (ännu)! Men vi ansluter oss till Europakten, vilket knyter oss närmare Euron. Det är samtidigt en viljeförklaring att senare ansluta sig till Euron! Det är uppenbart att han ansluter oss till Europakten i strid med folkviljan! Följde han folkviljan skulle han tvärtom distansera sig ännu mer från Euron! Dessutom myglades beslutet igenom utan att politikerna hade en chans att granska villkoren! Mannnen borde spärras in!

   Så uppträder fascister! Detta följer ett mönster där viktiga beslut tas utan föregående öppen debatt. Så skedde även med ACTA-förslaget, inskrivandet av multikulturalism i grundlagen osv. Den jäveln anser uppenbart att han inte behöver konsultera sitt folk i viktiga angelägenheter. Vem i helvete tror svinet han är? Så uppträder fascister!

   Svara

 3. Galmin Tireantvs
  Jan 30, 2012 @ 13:30:35

  Jaha. En Fastist är väl en rabiat fastare, kan man tänka?

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: