Mot inbördeskrig i Sverige!

(bilden: egyptiska kristna kopter, mördade av hatiska muslimer. Egypten var också kristet tidigare, liksom dom flesta arabländer)

I takt med massinvandringen från auktoritära länder ökar samhällsproblemen i Sverige. Islamister och vänsterextremister har länge dominerat våldet mot fredliga demonstranter. Som en motreaktion har EDL och SDL bildats. Konfrontationerna ökar ju starkare islam blir. Våra barn och barnbarn kommer att växa upp i ett betydligt otryggare land än vi själva växte upp i. I praktiken växer dom upp i mellanöstern! Vill du det?

Medias censur av oss invandringskritiker ökar frustrationen ytterligare. Breiviks attentat användes som en förevändning att kraftigt öka tidningarnas censur. Vår sista bastion är internet. Nu höjs följaktligen röster för att censurera även nätet. Syftet är att ge PK-folket monopol på all offentlig information.  Fascisten Lisa Bjurwald har oemotsagd kunna propagera för att åsiktsregistera alla bloggar på internet, så stödet är uppenbarligen stort! ACTA-lagstiftningen som i hemlighet, nyligen klubbades av Sverige, går i samma riktning.

Allt medan massinvasionen av folk som inte delar våra grundläggande värderingar fortgår i oförminskad takt. Muslimerna delar inte vår syn på yttrandefrihet, jämlikhet och demokrati. Eftersom yttrandefrihet är en förutsättning för verklig demokrati måste vi konstatera att muslimerna överlag är antidemokrater.

Konfrontationerna kommer bara att öka, tro mig! Och det lär bli allt våldsammare. Jag oroar mig inte för min egen skull, utan för mina barn och barnbarns skull. Hur blir det för dom att växa upp i ett samhälle där gatuvåldet har ökat till mellanöstern-nivåer och terrorism utgör ett allvarligt problem? Redan idag rånas barn på sina mobiler av svartmuskiga ungdomar. Våldtäkter ökar lavinartat. Muslimernas judeförföljelser ökar. Daglig skottlossning på våra gator. Fängelserna befolkas främst av invandrare. Så här kan det fan inte få fortsätta!

Muslimerna passar helt enkelt inte i våra sekulära demokratier! Muslimer hör hemma i muslimska länder. Hur länge skall vi tåla att muslimerna flyr till kristna länder, för att sen öppet visar sitt förakt för oss, men vägra flytta tillbaks till sina muslimska ”paradis”?

Och naturligtvis har vi inget ansvar för muslimer som väljer islamister till makten! Som dom bäddar får dom ligga! Skall svenskarna jobba som hundar och låta sitt land förödas för att vara ”snälla” mot folk som föredrar att be i moskén, istället för att sekularisera sitt eget samhälle?

Fortsätter denna massinvandring så är det bara en tidsfråga innan inbördeskrig råder i Sverige. Det kan hända om 20 år 30 års… Men fram till dess ökar bara samhällsproblemen!

I Libanon lever muslimer och kristna inte tillsammans, utan i separata enklaver. Landet var, precis som Sverige, ett kristet land, men massinvandring av palestinier resulterade i en muslimsk majoritet. Misstänksamheten mellan muslimer och kristna är idag stor. Slöjbärandet, fundamentalismen och islamiseringen ökar. Detta är en sjuk situation! Självklart vore det bästa om muslimer bodde i ett land och kristna i ett annat. Så hade det blivit ifall massinvandringen stoppats i tid! När som helst kan ett blodigt inbördeskrig åter flamma upp! Vill vi ha den situationen?

Se även på vad som händer i andra länder: ständiga muslimska terrordåd i Nigeria, Thailand, Filippinerna osv.

Vill vi ha det så? Vad är poängen med att två kulturer lever i separata samhällen, i misstänksamhet? Den situationen borde aldrig skapats från början! Ansvarslösa politiker bär ansvaret! Utvecklingen måste stoppas!

ar-burka-i-skolan-viktigare-an-ratten-att-rora-sig-fritt nigeria-bavar-infor-nya-da af-soker-stod-i-sakerhetsradetd okat-fortroende-for-regeringen–men-lagre-an-for-ett-ar-sedan man-skjuten-i-halsen-i-malmo polisen-tillats-anvanda-targas-oftare

 

Advertisements

9 kommentarer (+lägga till din?)

 1. jojakim
  Dec 18, 2014 @ 16:05:45

  Det största problemet för Sverige är politikeradeln (oavsett politisk färg) som ständigt motarbetar befolkningen. De svenska politikerna är ju faktiskt den farligaste fienden vi i nuläget har.

  Svara

 2. Sherlock
  Feb 07, 2012 @ 18:15:45

  Kriminella invandrare har ju i sverige en fristad, det är ju faktiskt allmänt känt. När jag jobbade på en krog förr om åren fick man höra mycket skit man inte ville höra egentligen. Det kan väl också säpo vittna om utan att röja enskilda individers identitet.

  Svara

 3. profanum_vulgus
  Jan 30, 2012 @ 09:39:49

  Det är väl klart att man måste övervaka de som utgör terrorhotet. Efter Breivik, lasermannen, Mangs, dynamitmannen och den nya malmöskytten så kan man inte låta de här terrorgrupperna agera ostört.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Jan 30, 2012 @ 10:03:09

   Vilka utgör terrorhot i sverige, förutom islamisterna och de du nämnde?

   Svara

   • profanum_vulgus
    Jan 30, 2012 @ 12:52:48

    Extrema invandringskritiker som de jag räknade upp. Inga islamister har utfört några terrordåd i Sverige som skadat andra, så det finns ingen större anledning att slösa resurser på dem.

    Svara

    • Anonym
     Feb 02, 2012 @ 13:08:47

     Exempel på vad tillämpning av vad rättskipning baserad på Sharia i realiteten resulterar i .
     Värt att notera att den stackars saten grävdes upp från gropen för att mobben tydligen inte kunde nöja sig med en stening, kan bara hoppas att han redan då hunnit dö.

     Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: