(bilden: egyptiska kristna kopter, mördade av hatiska muslimer. Egypten var också kristet tidigare, liksom dom flesta arabländer)

I takt med massinvandringen från auktoritära länder ökar samhällsproblemen i Sverige. Islamister och vänsterextremister har länge dominerat våldet mot fredliga demonstranter. Som en motreaktion har EDL och SDL bildats. Konfrontationerna ökar ju starkare islam blir. Våra barn och barnbarn kommer att växa upp i ett betydligt otryggare land än vi själva växte upp i. I praktiken växer dom upp i mellanöstern! Vill du det?

Medias censur av oss invandringskritiker ökar frustrationen ytterligare. Breiviks attentat användes som en förevändning att kraftigt öka tidningarnas censur. Vår sista bastion är internet. Nu höjs följaktligen röster för att censurera även nätet. Syftet är att ge PK-folket monopol på all offentlig information.  Fascisten Lisa Bjurwald har oemotsagd kunna propagera för att åsiktsregistera alla bloggar på internet, så stödet är uppenbarligen stort! ACTA-lagstiftningen som i hemlighet, nyligen klubbades av Sverige, går i samma riktning.

Allt medan massinvasionen av folk som inte delar våra grundläggande värderingar fortgår i oförminskad takt. Muslimerna delar inte vår syn på yttrandefrihet, jämlikhet och demokrati. Eftersom yttrandefrihet är en förutsättning för verklig demokrati måste vi konstatera att muslimerna överlag är antidemokrater.

Konfrontationerna kommer bara att öka, tro mig! Och det lär bli allt våldsammare. Jag oroar mig inte för min egen skull, utan för mina barn och barnbarns skull. Hur blir det för dom att växa upp i ett samhälle där gatuvåldet har ökat till mellanöstern-nivåer och terrorism utgör ett allvarligt problem? Redan idag rånas barn på sina mobiler av svartmuskiga ungdomar. Våldtäkter ökar lavinartat. Muslimernas judeförföljelser ökar. Daglig skottlossning på våra gator. Fängelserna befolkas främst av invandrare. Så här kan det fan inte få fortsätta!

Muslimerna passar helt enkelt inte i våra sekulära demokratier! Muslimer hör hemma i muslimska länder. Hur länge skall vi tåla att muslimerna flyr till kristna länder, för att sen öppet visar sitt förakt för oss, men vägra flytta tillbaks till sina muslimska ”paradis”?

Och naturligtvis har vi inget ansvar för muslimer som väljer islamister till makten! Som dom bäddar får dom ligga! Skall svenskarna jobba som hundar och låta sitt land förödas för att vara ”snälla” mot folk som föredrar att be i moskén, istället för att sekularisera sitt eget samhälle?

Fortsätter denna massinvandring så är det bara en tidsfråga innan inbördeskrig råder i Sverige. Det kan hända om 20 år 30 års… Men fram till dess ökar bara samhällsproblemen!

I Libanon lever muslimer och kristna inte tillsammans, utan i separata enklaver. Landet var, precis som Sverige, ett kristet land, men massinvandring av palestinier resulterade i en muslimsk majoritet. Misstänksamheten mellan muslimer och kristna är idag stor. Slöjbärandet, fundamentalismen och islamiseringen ökar. Detta är en sjuk situation! Självklart vore det bästa om muslimer bodde i ett land och kristna i ett annat. Så hade det blivit ifall massinvandringen stoppats i tid! När som helst kan ett blodigt inbördeskrig åter flamma upp! Vill vi ha den situationen?

Se även på vad som händer i andra länder: ständiga muslimska terrordåd i Nigeria, Thailand, Filippinerna osv.

Vill vi ha det så? Vad är poängen med att två kulturer lever i separata samhällen, i misstänksamhet? Den situationen borde aldrig skapats från början! Ansvarslösa politiker bär ansvaret! Utvecklingen måste stoppas!

ar-burka-i-skolan-viktigare-an-ratten-att-rora-sig-fritt nigeria-bavar-infor-nya-da af-soker-stod-i-sakerhetsradetd okat-fortroende-for-regeringen–men-lagre-an-for-ett-ar-sedan man-skjuten-i-halsen-i-malmo polisen-tillats-anvanda-targas-oftare

 

About these ads