Malmö – invandringens misslyckande!

Med all massinvandring från mellanöstern, borde ingen förvånas över att Sverige allt mer börjar likna just mellanöstern.

Malmö med sin höga muslimska invandring upplever skottlossningar och mord varje dag! Inatt spränges en polisstation och en man skjöts ihjäl! Vi vet alla att det är kriminellla invandrare som ligger bakom våldet.

Och dom ensamkommande ”barnen” eldade sannolikt precis upp en flyktingförläggning, dom döms för våldtäkt, slår personalen på käften och är allmänt stökiga. Och var och en av dom ”små liven” kostar oss dagligen 2500 kronor! Hur många svenska fattiga barnfamiljer är inte i ett trängande behov av 2500 kr extra per månad?

När övriga städer nått Malmös invandringsnivå, drabbas även dom. Otryggheten i samhället ökar för varje år. 100.000 invandrar årligen. Nettoinvandringen är 50.000 årligen, men då skall vi komma ihåg att många bra svenskar samtidigt flyr landet.

80 % av ”flyktingarna” kastar sina pass, så vi har ingen koll på vilka vi släpper in! Dom kan vara kriminella, terrorister, våldtäktsmän, men dom släpps in!

Kom ihåg att det är dina barn och barnbarn som skall växa upp i denna ökande otrygghet! Vill du det? Tro mig, det blir bara värre och värre!

Är massinvandringen ansvarslös eller ansvarslös? Massinvandringen ett socialt och ekonomiskt fiasko! Nu har England äntligen dragit åt tumskruvarna:

Low-skilled migrants will be told to go home

en-person-dodad-efter-nytt-skottdrama-i-malmo tre-skottskadade-i-helgen-i-malmo lang-rad-dodsskjutningar-i-malmo tyngsta-polisstyrkan-till-malmo kd-topps-tankar-pa-underklassafari-far-kanslorna-att-svalla teatern-sorjer-nar-hogern-tar-kontroll sa-erovrade-hogerextrema-jobbik-den-ungerska-opinionen 82-flyktingar-hemlosa-av-brand abb-vill-slippa-breivik-koppling article14298200.ab article14292041.ab article14296425.ab article14298225.ab sprangattentat-mot-polishus-i-malmo man-skots-till-dods-hittades-i-bil ny-dodsskjutning-i-malmo breivik-vill-bli-intervjuad han-avrattade-gangledaren-i-malmo

Advertisements

10 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Sherlock
  Feb 04, 2012 @ 14:45:13

  Men alltså- problemet med de här killarna (är ju alltför ofta killar) är ju att det här handlar om killar som har haft föräldrar som flyttat hit och alltså är rent statistiskt ”svenska killar” eller tom är tredje generationens invandrare som är uppvuxna med föräldrar eller förälder, som inte klarat av att uppfostra. I dagens sverige får ju ingen förälder någon hjälp att uppfostra, fastän de kanske hamnat i en återvändsgränd och söker hjälpt aktivt själva. Jag tror inte att någon förälder eller annan vuxen människa som har fullt upp med egna problem, kanske har man själv varit med om trauman såsom sett sina egen släkt dödas av landets regim, flytt med sina barn och sedan haft fullt upp med att överleva själv med sina minnen? Jag menar att det vore ju jävligt önskvärt om FN tillsammans med andra organ, skulle gå samman med bistånd att hjälpa familjerna där på plats, så de slapp fly till en annan världsdel där de ständigt måste avkrävas att verbalt uttrycka sina behov med ”avlastning” osv. Denna avlastning finns för den delen inte ens längre, just PÅ GRUND AV, att så många flyktingfamiljer annars hade fått ta del av den avlastningen och därmed blivit för dyr för alliansens besparingssamhälle och nedskärningar av den offentliga sektorn. Därmed uppstår ju det klass-samhälle där ensamstående svenska mödrar får tävla med invandrarfamiljernas problembarn, för att få de knappa resurser som finns i form av avlastning där snabb hjälp krävs. De får ingen hjälp helt enkelt. Och inom dessa kretsar i problemområden, har dessa familjer inte ens en susning om hur man söker hjälp. De är fullt sysselsatta med deras egna problem. HJÄLP FOLK DÄR DE ÄR- I DERAS EGNA HEMLÄNDER ISTÄLLET FÖR ATT TRO ATT ALLA BLIR HJÄLPTA AV ATT FÅ KOMMA TILL EN MALMÖ-SLUM!!!!! Annars får VI TA KONSEKVENSERNA vilket vi nu får göra. Koncentraionsläger är ju ett skrattretande exempel på hur vissa tror vi kan lösa problemen på ett klass-samhälle.

  Svara

 2. jempa
  Feb 03, 2012 @ 15:51:27

  du har förmodligen rätt i att det är invandrare/barn till invandrare i fallen med skottlossningarna, men att de skulle vara muslimer tvivlar jag på. här handlar det snarare om organiserad brottslighet.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Feb 03, 2012 @ 20:38:31

   Jag menar inte att dom skjuter av religiösa skäl. Gangstrarna har namn som indikerar att dom kommer från arabländerna. Malmö har en väldigt hög muslimsk invandring, så dom flesta är nog muslimer, men förstås kommer även kristna därifrån (pga religiös förföljelse). Hur som helst, min poäng är att dom är utomeuropeiska invandrare. Så vill vi hindra dessa problem att accelerera, så MÅSTE vi drastiskt minska invandringen därifrån.

   Svara

 3. Lisa
  Feb 02, 2012 @ 14:03:51

  Låt oss inte heller glömma bort att de judar som protesterar mot förföljeserna i Malmö ( vilket redan tvingat många av våra landsmän av den mosaiska trosbekännelsen i landsflykt ) under sina demonstrerationer stoppar undan sina Davidstjärnor för att inte upplevas som alltför provocerande.
  Att konflikten i MÖ inte skapar några varma känslor ifrån arabernas sida visavi judar är förståeligt, men att judiska svenskar antingen tvingas fly eller också dölja sin identitet är inte kompatibelt med det Sverige som våra förfäder byggde upp.
  30- talets time-warp.

  Svara

 4. Josefina Bergfast
  Feb 01, 2012 @ 23:13:40

  Det finns tydligen beslutsfattande advokater och också beslutsfattande tjänstemän på Ackordcentraler, som har agerat konkursförvaltare för ”låtsasföretag” i maskopi, (som det verkar?), med tjänstemän både på Länsstyrelser och Kronofogdemyndigheter, (hur blinda kan annars tjänstemän och advokater tillåtas av vara, innan de kan bedömas vara i det närmaste ”otillräkneliga” för sina arbetsuppgifter i statens tjänst?), som alltså tillsammans med ”låtsasföretagare” i ”låtsasföretag”, har beslutat om ”låtsaskonkurser”, för att på så sätt kunna kvittera ut ”låtsaslönegarantier” till ”låtsasarbetare”, som därmed, alla tillsammans, (där alltså dessa låtsasföretag och dessas arbetare också plötsligt ofta har fått betydligt högre löner strax innan dessa låtsaskonkurser, samt att också dessa låtsasföretag plötsligt, straxt innan låtsaskonkurserna, ofta också har blivit betydligt flera personer).

  Kanske dessa ”plundrare av statens tillgångar” på många mångmiljonbelopp, (kanske faktiska miljardbelopp sammanlagt, eftersom detta ”förfarande” alltså verkar ha pågått systematiskt alltsedan i början på -90-talet, och kanske tidigare?),OCKSÅ kanske borde sättas i dessa (föreslagna), ”arktiska koncentrationsläger”…….

  Vilken instans i staten, som nu skulle kunna, eventuellt, ha några sådana möjligheter att kunna ”rå på” så ”högt uppsatta” personer i ”statens tjänst”….och eventuellt då kunna bevisa dessa ”svindlerier” på ”hög nivå”?…

  Det finns nog kanske ganska så små möjligheter för den saken….

  Men, vem vet……

  Svara

  • Josefina Bergfast
   Feb 01, 2012 @ 23:28:53

   Ber om ursäkt för oklara formuleringar i ovanstående text, (skrev direkt i rutan, och det blev fel…). Kanske innebörden ändå går fram….

   Svara

   • Josefina Bergfast
    Feb 01, 2012 @ 23:37:12

    (Här är en korrigerad version, så KLARTEXTEN kanske kan ta bort den första, svårlästa varianten…?)

    Det finns tydligen beslutsfattande advokater och också beslutsfattande tjänstemän på Ackordcentraler, som har agerat konkursförvaltare för ”låtsasföretag” i maskopi, (som det verkar?), med tjänstemän både på Länsstyrelser och Kronofogdemyndigheter, (hur blinda kan annars tjänstemän och advokater tillåtas av vara, innan de kan bedömas vara i det närmaste ”otillräkneliga” för sina arbetsuppgifter i statens tjänst?), som alltså tillsammans med ”låtsasföretagare” i ”låtsasföretag”, har beslutat om ”låtsaskonkurser”, för att på så sätt kunna kvittera ut ”lönegarantier” till ”låtsasarbetare”. Därmed, verkar det som, har alla inblandade tillsammans kunnat kvittera ut stora förmögenheter från medborgarnas, skattebetalarnas, gemensamma statliga skattepott? (Där alltså dessa låtsasföretag med sina låtsasarbetare också plötsligt tydligen har fått betydligt högre låtsaslöner strax innan dessa låtsaskonkurser, samt att också de också ofta också har blivit en betydligt större personalstyrka…).

    Kanske dessa ”plundrare av statens tillgångar” på många mångmiljonbelopp, (kanske faktiska miljardbelopp sammanlagt, eftersom detta ”förfarande” alltså verkar ha pågått systematiskt alltsedan i början på -90-talet?), OCKSÅ borde sättas i dessa (föreslagna), ”arktiska koncentrationsläger”?…..

    Vilken instans i staten skulle kunna ha några sådana möjligheter att kunna ”rå på” så ”högt uppsatta” personer i ”statens tjänst”?….Och eventuellt då kunna ”bevisa” dessa eventuella ”svindlerier” på så pass ”hög nivå”?…

    Det finns nog kanske inte så stora möjligheter för den saken….

    Men, vem vet……

    Svara

 5. Stig Palm
  Feb 01, 2012 @ 14:37:58

  Dags att inrätta ett arktiskt koncentrationsläger för dessa ligister att de kan få känna på en viss obekvämhet. Kan kyla ned dem. Sedan om inte detta hjälper, evig utvisning från Sverige!

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: