Pensionärerna får invandringsnotan!

Anders Borg har konstaterar att massinvandringen är en stor kostnad för samhället. Någon måste betala notan. Nu är det återigen dags att skruva ner välfärden, eftersom 100-tusentals invandrade årligen strömmar in i landet, många från muslimska diktaturer! Tyvärr flyr många bra svenskar landet.

Och att ta hand om alla samhällsproblem i invandringens spår, kostar otaliga miljarder årligen! Hur mycket tror ni det invandrarrelaterade våldet i Malmö och andra storstäder kostar? Tillkommer enorma kostnader för islamistiska terrorister i Sverige!

Å ena sidan hävdar Reinfeldt att pensionspengarna inte räcker till. Å andra sidan vill han att vi jobbar 10 år längre innan pension. Någon som klarar att lägga ihop 2 och 2? Ingen invänder mot att man får jobba tills 75. Men vi bör förstå att utspelet syftar till att vänja svenska folket vid tanken att pensionsåldern kommer att höjas! För någon måste betala massinvandringen!

Produktiviteten har ökat under många år, dvs det krävs allt färre människor för att försörja ett visst antal pensionärer. Så i normalfallet skulle även en åldrande, allt friskare befolkning, kunna försörjas av dom arbetsföra. Men att dessutom försörja massor med invandrare, ja det förslår inte systemet till. Därför måste pensionsålderna höjas!

Jag är inte motståndare till invandring per se, om det behövs! Däremot är jag motståndare till massinvandring från auktoritära kulturer som inte delar våra grundläggande värderingar! Dessa människor skapar stora samhällsproblem till en oerhörd kostnad för samhället. Även snällismen får ha sina gränser! 

Gränsen har definitivt passerats när snällismen blir självdestruktiv!

Skall vi ha invandring, ta hit folk från kulturer med samma grundvärderingar som vi själva! Då kan vi känna oss trygga vad gäller våra efterlevandes framtid!

Vidare lånade Reinfeldt ut 100 miljarder till IMF. Han bedyrade att räntan är marknadsmässig. Är den det? Pengarna är tänkta att i sin tur lånas ut till bankrutta länder som Grekland, vars lån redan skrivits ned i flera omgångar. Så lär bli fallet även när våra pengar lånas ut. Marknadens ränta till Grekland är 30 % årligen, för att risken bedöms som väldigt stor.

Skulle vi istället köpa statsobligationer från stabila länder, fick vi 2 % ränta. Hur hög är då den ränta lögnaren Reinfeldt kallar ”marknadsmässig”? Jo 0,1 %! Dessutom bedyrade han att lånet är riskfritt. Men det är självklart att om pengarna lånas ut till bankrutta länder, så innebär det en stor risk! Så förlusten ligger mellan 2 miljarder (årligen) och 50 miljarder.

Som ett absolut minimum förlorar Sverige årligen 2 miljarder bara på detta lån! Någon måste betala för detta, massinvandringen och alla ensamkommande skäggiga ”barn” som var och en kostar 2000-16.000 dagligen!

Reinfeldts vision är att det stora flertalet skall jobba tills dom faller  i kistan! Dom som inte hunnit dö blir socialbidragsberoende!  För vem anställer en arbetslös 70-åring?

Reinfeldts cynism är fruktansvärd! Reinfeldt får full pension vid 50. Han bör avskaffa riksdagsmännens extremt förmånliga pensionsvillkor, innan han kommer med sina skitförslag!

s-recept-for-hojd-pensionsalder sa-tycker-partierna-om-reinfeldts-forslag fler-maste-kunna-byta-karriar-mitt-i-livet politik/borja-i-hemtjansten-reinfeldt lo-senare-pension-kraver-battre-arbetsmiljo fler-maste-kunna-byta-karriar-mitt-i-livet ovantat-stort-underskott-for-staten 16-arig-anhallen-for-mordforsok breivik-utskrattad-i-rattsalen stort-intresse-se-breivik-i-ratten-i-dag protester-mot-grekiska-atstramningar grekiska-skuldavtal-maste-bli-klara vad-kan-du-om-grekland article14329875.ab ge-lars-vilks-pengar reinfeldt-oppnar-for-hogre-pensionsalder forskare-det-far-man-kanske-betrakta-som-en-vision ny-massiv-strejk-mot-sparpaketet article14332903.ab article14331670.ab article14329875.ab article14332406.ab

Advertisements

11 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Britta Berg
  Feb 08, 2012 @ 19:34:06

  Det är väl inget fel att jobba så länge man tycker att man orkar (över de 65 år som nu är fallet) och tycker det är roligt, för handen på hjärtat, vi är ganska pigga och fungerar väldigt bra även efter 65 och arbete bofodrar hälsa och välstånd. Problemet är väl alla våra underbara muslimer, som f ö knappast arbetar från dag 1 här i detta landet. Tänk om vi skulle sätta lite press på den exklusiva gratisätarklubb, som vi aldrig blir medlemmar i. Hur kan man i land efter land i Europa böja sig för dessa parasiter och tillgodose deras minsta vink, det senaste hal al slaktat kött till de ensamkommande ”barnen” här i Sverige, annars äter de inte, ”det är emot vår religion och socialstyrelsen niger och bockar och plockar fram ett stackars djur, som skall plågas ihjäl, i enlkighet med deras religion. KAn de inte äta vårt kött, så får de väl äta fisk eller bönor. Komma hit och diktera coh det värsta av allt, vi hela Europa, lyder deras minsta vink. Hur har det kunnat bli så här? Svenskarna tittar på TV medan staten strör ut deras skattepengar till muslimen glufs glufs. Skäms, svenska folk och makthavare.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Feb 08, 2012 @ 22:11:13

   Instämmer! Och visst är det helt OK att har rätt att jobba till 75. Men Reinfeldts uttalande är endast till för att svenskarna skall vänja sig vid tanken. Längre fram blir det gradvisa höjningar av pensionsåldern. Bombsäkert.

   Och det behövs om vi skall försörja dom ensamkommande som kostar mellan 2500 och 16.000 kr per dag och skägg! Stoppade vi massinvandringen från MENA-länderna och istället tog hit folk från civilisationer kompatibla med vår, så skulle Sverige direkt få mycket bättre ekonomi. Mycket hellre andra europeer, sydamerikaner och asiater (kineser, vietnameser, japaner, koreaner mfl som är flitiga, intelligenta och lättintegrerade).

   Svara

  • Sherlock
   Feb 10, 2012 @ 09:23:13

   Alla borde få bestämma själva när de fått nog av arbetslivet. Många akademiker med intressanta jobb dvs där de använder sina hjärnceller och inte sin kropp till det de gör, borde få jobba tills de dör om de inte tar jobbet från någon yngre förmåga som kan göra det bättre. Fine! De kan få jobba tills de dör som hundra43-åring eller nåt. Problemet blir väl bara då att man måste göra om systemet helt och hållet. Att utgå ifrån att en undersköterska som är helt nedsliten i kroppen redan vid 45, man göra detsamma eller att alla dessa kan sadla om till annat yrke, borde ju alla inse är omöjligt. Ekvationen går inte ihop då det finns så oändligt många fler ”golv-jobb” än ”skrivbords”-jobb!

   Det skulle ju också innebära att om en del jobbar till hundra, att de utslitna i förtid skulle behöva gå på socialbidrag retsen av sina liv tills de dör, eftersom de skulle utanför hela pensionssystemet. Ättestupan är det enda logiska alternativet för att lösa det här, egentligen. Det har jag börjat säga till barnen som inte vill gå i skolan, att går ni inte till skolan och får bra jobb så kommer ni inte att kunna bestämma över era liv som vuxna. Det sätter fart på de faktiskt. Jag ska aldrig tillåta att barnen blir en arbetare som jag blev. Då har de ingen framtid!

   Svara

   • KLARTEXTEN!
    Feb 10, 2012 @ 11:08:37

    Rätt! Framförallt är det skamligt att den som garanteras pension vid 50, föreslår att andra skall garanteras pension först vid 75! För det är precis vad han menar. Även om Reinfeldt är en falsk råtta och försöker linda in sitt budskap.

    Han bör inleda med att föreslå att riksagsmännen får pension först vid 65. När det är klubbat, så kan man diskutera resten av befolkningen, men först då!

    Svara

 2. Observer
  Feb 08, 2012 @ 14:32:58

  Otroligt korkad statsminister som skall ha människor att jobba till 75 då pensionspengarna äts upp av greker och invandrare.

  Svara

 3. Thore
  Feb 08, 2012 @ 00:00:20

  Du har alldeles rätt. Jag har just skrivit i stort samma på Facebook
  Du kan kolla vad jag skrev, du hittar mig på mitt namn.
  Ha det bra
  Thore

  Svara

 4. svenskasvensson
  Feb 07, 2012 @ 18:48:28

  Svara

 5. Sherlock
  Feb 07, 2012 @ 14:27:24

  Jo, jag hörde detta med att höja pensionsåldern till 75 på p1 i morse. ”Man måste vara beredd på att byta yrke om man har ett slitsamt sådant” inflikades också… För att kunna sadla om till annat yrke skulle reglerna för studielån ses över! Ja, herregud- jag vet inte om jag ens orkar reagera längre över denna enfald av såna kopiösa mått!? Enfalden är så gigantisk, så orealistisk att de här förslagen inte ens borde tas på allvar. Den som inte varit arbetslös på ett tag eller kanske någonsin, vet inte hur verklighetsfrånvänt detta är! Statistiken avslöjar att inom de yrken som kräver lägre utbildning eller ingen utbildning alls, att det råder ett enormt överskott av arbetskraft. Detta tack vare att så många av de nya medborgarna (eller invandrare om man så vill) har ingen eller lågre utbildning. Mot dessa tävlar de redan långtidsarbetslösa svenskarna, som innan de blev arbetslösa arbetade inom industrin (mest män) eller inom vården (kvinnor).

  Dessa grupper har inte fått någon utbildning till annat yrke och jag tror att de flesta av dessa inser att det vore bra korkat att ta csn-lån och sätta sig i skolbänken vid äldre år, bara för att riskera att efter avslutad utbildning, fortsätta vara arbetslösa eftersom arbetsgivare diskriminerar äldre till förmån för unga och invandrare (som får massivt stöd av ams för att få arbeten).

  Vilka fantastiska nyskapande idéer skulle helt plötsligt skapa alla dessa nya jobb som skulle välkomna alla dessa f.d undersköterskor, byggjobbare och industriarbetare? Byta ”KARRIÄR” kallades det också för,minns jag nu. Hallå??? Byta KARRIÄR? Det är väl för fasen just ”karriär” som dessa människor, inklusive jag själv, inte ville göra och därför tog ett till synes lugnare, tryggare och mindre utmanande yrke från första början!? Jag har aldrig trivts i skolbänken. Allla passar inte för att göra karriär och många inklusive jag själv skiter fullkomligt i karriär. I moderaternas hjärna finns det så många overkliga spöken som tycks sitta där och tänka åt de: DE tycks utgå ifrån att alla är precis som de, alla kan och vill vara akademiker. NÄR ska dessa jävla imbecilla idioter INSE att inte ALLA kan gå omkring och vara CHEFER?

  KARRIÄR!? Ta eran satans karriär och stoppa upp där solen aldrig skiner och där det luktar rysk kaviar-bajs! Hur länge ska svenska medelklassen ha överseende med Reinfeldts jävla mundiarré?

  Svara

  • Sherlock
   Feb 07, 2012 @ 14:31:37

   Jo- glömde ju detta med att studielån måste betalas TILLBAKS! Skulle jag vid 65 års ålder sätta mig i skolbänken i 2 år för att sedan kanske inte bli anställd och dessutom sitta till döden, fast i en studieskuld som hamnat för utmätning hos Kronofogden? Vilken jävla drömtillvaro att avsluta sina sista år på- elelr hur? Jag önskar verkligen att Reinfeldtparet skulle få känna av att bli utblottade och bespottade, liksom alla de offer som blivit just detta PÅ GRUND AV deras omänskliga politik! Fy FAAAN!

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: