Vi behöver inte Islamisten Agiza!

Mannen som inte hade något i Sverige att göra flögs hem till hemlandet Egypten, som visste hur terrorister bör hanteras. Agiza som var medlem i minst en terrorganisation torterades (helt rätt!) och dömdes till fängelse, men släpptes när Mubarak störtats.

Nu vill han bosätta sig i Sverige. Och SÄPO har öppnat för att kanske tillstyrka! Vad fan har vi för nytta av islamister? På vilket sätt förväntas denne antidemokrat förbättra det svenska samhället?

Vår demokrati föraktar han! Vad tror ni händer ifall grisen får uppehållstillstånd?  Jo han fortsätter jobba för islamisering eller terrorism.  Förvänta er inget annat.

Han har inget här att göra. Släpp inte in honom! En islamist hör hemma i ett muslimskt samhälle! Det finns massor med muslimska länder hycklaren kan bosätta sig i! Varför kan familjen inte förenas i Egypten, som nu befriats? Vämjeligt att en övertygad islamist föredrar ett kristet land! Dom hör inte hemma här!

Varför vill miljoner muslimer inte bo i muslimska länder? Det säger mycket om hur misslyckat islam är!

sapo-omprovar-vardering-av-avvisad-egyptier

Agiza – en misstänkt Al Qaida medlem 

sverigesradio sapo-lamnade-mannen-till-amerikanska-agenter regeringen-andrar-avvisningsbeslut sveriges radio  mubarak-ville-tacka-sverige utvisade-egyptiern-ahmed-agiza-slappt fn-fel-att-avvisa-egyptier utvisade-egyptier-far-inte-komma-hit juridikprofessorn-de-borde-fa-uppehallstillstand billstrom-riktar-kritik-mot-s-regeringen avvisad-egyptier-far-miljonskadestand avvisning-till-egypten-havs regeringen-andrar-avvisningsbeslut tveksamt-om-garantier-till-usa fn-utreder-inte-avvisningar sverige-brot-mot-tortyrkonventionen hrw-befarar-att-sverige-medvetet-utnyttjade-tortyr hard-jo-kritik-mot-sapo-for-avvisning sapo-medger-fel-vid-avvisning

Advertisements

11 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Galmin Tireantvs
  Feb 23, 2012 @ 16:19:58

  ”SÄPO har öppnat för att kanske tillstyrka!”

  Voine, voine!! En gubbe med skägg och sin familj boende här!

  Du menar att SÄPO möjligen har gått igenom USA:s, Egyptens och SÄPOs material om honom och rentvått honom? SÄPO skulle inte släppa in en säkerhetsrisk, det är vi väl överrens om?

  Minns du vad du skrev den 30e Augusti 2011?

  ”https://klartexten.wordpress.com/2011/08/11/agiza-en-misstankt-al-qaida-medlem/#comment-11923

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Feb 23, 2012 @ 17:07:00

   SÄPO menar säkert bara att det saknas bevis för att Agiza utgör en säkerhetsrisk! Det är definitivt inget frikännande! SÄPO har säkerligen inte rentvått honom! Bara sagt att bevis saknas! Jag anser att vi måste ställa högre krav än så. Skiten har inget här att göra alls. Låt familjen flytta hem till honom i Egypten istället. Han är islamist och det är skäl nog att porta honom. Vi behöver inte löss som honom!

   I motsats till SÄPO så anser jag att misstankar bör räcka för att stoppa honom! Den förbannade islamisten bör bo i ett muslimskt land, inte i ett kristet land. Varför vill du ha hit svinet? Menar du att det gynnar Sverige?

   Svara

   • Galmin Tireantvs
    Apr 16, 2012 @ 10:40:00

    ”KLARTEXTEN! skriver:
    SÄPO menar säkert bara att det saknas bevis för att Agiza utgör en säkerhetsrisk! Det är definitivt inget frikännande! SÄPO har säkerligen inte rentvått honom! Bara sagt att bevis saknas!”

    Varför frågade inte SÄPO dig, alternativt gick du inte till SÄPO med din information? I 2011 var du tvärsäker på att han var en Al Qaida-medlem? Endast misstanke om Al Qaida medlemskap är skäl nog för SÄPO för att blockera inresor. Vet SÄPO mycket mindre än du, eller är det möjligen tvärtom?

    Svara

 2. Susz Stensson
  Feb 19, 2012 @ 04:36:53

  Brennpunkt har även kartlagt nätverket som terroristen och massmördaren mailade: http://nrk.no/programmer/tv/brennpunkt/1.7801595

  Svara

 3. profanum_vulgus
  Feb 19, 2012 @ 00:58:43

  Vad har du för stöd för att han skulle vara
  islamist
  medlem av terrororganisation
  eller ens
  muslim

  Svara

 4. Sherlock
  Feb 18, 2012 @ 15:41:22

  Ja, det känns jävligt rätt att en sån jävel är berättigad en rättvis ”rättegång” och omprövning medan en gammal tant som både är döende, dement och som har sin enda släkt här i sverige, som dessutom lovar försörja henne-utvisas! Jag tänker på det uppmärksammade fallet inte så länge sedan. Hennes barnbarn intervjuades i tv bland annat. Det är tydligt att islamister har stort inflytande, tycker jag. Någon annan anledning kan inte finnas. Muslimska fundamentalister har stort inflytande alltmedan medmänskligheten har noll inflytande. En annan fråga är: Om sveriges makthavare ändå tycker att familjen är så betydelsefull och har rätten att återförenas: Varför bjuder inte staten på flyget hem till egypten då till hela familjen? Då får ju de bo tillsammans! Frid och fröjd?

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: