Muslimerna skogstokiga igen!

För femtioelfte gången blir muslimerna helt skogstokiga för att någon eldar upp deras ”bibel”. Denna gång har amerikanska soldater eldat upp boken pga att dom innehöll jihad-klotter. Om bibeln eller talmud hade bränts upp så hade ingen brytt sig, för vi är civilicerade. Vi förstår det här med yttrandefrihet.

Men när Koranen eldas upp så är det som att sätta eld i baken på ett gäng apor! Dom löper amok och ropar död åt höger och vänster! Jag blev spyfärdig av att se en amerikansk general slicka muslimerna i det allra heligaste!

Samtidigt attackeras Lars Vilks av intoleranta muslimer när han talar om yttrandefrihet.

Lika bra att inse det: islam är oförenligt med yttrandefrihet!

Invandrare som inte respekterar vår yttrandefrihet har inget här att göra. Utvisa dom!

Till muslimerna: trivs ni inte med yttrandefrihet så flytta tillbaks till era muslimska hemländer!

vilda-demonstrationer-i-kabul koranbranning-orsakar-protester lars-vilks-attackerad-i-karlstad sd-soker-kvinnor-fran-mellanostern-till-reklamfilm agg-motte-vilks-vid-mote-i-karlstad hatet-mot-feminister-vaxer hatet-och-politiken isaf-pastas-ha-traffat-skolflickor breivik-vill-inte-att-familjen-vittnar/  ägg mot Vilks ägg mot vilks agg-motte-vilks-vid-mote-i-karlstad nya-protester-mot-koran-branning Barbie med slöja

Advertisements

2 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Josefina Bergfast
  Feb 23, 2012 @ 07:48:47

  NÄR, och OM ”människor”, (muslimer, judar, kristna, hinduer, kommunister, socialister, nationalister, nazister, fascister, moderater, konservativa osv.) GÖR överilade, dumma, elaka, paranoida, överaggressiva HANDLINGAR, SÅ blir ofta REAKTIONERNA från OLIKA människor likartade?

  Det GÅR INTE att säga:
  – Ja, men den och den personen, eller det eller det folket, eller den eller den nationen, HAR JU GJORT SÅ MYCKET BRA SAKER, så, det gör inte så mycket OM DE OCKSÅ gör dumma saker ibland, OCH OM DU FRAMFÖR NÅGON SOM HELST KRITIK, mot den eller den personen, eller det eller det folket, eller den eller den nationen, JA DÅ ÄR DU AUTOMATISKT ”en fiende”, och en ”hatare” av dessa, så det så.”…..

  INGEN MÄNNISKA, och därmed heller INGEN NATION, och INGET FOLK, eller ism, eller religion, är FULLKOMLIG.

  ATT vilja påpeka, kritisera, anmärka på FELAKTIGHETER hos både människor, nationer och ideologier och religioner för att därmed förhoppningsvis kunna åstadkomma FÖRBÄTTRINGAR, (vilka ALLA människor, inklusive ideologier, ismer och religioner ibland kan behöva, och också må gott av från tid till annan), kan samtidigt ses faktiskt också som en KÄRLEKSHANDLING att göra, OM det görs på rätt sätt.

  Att DÄREMOT TOTALVÄGRA att ens vilja SE att ALLA kan både tänka, känna och göra FEL, från tid till annan, och istället vilja FÖRBJUDA att någon människa, någon ism, någon nation eller en religion osv., IBLAND KAN SES PÅ MED KRITISKA ÖGON och genast vilja ”stämpla” vederbörande kritiker med olika ”epitet” av olika slag, DET är INTE BRA.

  NÄR man ”kritiserar och anmärker på” någon eller något, (historiskt eller nutida), så behöver man försöka vara så SAKLIG som möjligt, och också försöka att undvika att medvetet vilja ”totalt tillintetgöra”, (genom t ex alltför ”mördande, kränkande, och förolämpande” verbala formuleringar, som GÄRNA pojkar och män vill använda sig av i tid och otid? Är det ”den store KRIGAREN, som finns i bakgrunden som IDEAL inom de manliga hjärnorna? Varför finns det annars så mycket krigande, mördande, tillintetgörande och dödande i många religionsskrifter?) Denna vilja till ”totaltillintetgörande kritiserande” medför oftast endast ÄN VÄRRE hat och kanske rädslor och som oftast endast på ett ÄN VÄRRE sätt försvårar ARGUMENT att kunna PÅVERKA den eller det som man vill FÖRÄNDRA, och förhoppningsvis FÖRBÄTTRA genom sin KRITISKA synpunkt?

  DEN eller de som innehar makt i olika former, vill gärna PÅDYVLA ANDRA sina perspektiv, ÅSIKTER och viljor? Som t ex kommunismens och nationalsocialismens, men även demokratiers, tystande, fängslande, förslavande och därmed mördande och dödande av oliktänkande osv., liksom också kristendomens, judendomens och islams viljor att bekämpa ”potentiella fiender” på olika sätt, för att därmed kunna skapa dominans för sina egna lagar, teser och läror?

  Och de som lyckas med olika medel, med lock, pock, bedrägerier och hot, och med mördande och dödande, skaffa sig makt och inflytande på olika sätt, och kanske inte minst genom att skaffa sig inflytande och makt genom det ”multinationella, massmediala, industriella komplexet”, vill naturligtvis förmedla SINA perspektiv, önskningar och viljor och kanske också MOTARBETA, eller FÖRBJUDA, att andra perspektiv, önskningar och viljor kommer ”till tals”?

  Detta är förståeligt.

  MEN OM man då samtidigt SÄGER, att man är ”för demokrati och yttrandefrihet”, men i REALITETEN INTE ÄR DET, så är man en LÖGNARE.

  Men, men, det är väl så som alla föreningar, partier, familjer, klaner, ätter, ismer, religioner, nationer och stater, har HÅLLITS SAMMAN, och ALLTID HAR GJORT?

  Det är helt enkelt TVUNGET, för att få en tillräckligt stora ”majoriteter”, med på noterna, och därmed för att över huvud taget KUNNA regera?

  Det är då som ALLTID antingen JANTELAGEN-, (som säger: ”du skall inte tro att du är någon förmer än vi”, ”du ska inte tro att du är någon som kan tycka annorlunda än vi”), eller den likartade, KEJSARENS NYA KLÄDER-LAGEN, (som säger: ”du är mycket dum, korkad och ointelligent”, OM du inte SER vad ”alla vi andra ser och förstår”, (att VÅR ”kejsar-klädsel” är den vackraste och bästa osv.), är en NÖDVÄNDIGHET?

  Dessa ”maktretoriska språk”, FORTPLANTAR sig då alltid ”uppifrån och ned”, i vilken befolkning, vilken förening, vilket parti, vilken församling, vilken arbetsplats, vilken religion eller vilken nation som helst, och också när som helst?

  Det FINNS i realiteten kanske inga andra sätt att kunna REGERA på, än just dessa olika retoriska ”knep och knåp”, OAVSETT vad man KALLAR dem?
  Och kanske SÄRSKILT i s.k. ”tillspetsade lägen”? När det är ”kris” i olika grader, och särskilt om det råder krigstillstånd, både inbördeskrig men också krig mellan olika nationer?

  Att kriga om ”makten” och därmed ”tolkningsföreträdet är någonting som manliga hjärnor ALLTID och bland ALLA olika folk, ismer, religioner och nationer har sysslat med?

  ”Det EVIGA krigandet”.

  ”Krig är fred”?

  Svara

 2. Thore Hult
  Feb 22, 2012 @ 16:27:38

  Koranen innehåller mer än 700 hot mot oss andra. Jag har tuggat och läst igenom den jävligaste bok Jag läst med en massa skit om att de tänker steka oss så vi blir riktigt genomstekta, hälla kokande vatten över oss och förgöra stora städer.

  Jag fick igår den 21 Februari 2012 veta att Islamjäklarna planerar ett attentat mot Londonolympiaden i sommar.
  Mahmoud-Ahmadinejad är ju idioterna som ligger bakom så klart
  Kolla mera på min sajt
  http://islaminferno.blogspot.com/
  eller här
  http://jihadimalmo.blogspot.com/2012/02/iran-och-al-qaeda-planerar-stor.html

  OCH LÄS MERA OM DEN IDIOTISKA RELIGIONEN HÄR
  http://www.thereligionofpeace.com/
  Thore

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: