Muslimska länder (inte vi) ansvarar för deras medborgare!

För en mänsklig, rättvis och fungerande värld är det A och O att varje land ansvarar för sina medborgare! Och varje folk ansvarar för sitt land! Är folket missnöjda skall dom göra revolution!

Världens muslimer vill flytta till kristna länder för att dessa är välfärdsstater. Det i sin tur beror på att vi är sekulära demokratier. Vill muslimerna ha det som oss? Gör som oss, IDIOTER!

Muslimerna tycks sakna förstånd! Dom borde inse att dom måste göra som oss för att få vår välfärd, men envisas med att islamisera sina samhällen. Följden blir fattigdom, svält, förtryck, oroligheter och krig! Det är just vad som är på väg att ske efter den ”arabiska våren”. Skitländerna har ett efter ett valt islamister till makten. Och resultatet kan endast bli ett: elände och ökade flyktingströmmar!

Som man bäddar får man ligga! Dom har valt islamism före välfärd. Då får dom skylla sig själva! Vi har inget ansvar för deras idiotiska val! DOM har det fulla ansvaret!

Så vi bör inte ge något bistånd, eller ta emot en enda flykting (förutom kristna) från dessa arabstater! Låt dom leva i sin egen skit! Idag fungerar Europa som en ventil för muslimska förtryckarstater! Övertrycket pyser ut, till Europa. Det är bättre att tvinga dom stanna i sitt eget land, så påskyndar vi en nödvändig revolution och förändring till en sekulär demokrati! Jag menar; när skitländerna trots fria val, inte kan skapa välfärdsstater, så borde dom fatta poängen, att islam är problemet!

Vårt bistånd och vår flyktingmottagning förlänger bara lidandet i dessa länder! Vi bör stoppa flyktingarna och tydligt klargöra att det är deras ansvar att skapa välfärd, eller leva i skiten!

Sverige har valt förnuftets väg: sekularism och demokrati! Vi har inget jävla ansvar för folk som prioriterar religion!

Rättvisa är att länder som gör kloka val lever väl, medan länder som gör korkade val, får ta konsekvenserna! Eller är rättvisa att skötsamma länder skall försörja dom misskötsamma?? Vad är det för jävla rättvisa? Den som prioriterar religion före välfärd får fan skylla sig själva! Tvinga dom muslimska länderna att själva ta ansvar! Det görs inte genom att vara snälla mot dom korkade!

Jag inser förstås att dessa principer inte helt kan upprätthållas, pga politisk korrekthet. Men det är ytterst väsentligt att vår attityd till skitländerna styrs av dessa principer, för annars straffar vi den skötsamme och belönar den misskötsamme! Människofientliga ideologier växer på goda ideologiers bekostnad! NEJ till white guilt! Turkarna slaktade 1,5 miljoner kristna. Där har vi muslim guilt!

Muslimerna har i val visat att dom föredrar islamism framför sekularism! Och inbilla dig inte för ett ögonblick att muslimer känner annorlunda för att dom bor i Sverige! Så vi kan känna oss övertygade om att även svenska muslimer väljer islamister om och när dom får majoritet här! Fortsätter den muslimska massinvandringen några deccenier till så tycker jag jävligt synd om våra barn och barnbarn!

Muslimer hör hemma i muslimska länder och kristna i kristna länder! Varthelst islam flyttar följer våld, hot och oroligheter i dess kölvatten. Islam är dessutom oförenligt med demokrati, yttrandefrihet, jämlikhet och HBT-rättigheter! Vill vi ha yttrandefrihet eller muslimer? Jag väljer yttrandefrihet som ju är en nödvändig förutsättning för verklig demokrati!

En intolerant ideologi bör mötas med intolerans! En tolerant ideologi bör mötas med tolerans! Allt annat är vansinne!

Naturkatastrofer och krig

Vi bör hjälpa länder som drabbas av oförutsedda naturkatastrofer! Men inte länder som regelbundet drabbas av torka etc. Dom har en skyldighet att bygga upp en samhällsstruktur som förbereder för sådant. Har dom inte råd, pga korruption, islamism etc? Då bör dom införa sekulär demokrati, vilket maximerar deras chans till välfärd och fred!

Återigen, islamism leder till fattigdom, svält och förtryck, som leder till oroligheter och krig. Dom får skylla sig själva och vi bör inte hjälpa dom! Det är själförvållat!

order-av-bin-ladin-doda-obama khaddafis-underrattelsechef-gripen explosioner-i-damaskus assad-tog-emot-rad-fran-london syrien-lovar-att-samarbeta-med-annan order-av-bin-ladin-doda-obama

Advertisements

8 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Sanity
  Mar 21, 2012 @ 15:01:43

  ”Som man bäddar får man ligga!”

  – Det är de kristna västerländerna som utnyttjat u-länderna genom kolonialism vilket lett till att folket från dessa länder fortfarande idag måste fly från fattigdom. Det är västländerna själva som bäddad denna säng. Vi tar bara vårt ansvar genom att ta emot dem till våra länder. Ska du inte försöka lösa det problemet istället för att klaga på effekterna av denna koloniasism (invandring)? Du ligger ett par hundra år efter redan nu. Men lycka till i övrigt.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Mar 21, 2012 @ 15:20:43

   Tyskland och Japan bombades sönder och samman under andra världskriget och Tyskland var redan 10 år efter kriget en stor industrination! Och det japanska undret känner vi alla till! Muslimska länder har haft många deccenier på sig, men är fortfarande fattiga skitländer! Islam kan inte bygga välfärdsstater! Deras skitländer är fattiga, oroliga och präglade av våld och intolerans! Kristna länder däremot är nästan alla demokratiska välfärdsstater. Klart muslimerna vill parasitera på vår välfärd!

   Svara

 2. Elsi
  Mar 20, 2012 @ 11:31:51

  Du har rätt bra skrivet, och jag tro att de människor som behöver hjälp där i de islamiska länder har inte pengar att flytta hit, tänk alla de arma kvinnor som deras män anser att har rätt misshandla eller förtrycka dem, och tvinga små flickor som är barn bli gifta ofta med gamla män, jag mår illa.

  Svara

 3. Olli Rein
  Mar 20, 2012 @ 00:58:33

  Kör på bara KLARTEXTEN, det du skriver är ju sant, så bry dig inte om vad vissa små idioter tycker och tänker

  Svara

 4. Galmin Tireantvs
  Mar 17, 2012 @ 23:54:27

  Jag tycker det är dags för dig att ta den där utlovade halvårsrasten.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Mar 18, 2012 @ 11:56:30

   I mitt tycke uttrycker inlägget en väldigt viktig grundsyn vi alla bör ta till oss. Den som medvetet gör fel får skylla sig själva! Däremot bör vi hjälpa länder som utsätts för oförutsedda naturkatastrofer! Men inte länder som regelbundet drabbas av torka etc. Dom har en skyldighet att bygga upp en samhällsstruktur som förbereder för sådant, samt skapa ekonomiska förutsättningar för detta! Annars får dom skylla sig själva och vi bör inte hjälpa dom!

   Jag försöker hålla igen, men när jag verkligen känner starkt för det, så skriver jag.

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: