Muslimsk invandrare bakom morden i Toulouse!

24-årige invandrade Algeriern och franske medborgaren Mohammed Merah misstänks nu ligga bakom morden. Hans bostad är omringad av poliser och mamman, brodern och systrar har gripits. Återigen ett exempel på hur muslimer agerar 5:e kolonnare i sitt nya kristna land. Man hugger en dolk i ryggen på naiva västerlänningar.

Terror och sociala problem är priset för den muslimska massinvandringen!

Jag föreslår att fransmännen dammar av Giljoutinen!

eldstrid-vid-fransk-razzia dataspar-ledde-polisen-ratt flera-doda-i-skottdrama-pa-skola 14-aring-misstankte-sin-granne tva-soldater-ihjalskjutna-i-sydfrankrike manga-doda-i-bombdad-i-irak svensk-politiker-flydde-i-kurdistan article14555122.ab article14555727.ab folj-polisens-mordarjakt/ belagring-i-jakten-pa-fransk-skolmordare/ grannar-till-misstankte-skytten-skrammande/ misstankte-garningsmannen-mohammed-24 mordoffer-flogs-till-israel dodsskjutningen-gynnar-sarkozy

Advertisements

14 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Elsi
  Mar 24, 2012 @ 11:18:55

  Vem är i mot muslimerna äntligen demonstrera, som nu i Syrien, ärligt inte är han deras president som har skrivit sharialagar inom islam, det låter som att han ensam är orsaken till allt det onda, när hela deras system är byggt allt var islam innebär. Är det inte så att felet i stort är just deras religion och dess lagar som förtrycker sina egna

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Mar 24, 2012 @ 13:23:57

   Instämmer helt! Man kan säga att det enda som hjälper mot islamism är en sekulär diktatur! Assad är en sekulär diktator. Jag gillar inte Assad, men än mer ogillar jag islamisterna! Vad blir resultatet ifall Syrien får fria val och islamisterna vinner (igen)? Fattigdom, oroligheter och ökad muslimsk massinvandring till kristna länder.

   Svara

 2. Elsi
  Mar 23, 2012 @ 07:44:20

  Jag kan inte förstå att muslimerna kommer hit, varför inte stanna kvar där de kommer i från där finns alla redan deras sharialagar, moskeer och upp byggt hela deras samhällssystem som ingår i islam,där de kan leva med sin religion som de älskar så högt

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Mar 23, 2012 @ 14:14:17

   Dom kommer hit för att parasitera på vår välfärd! Enda skälet! Vår yttrandefrihet, jämlikhet och demokrati är för dom ett nödvändigt ont. Men dom gör sitt bästa för att urholka dessa principer.

   Svara

 3. n
  Mar 22, 2012 @ 12:16:22

  har du inte skrivit nåt inlägg om soldaten som dödade civila i afghanistan?

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Mar 22, 2012 @ 15:09:41

   Varför skulle jag det? Han var väl jävligt trött på alla afghaner som mördade amerikaner. Uppenbart fick han en knäpp. Tycker du inte det är ett större problem att afghanerna dagligen mördar många fler oskyldiga afghaner? Jag tycker USA borde lämna Afghanistan iofs.

   Min poäng är att vi bör inte intervenera i muslimska länder och muslimerna har heller inget här att göra!

   Svara

   • n
    Mar 23, 2012 @ 21:43:41

    Jahaaa, så när afghaner (eller folk från andra länder) dödar t.ex. amerikaner för att de är trötta på alla oskyldiga som dödas av dem i dessa länder, då är det plötsligt värre?

    Och tycker du inte att det är fel när judarna dödar många oskyldiga i Palestina? Nä, för de är ju muslimer. Vem bryr sig om dem, liksom.

    Svara

    • KLARTEXTEN!
     Mar 24, 2012 @ 04:42:42

     Först och främst anser jag att vi bör lämna både Afghanistan och Irak! Och låta muslimerna leva i sin egen skit! Vi bör därefter inte ta emot en enda flykting! Vi har inget ansvar för dom muslimska samhällena! INTE ETT SKIT! Men då måste vi också lämna deras länder!

     Nej jag tycker Israel har all rätt att ge igen när dom ständigt bombas av jävla islamister! Självklart! Vill palestinierna få slut på israels angrepp? Då är det bara att upphöra med sina angrepp på Israel! Israel bör ge igen så länge palestinierna attackerar dom! JA! Jag skulle bli vansinnig om Israel inte gav igen!

     Svara

   • Anonym
    Maj 12, 2012 @ 00:10:46

    VI SKA ÅKA TILLBAKA TILL VÅRA LÄNDER. DEN DAGEN NI LÄMNAR VÅRA LÄNDER OCH VÅLDTAR ANDRAS FRUAR

    Svara

    • KLARTEXTEN!
     Maj 12, 2012 @ 22:31:06

     Varför flyttade du till ett kristet land, om islam är bra??? Du är beviset för att islam inte fungerar! I era hemländer är det framförallt MUSLIMER som slaktar muslimer! Jag önskar att vi lämnade er i fred! Men sen skall ni fan inte komma till kristna länder! Men jag vet att muslismka länder är skitländer, där förtryck och fattigdom alltid kommer att råda!

     Svara

 4. Peter
  Mar 22, 2012 @ 10:03:38

  Så går det när kristna och judar tar muslimernas land och resurser och mördar deras familjer. Hämnden är ljuv.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Mar 22, 2012 @ 12:10:55

   Jag är emot all inblandning i muslimska länders inre angelägenheter. Likaså är jag emot allt bistånd till dessa länder och vi måste stoppa all muslimsk invandring. Låt idioterna leva i sin egen skit!

   Dags att vi tar hand om hämnarna och deras sympatisörer! Vi har uppenbarligen även svenska 5:e kolonnare och du är en av dom! Alla förrädare bör avrättas! Det är en gammal och fin tradition! Sverige klarar sig bättre utan 5:e kolonnare!

   Svara

 5. proleten
  Mar 22, 2012 @ 10:03:27

  Något liknande det här du vill återinföra.

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: