Muslimsk massinvandring skapar social oro och terror!

Det borde vara uppenbart för varje klartänkande människa att muslimsk massinvandring medför mer problem än någon annan invandring. Ju fler muslimer, desto större problem! Se bara på dom muslimska skitländerna! Och se hur Sverige har förvandlats till ett mycket våldsammare och otryggare samhälle! Och fler muslimer ökar antisemitismen!

Muslimer passar inte in i våra sekulära demokratier, med jämlikhet och yttrandefrihet. Allt detta strider mot deras religion och traditioner! Dessutom, ju fler muslimer, desto mer muslimsk terror! Det är bara en tidsfråga innan islamisterna lyckas genomföra ett blodbad i Sverige! Frågan är inte om utan när!

Jag är inte emot invandring per se. Jag vill bara att den muslimska massinvandringen byts ut mot annan invandring, t ex från Kina, indien och förstås alla västerländska demokratier. Dom integreras väl och skapar inga samhällsproblem som islam!

Enda skälet till muslimsk massinvandring är att vi ”tycker synd” om dom, för alla muslimska länder är ju skitländer!

Och muslimska länders problem beror på islam. Enda chansen för dom att uppnå välfärd och fred är att dom inför sekulär demokrati. Men det lär inte hända dom närmaste århundradena. Utvecklingen de senaste 50 åren har gått mot ökad islamisering, inte minskad!  Samtliga val i arabvärlden efter den arabiska våren, har vunnits av islamister!

Muslimska länders problem kan endast lösas av dom själva! Det är inte vårt ansvar! Väljer dom islamism före välfärd, så får dom fan skylla sig själva!

stoppa allt bistånd och all muslimsk massinvandring! Den självutplånande snällismen måste upphöra! Den bara skadar oss!

reepalu-backar-om-sd-infiltration nya-anklagelser-mot-reepalu judiskt-center-vill-stoppa-reepalu reepalu-i-hovratten-for-muta jk-friar-reepalu-for-uttalande spant-spel-av-vantan-i-toulouse polisen-spanade-men-misstankte-aldrig-brottsplan amfetamin-kan-halla-poliser-vakna samling-mot-terrorn eldstrid-vid-fransk-razzia dataspar-ledde-polisen-ratt flera-doda-i-skottdrama-pa-skola 14-aring-misstankte-sin-granne tva-soldater-ihjalskjutna-i-sydfrankrike manga-doda-i-bombdad-i-irak svensk-politiker-flydde-i-kurdistan article14555122.ab article14555727.ab folj-polisens-mordarjakt/ belagring-i-jakten-pa-fransk-skolmordare/ grannar-till-misstankte-skytten-skrammande/ misstankte-garningsmannen-mohammed-24 mordoffer-flogs-till-israel dodsskjutningen-gynnar-sarkozy

Advertisements

12 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Thore Hult
  Aug 02, 2012 @ 15:16:56

  Kunskap
  För att kunna diskutera om religionerna så bör man ha kunskap. Man bör läsa både Bibel och Koranen. Jag tugga mig igenom hela Koranen vilket är en bedrift. Sida efter sida, ord efter ord, och jag noterade, jag jämförde med arabisk text. Jag gjorde ett program i min dator där jag kontrollerade vad som sagts i koranen. Jag kom fram till flera hundra hot mot oss andra. Närmare bestämt 626 Hot och straffdomar samt totalt 701 hemskheter i denna fruktansvärda bok som borde vara förbjuden.
  Det ofattbara är att det finns människor som besserwisser-mässigt diskuterar denna bok utan att ha läst lorten. Här är ett utdrag ur det värsta
  http://www.blogger.com/blogger.g?blogID=5598948739044640925#editor/target=post;postID=6940366717847727917

  Det står var och en fritt att kontrollera om det jag skriver är sant.

  I de svenska speciella skolorna läser en del koranen och tolkar koranen på det absolut värsta sättet. Vi har vi då andra att vänta?

  För att få en motsvarighet till det religiösa skall alla elever läsa om evolutionen, Darwin och alla Richard Dawkins böcker, samt nästan kunna dem utantill.
  För vad är det för fel på sanningen?
  Kunskap är så enormt viktig.

  Sverige har halkat efter ganska så mycket. Idrott i skolorna finns snart inte mera, därför de enormt dåliga resultat vi presterar i dagens OS i London.
  Dess mera okunniga islamer som kommer in i Sverige ju mer halkar Sverige ner i dyn och vi försjunker oss i en islamsk dvala. Imbeciliteten ökar och folket blir apatiska. Detta kan inte få fortgå. Det är 900 miljoner fattiga sjuka människor utanför Sverige som vill komma in i det gudsförjätna landet. Viken idiot tror att Sverige klarar det. Jo vi måste prioritera.
  Jasså vi skall välja. Ja så säger man i skitstövlarnas paradis.
  Ja vi får väl se hur det går. Men det kostar människoliv! Det kostar blod, det kostar överfall och det kommer att kosta mycket mer. Norge har fått smaka på vad det kostar. I Danmark koster det blod nästan varje dag.
  Ska vi ha det så?
  Idag krigar religionerna mot varandra i Syrien, är det bra det? Snart får vi en bölja av nya invandrare från syrien som har sin religion, den har de med sig. Och så drabbar religionerna samman i Sverige senare. Eller skall vi tro på tomtar och troll?
  Omärkligt flyter tiden vidare och förändringen märks inte så särkillt mycket och människorna glömmer.
  Men jag glömmer inte.
  När jag var ung och bodde i Stockholm fanns det inte en enda utlänning. Efter kriget så hörde jag en utlänning i en affär i gamla stan, men jag kunde nästan förstå vad han sa. Så jag frågade var han kom ifrån. NORGE. Det var det först utlänning jag såg i Stockholm. Sedan kom de amerikanska flygarna och en del var svarta som sot. Vi hade aldrig förr sett en sådansvart människa så vi gick efter dem på Gröna lund en hel kväll och var förundrade över att de kunde vara så svarta. Ja sedan blev mitt intresse jazz och så klart Louis Armstrong och min kompis och jag satt en hel natt vid slussen för att få biljetter till Kungliga tennishallen där Louis skulle spela.
  Så var det!’
  När vi var nere i Napoli i sommar så såg vi inte en enda muslim. Fast vi var nere i en och en halv månad. Så har tiden förändrat tillvaron i Sverige.
  Till slut läs om kunskap. Läs också Dödahavsrullarnas hemlighet, eller varför inte ”Den Jesus som aldrig funnits” av Roger Viklund.
  Och tänk på att det är generna som är det äldsta på jorden. Att vi kommer från Tvättsvamp.
  Thore

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Aug 03, 2012 @ 23:13:38

   Tänk om alla var lika ambitiösa som dig! (din länk funkar inte!) Jag erkänner, jag har inte läst hela Koranen! Dock har jag läst litteratur om islam, om Muhammed och lärt mig vad som är viktigt om islam och Koranen. Vilka de viktigaste urkunderna är etc. Lär mig efterhand, fördjupar mig i olika suror. Jag har debatterat med ett flertal muslimer o folk från arabländerna. Många verkar ha dåliga kunskaper om sin tro. Många verkar inte ens ha mina kunskaper.

   Det är ett stort problem att svenskar som debatterar islam inte ens kan islams grunder! Det kan aldrig bli en vettig debatt om dom inte begriper vad dom snackar om! Och inte vill tro på den som kan. Dom är idioter!

   Terroristerna verkar tyvärr förstå Koranen ganska bra. Medan moderata muslimer medvetet väljer att misstolka Koranen och blundar för haditherna. Korkade svenskar fattar inte bättre än att tro på lögnarna.

   Jo Koranen vimlar av hemska utfall mot Kristna och muslimer! Är det konstigt om kristna då förföljs i muslimska länder?

   Svara

 2. Erik
  Mar 22, 2012 @ 20:37:22

  ”muslimska länders problem beror på islam” säger du. Förklara då varför kristna araber medför samma problem trots att de bor i en västerländsk demokrati. Dvs hedersvåld, gruppvåldtäkter mm samt bomber, mordförsök och kravaller när Jesus kränks. Din argumentation haltar!

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Mar 22, 2012 @ 20:51:07

   Du är patetisk! I muslimska länder med en kristen minoritet är de kristna mer välmående och deras ekonomi fungerar bättre, t ex i Egypten.

   Det är fullständigt befängt att hävda att kristna araber reagerar på kränkningar av Jesus med bomber, mordförsök och kravaller! Du får allt bevisa ditt påståenden! Om dom våldtar och utövar hedersvåld i lika hög utsträckning som muslimerna vet jag inget om. Vet du så ange källa!

   Som jag skrev saknar alla (icke oljestater) muslimska länder välfärd och demokrati. Vidare existerar inte yttrandefrihet och jämlikhet. Det finns skäl till att muslimern vill flytta till kristna länder. Där finns välfärd! Muslimska länder=skitländer!

   Svara

   • Galmin Tireantvs
    Mar 23, 2012 @ 16:13:51

    ”KLARTEXTEN! skriver:
    Det är fullständigt befängt att hävda att kristna araber reagerar på kränkningar av Jesus med bomber, mordförsök och kravaller! Du får allt bevisa ditt påståenden

    Posted on 22 mars 2012 kl. 20:51”

    ”KLARTEXTEN! skriver:
    Jag blev faktiskt förvånad över att våld brukades mot Ecco Homo! Det är förbannat illa att kristna brukar våld också!

    Posted on 10 april 2011 kl. 0:08”

    https://klartexten.wordpress.com/2011/04/03/muslimerna-ar-parasiter/#comment-9934

    Svara

    • KLARTEXTEN!
     Mar 24, 2012 @ 04:37:28

     Ett ynka undantag. För alla utom dig är det uppenbart att oerhört många fler muslimer reagerar väldigt aggressivt, typiskt med mord! Hur många mördades efter Ecco homo. Jämför det med koranbränningar och Muhammedteckningar. Jag tycker det är dags att du försöker se det stora mönstret!

     Det enda du ägnar dig åt är att sila mygg och svälja elefanter!

     Svara

     • Erik
      Mar 29, 2012 @ 08:05:08

      Jag ska här lägga in en lysande artikel som jag kopierar. Anledningen till att inte länkar är att sidan även har rasistiskt innehåll. Men läs och begrunda

      Sverigedemokraternas partiorgan SD-Kuriren uppmärksammar i dag de kriminella gängen i Sverige. Gängen leds av åtta invandrare, men ledarna är kristna syrianer – den folkgrupp som partiet nyligen inlett ett samarbete med.

      Sverigedemokraterna har flera gånger pekat ut den muslimska folkgruppen som det stora eller enda hotet mot Sverige. Partiledaren Jimmie Åkesson har till och med sagt att gruppen är ”det största utländska hotet sedan andra världskriget”.

      Även SD-Kurirens chefredaktör Tommy Hansson har varnat för den muslimska faran. Den 16 april sade han till Länstidningen att Södertälje stad måste ”stämma i bäcken” för att undgå hotet från muslimerna. Detta trots att muslimer flyr Södertälje på grund av hatet från stadens kristna invandrargrupper.

      I dag skriver SD-Kuriren att Sveriges kriminella gäng ”består av unga män med främst invandrarbakgrund som är beredda att mörda och begå grova brott för maffian”.

      Men enligt listan över landets mest våldsamma gäng, som publicerades i Aftonbladet i måndags, är det kristna invandrare som utgör det stora hotet mot Sverige.

      Enligt Aftonbladet finns det sju kriminella gäng i Sverige som är extra våldsamma. Dessa har nio ledare, där alla utom en är invandrare.

      Förutom Görgen Wass, ledare för Hells Angels i Göteborg, består Aftonbladets lista av följande åtta invandrare. Observera gängledarnas etniska bakgrund:

      Riad Bouhlal, ledare för Bandidos Göteborg: tunisier (okänd religionstillhörighet)
      Süyar Gürbüz, ledare för Asir: kristen syrian från Turkiet
      Dhaffar ”Daffy” Al-Tai, högt uppsatt Asir-medlem: kristen arab från Irak
      Dany Moussa, president för X-team i Södertälje: kristen syrian
      Bülent Aslanoglu, ledare för Södertäljenätverket: kristen syrian från Turkiet
      Bernard Khouri, ledande inom Södertäljenätverket: kristen syrian
      Mirza Masovic, centralfigur i M-Falangen: kristen bosniak
      Valdet Kupa, ledare för K-falangen: troligen alban

      Även Denho Acar, ledare för Original Gangsters, är syrian.

      Nyligen avslöjades att Sverigedemokraterna inlett ett politiskt samarbete med kristna syrianer/kaldéer i Södertälje. Samtidigt avslöjades av Jimmie Åkesson inte har något emot en ”ganska stor” invandring från området, så länge den är kristen.

     • KLARTEXTEN!
      Mar 30, 2012 @ 14:54:28

      Även om du har rätt, så skapar muslimerna de största problemen. Ingen annan folkgrupp hotar kärnan i vår demokrati: yttrandefriheten!

 3. Kemal
  Mar 22, 2012 @ 15:56:46

  Så vitt jag förstår av vad som skrivs i bloggen här, a, behöver muslimska församlingar ett skydd som är lika starkt som Pozner’s judiska församling. Muslimer får inte en enda krona i bidrag för säkerhet, fastän den hotbild de utsätts för är värre. Läs Malm’s: ”Hat mot muslimer”. Där kan man läsa hur detta hat ‘r organiserat och orkestrerat. Rätt ska vara rätt..

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Mar 22, 2012 @ 19:37:24

   Jag har läst ”hatet mot muslimer” och även recenserat den på min blogg. Muslimer utövar mycket kraftigare hot och våld än vad dom själv utsätts för!
   min recension: https://klartexten.wordpress.com/2011/04/25/hatet-mot-muslimer-av-andreas-malm-rescension/

   Svara

   • Emma
    Aug 01, 2012 @ 07:20:48

    Hur mycket du än gör och säger kan du aldrig slänga ut invandrarna i detta land, det är uppenbart att hela du är pantad med fördomar om muslimer. Kom tillbaka till verkligheten vet ja, du måste inse att det bor muslimer i detta land och det kommer det alltid att göra. Vi är alla människor och bara gör att en viss person med en viss religion begår ett brott innebär det inte att alla i den gruppen begår brott. Bara för att man dagligen läser om svenska pappor som våldtar sina döttrar innebär det inte att alla svenska pappor gör det. Bara för att man läser om den den ena rattfyllan efter den andra innebär det inte att alla svenskar begår rattfylla. Bara för att man läser om att utländsk media beskriver svenska tjejer som billiga och lätta i svensk media innebär det faktiskt inte att svenska tjejer allmänt när de befinner sig utomlands är lösa nät de väl kommer utanför landets gränser. Det finns så mycket mer att tillägga men faktum består och det är att du är grovt missled vad gäller mot invandrare. Ta dig i kragen och gör något innan du utvecklar föreställningar som in inkorrekta.

    Svara

    • KLARTEXTEN!
     Aug 02, 2012 @ 01:27:52

     Kloka ord! Varför är du inte Sverigedemokrat? Märkligt! Om du kunde lite om SD, så hade du vetat att dom inte alls är ute efter att kasta ut laglydiga muslimer, inte jag heller! Det finns underbara muslimer, men inget underbart islam! Jag lovar att se till att jag inte utvecklar inkorrekta föreställningar. Och tack för omtanken! Kramis!

     Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: