Islamistisk terrorist – inte seriemördare!

Någon halvidiotisk journalist har kommit på att svensk media bör kalla den islamistiske terroristen i Toulouse för seriemördare, för att det är mindre ”stigmatiserande” för muslimerna. Tydligt att alla svenska tidningar snappat upp denna ”snilleblixt”.

Jag förmodar att det finns en utbredd rädsla hos journalisterna att förlora jobbet, om man inte är politiskt korrekt! Många hankar ju sig fram på osäkra uppdrag.

I Encyklopedia Brittanica (online), står bl a följande om seriemördare:

”Although some serial murders have been committed for profit, most lack an obvious rational motive, a fact that distinguishes them from political assassinations and terrorism and from professional murders committed by gangsters”

Mohammed Merah sade sig tillhöra Al Qaida och vi vet att han rest till Pakistan/Afghanistan, enligt honom själv för terrorträning. Vidare hade han sprängmedel och en stor vapenarsenal. Soldaterna sköts för att dom var ”muslimska förrädare” och judarna, för att dom var just judar.  Och dåden filmades, helt enligt Al Qaidas önskemål! Dessutom har Al Qaida redan tagit på sig dåden! Och familjen misstänks också för terrorbrott!

Svenska journalister fortsätter med sin förljugna retorik! Dom ägnar sig åt politisk indoktrinering, inte faktarapportering! Dom försöker systematiskt föra svenska folket bakom ljuset! Vi känner igen mönstret från forna Sovjetutionen och alla andra diktaturer!

Vi vet ju sen gammalt att våldtäktsmän ”utan signalement”  är invandrare och så snart en brottsling pixlats, vet vi att denne är invandrare!

Sarkozy är inte rädd för att säga sanningen: terroristen var ett monster! Vår egen idiot till statsminister hade sagt att morden är oacceptabla.

 seriemordaren-fanns-pa-usas-terrorlista

23-aringens-bror-stolt-over-morden han-kunde-ha-tagits-levande merah-skots-med-over-20-skott insatsledaren-forsta-gangen-nagon-attackerar-oss polisen-utreder-om-23-aringen-hade-medhjalpare flyg-redo-ta-hem-skadad-svensk soldater-med-trauma-atersands-till-kriget atalas-for-17-mord-i-afghanistan article14572233.ab ansikte-mot-ansikte-med-en-krigare/ polischefen-berattar-om-stormningen/ merah-hade-ingen-koppling-till-al-qaida/ http://www.expressen.se/nyheter/svenske-forhandlaren-kritisk-till-polisens-agerande/ man-horde-ett-smattrande-ljud/ hatet-mot-judar-har-en-sarstallning-i-rasismens-skrackkabinett sarkozy-vi-gjorde-allt-for-att-ta-honom-levande sa-dodades-seriemordaren mordoffer-flogs-till-israel dodsskjutningen-gynnar-sarkozy samling-mot-terrorn reepalu-backar-om-sd-infiltration nya-anklagelser-mot-reepalu judiskt-center-vill-stoppa-reepalu reepalu-i-hovratten-for-muta jk-friar-reepalu-for-uttalande spant-spel-av-vantan-i-toulouse polisen-spanade-men-misstankte-aldrig-brottsplan amfetamin-kan-halla-poliser-vakna samling-mot-terrorn eldstrid-vid-fransk-razzia dataspar-ledde-polisen-ratt flera-doda-i-skottdrama-pa-skola 14-aring-misstankte-sin-granne tva-soldater-ihjalskjutna-i-sydfrankrike manga-doda-i-bombdad-i-irak svensk-politiker-flydde-i-kurdistan article14555122.ab article14555727.ab folj-polisens-mordarjakt/ belagring-i-jakten-pa-fransk-skolmordare/ grannar-till-misstankte-skytten-skrammande/ misstankte-garningsmannen-mohammed-24 mordoffer-flogs-till-israel dodsskjutningen-gynnar-sarkozy

6 kommentarer (+lägga till din?)

 1. bezor
  Mar 25, 2012 @ 20:47:57

  Varför inte kalla honom för politiskt mördare? Han hatade judar och ville döda de. Det är ju ofta att judiska bosättare som tappar besinnigen och börjar skjuta obeväpnade palestinier? Ska vi kalla de judiska terrorister? Eller den amerikanske soldat som började skjuta hela afghanska familjer (tror det var 16 st) innan man fick tag på honom. Är han en kristen terrorist? Det är ju många amerikanska soldater som löpt amok i Irak och afghanestan.

  Jag tror det är mer på modet att kalla jut muslimer för terrorister. Har du nånsin sett en terrorist i alla tusentals hollywoodfilmer som inte varit muslim?

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Mar 25, 2012 @ 21:11:40

   Jag kallar även Breivik för terrorist. Mohammed var en islamist och terrorist, dvs en islamistisk terrorist! PLO är politiska, inte religiösa. Al Qaida och övriga islamister är religiöst motiverade. Politik betyder inget för dom! Religionen får dock självklart politiska konsekvenser. Men politiken är alltså en konsekvens av religionen! Mohammeds dåd var religiöst motiverade.

   Svara

   • bezor
    Mar 25, 2012 @ 23:41:50

    Bara så du vet; din motsvarighet på andra sidan tycker och tänker precis som du om dig och din sida.

    Busch tyckte att Jesus var på hans sida och allt han gjorde var sanktionerad från högsta ort. Det tycker den andra sidan också.

    Tyvärr så är just er sort på båda sidor som skriker högst och hörs mest. Det är en oresonlighet som aldrig bådar gott.

    Svara

    • KLARTEXTEN!
     Mar 26, 2012 @ 01:37:18

     Min poäng är att islam inte hör hemma i Sverige, eller i någon annan västerländsk demokrati! Jag vill inte kasta ut någon muslim som respekterar våra grundläggande värderingar och är laglydig. Och jag gillar utlänningar, även muslimer. Men det är inte Ahmed som är problemet, utan den stora gruppen muslimer i vårt land. Individen är ofarlig, men gruppen är mycket problematisk! Inga fler muslimer!

     Är muslimer arga i Sverige? Dom kan i så fall flytta till sina muslimska ”paradis”! Men förstås, dom föredrar kristna länder! Vilka hycklare!

     Svara

 2. Stig Palm
  Mar 24, 2012 @ 17:45:56

  Nu är jag ännu gladare för att Riksdagen röstade igenom, det Europa har, kontroll av datatrafik m m …
  Tyvärr för de integritetsoroliga är kontroll bättre än förtroende.
  T o m en kommunist borde bli glad? Lenin, deras profet, myntade detta uttryck; förtroende är bra men kontroll är bättre…

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: