Hur skall muslimerna integreras?

Muslimer, med en ideologi som står i direkt motsatsförhållande till våra grundläggande värderingar kan aldrig integreras i våra kristna/sekulära demokratier! Olikheterna är alltför grundläggande! Detta gäller muslimerna som grupp och det  är så vi måste se problemet.

Grunden för verklig demokrati är verklig yttrandefrihet. Få muslimer accepterar vår yttrandefrihet. Bränner vi Koranen försöker dom mörda oss och ritar vi av Muhammed försöker dom mörda oss!

Antingen ändrar dom sig, eller så får vi ge upp grunden för all demokrati! Ju fler dom blir, desto starkare blir dom och desto mer krävande blir dom! Resultatet har hittills blivit att vi har backat! Och tro mig, vi måste backa hela vägen om detta fortsätter!

Pga att muslimerna inte kan integreras, måste den muslimska massinvandringen stoppas! Annars kommer våra problem bara att öka! Den sociala oron, våldet och terrorismen kommer att öka i takt med antalet muslimer! I förlängningen kommer islam att ställa till samma elände här som i deras hemländer!

Muslimsk integration uppfattas av ALLA som ett stort problem. Skälet är att det är ett olösligt problem! Så muslimerna bör stanna i sina hemländer där deras ideologi hör hemma!

seriemordaren-fanns-pa-usas-terrorlista23-aringens-bror-stolt-over-morden han-kunde-ha-tagits-levande merah-skots-med-over-20-skott insatsledaren-forsta-gangen-nagon-attackerar-oss polisen-utreder-om-23-aringen-hade-medhjalpare flyg-redo-ta-hem-skadad-svensk soldater-med-trauma-atersands-till-kriget atalas-for-17-mord-i-afghanistan article14572233.ab ansikte-mot-ansikte-med-en-krigare/ polischefen-berattar-om-stormningen/ merah-hade-ingen-koppling-till-al-qaida/ http://www.expressen.se/nyheter/svenske-forhandlaren-kritisk-till-polisens-agerande/ man-horde-ett-smattrande-ljud/ hatet-mot-judar-har-en-sarstallning-i-rasismens-skrackkabinett sarkozy-vi-gjorde-allt-for-att-ta-honom-levande sa-dodades-seriemordaren mordoffer-flogs-till-israel dodsskjutningen-gynnar-sarkozy samling-mot-terrorn reepalu-backar-om-sd-infiltration nya-anklagelser-mot-reepalu judiskt-center-vill-stoppa-reepalu reepalu-i-hovratten-for-muta jk-friar-reepalu-for-uttalande spant-spel-av-vantan-i-toulouse polisen-spanade-men-misstankte-aldrig-brottsplan amfetamin-kan-halla-poliser-vakna samling-mot-terrorn eldstrid-vid-fransk-razzia dataspar-ledde-polisen-ratt flera-doda-i-skottdrama-pa-skola 14-aring-misstankte-sin-granne tva-soldater-ihjalskjutna-i-sydfrankrike manga-doda-i-bombdad-i-irak svensk-politiker-flydde-i-kurdistan article14555122.ab article14555727.ab folj-polisens-mordarjakt/ belagring-i-jakten-pa-fransk-skolmordare/ grannar-till-misstankte-skytten-skrammande/ misstankte-garningsmannen-mohammed-24 mordoffer-flogs-till-israel dodsskjutningen-gynnar-sarkozy bales-sags-ha-mordat-i-tva-vandor mordanklagad-soldat-kan-ha-atervant-for-mer soldater-med-trauma-atersands-till-kriget flyg-redo-ta-hem-skadad-svensk mordarens-bror-utreds nota-fick-milis-att-storma-lyxhotell-i-libyen

14 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Sherlock
  Jun 13, 2012 @ 13:18:15

  Sanningen är också att de flesta som sitter i fängelse är samma lilla klick som sitter där igen och igen. Du menar alltså att dessa killar inte är något problem för samhället eftersom de är så pass få jämfört med alla som inte är kriminella? Frågar Galmin nu. Menar du också att eftersom det är så pass få som slår sina kvinnor och barn inte utgör ngt problem heller för samhället eftersom det är samma lilla klick som besöker kvinnojourerna? Menar du alltså att pedofiler inte utgör ett problem för samhället eftersom de är väldigt få jämfört med alla som inte är pedofiler…Osv.

  Bör inte ett system som inte får bukt med problemen bytas ut mot andra lösningar- eller tycker du att det funkar bra när samma lilla klick förbrytare fortsätter förbryta sig och ta sig friheter gentemot andra?

  Sedan återstår detta med ”problem”. Det är inte ett brott att utsätta andra för trakasserier, men det är jäkligt otrevligt att utsättas för det ändå. Det borde inte vara mitt problem att andra tycker jag är för lätt klädd och det borde inte vara mitt problem att vissa tycker att tjejer inte ska träna på samma ställen osv. Ändå blir det mitt problem då det är jag som utsätts för glåpord och taskig attityd för att de tycker att tjejer ska skyla sig själva och inte ta plats. Hur liten denna lilla grupp än må vara så är det ganska märkligt att jag då utsätts för de nästan dagligen, eller?

  Svara

  • Galmin Tireantvs
   Jun 13, 2012 @ 15:56:58

   ” Du menar alltså att dessa killar inte är något problem för samhället eftersom de är så pass få jämfört med alla som inte är kriminella?”

   Nej, det menar jag inte och det vet du. Läs det jag skriver. Faktum är att de flesta muslimer är integrerade i samhället, oavsett vilka ogrundade påståenden Klartexten råkar häva ur sig. De bråkmakare som sitter i fängelse har inte kommit dit för att de är muslimer. Än så länge griper vi inte människor på grund av deras religion i det här landet.

   ”Bör inte ett system som inte får bukt med problemen bytas ut mot andra lösningar- eller tycker du att det funkar bra när samma lilla klick förbrytare fortsätter förbryta sig och ta sig friheter gentemot andra?”

   Ehhh. Jo. Hårdare tag mot förbrytare, inför skyddsförvaring efter avslutat straff, förläng strafftider, utvisa invandrare som inte kan sköta sig, etc. Självklart.

   ”Det är inte ett brott att utsätta andra för trakasserier”

   Inte det?

   Svara

   • Sherlock
    Jun 13, 2012 @ 17:00:41

    Jag har heller inte påstått att alla som sitter inne är där för att de är muslimer. Jag säger att de som sitter där oftast är där flera gånger för samma brott. Jag tror inte att hårdare straff skulle hindra de från att hamna där igen. Däremot vet jag att hårdare straff skulle göra deras brott grövre, istället för att smita från polisen och dänga de i huvet skulle de skjuta alla som är i deras flyktväg exempelvis. Jag tror på Leif GW eftersom han har rätt skills för att uttala sig i frågan. Systemet måste ändras, exempelvis skulle fler skita i att vara kriminella om det funnes jobb till de, dvs utan bättre alternativ tar man det sämre som ger cash för stunden, hellre än ett liv i tristess och arbetslöshet. DEt ger inte direkt de en bättre chans till uppehälle när man tar in flyktingar till jobben genom ams-insatser. Indirekt får också kriminella sämre chanser till ”rehabilitering” till ett vanligt liv. Inte så mycket stor matematisk begåvning krävs för att inse det.

    Angående trakasserier så är det inte straffbart att stå och stirra ut en tjej som tränar på gymet, och komma med dumma kommentarer fastän du bett de att sköta sitt och inte störa. Eller att killgäng sitter på t-banan och kliar sig i skrevet medan de glor på en ensam tjej. Jag hade önskat att det vore straffbart, men sunt förnuft och respekt även mot det ”svagare” könet är inget som det är lag på. Éller jag kanske missat något? Jag hade nog ingen chans att få ngn vakt att slänga ut de för att de stirrar.

    Enligt dig så tycker du att det som sker i förhållandevis liten skala inte är ngt problem. Så även de fanatiskt religiösa fundamentalisterna som ju är många färre än de övriga ”religiösa”. Där har du fel. De är skitfarliga.

    Breivik finns det inte många av heller. Han var alltså inte heller farlig?

    Svara

    • Galmin Tireantvs
     Jun 13, 2012 @ 18:05:20

     ”Breivik finns det inte många av heller. Han var alltså inte heller farlig?”

     Breivik är bevisligen farlig. Däremot är inte Breiviks farlighet inget argument för att sätta alla frimurare eller SD sympatisörer på fästning. Eller hur?

     Svara

     • Sherlock
      Jun 13, 2012 @ 18:46:22

      Nej, som jag tidigare klargjort: Jag tror på öppenhet och humanism, men jag tror inte på att invandring gjort sverige till ett mer öppet och humanistiskt land. Bevisligen har det motsatta skett och sker. Det som skapar just terrorister är just när man stänger dörrarna för en dialog som det blir farligt. När man tystar obekväma fakta. Hade Norden varit öppet för hela folkets åsikter hade inte terrorism frodats och hade inte det funnits folk som inte vill ha demokrati även här, och som verkar för att norden ska bli mer som islamistiska länder, hade inte heller Breivik gjort det han gjorde.

     • KLARTEXTEN!
      Jun 24, 2012 @ 15:05:17

      Helt rätt!

     • Galmin Tireantvs
      Jun 14, 2012 @ 10:51:24

      ”Nej, som jag tidigare klargjort: Jag tror på öppenhet och humanism, men jag tror inte på att invandring gjort sverige till ett mer öppet och humanistiskt land.”

      Där går våra övertygelser isär, eftersom jag är övertygad om att just invandringen har gjort de flesta xenofober till öppna humanister. Sen finns det en liten del som framhärdar i sin övertygelse, oavsett om dessa är salafister eller islamofober. De representaras idag av hasspredikare i båda lägren. Ska vi låta ett fåtal pannben diktera hur vi ska ha det i vårt land, eller är öppenheten och humanismen i samband med invandringen kanske något som angår alla, även de som visar sin ståndpunkt genom att: 1) inte rösta på SD / 2) ta avstånd från hatpredikan …(dvs MAJORITETEN)?

      ”Hade Norden varit öppet för hela folkets åsikter hade inte terrorism frodats och hade inte det funnits folk som inte vill ha demokrati även här, och som verkar för att norden ska bli mer som islamistiska länder, hade inte heller Breivik gjort det han gjorde.”

      Det är en fullkommligt absurd slutledning. Breivik hade gjort det han gjorde eftersom han är en feg sadist med ett självförtroendeproblem. Om han inte letat fram just den anledning till sitt terroristangrepp och massmord av obeväpnade unga civilister som återfinns i hans klipp-och-klistra-manifest, hade han letat fram en annan anledning. Ingen bombar och skjuter barn för att de inte får in insändare (eller klarar mönstringen), utom just Breivik.

     • Sherlock
      Jun 14, 2012 @ 18:07:06

      Galmin; Jag är förmodligen den minst belästa och minst sakkunniga i frågan om Breiviks motiv eller någon annan terrorists motiv som helst. Detta eftersom jag sitter max 3 timmar framför datorskärmen och resten av tiden försöker överleva som timanställd och ensamförälder. Varför jag över huvudtaget tar ett djupt andetag och sitter här förklaras med att jag är så förundrad över hur sverige har kunnat bli ett sånt U-land på så kort tid. Så du får ursäkta om mina inlägg fulltständigt osar av okunskap. Jag har aldrig påstått att jag är vare sig intellektuell eller intelligent. Jag är nog helt jämförbar med vilken annan svensk som helst med medelsnittliga gymnasiebetyg eller under, beroende på vilken adhd-kurva man läser av.

      Bara för att poängtera detta eftersom du jämför mina åsikter som avvikande jämfört med medelsnittliga svenskars.

      Även som medelsnittligt beläst i Breiviks illdåd, har jag förstått att hans motiv är väldans mer komplexa än de du vill påskina att han har och var driven av när han bestämde sig för att utföra de. Det finns många vansinniga och psykopatiska män där ute (väldigt få kvinnor) som drivs av vanföreställningar. Hans motiv är förståeliga för väldigt många.

      Hans ensamhet på kammaren drev honom till handling och just det faktum att han faktiskt inte fick någon dialog för dessa frågor i verkliga livet och istället för att få en verklig dialog fick han det genom fragmenterade ”dialoger” med ”likasinnade” på nätet. Varpå hans fantasivänner drev på honom medan ingen verklig vän tonade ner honom och lugnade honom.

      Terrorister som är vanligare förekommande, dvs ”på andra sidan” funkar på motsatta sättet, dvs blir påhejade av en drös av religiösa fanatiker, medan släkten anar intet.

      Vad är det som är så svårt att förstå egentligen? Varför är jag som är så dåligt påläst så mycket bättre på att förstå?`Ignorance is bliss? Ingen nordbo eller europa i övrigt har någonsin fått bestämma något över hur invandringen ska ske. Alla har vi blivit hjärntvättade att tro att alla som inte välkomnar alla andra är omänskliga egoister.

      Jag köper inte det längre. Liksom flertalet andra européer. Vi har näm.ligen vaknat upp eftersom vi ser att andra får gå före. Vad hände med staten som skulle värna om sina medborgare?

      Jag tror inte att Breivik skulle figurerat på löpsedlarna om det inte vore för att våra stater hade börjat med detta gyckelspel. Tror du det? Mördare har det fuinnits förut. Även massmördare. Som skulle triggats av vad som helst. Jag tror inte att Brevik är en av de.

     • Galmin Tireantvs
      Jun 14, 2012 @ 20:35:40

      ”Vad är det som är så svårt att förstå egentligen?”

      Faktumet att vi har skilda uppfattningar och detta inte per automatik betyder att en av oss har rätt, tydligen.

      ”Varför är jag som är så dåligt påläst så mycket bättre på att förstå?”

      Q.E.D.

     • Galmin Tireantvs
      Jun 14, 2012 @ 20:40:02

      ”Jag tror inte att Breivik skulle figurerat på löpsedlarna om det inte vore för att våra stater hade börjat med detta gyckelspel. Tror du det?”

      Svar: ja!

      Jag är övertygad att Breiviks målsättning hela tiden varit att figurera på löpsedlarna och att metoden att nå detta mål utvecklats senare.

 2. daniel45@gmail.com
  Apr 13, 2012 @ 10:39:09

  Hur ska vi integrera dig till den svenska kulturen? Du förespråkar något som resten av samhållet känner avsky för. Ska vi sätta dig och ”muslimerna” i samma grupp?

  Svara

 3. Galmin Tireantvs
  Mar 25, 2012 @ 20:04:41

  Om det vore sant det du skriver, vore problemet påtagligt. Sanningen är emellertid att de flesta muslimer är integrerade i samhället.

  Som Johnny Pineapple skulle ha sagt: case fuckin’ closed.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Mar 25, 2012 @ 20:42:03

   Menar du att dom flesta muslimer gillar våra värderingar om jämlikhet mellan könen, HBT-rättigheter och yttrandefrihet? Vilken planet lever du i? Det är ju fullständigt befängt! Dom delar inte våra mest grundläggande värderingar och det är ett potentiellt jätteproblem! Tillkommer att muslimerna är den mest våldsbenägna av alla religioner. Även om endast en liten andel radikaliseras, blir konsekvenserna för samhället enorma! Särskilt som terorismen ökar med fler muslimer! Det kommer som ett brev på posten.

   Svara

  • Kattsvans
   Jun 02, 2012 @ 09:19:04

   Här har vi ytterligare en Gök som lever livet i garderoben

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: