En hållbar invandring!

En hållbar invandring bibehåller samhällets grundläggande värderingar även på mycket lång sikt. Värderingar som demokrati, yttrandefrihet, jämlikhet och HBT-rättigheter. Invandring som urholkar dessa värden måste stoppas!

Men en fortsatt muslimsk massinvandring är allt annat än hållbar! Dom delar inte våra mest grundläggande värderingar. Fundamentalisterna delar heller inte vår demokratisyn.

Den enda hållbara invandringen är den från västerländska demokratier och från andra kulturer som inte står i konflikt med våra värderingar. Utanför Europa tänker jag bl a på buddhister (Japan, Thailand, Vietnam osv), kineser och indier. Invandring av dessa skulle inte bekymra mig.

Men att fortsätta med en självdestruktiv ohållbar muslimsk invandring är vansinne! Vår välfärd lockar muslimerna, inte jämlikheten! Och självklart har vi inget ansvar alls för folk i muslimska länder! Vi har ansvar för vår befolkning! Muslimska länder har ansvar för sin befolkning! Allt annat är jävla dumheter!

Invandringsförespråkare överlag antingen saknar en långsiktig vision om invandringen, eller så ser dom inget problem med att destruktiva värderingar som islams, får ökat inflytande. Dom är intellektuella krymplingar!

Under inga omständigheter skall vi ha en ohållbar invandring! Att offra våra mest grundläggande värderingar är ett alldeles för högt pris! Om dom goda samhällena försvinner, återstår endast dom dåliga! Vill du  överlämna ett tryggt Sverige till dina barn?

seriemordaren-fanns-pa-usas-terrorlista23-aringens-bror-stolt-over-morden han-kunde-ha-tagits-levande merah-skots-med-over-20-skott insatsledaren-forsta-gangen-nagon-attackerar-oss polisen-utreder-om-23-aringen-hade-medhjalpare flyg-redo-ta-hem-skadad-svensk soldater-med-trauma-atersands-till-kriget atalas-for-17-mord-i-afghanistan article14572233.ab ansikte-mot-ansikte-med-en-krigare/ polischefen-berattar-om-stormningen/ merah-hade-ingen-koppling-till-al-qaida/ http://www.expressen.se/nyheter/svenske-forhandlaren-kritisk-till-polisens-agerande/ man-horde-ett-smattrande-ljud/ hatet-mot-judar-har-en-sarstallning-i-rasismens-skrackkabinett sarkozy-vi-gjorde-allt-for-att-ta-honom-levande sa-dodades-seriemordaren mordoffer-flogs-till-israel dodsskjutningen-gynnar-sarkozy samling-mot-terrorn reepalu-backar-om-sd-infiltration nya-anklagelser-mot-reepalu judiskt-center-vill-stoppa-reepalu reepalu-i-hovratten-for-muta jk-friar-reepalu-for-uttalande spant-spel-av-vantan-i-toulouse polisen-spanade-men-misstankte-aldrig-brottsplan amfetamin-kan-halla-poliser-vakna samling-mot-terrorn eldstrid-vid-fransk-razzia dataspar-ledde-polisen-ratt flera-doda-i-skottdrama-pa-skola 14-aring-misstankte-sin-granne tva-soldater-ihjalskjutna-i-sydfrankrike manga-doda-i-bombdad-i-irak svensk-politiker-flydde-i-kurdistan article14555122.ab article14555727.ab folj-polisens-mordarjakt/ belagring-i-jakten-pa-fransk-skolmordare/ grannar-till-misstankte-skytten-skrammande/ misstankte-garningsmannen-mohammed-24 mordoffer-flogs-till-israel dodsskjutningen-gynnar-sarkozy bales-sags-ha-mordat-i-tva-vandor mordanklagad-soldat-kan-ha-atervant-for-mer soldater-med-trauma-atersands-till-kriget flyg-redo-ta-hem-skadad-svensk mordarens-bror-utreds nota-fick-milis-att-storma-lyxhotell-i-libyen

8 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Sherlock
  Jun 13, 2012 @ 10:22:10

  Det är bara att lyssna till de aktiva muslimer som ringer in till radioprogram för att kommentera så förstår man ju hur omöjliga de är att ”integrera”. Det finns alltför många som deklarerar högljutt att demokrati är skit och inte fungerar. På frågan som radioprataren ställer då, varför de inte återvänt till sitt land då eftersom de inte gillar demokratin, skrattar de bara och svarar inte… Det märkliga är att det oftast inte rör sig om muslimer som pga oliktänkande flytt från hemlandet, utan det är oftast unga killar som ringer in och som är födda här i sverige och som inte har en aning egentligen om hur det är att leva i deras föräldrars hemländer.

  Ändå tror de sig känna sig mer ”muslimska” än svenska pga nåt mysko jävla utanförskap de vuxit upp i eftersom deras föräldrar aldrig blivit riktigt deltagande i det svenska samhället. De ärver en sorts misströstan och är utan rötter och i sin desperation grabbar de tag i något de tror vara sina rötter, men egentligen är de helt förvirrade.

  Det är såna, tror jag som blir farliga och utnyttjade av riktiga ljusskygga fundamantalister som kokar ihop sin geggiga sörja av terror i källaren på sina ”islamiska kyrkor”. Nej, den som tror att sverige blir ett bättre land av att välkomna fler muslimer är jäkligt naiva. Sverige är dock redan förstört i grunden. Den som inte bara vistats i stadskärnor eller bättre områden förstår inte hur det är i förorterna. Vill vi att hela sverige ska bli sånt?

  Svara

 2. PeaceWorks Empowerment
  Apr 17, 2012 @ 16:00:16

  Du vet att en hel del indier är muslimer eller hur? Svårt att blanda nationaliteter med religioner när du ska kategorisera människor, religionerna begränsas inte av statsgränser. Det finns muslimer i Indien, i Ryssland, i Kina, i Frankrike, i USA… Det går tack och lov inte att titta i passet för att veta vilken religion en människa bekänner sig till.

  Svara

 3. sven
  Apr 12, 2012 @ 18:46:50

  Zigenarna är kristna.Många är med i den starkt kristna pingstkyrkan.
  Skall vi ha fri invandring av zigenare till Sverige.
  Ur led är tiden.Klartexten vill ha hit många miljoner zigenare eftersom de är kristna.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Apr 24, 2012 @ 10:28:04

   Har jag förespråkat FRI invandring av zigenare? Jo, av någon anledning känner jag sympati med zigenare. Dom utgör (i motsats till muslimerna) inget som helst hot mot vårt samhällsskick! Nej jag vill inte ha hit miljoner zigenare! Men mycket hellre zigenare än muslimer!

   Svara

 4. Erik
  Apr 03, 2012 @ 19:38:18

  Vad baserar du detta på? Om man ska ta reda på vilka som är svårast att integrera så måste väl man först ta reda på VART integrations problemen är störst? I områden dominerade av muslimska invandrare? Eller i de som domineras av kristna?

  De av kristna araber totalt dominerade områdena i Södertälje leder stort enligt statestiken mot rosengård alla andra förorter i Sverige vad gäller bilbränder, organiserad brottslighet och kravaller. De har statistisk sett sämst skolor i landet. Det är också de enda platserna i landet där allt arbete mot hedersförtryck lagts ner pga att det är för farligt.

  Så all fakta talar för att KRISTNA araber är svårast att integrera.

  Svara

  • Galmin Tireantvs
   Apr 04, 2012 @ 09:20:52

   Bäste Erik,

   förväntar du dig att KT ska överge den enda tes han i ett flertal år har använt sig av (för att bygga upp sin blogg, sitt självförtroende och som han nu använder i sitt twitter-trainwreck) på grund av logik?

   Svara

 5. Erik
  Mar 29, 2012 @ 08:12:07

  Delar hinduiska indier vår syn på jämlikhet? Varför trassla in dig ohållbara religionsbegrepp? Indier, araber och afrikaner har generellt en annan syn på jämlikhet, demokrati osv. Detta oavsett om de är ateister eller tror på herr Lind i Kramfors!

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: