Har Breivik rätt?

Manifest

(Du behöver ha Acrobat Reader installerad)

Breiviks dåd motiverades av att vårt samhälle blir alltmer fascistiskt. Detta sker naturligtvis i smyg, steg för steg. Jag tar självklart avstånd från hans avskyvärda våld! Men hans ideer är i allt väsentligt korrekta! Bara så ni vet: Breivik är uttalat judevänlig och anti-nazist! Är det ”högerextremt”?

Fascism är motsatsen till demokrati. Utan yttrandefrihet är verklig demokrati omöjlig. Så fascisterna idag försöker framförallt inskränka yttrandefriheten.

Val utan yttrandefrihet innebär att makten ensidigt kan indoktrinera och manipulera folket, varför verklig demokrati omöjliggörs! Så yttrandefrihet är en förutsättning för demokrati!

Hur ser då det fascistiska nätverket ut i Sverige?

Mediakontroll

Först och främst kontrollerar fascisterna all TV och alla tidningar. Dom sprider ensidigt lögner och hatpropaganda om sina meningsmotståndare. Vår motsvarighet till tredje rikets Julius Streicher är Aftonbladets Jan Helin. En feg och dum redaktör, oförmögen till intelligent debatt.

Censur

I alla tider har fascister censurerat politiska motståndare. För att vilseleda allmänheten, är inte censuren 100 % -ig. ”Bara” 90 % -ig.  Dom censureras i TV och tidningar. Demokraters kommentarer och blogglänkar censureras. Nu försöker fascisterna även censurera oss på internet via bl a ACTA-direktivet som smögs igenom utan debatt. Total censur eftersträvas!

Valfusk

Dom senaste valen har Demokraternas valsedlar gömts eller kastats. Och valförrättarnas ansvar är att ständigt fylla på valsedlar efter behov. Det görs inte. Fascistpolitiker och media tiger naturligtvis om valfusket.

Valresultat respekteras inte

Fascistmedia förbannade enhälligt Demokraternas intåg i Riksdagen. Demokratiska väljare omyndigförklarades. Fascistpolitiker föreslog ändring av riksdagens regler för att sabotera valresultatet.

Anti-intellektualism

Fascismen har i alla tider präglats av anti-intellektuell retorik. Debatter klarar dom naturligtvis inte, så istället utsätts politiska motståndare för lögner och smutskastning, via fascist-kontrollerad media.

Debattförbud

Fascisterna råder alla att inte ta debatten med Demokraterna. Debatten anses gynna dessa, så det är ett ”no no”! Jag har själv utmanat dom dumma fascisterna, men ingen har vågat anta utmaningen, såklart! Dom vet att dom omöjligt kan vinna dessa debatter, av den enkla anledningen att dom har fel. Ni har chansen nu igen, om ni vågar. Ingen censur.

Yrkesförbud

Journalister som dristar sig till att ifrågasätta fascismen, riskerar ett abrupt slut på karriären. Endast starka etablerade journalister vågar emellanåt framföra viss kritik. Många Demokrater har uteslutits ur facken eller sparkats från sina jobb. Demokratiska artister bojkottas!

Fascister förenen eder!

Kommunister och andra anhängare av totalitära stater har gaddat ihop sig mot Demokraterna. Kommunistbloggare som Jinge och Svensson propagerar tillsammans med etablissemanget för massinvasion av en annan fascistisk ideologi, islam.

Fascisterna har även en förkärlek för andra odemokratiska ideologier som islamism och kommunism. En kommunist och fd KGB-angivare jobbar som krönikör på Aftonbladet. Inga problem så länge han smutskastar Demokrater.

Antisemitism

Självklart är alla schatteringar av fascismen, antisemiter. Ingenstans hittar vi så mycket judehat som i deras media och bloggar. Endast Demokraterna står på judarnas sida. Dom inser judarnas exceptionella bidrag till vår civilisation.

Ingen mötes- och demonstrationsfrihet

Ingen fascism vore fullständig utan våldsbenägna SA-liknande stormtrupper, vars uppgift är att störa meningsmotståndarnas möten och demonstrationer. Fuhrern själv Friedrich Reinfeldt har deklarerat att Demokraterna får skylla sig själva som retar upp stormtrupperna!

Politiska domstolar

Sverige har politiska domstolar, något som inte är värdigt en demokrati. I tingsrätterna är 3 av 4 domare politiskt tillsatta.

Hemliga rättegångar

Vidare hålls hemliga rättegångar av olika skäl. Om Assange tvingas hit, så kommer hans rättegång att vara hemlig. Jag vet! T o m Iran filmar många av sina rättegångar, något som är förbjudet i Sverige.

Varför är det förbjudet att filma svenska rättegångar? I USA är det en självklar rättighet, en rättssäkerhetsfråga. Varför dölja vad som pågår??

Demokratin minskar

Fuhrern Reinfeldt smyger systematiskt igenom viktiga beslut utan föregående offentlig debatt. Så skedde med ACTA-fördraget, Euro-pakten osv. Utan kritik från fascistmedia, ljög Reinfeldt om IMF-lån, på 100 miljarder. Det kostar oss årligen minst 2 miljarder i uteblivna räntor!

Svenska folket har röstat nej till Euoron. Ändå knyter fascistledaren oss allt närmare denna! Inte heller har folket fått ta ställning till den samhällsomvälvande massinvandringen från fascistkulturer!

gunilla-carlsson-pa-statsbesok-i-det-nya-tunisien breivik-kan-tjana-pengar-pa-teater hatet-som-gor-mig-politiskt-deprimerad breivik-accepterar-inte-att-vara-fangslad liverapport breviks-hemliga-tecken-till-ahorarna-i-tingssalen anhoriga-och-offer-traffar-breivik-i-ratten misstankt-breivik-inspelning-forsvunnen hathälsning.ab trist person b band.ab diagnos.ab ratt-av-domstolen-i-oslo-att-lata-breivik-tala stort-intresse-se-breivik-i-ratten-i-dag kvinna-fick-hora-inskuret-i-armen indien-blockerar-stotande-material saudisk-kvinna-stammer-polisen-for-ratten-att-fa-kora-bil utlanningar-atalas-i-egypten article14327081.ab article14326403.ab

Advertisements

51 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Oskar
  Sep 25, 2012 @ 02:07:32

  För många moralidioter här… Allt går att lösa med ord… ja, muslimerna har alltid löst saker med ord.

  Svara

 2. Galmin Tireantvs
  Mar 03, 2012 @ 16:29:23

  ”Breivik är uttalat judevänlig och anti-nazist! Är det “högerextremt”?”

  Bara för att klarställa ett och annat: servitutet för att betecknas som högerextrem är inte judehat eller nationalsocialism, judevänlighet är inte heller bevis på att personen i fråga inte är högerextrem (Cherut, Likud ellr t.o.m. Yigal Amirs existens är bevis på detta). Den nationalsocialistiska ideologin är, liksom de flesta nationalistiska ideologier, högerextrem. En judehatare kan vara högerextrem, i samma utsträckning som en Islamhatare kan vara det.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Apr 21, 2012 @ 21:36:35

   Höger/vänster i politiska sammanhang definieras framförallt av ekonomiska frågor som ägandet av produktionsmedel och fördelningspolitik samt synen på demokrati! Inte synen på invandringen (som PK-packet gör gällande)!

   Nazister och fascister anses högerextrema pga att dom är demokratimotståndare. Men INGEN vedertagen definition godkänner att enbart invandringsfrågan definierar höger/vänster!

   SD befinner sig i mittfåran i ekonomiska och fördelningspolitiska frågor och självklart till vänster vad gäller demokratisyn. Att som PK klassa SD som höger enbart på grundval av invandringsfrågan är helt felaktigt! Men PK-idioterna har för vana att använda begrepp felaktigt. Andra exempel är rasist och islamofob.

   Svara

   • Galmin Tireantvs
    Apr 22, 2012 @ 17:38:39

    Nu pratade du ju om huruvida Breivik, en erkännande terrorist och barnmassmördare, kan vara högerextrem när han ju ”är judevänlig och anti-nazist”. Jag förklarade att judevänlighet inte är bevis på att personen i fråga inte är högerextrem. Nationalism och selektiv främlingsfientlighet förefaller emellertid vara ett genomgående karaktärsdrag hos samtliga H Ö G E R E X T R E M A.

    Svara

    • KLARTEXTEN!
     Apr 24, 2012 @ 10:17:35

     Jag är inte främlingsfientlig! Det handlar om vilken ideologi som skadar samhället. Islam gör det i en utsträckning som ingen annan ideologi kommer i närheten av! Alltså är jag islamkritisk, men i princip positiv till övrig invandring, men företrädesvis från kulturer besläktade med vår egen, för då vet vi vad vi får hit för värderingar.

     Nu råkar det vara så att judarna är ett folk som i hög grad verkat för att förbättra samhällena, vetenskapligt, kulturelt osv. Något muslimerna inte gjort.

     Svara

 3. Erik
  Feb 10, 2012 @ 01:16:45

  Jag förstår ilskan mot de som sprängde bomber i London likväl som jag förstår ilskan mot Brevik. Sedan kan man sitta och försöka skilja på den som försvarar självmordbomberna och de som bara förstår logiken bakom dåden och frågar hurvida självmordsbombarna har rätt?

  Jag gillar verkligen London och uppskattar engelsmän, pakistanier har jag lite svårare för. Men man måste se sanningen i vitögat. När UK bombade civila städer i Nazityskland blev de inte förvånade när London blev bombat som hämnd. Drar sig UK ut ur krigen i asien så lär terrorhotet minska. Asiaterna varken vill ha eller förtjänar brittisk hjälp.

  UK har hämtat en massa pakistanier som arbetskraft, dvs UK BAD dem komma! Däremot så borde inte UK släppa in fler asiater då de svårligen integreras, muslimer som hinduer och sikher.

  Om kriminella pakistanier (eller männen i filmen du bifogade), rosengårdsgäng eller AFA kunde slåss mot EDL eller SDL på något fält långt ut i skogen där varken polis, allmänhet eller allmän egendom kom till skada så får de slåss varje dag för mig. Självsanering skulle jag säga.

  Men precis som när HA och Bandidos gör upp så kommer allmänheten till skada.

  Men nu till dina frågor. Jag förstår engelsmännens frustration över de sociala problem som massinvandring fört med sig, dock finns det mycket som skiljer deras situation från vår. Dock kan man inte klandra pakistanier som etnisk grupp för terrordåd. Du vill inte sammanblandas med Brevik trots både gemensam etnisk tillhörighet och att ni delar ideologi.

  Vad tycker jag om den demonstration som visas i din film? Skicka dem på ett flyg till Pakistan, räcker det som svar?

  Helt riktigt så vet jag inte vad som hände innan kameran slogs på. Men jag säger så här, OAVSETT vad som hänt så börjar inte fredliga demonstranter storma polisavspärrningar, hoppa på polisbilar, kasta sten mot polis och slå dem och polishundarna med tillhyggen. Du ser tydligt i filmen att polisen försöker hålla en avspärrning och EDL försöker storma den!

  EDL misstog väl inte polisen för självmordsbombare eller ens pakistanier, om nu deras stenar var menade för dem?

  Om ni är ett hederligt parti som står för lag och ordning så borde ni vara helt främmande för våld mot polisen, även om ni tycker er ha blivit ”provocerad” av någon polisman.

  Står det inte i SD`s partiprogram att ni vill ha fler poliser på gator och torg? Ska ni sedan kasta sten på dessa poliser om era Defence Leage medlemmar tycker att polisen ”uppträder olagligt”.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Feb 10, 2012 @ 09:32:42

   EDL har fullständigt klart för sig: den muslimska massinvandringen måste stoppas! Muslimer som grupp utgör ett säkerhetshot mot samhället! Och ja, det är helt naturligt att bli förbannad på pakistanier i allmänhet, för en oproprortionerligt stor andel är terorister eller terrroristsympatisörer. Många av dom vill införa sharia etc. Så det är uppenbart att dom inte har någon berättigad plats i det brittiska samhället!

   Före EDL tyckte du inte att AFA skulle skickas ut på ett fält. Nej, EDL och SDL skall finnas där AFA-packet finns och vi måste ha killar som inte är rädda för våld. Dom skall inte starta våld, men inte backa om det uppstår! Vi är vana vid våld och hot från muslimer och vänsterpack. Då måste en motreaktion ske!

   Du får sluta visa valda filmsnuttar! Visa hela förloppet eller låt bli att visa helt! Sanningen visar både orsak och verkan! Och det är verkligen ett fattigdomsbevis att du visar samma demonstration tre gånger! Betyder det att EDL till 99,9 % sköter sig exemplariskt? Det verkar onekligen så!

   Och sluta spekulera i varför EDL blev förbannade. Du vet inte! Jag tror att EDL respekterar polisen. Varför skulle dom ogilla polisen? Det är muslimerna som ogillar polisen. Så något måste ha hänt innan, men klippts bort!

   Vilket våld utfördes mot polisen förresten? Var det inte våld mot prylar?

   Svara

   • Erik
    Feb 10, 2012 @ 15:57:21

    EDL och SDL är liksom AFA och massinvandringen utgör ett säkerhetshot mot samhället!Så du tycker att det är befogat att attackera asiater offentligt bara pga att de är asiater?

    Jag har ALLTID velat skicka ut AFA på ett fält för att slåss mot vilka det må vara för dagen. Precis samma sak vill jag göra med er rekryteringsbas fotbolls huliganerna, varför ska skattebetalarna stå för notan och poliser riskera liv och lem för att sära på fotbollsfirmor? Problemet är att allmänheten far illa pga att ni och AFA väljer offentligheten för att göra upp.

    Här kommer ett klipp från en av de 99,9 % när ”EDL sköter sig exemplariskt”

    Svara

    • KLARTEXTEN!
     Feb 10, 2012 @ 17:32:52

     Muslimerna demonstrerar mot oss, så varför kan vi inte demonstera mot dom? Dom hör ju trots allt hemma i sina muslimska samhällen.

     Svara

    • KLARTEXTEN!
     Feb 10, 2012 @ 17:32:52

     Muslimerna demonstrerar mot oss, så varför kan vi inte demonstera mot dom? Dom hör ju trots allt hemma i sina muslimska samhällen. Det är aldrig rätt att attackera oskyldiga. Men det finns en poetisk rättvisa med att ”om du dödar mina barn, så dödar jag dina”. Så funkar världen, vare sig vi vill det eller ej. Det är nödvändigt för att inte rövknullas. Vi måste alltid resonera utifrån verkligheten.

     Om muslimerna kommer hit, får tak över huvudet och drar i hela handen när vi ger dom fingret, ja då finns det skäl att bli förbannad!

     Svara

     • Erik
      Feb 13, 2012 @ 09:21:33

      Ok, till att börja med skriver du ”muslimerna” vilket exkluderar de kristna araber som kommer till vår stad och som du säger ”får tak över huvudet och drar i hela handen när vi ger dom fingret”. Visst finns det finns det skäl att bli förbannad!

      Du försöker hela tiden exkludera vår stad Södertälje som är SEN ENDA stad som har värre problem med skottlossning, bilbränder, stenkastning, sexualbrott etc än Malmö! Du verkar ha starka ideologiska själ att göra så och köra ditt missvisande ”muslimerna”.

      Sen kära herr klartexten måste du se följande fakta. Man skapar inte lag och ordning eller större säkerhet för svenskarna genom att rekrytera kriminellt slödder i form av fotbollshuliganer och skicka ut dem och röja på gator och torg.

      Om du bara ser motdemonstranter och ignorerar att allmänheten far illa, i synnerhet gamla och barn så är det dax att vidga vyerna. Dessutom så binder ni upp polisresurser som skulle kunna läggas på andra brottslingar ex kriminella invandrargäng, men som nu istället tvingas hålla koll på er. När ni kastar sten på muslimer, vänsterdemonstranter eller vad det nu må vara och de kastar på er så står det POLISER emellan. Dessa har inte valt att stå där och träffas av era projektiler, de kommenderas dit.

      ”Vi måste alltid resonera utifrån verkligheten” säger du. Verkligheten är att ni inte är ensamma på gatan med era antagonister.

      Istället för att vara som AFA eller andra grupperingar, dvs kriminella. Var hederliga samhällsmedborgare som står för lag och ordning.

      Vill du vara med och bekämpa brott, sök till polisen, kriminalvården (som rekryterar för full just nu), rättspsyk eller dyl. Det skulle även ge dig en bättre insyn i det du skriver om.

     • KLARTEXTEN!
      Feb 13, 2012 @ 10:50:07

      Har du någon effektiv metod att få stopp på hot och våld från muslimer och AFA? Uppenbart är ju att polisen inte kan få stopp på våldet mot SD. Då måste vi göra det själv, eller hur?

      Anfall är bästa försvar heter det ju. Jag tror inte ett skit på att vända andra kinden till, som du föreslår. Du är en dum fan om du tror att det skulle avskräcka svinen! Du måste använda metoder som avskräcker dom! Då först upphör dom med våldet. Dom måste förstå att det kostar mer än det smakar!

      Effekten av muslilmernas och AFA:s hot blir att SD-politiker inte vågar demonstera och engagera sig politisk, av risk för våld. Dvs demokratin fungerar inte. Effektivaste sättet att få stopp på deras våld, är att söka upp AFA:s bråkstarka och ge dom ett rejält kok stryk, så kraftigt att dom för alltid hoppar av AFA. Du måste vara beredd att använda samma metoder som motståndaren!

      Ditt pladder förtjänar ingen hänsyn, innan du först på skarpen uppmanat våra motståndare att upphöra med våldet. Du verkar ha lite svårt att fatta. Utövar motståndaren terror mot oss, så har vi förstås all rätt att återgälda, med ränta!

      Du har ingen effektiv lösning och du borde knipa käft till du har det!

     • Josefina Bergfast
      Feb 13, 2012 @ 13:21:41

      KLARTEXTEN sa: ” Har du någon effektiv metod att få stopp på hot och våld från muslimer och AFA? Uppenbart är ju att polisen inte kan få stopp på våldet mot SD. Då måste vi göra det själva, eller hur?
      Anfall är bästa försvar heter det ju. Jag tror inte ett skit på att vända andra kinden till, som du föreslår. Du är en dum fan om du tror att det skulle avskräcka svinen! Du måste använda metoder som avskräcker dem! Då först upphör de med våldet. De måste förstå att det kostar mer än det smakar!”

      Eftersom KLARTEXTEN efterlyser fri debatt och yttrandefrihet, och menar sig vilja vara försvarare, förespråkare för, och också menar att det västerländska samhället är överlägset de muslimska (teokratiska) samhällena, just p.g.a. att han menar att i västvärldens samhällen råder DEMOKRATI, som då förutsätter YTTRANDEFRIHET och FRI DEBATT, så är frågan den:
      HUR kan man på BÄSTA sätt bidra till och SKAPA ETT SAMHÄLLSKLIMAT SOM MÖJLIGGÖR FRI DEBATT, och där DEBATT, samtal, dialog, argumentation, ÖVER HUVUD TAGET då ÄR MÖJLIGT?

      OM man, som KLARTEXTEN menar (?), att AFA, (som står för” Anti-Fascistisk-Aktion”, och som av ”det etablerade samhället” verkar anlitas att föreläsa i skolor mot ”rasism och främlingsfientlighet”, samt refereras till och antas vara ”bekämpare av rasism och främlingsfientliga tendenser, tankar och åsikter”(?), som då alltså innefattar ALLA TANKAR SOM ÖVER HUVUD TAGET VILL BEGRÄNSA INVANDRINGSNIVÅERNA till Sverige, ÄVEN om ANLEDNINGEN till dessa åsikter, INTE ALLS är varken ”främlingsfientliga eller rasistiska” anledningar utan grundar sig på EN OMSORG om hela nationens väl och ve, INKLUSIVE alla INVANDRARE själva), behöver ”bekämpas med våld”, så är FRÅGAN DEN:

      Befrämjar VERKLIGEN försöken att uppmana till att känna hat, ilska, frustration, ilska och vrede och därmed försöka skapa en aggressiv ”pöbel”(?) som utvecklar en VILJA att försöka FYSISKT och ”krigiskt” gå till ”MOT-AKTION” mot dessa afa-iter, det DEMOKRATISKA samhället?

      FÖRSTÄRKER då SÅDANA ”avskräckande aktioner” från ”icke-afa-iter”, (SD-are t ex), MÖJLIGHETERNA och FÖRMÅGORNA och VILJORNA i samhället till DET SOM MAN MENAR SIG VILJA KÄMPA FÖR, och vilja försvara, nämligen YTTRANDEFRIHETEN, DEN FRIA DEBATTEN och det ”samhälleliga samtalet”, och därmed ”demokratin”, eller gör de inte det?

      PÅ VILKET SÄTT förstärker det förmågorna och möjligheterna hos medborgarna i samhället att kunna föra en ”fri debatt”, i så fall?

      OM sådana ”afa-aktioner”, (vilka viljor är det som ligger bakom dessa afa-iter, och vilka är det som ”uppviglar dem” i sin tur, och INBILLAR DEM i sin tur, att ALLA ÅSIKTER som förespråkar en begränsad invandring, är ”hatiska, främlingsfientliga och rasistiska” ÅSIKTER?), skall bemötas ”från andra hållet”, ”MED SAMMA MYNT”, och då i ”avskräckande syfte”, så att säga, HUR ökar det förmågorna och viljorna hos medborgarna att KUNNA föra ARGUMENTATORISKA debatter, (som därmed då kan STÄRKA yttrandefrihet och ”fri debatt”, som i sin tur kan STÄRKA ”demokrati”?), menar KLARTEXTEN?

     • KLARTEXTEN!
      Feb 14, 2012 @ 14:53:54

      Vi måste förhålla oss verkligheten. AFA värnar uppenbarligen inte demokrati! Så det är en fascistisk organisation. Är det moraliskt felaktigt att använda samma metoder som fascisterna, i kampen för demokratin??

      Du verkar inte heller inte ha något fungerande recept mot fascist-våldet. När du har tänkt ut nägon fungerande strategi. Hör av dig!

      Jag vill understryka att jag egentligen inte har någon koll på SDL. Min poäng är att vi behöver en motvikt till fascist-våldet! För att polisen inte fullgör sin uppgift, vilket gör att demokratin inte fungerar.

     • KV
      Feb 14, 2012 @ 16:23:30

      Att AFA är samma andas barn som de nassar de bekämpar är knappast en hemlighet; det rör sig mer om tillfälligheter om vilken sida om skranket de hamnar.
      Mer konstruktivt för den som vill motarbeta islamismens

     • KLARTEXTEN!
      Feb 14, 2012 @ 16:36:03

      Det är väl ändå en väsentlig skillnad att respektera dom demokratiska spelreglerna och att inte göra det! Jag blir trött på idioter som kallar SD för nazister. Fascismens (och nazismens) viktigaste drag är att dom står för censur av politiskt oliktänkande och inte respekterar dom demokratiska spelreglerna. Så naturligtvis är AFA nazistiskt om något!

      Jag förväntar mig inte att en imbecill, som du, kan förklara hur SD är antidemokratiskt!

     • KV
      Feb 14, 2012 @ 16:40:45

      Forts.
      Mer konstruktivt för den som oroas av islamismens frammarch( som i likhet med de krafter, de Euroarabia troende som vill dra nytta av den) är ett reellt hot är att istället för att demonisera en folkgrupp, varav majoriteten ( självfallet )
      är laglydiga människor som inte eftersträvar annat än att bygga upp ett nytt liv, stödja dem som kämpar för att förena Islam med demokrati.
      De verkliga hjältarna är de som genomförde/ genomför den arabiska våren, inte hulliganerna EDL, lika lite som AFA.

     • KLARTEXTEN!
      Feb 14, 2012 @ 17:14:46

      Muslimerna, som till stor del inte respekterar våra grundläggande värderingar, har inget här att göra. Dom hör hemma i ett muslimskt land! Att släppa hit otaliga människor som inte delar våra grundläggande värderingar, är vansinne!

      En stor andel är dessutom arbetslösa.

      Vi hatar inte muslimer! Vi anser bara att Sverige inte gynnas av muslimsk massinvandring! Mycket hellre invandring från sydostasien och indien.

      Av naturliga skäl vägrar du besvara frågan hur SD är antidemokrater (något AFA uppenbarligen är)! Delar du muslimernas syn på jämlikhet, yttrandefrihet och deras HBT-syn? Dessutom är muslimerna dom största antisemiterna! Du verkar allt vara en nazist själv!

      Hur går din syn på SD ihop med att SD huvudsakligen kommer från Socialdemokraterna (som jag själv) och övriga etablerade partier? Din intellektuella nivå är verkigen tragisk. Inte konstigt ni måste cesurera era motståndare, något vi inte behöver (sanningen behöver ingen censur).

     • KV
      Feb 14, 2012 @ 17:01:04

      Nassarna utnyttjade och förstärkte judehatet, SD spinner sina teorier kring muslimer.
      Olika hatobjekt, i övrigt samma retorik, om än frisserad och uppdaterat till vad som är idag politiskt gångbart.

     • Josefina Bergfast
      Feb 15, 2012 @ 12:20:04

      Det som nu händer i Europa, och Sverige, har nog planerats för, för länge, länge sedan…? Kanske alltsedan andra världskrigets slut, och ännu tidigare….? Sedan ”revolutionernas”,(inbördeskrigens, Franska, Ryska m.fl.), och ”upplysningstidens” början…?

      Människor, medborgarna i de olika nationalstaterna i Europa ”reagerar” på den överdimensionerade ”migrations- och folkblandnings-politiken” på exakt det ”förväntade sätt” som just förväntats?……

      Att blanda mycket olika befolkningar genom en stor invandring, mycket snabbt och med hjälp av en propaganda som säger att man är god, hjälpsam, samt ”icke-rasistisk” och ”icke-främlingsfientlig” om man ställer sig positiv till invandringspolitiken, och att man är dum, elak, ogin samt också automatiskt ”hatiskt, främlingsfientlig och rasistisk” om man har några motsatta åsikter om denna politik, samt att dessa som då har sådana åsikter, och ger uttryck för dem, förtjänar att avskedas från eventuella tjänster, eller förtjänar att bli slagna, och att kanske t.o.m. främja skapandet av olika motstridande formationer av gatu- attack-grupper, även då från den inhemska intressesidan som då anser sig kämpa för att ”bevara nationens identitetsprofil”, men också då gatustridande grupper som då är förespråkare för folkblandningspolitiken, kanske då i kommunismens, nyliberalismens, multikulturalismens, eller kulturmarxismens namn, som då alltså anses vara bekämpare av ”rasism och främlingsfientlighet”, (där då man underförstått hela tiden vill mena att ENDAST den inhemska befolkningen kan vara just ”främlingsfientliga och rasistiska” fastän i princip alla människor över hela jordens alla nationer bär på sådana tendenser), och genom att då direkt och fysiskt angripa sådana inhemska motståndsgrupperingar när dessa i det demokratiska samhällets namn och därmed i yttrandefrihetens namn vill ge uttryck för sådana tankar som då är kritiska till den förda politiken, har ju naturligtvis resulterat i att man har lyckats få med sig en hel del av den aningslösa, välvilliga, relativt trygga, (”sovande”?), och godtrogna medelklassbefolkningen till att ganska okritiskt stödja den omfångsrika invandringspoltiken, och alltså inte i så särskilt stor utsträckning vilja opponeras sig och därmed riskera att hamna i en relativt utsatt social position.

      De som då trott sig om att automatiskt befinna sig på den civiliserade, generösa och goda sidan i befolkningen och som också inbillat sig själva att de dessutom gör en storartad, storsint och demokratisk insats genom sin positiva inställning till invandringspolitiken och därmed trott sig om att motarbeta att det riskeras att på nytt uppstår etniska utrensningar av människor, samt utrensningar eller stränga bestraffningar av kriminella samt av homosexuella och också av handikappade, samt naturligtvis också andra grupper av människor, t ex judar och muslimer, som då ovillkorligen och utan pardon automatiskt förmodligen annars skulle ha placerats i gaskamrar och där gasats ihjäl i enorma skaror, OM man alltså på något vis försvarat ÅSIKTEN att invandringen behövt begränsas, (även om dessa åsikter vore grundade i en omsorg om hela nationens väl och ve och utan hat mot några andra folk, eller heller inte något nedvärderande av andra folks kulturer, som alla istället också själva är i sin fulla rätt att försvara och bevara sig själva, sina språk, sina kulturella och biologiska/etniska profiler, alltsammans till glädje och rikedom för MÅNGFALDEN på jorden i den mänskliga familjen.)……..

      SÅ, när man genom denna retorik, som kontinuerligt förmedlats överallt i det massmediala rummet, och också tillsammans med en propaganda för just homosexualitetens naturlighet, och också tillsammans med en propaganda för alkohol och droger genom rockvideos där s.k. sexuell s.k. frigörelse promotats, samt också jämlikhetspropagandan tillsammans med den feministiska doktrinen dogmatik där också parollen ”alla människors lika värde”, i förlängningen har lyckats öppna nationsgränserna på vid gavel utan några större protester från några större majoriteter av medborgarna, både med allianspolitikens och också den röd-gröna politiken hjälp.

      Alla dessa politiska partier har då förespråkat och tillåtit en extremt stor invandring av mycket främmande folk i en förhållandevis hastig takt, alltsammans förmodligen i överensstämmelse med EU-projektets försvarare, uppbackare, planerare och skapare, samt också med hjälp av det multinationella näringslivets och också den multinationella bankindustrins aktiva stöd, där bildandet av en enad EUROPEISK NATION förmodligen är den önskade slutdrömmen? Därför har då dessa inflytelserika och ekonomiskt starka aktörer inom detta globala näringsliv med alla till buds stående medel önskat driva på invandringens takt, storlek och utformning? Detta för att därmed kunna skapa stora folkuppblandningar i de forna relativt etniskt homogena nationalstaterna i Europa som då medför att dessa nationalstater lättare, i en framtid, förmodligen kommer att vilja ansluta sig till idén om denna EUROPEISKA NATIONALSTAT? Allt som bidrar till att denna idé skall kunna förverkligas har då stegvis kunnat föras fram med hjälp av en betald och unisont sjungande massmedia, som genom en mängd olika underhållningsprogram, informationsprogram och diskussionsprogram stressar upp och sätter tryck på befolkningarna att bli alltmer konkurrensmedvetna i ett globalt tänkande perspektiv, vilket i sin tur skapar ett mer stressat och aggressivt samhällsklimat, där ett slags stress-, ”kris-” och tävlingsmedvetande har ansetts behöva utvecklas hos ”de sovande folken”, särskilt då det svenska ”sovande folket”?

      Samtidigt som alla dessa folkomflyttningar pågått, har just det internationella privata näringslivet kunnat flytta fram sina positioner. Det har kunnat köpa upp stora statliga företag och gemensamt ägda statliga egendomar och de har också kunnat göra stora vinster på invandringsindustrin, men även den privatiserade vården och skolan, där då stora mängder skattemedel har kunnat föras över till den privata sektorn, som därmed kunnat öka sina vinster med hjälp av just skattefinansierade verksamheter och företag, inklusive invandringsindustrin.
      Många multinationella storföretag, inklusive bankindustri, har kunnat göra mycket stora vinster med hjälp av den s.k. ”ökade valfriheten” och också med hjälp av rationaliseringar inom sina verksamheter i form av personalminskningar, samt också i nedläggningar av produktion och förflyttningar till låglöneländer. Alla dessa snabba marknadsförändringar och privatiseringar av statliga tillgångar har kunnat möjliggöras genom globaliseringen och genom att de nationella gränserna för just det multinationella näringslivet och de globala multinationella storkoncernerna, samt också den internationella bankindustrin, har försvunnit.
      Mycket stora vinster har kunnat utdelas till aktieägare och genom hela det ”nya, valfrihetliga, konkurrens- och tävlingsinriktade tänkandet”, samt också ”anti-nationella” tänkandet, som har kunnat propageras för med hjälp av olika massmediala kanaler, och främst kanske genom amerikansk eller amerikaniserad massmedia. Denna massmedia, som i mångt och mycket samtidigt också är förmedlare av en fascistoid människosyn som menar att det är fullkomligt naturligt att ”de svagare slås ut” i den tuffa och hårda ”tävlingen och konkurrensen” i tillvaron, som då ses som någonting naturligt, (och i enlighet med Darwins teorier).

      Politikerkåren är då också främst i tjänst hos detta multinationella industrikomplex, samt en tjänstemannakår av s.k. experter av olika slag, samt en då journalistkår och en kulturtidskriftskår, och också en s.k. kulturarbetarkår i form av filmmakare, skådespelare, författare, regissörer, bildskapare, dramatiker, fotografer och reklammakare osv., samt också övrig journalistkår på radio, tidningar och tv.
      Allt sammantaget skapar dessa massmediala influenser, från det ”multinationella, industriella, massmediala komplexet”, en påverkan på en allt större del av befolkningarna, som i sin tur tenderar att skapa starkare känslor av stress och frustrationer och också missnöje hos en stor del av dem…..

      SOM VÄNTAT….

      Snart anser då alltfler av medborgarna, trots att det är ”förbjudna tankar”, att det nog kanske inte är så lyckat med ALLTFÖR HASTIG, och ALLTFÖR OMFATTANDE, och ALLTFÖR STOR och ALLTFÖR OLIKA invandring, vilket NATURLIGTVIS är fullkomligt väntade reaktioner, därför att så reagerar och fungerar de flesta människor i de flesta nationer och stater över runt jorden. Denna multikulturpolitik är nämligen förväntad att skapa en hel del konflikter, missförstånd, spänningar och motsättningar bland befolkningarna i de europeiska nationalstaterna för att……

      DÅ leder det fram till nästa politiska steg….?

      DÅ börjar det bli dags att på allvar försöka skapa politiska grupperingar som kan artikulera en politik som förespråkar en alternativ invandringspolitik? Detta därför att det i mångt och mycket blir just det som blir de påtagliga, mätbara och synliga faktorerna, som upplevs och förstås av många som varande de direkta orsakerna till de olika former av stress, spänningar, konflikter och problem som allt större medborgargrupper kan uppleva genom just den uppskruvade stressen i hela samhället.
      Denna stress och detta missnöje som då formulerar sig politiskt genom att fokusera på invandrarna som orsaken till de ökade problemen, och som då samtidigt aktivt vill dirigerar kritiken till att vara just en särskild grupp bland de invandrade folkgrupperna som är extra problematisk. Alla de inhemska medborgarna, ”det sovande folket”, som då börjar bli alltmer missnöjda och stressade och som då tror att det ENBART har att göra med den alltför omfattande och den alltför hastiga invandringen, skall genom den politiska formationen rikta sin frustration åt ett särskilt håll. Alltså deras kritik skall med hjälp av en aggressiv och pådrivande propaganda, där uppvisande av fakta som då skall bevisa hur dåliga, slarviga, lögnaktiga, mördande, kvinnofientliga, homofientliga, demokratifientliga, missbrukande, lata, kriminella, krävande, våldtagningsbenägna, bedrägliga och falska just denna särskilda folkgrupp bland alla olika folk som invandrat till landet är…..

      PÅ SÅ SÄTT så får man då ganska snart sina EFTERLÄNGTADE inbördeskrigiska situationer i de europeiska f.d. nationalstaterna…… ?

      NÄR då DESSA eventuella fullskaliga INBÖRDESKRIG HAR PÅGÅTT EN TID, (1år, 5år, 10, 20, 30 år?), så inträder förmodligen en TRÖTTHET på allt mördande och dödande som DÅ kommer att medföra att det kommer att stiftas FRED och att samtidigt då också att DEN NYA och totalt folkblandade EUROPEISKA NATIONALSTATEN ÄNTLIGEN, och UTAN PROTESTER kan bildas….?.

      PRECIS SOM ÖNSKADES FRÅN BÖRJAN AV DE MEST INFLYTELSERIKA och globlistiska AKTÖRERNA?

      DÅ kommer man att STÄLLA SIG FRÅGAN:

      VAD TJÄNADE ALLT KRIGANDE och dödande TILL FÖR NYTTA?…

      NATIONERNA förlorades ÄNDÅ? Genom JUST INBÖRDESKRIGANDET?

      Och nationerna TVINGADES DÄRIGENOM att FÖRENAS, för FREDENS skull, i DEN NYA enhetliga STATEN EUROPA….?

      PRECIS som alltså det inflytelserika och starka multinationella näringslivet och därmed de globala aktörerna från början önskade sig?

      SÅ DÄRFÖR kanske man behöver fundera över vad som kanske ändå är ganska meningslöst att ”reagera på” av all den både direkta och indirekta propaganda som förmedlas genom ”det multinationella massmediala industriella komplexets” alla fönster och rum, dvs. massmedias alla ”gator och torg”, samt även bloggare, debattsidor och krönikörer av olika slag, och vad det är som de EGETNLIGEN säger och vill, och vad de egentligen förmedlar för budskap?

      Kanske det finns fler som verkligen önskar sig både inbördeskrig och världskrig, än vad man kan tro?……

      Kanske det DÄRFÖR det helt enkelt vore enormt mycket bättre om som just alla former av ”socialkonservativa motståndsviljor”, och ”nationella själv-bevarande-försvars-viljor” fokuserade på att bygga starka och stora familjer, med många barn, istället för att låta sig dras in i några konstruerade och framskapade ”inbördeskrigiska situationer”, (med hjälp av gatustridsgrupper som EDL och SDL och liknande?), som ändå förmodligen inte i längden kan ”vinnas”?

     • KLARTEXTEN!
      Feb 15, 2012 @ 18:46:06

      Breivik hade aldrig utfört sina illdåd ifall vi hade yttrandefrihet! Dåden var alltså riktade mot den bristande yttrandefriheten, inte mot invandringen per se.

      Det finns endast ett sätt att minimera risken för våld i samhället: inför verklig yttrandefrihet! Annars blir frustrationen enorm!

     • Josefina Bergfast
      Feb 15, 2012 @ 16:16:32

      Ps.

      Vad skulle då en enhetlig Europeisk Stat egentligen innebära i praktiken?

      Det betyder väl ett enhetligt parlament, regering och en riksdag, där enhetliga lagar stiftas, med en enhetlig konstitution, samt en enhetlig polismyndighet, en enhetlig skatt som betalas direkt till ”Staten Europas skattemyndighet”, en enhetlig valuta, kanske en enhetlig försvarspolitik och uppbyggd militärtjänstgöring, val direkt till det Europeiska parlamentets olika politiska partiformationer, samt kanske också direktval av den Europeiska Statens President? Eventuellt också i förlängningen ett enhetligt språk, där då de f.d. nationalstaternas språk, (engelska?), kommer att bli betraktade som mer eller mindre ”områdesdialekter”?
      Samtidigt medför det väl då att alla de olika f.d. nationalstaternas regeringar och parlament i den f.d. Europeiska Unionen avvecklas allt mer, och där de också i en framtid mer blir betraktade så som nuvarande kommuner idag blir betraktade av svensk regering och riksdag i Sverige? Alltså helt enkelt som till viss del som självstyrande regioner som ändå står under den enhetliga lag som då kommer att stiftas i den Europeiska Statens Parlament?

      Ds.

     • KLARTEXTEN!
      Feb 15, 2012 @ 18:49:57

      Eu har inga möjligheter att bli en välfungerande federation! En grundförutsättning är ett gemensamt språk, gemensamma värderingar och gemensam valuta. Jämför med USA. Några muslimska länder är på väg in i EU såvitt jag förstår. Så att vi skulle dela värderingar är helt å helvete.

 4. Trackback: Bitterfittan är bitter « Pinglans Tankar – den ej politiskt korrekta bloggen
 5. Sherlock
  Feb 07, 2012 @ 15:23:06

  Att vara så in i bängen rastlös att jag väldigt sällan orkat ta mig igenom en hel bok (eller i detta fall manifest) punkt för punkt, innebär ibland att förhålla sig lite för ytligt till saker och ting. Ibland innebär det dock en fördel eftersom jag ganska lätt kan ögna igenom och fatta kontentan av en skrift utan att läsa hela. Jag läste inte alls igenom hela, vare sig mein kampf eller breviks manifest, men det behövs ju inte då det finna så många andra som gärna ägnar sig åt åt att analysera i detalj, ord för ord. Kanske är jag dum,kanske ovanligt begåvad. Det jag förstår är hursomhelst att breivik var en sjuk person som i sin ensamhet blev helt kokobäng av att se hur ett samhälle förvandlas till det sämre i alltför snabb takt. Jag inser inte alls vikten av att klassa hans manifest som vara fascistiskt eller ej. Han ser bara det som många andra ser och han gjorde extremt fel saker utifrån det han upplevde.

  Det jag tycker är uppenbart är att exempelvis Reinfeldt är en riktig fascist medan Breivik är, inte en dåre men blev en produkt av sin borgerliga uppväxt som tillsammans med sin diagnos (ja klart som faan han har en diagnos-eller flera) gjorde honom till en ensamvarg som på sin kammare kokade ihop en soppa tillsammans med andra psykopater, som mynnade ut i avrättningar på idealistiska ungdomar som hade det han saknade (samhörighet med andra ungdomar i en gemensam kamp i acceptansens tecken).

  Jag kan inte alls förstå varför det som Klartexten skriver får ett sånt oerhört negativt gensvar hos många här? Varför uppfattar ni det som att Klartexten sympatiserar med Breivik? Så uppfattar jag det inte alls. Han förstår bara sammanhanget liksom jag gör…

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Feb 07, 2012 @ 18:10:34

   Mycket väl formulerat! Problemet är att PK-folket tror, eller VILL tro att vi sympatiserar med Breiviks dåraktiga mord! Men hade dom inte varit korkade så hade dom ju heller inte varit PK! Vi invandringskritiker önskar inget hellre än att morden aldrig begåtts! Det var en mörk dag!

   Svara

 6. Görgen Småland
  Feb 07, 2012 @ 10:59:15

  [[svensk.]] – Jag älskar hela Skandinavien …… Och jag bryr mig inte vad som händer nu i landet av mina förfäder. I de tre rikena är ett stort problem med utflyttning. Ayzyulsekande åtnjuta alla rättigheter och inte integreras i samhället – utan snarare beter sig negativt. De lever för dina pengar och inte fungerar – gör en mängd olika brott … För flera år sedan varnade jag kungarna av Sverige, Norge och Danmark – men de är långt ifrån de problem som människorna i Skandinavien .. Jag är medveten om problemet med samerna och Lappland. Jag skäms över att hälften av Lappland hör till Finländare. Jag är mycket ledsen över att Öland – Marienhaym också hör till Livland. Under många år kan Lappland och Åland inte få rättvisa och att säkra frisläppandet av finska fånga deras frihet – och som motsvarar slaveri ….

  Svara

 7. Erik Larsson
  Feb 07, 2012 @ 01:44:57

  Anmälde dig till SÄPO….

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Feb 07, 2012 @ 08:48:17

   Ha ha ha ha!Tror du dom bryr sig om en idiot som dig? Detta var skitkul! Dom borde förresten läsa bloggen! Få lite vettigt perspektiv. Varför inte maila alla andra myndigheter också? Även dom behöver en dos sunt förnuft!

   Svara

 8. Anonym
  Feb 07, 2012 @ 01:31:56

  Om fler läst Mein Kampf på tjugotalet hade Hitler fått svårare att komma till makten. Vi som har facit i hand och vet vad psykopatens Breiviks ”samhällsanalys” i mynnade ut i ( en massaker på barn ) har inte några ursäkter för att vurma för stollerierna.
  Narcissistens syfte bakom attentatet var att få uppmärksamhet för sina idéer och person, det är skäl nog att inte läsa manifestet.
  Den som på allvar intresserar sig för en kursförändring inom integrationspolitiken rekommenderar jag istället Axessblogg eller övriga icke- Pk forum och tankesmedjor.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Feb 07, 2012 @ 09:32:33

   Jag älskar Axess-TV! Ett lyft! Terror förvandlar inte goda idéer till dåliga! Breviks idéer är väsentligen helt korrekta oavsett hur många han mördat! Goda idéer skall lyftas fram oavsett!

   Förstår du inte att man kan hålla med om hans samhällssyn, men ändå ta avstånd från hans illgärningar och terror överhuvudtaget?

   Kan du förresten berätta vad som är stollerier i hans manifest? Det finns stollerier, ja. Men mycket är sant, tyvärr! Anser du t ex att muslimsk massinvandring gynnar vår jämlikhet och yttrandefrihet samt gör samhället tryggare? Sug på den!

   Svara

   • Anonym
    Feb 08, 2012 @ 15:00:42

    Felaktig integationspolik, rädsla för att ta tag i brännheta ämnen för att inte ge rasisterna rätt ( vilket som bekant enbart har spelat dem i händerna) skadar vår yttandefrihet och försvårar assimilationen och förstärker de saudiskt finansierade imamernas grepp om den invandrarungdom som fastnat i en ghettotillvaro och pendlar mellan kriminalitet och islamism.
    Men att floppar begåtts innebär inte att saker inte kan rättas till. Därför är jag också impad av debattörer som Neudling, Dervish, Grutsky, Madoon (ingen nämnd, ingen glömd)som inte räds för att tackla tabubelagda ämnen eller acceptera den martyrroll som den svenska ” snällismen” tilldelat den.

    Att det sedan finns invandrarpolitker som Monas knähund och moderaternas alibi som gjort karriär på vårt dåliga koloniala samvete är ofrånkomligt, desto viktigare att heja på de invandrare som anser sig ha samma skyldigheter som vi ” etno” att vara goda svenskar.
    Antar, btw, att du har kollat in seminirarierna på Axess. På mig personligen gjorde Dervish det starkaste intrycket.
    Rörande manifestet, vägrar fortfarande att läsa den narcissistiske
    barnamördarens komfabuleringar.

    Svara

    • KLARTEXTEN!
     Feb 08, 2012 @ 22:04:43

     Jo jag kollar seminarierna på Axess-TV med stort intresse! Och Dervish är riktigt bra! Jo och Breivik är en barnamördare! Och jag vet inte hur mycket strunt som står i manifestet, men åtminstone en del har jag sett. Men det finns en hel del riktiga sunda pärlor också! Jag har bara läst en liten liten del av manifestet.

     Svara

 9. Josefina Bergfast
  Feb 07, 2012 @ 00:13:06

  Vad anser då KLARTEXTEN om den s.k. ”Frankfurterskolan” och dess idéer, som jag själv inte vet särskilt mycket om, men som visst bl a handlar om införandet av just s.k. politisk korrekt tänkande, samt då i dess anslutning, en kritik av det tänkande, som då stämplades som just inkorrekt politiskt tänkandet?

  Denna ”tankeskola”, som visst anses ha infört olika klanderbegrepp, epitet, mot just oönskade politiska åsikter? T ex just rasism och främlingsfientlighet mot allt och alla som då t ex har en alternativ syn på den svenska invandringspolitiken? Samt fobi-stämplar mot all form av kritiska synpunkter mot t ex öppen homosexualitet?

  Hela ”skolan” anses visst vara ”kulturmarxistisk”, som visst ska förstås som en kulturell variant av kommunism?

  Där finns tydligen också en uttalad materialistisk livsåskådning, som då fördömer alla former av religion och som klandrar alla med just epitet av olika slag, som har åsikter som kanske verkar gå emot det som ”skolan” då kanske beskriver som tolerans, mänskliga rättigheter och alla människors lika värde, samt demokrati och jämlikhet?

  Tankesystemen innefattar visst också försvar för alla minoriteter, men går emot allt slags nationellt tänkande som de då stämplar som nazism, eller högerextremism eller kanske inskränkt nationsbundenhet, och de anser visst också att nationell socialkonservatism är detsamma som nationalsocialism, som väl då antas vara liknande nazism, och därför då förmodat automatiskt antagen för att vara s.k. rasistisk, samt automatiskt då också antas vara s.k. antisemitisk? Alla dessa tendenser av nationellt tänkande, samt familjelivets värnande och försvar för heterosexualitet, måste då stämplas som varande politiskt inkorrekt, och också som ett intolerant tänkande, därför att det går emot skolans kosmopolitiska tänkande i den kommunistiska andan? Detta ideal om en världsvid kommunism, som då är omskapad till kulturmarxism där visst också neoliberalism ingår som en kosmopolitisk idé, innefattar visst också begrepp som antiauktoritet och jämlikhet som ideal, och också då s.k. feministisk frigörelse.

  Känner inte till så mycket om detta, i brist på läsning, så jag kan ha uppfattat alltsammans helt fel, men Frankfurterskolan skapades visst av ett antal främst judiska revolutionärer, filosofer och politiker i just Frankfurt, under 20-talet, eller någonting sådant, och som under 30-talet allesammans flyttade till New York.

  Vad ska man tro om detta?

  Är det denna skolas tänkande som KLARTEXTEN menar är smygfascism, som då vill begränsa yttrandefrihet samt alla former av nationellt tänkande, som varande just politiskt inkorrekta, just kanske därför att de då eventuellt inte anses vara tillräckligt kosmopolitiska, eller kulturmarxistiska tankar?

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Feb 07, 2012 @ 09:27:32

   Jag accepterar ALLA åsikter och bekämpar dom idiotiska!

   Det jag INTE accepterar är censur av mina eller andras åsikter! Censur begränsar yttrandefriheten och därmed demokratin! Korkade åsikter gör det INTE! För så länge vi har yttrandefrihet har PK-åsikter inte en chans! PK-idioterna vågar inte ens försvara massinvandringen i en ocensurad debatt. Förstår du vilket drägg vi snackar om?

   Frankfurterskolan verkar vara PK i allra högsta grad. Men återigen. Mitt problem är inte korkade åsikter utan censur!

   Svensk media är antidemokratisk genom sin omfattande censur! Samma sak gäller vår statsminister som både uppmuntrar censur och våld mot politiska motståndare!

   Svara

 10. Erik
  Feb 06, 2012 @ 23:41:17

  Till och börja med så skjuter du dig själv i foten igen. Statlig censur vore en sak. Men varken SD kuriren, Politiskt ”in”korrekt eller aftonbladet är statliga. Eftersom alla tre kraftigt censurerat all konstruktiv kritik så är samtliga publikationer fascistiska, eller hur? Du får sopa lite framför egen dörr först och inte ha andra måttstockar för dina partikamrater. Men jag ger dig fortfarande en eloge för att du själv inte börjat censurera!

  Sedan undrar jag varför du är så ointresserad av de som faktiskt bekänner sig till nazismen? Alla verkar vara nazister och lovliga måltavlor för dig och dina kompisar. Varför uppmuntra till hotfulla ”hembesök” hos journalister (som jag visserligen ogillar), attacker mot polisen (som visst gör misstag ibland som du påpekar) och skriva glödande artiklar om att man borde döda Sveriges statsminister (vars åsikter ofta går isär från mina) när det faktiskt finns riktiga nazister som ser Adolf Hitler som sin förebild och som har studiecirklar i Mein Kampf?

  Varför gör ni inga hotfulla besök i deras hem och varför kastar ni aldrig sten på dem?

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Feb 07, 2012 @ 09:12:56

   Du vet säkert att jag i flera blogginlägg kritiserat Politiskt inkorrekt för deras censur. Jag skrev svidande blogginlägg om PI! Det är dock betydligt värre att den som har TV- och tidningsmonopol censurerar än den som endast har en blogg! Att en vuxen slår ett barn är värre än om barnet slår tillbaks, eller hur?

   Jag har även kritiserat och tagit debatten med nazister, som vågat skriva kommentarer här. Men dom är små och obetydliga. Mycket värre är fascisterna som ju har monopol på all tung media! SD:s möten och demonstrationer attackeras inte av nazister utan av fascister!

   En svinaktig demagog som Jan Helin, som gjort det till sin livsuppgift att censurera, förvränga, ljuga får fan finna sig i att folk demonsterar utanför hans bostad! Han hetsar till våld mot SD dagligen i sin Aftonhora! En sån som han, Julius Streicher, hängdes i Nurnberg!

   När uppmuntrade jag till attack mot poliser? Du vet mycket väl att jag skrev att man har rätt att försvara sig mot olagligheter från vem som helst! Även dom begår som sagt fel ibland. Har folk inte dödsmisshandlats av poliser? Man har i alla lägen rätt att försvara sig mot lagbrytare! Och överlag är naturligtvis poliserna i Sverige jättebra! En grundpelare för vårt samhälle, men dom är för fega när det gäller islamister och vänstervåld!

   Avrättning betyder inte mord. Utan förstås dödande efter laglig rättegång. Men som jag skrev tidigare, det var korkat skrivet, men skrevs före Breiviks illdåd. Så efter massakern raderade jag inlägget. Jag är för dödsstraff för mycket allvarliga brott, det inkluderar Breivik, som du vet! Men då bör alla islamister och vänsterfascister som försöker mörda oss, möta samma öde! Folk har lagligen avrättats för mindre än att köra ett land i botten.

   Du verkar inte fatta att kritiken bör riktas mot dom som gör den största skadan mot demokratin. Det är inte nazisterna utan PK-folket!

   Svara

   • Erik
    Feb 08, 2012 @ 11:25:35

    Om du som SD opinionsbildare skriver att skriver att det ibland är befogat att kasta sten på polis så skulle jag kalla det uppmuntran! Om ni rekryterar fotbollshulliganer (vilket är er policy vad jag förstått) som redan har god rutin på att attackera polis och lär dem att det är ”befogat”, hur tror ni då att de kommer att reagera när de är påverkade av alkohol och div annat?

    Att jämföra svensk polis med polis i totalitära stater som Iran och Nordkorea för att de ställer sig i vägen när du och dina vänner bestämt er för att förvandla gatan till ett slagfält är ytterst smaklöst!

    Svara

    • KLARTEXTEN!
     Feb 08, 2012 @ 12:56:43

     Har du svårt att fatta? Alla människor har rätt att försvara sig mot illegala handlingar, oavsett vem som utför dom! Och jag upprepar, svensk polis är väldigt bra, överlag! Så grundregeln är, INGET våld mot poliser! Det gäller SDL, EDL, AFA, islamister mfl!

     Ingen av oss vet vad polisen gjort före filmklippet. Jag skrev att det inte kan uteslutas att polisen betett sig illa. Men ingen vet. En av EDL-demonstranterna sade också typ att ”dom bara genomförde en fredlig demonstration” vilket antyder att polisen utövat onödigt våld, eller hur? Att förvränga detta till att jag förespråkar polisvåld är vansinne!

     Skillnaden mellan dig och mig är att jag är ärlig, medan du är oärlig.

     Svara

     • Erik
      Feb 09, 2012 @ 16:03:13

      Kom igen, såg de ut som ett gäng fredliga demonstranter som utövade nödvärn? De hoppar alltså på polisbils taken, kastar sten mot polis och slår polis med tillhyggen för att komma förbi polisavspärrningarna i nödvärn menar du?

      Du har börjat argumentera precis som vänsterslöddret AFA! De påstår också alltid att de är heeelt fredliga tills polisen tvingar dem till våld. Kanske är lösningen på landets problem att lägga ner poliskåren eftersom allt våld är polisens fel?

      Detta är inga nybörjare, man ser tydligt att det rör sig om proffsdemonstranter som slagits mot polisen hundratals gånger. De såg t.o.m mer rutinerade ut än AFA måste jag säga, så om ni letat efter bra material till gatukamp så har ni lyckats väl.

      Här kommer mer klipp när ni utövar ”nödvärn” mot de elaka poliserna.

     • KLARTEXTEN!
      Feb 09, 2012 @ 20:09:52

      Gud! Vi måste förstås veta vad som hände före filmsnutten. Du kan inte döma utan att ha hela bilden såklart! Det blir bara gissningar!

      Skillnaden mot muslimerna är väl att dom inte utövar terror, eller hur? Vad tycker du om muslimernas demonstration i ett land som inte ens är deras? England är inte muslimskt, dags att muslimerna fattar det!

      Jag förstår helt EDL:s ilska mot pakistanierna som ju utövar terror mot England!
      EDL spränger fan inte oskyldiga i luften!

 11. Trackback: …men skrattet fastnar i halsen! | Varghjärta
 12. Lillith
  Feb 06, 2012 @ 22:24:53

  Han (roger) tyckte väl att texten var bra. För det är den!

  Svara

 13. Trackback: ”Jag handlade i nödvärn för mitt folk” « Gotiska Klubben
 14. Trackback: Är det så här illa i landet? | blogghelvetet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: