Muslimsk massinvandring – livsnödvändigt ”syre”!

Den konservative debattören Roland Poirier Martinsson har idag en artikel i Svenska Dagbladet. Den kan inte kallas annat än ett lågvattenmärke.

Kort sagt går artikeln ut på att muslimsk massinvandring är välgörande, eftersom Svenskarna annars utarmas kulturellt (”we will be stupid”, som Pris uttrycker det). Ingen vettig människa kan invända mot att främmande kulturer normalt är berikande. Detta innebär dock inte att alla kulturer i alla doser är berikande!

För den som då och då öppnar en tidning, då och då ser ett nyhetsprogram, framstår det som uppenbart att muslimsk massinvandring medför stora problem. Om inte, visa på något kristet land som inte drabbats av problem efter sådan invandring. Se på Libanon t ex, härjat av mångåriga inbördeskrig.

Med muslimsk invandring får vi, förutom kulturen, även politiska islam och en massa annat elände på köpet, inklusive terrorism. Tror någon frisk människa annat än att homofobin, att antisemitismen ökar, att kvinnans rättigheter och yttrandefriheten försvagas?

Martinsson skriver bl a ”Islams intellektuella tradition, andlighet, sociala värden och moraliska övertygelser är en åder av friskt vatten.”  Alla kulturer har förmodligen friskt vatten, så långt har han rätt. Men uppenbart är också att islam har ovanligt mycket giftigt vatten också! Vatten som förgiftat hemländerna och givit upphov till de största flyktingvågorna i modern tid! Och eländet ser inte ut att få något slut heller! Eländet fortsätter decennium efter decennium utan någon förbättring.

Att islams bidrag till högre vetenskap är noll, förbigås med tystnad. Däremot har det lilla judiska folket massor med Nobelpristagare och kan inte betecknas annat än som hörnpelare i våra västerländska civilisationer! Trots århundaden av pogromer och Holocaust! Det säger mig att något fattas islam, medan något riktigt värdefullt finns inom judendomen.

Tror han verkligen själv på tramset, eller vill han bara ställa in sig hos PK-etablissemanget? Jag har twittrat mina oförblommade åsikter, men inte fått något svar.

Han konstaterar att muslimerna skall avhjälpa vår kulturella ”syrebrist”.  Den ”hjälpen” betackar jag mig för! Med muslimsk massinvandring kommer även politiska islam, en rutten kvinnosyn, homofobi, antisemitism, terrorism etc. Det är fan inte värt det! Tack, men nej tack! Jag föredrar syre från kulturer som bevisligen kan samexistera med våra västerländska kulturer. Islam har uppenbara problem på den fronten!

Vad är det för fel på buddhistisk, hinduisk, judisk massinvandring? Eller måste vi hålla tillgodo med en ideologi enkom för att den skapat outhärdliga problem i hemländerna? Indikerar det att islam är bra för samhället?

Efter att först ha konstaterat att förnekandet av kvinnors frihet och förföljelsen av judar är ett ”mycket stort problem” så blir hans lösning: fortsatt massinvandring! Dåraktigt är bara förnamnet!

Den konservative och invandringen

hogern-maste-forsta-att-breivik-agerade-politiskt

Advertisements

15 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Sherlock
  Jun 14, 2012 @ 17:40:48

  Amen!

  Svara

 2. Galmin Tireantvs
  Maj 01, 2012 @ 18:20:48

  ”(”we will be stupid”, som Pris uttrycker det). ”

  Klart att du skulle sumpa ett klassiskt filmcitat.
  Rätt citat är: ”Then we’re stupid and we’ ll die”

  Svara

 3. Distorsion
  Apr 30, 2012 @ 14:27:16

  Du pratar skit och sprider hat.
  http://en.m.wikipedia.org/wiki/List_of_Muslim_scientists#section_3
  Ägna dig åt något vettigt istället, bidra med någonting, istället för att sprida ditt unkna hat.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Maj 01, 2012 @ 09:06:53

   Självklart har muslimer lärt av oss, fysik, medicin etc. Men visa mig ett stort vetenskapligt bidrag från muslimerna! Judarna har otroligt många sådana, trots att de är MYCKET färre.

   Utan oss hade muslimerna levt kvar i medeltiden!

   Svara

 4. Josefina Bergfast
  Apr 23, 2012 @ 22:48:32

  Nu skall jag kanske provocera KLARTEXTEN lite, och ”på skoj” fråga honom:

  Vore det i alla fall inte LITE ”roligt” för KLARTEXTEN att eventuellt kunna ha FYRA fruar? Och med dem, (kanske, i ”bästa fall”?), kunna åstadkomma TIO BARN PER FRU, dvs. FYRTIO BARN?

  Det vore kanske ändå en VÄLSIGNELSE, och kanske en RÄDDNING, (?)för både Sverige och världen om så många barn kunde födas till en person med så HÖG IQ som KLARTEXTEN (155?)? …..

  Men hur skulle DET kunna vara möjligt eller kunna låta sig göras utan att KLARTEXTEN blev ”muslim”?……

  Det skulle då kanske kunna åstadkommas någonting ”gott” för Sverige, och för KLARTEXTEN, om KLARTEXTEN alltså blev ”muslim”?.…..

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Apr 24, 2012 @ 10:12:40

   Visst vore det underbart! Vem kan förneka det? Men godhjärtad som jag är, kan jag inte leva i ett samhälle där jag gynnas, medan hälften av mänskligheten missgynnas!

   Svara

   • Anonym
    Apr 24, 2012 @ 19:30:07

    och att så sin vildhavre får väl många killar ändå?

    Svara

   • Josefina Bergfast
    Apr 25, 2012 @ 00:48:56

    KLARTEXTEN:…….” medan hälften av mänskligheten missgynnas”……

    Om det nu är en verklighet att det endast är den ”ena halvan” av mänskligheten som har ynnesten samt förmånen och gåvan att faktiskt kunna föda barn, varför skulle detta faktum vilja anses som ett ”missgynnande” för just den halvan?

    Att kunna föda (många)barn kan väl anses vara den absolut viktigaste och den mest gynnade och mest värdefulla uppgiften av de ”två hälfternas” uppgifter i tillvaron?

    Är inte de flesta mäns önskan att vilja kunna ”kopiera sig själva” ganska stor? Dvs. de flesta män har en önskan om barn som ”liknar dem själva”? De flesta män på jorden har nog ofta ett ganska så gott självförtroende och tycker att de är ”störst bäst och vackrast” även om de inte säger det högt som Cassius Clay varför det tilltalar de flesta män att kunna så att säga skapa ”kopior” av sig själva?

    Utan de dyrbara och värdefulla barnafödande fruarna så är väl då denna önskan och detta behov hos männen omöjligt att kunna förverkliga?

    De flesta män är samtidigt nog inte så intresserade av att vilja ta sig an ”andra mäns barn” vilket i och för sig genom historien kan och har skapat lite ”avarter” i en del mäns viljor att kunna kontrollera att de barn som deras fruar bär på verkligen är deras. Men de flesta sunda och friska män har ändå ett relativt sunt förhållningssätt och vill verkligen också vara beskyddare mot både fru och barn och känner stor stolthet och glädje inför sitt faderskap vilket oftast också medför starka viljor till omsorg, beskydd och ansvarstagande.

    Faderskärleken är ofta stark hos de flesta normala och friska män som också oftast medför ”tacksamhetskänslor” över att deras fruar har ”skänkt dem deras barn” som i sin tur oftast får dem att älska sina fruar än mer.

    De flesta kvinnor älskar också sina barn över allt annat på jorden så något ”missgynnande” tycker de nog oftast inte att det alls är frågan om.

    Uttalanden om att kvinnor på något vis skulle vara ”missgynnade” genom att de äger den värdefulla förmågan att kunna föda barn är nog bara mer eller mindre endast ”hjärntvättande och fientlig” propaganda?

    Det är kanske försök att intala kvinnor att de är ”begränsade eller ofria” som mödrar, eller att det är ”begränsande” för dem själva och deras ”karriärer” att föda barn?

    Men familjebildning och barnafödande är nog det viktigaste och det mest meningsfulla samt det mest glädjerika som de allra flesta människor kan och vill ägna sig åt.

    Det går inte att förneka.

    (Sedan om ”möjligheterna” till fyra fruar och fyrtio barn nog i realiteten är ganska så begränsade för de allra flesta män även om de så vore ”muslimer” helt enkelt för att de inte är miljardärer och kan anställa en mängd sköterskor och barnflickor och städare, kokerskor och trädgårdsmästare, privatlärare osv., det är ju en verklighet som de allra flesta män måste förhålla sig till, hur gärna de än egentligen (i hemlighet?), önskade att de verkligen hade möjligheter till fyra fruar och fyrtio barn….!)…..

    Svara

    • KLARTEXTEN!
     Apr 25, 2012 @ 13:33:54

     Jag menade att islam skulle förtrycka kvinnan, inte barnafödandet! Likaså skulle bögar och frihetsälskande individer drabbas! Samhället skulle hämmas vetenskapligt och ekonomiskt! Ett alltför högt pris! Men visst är barnaalstrandet det viktigaste för mänskan!

     Svara

    • Sherlock
     Jun 13, 2012 @ 11:42:20

     Att ha barn är mycket begränsande utan hjälp utifrån, dvs om pappan skiter i avkomman. Särskilt i dag då man avskaffat socialt skyddsnät och arbetstiderna blivit än mer obekväma samtidigt som barntillsynen batnats ner. Så javisst- barn ÄR mycket begränsande för kvinnor. Antalet män som tar ett lika stort ansvar för sitt barn rör sig om en promille jämfört med antalet kvinnor. Har en man 4 fruar så tror jag på ngt vis att fruarna också blir begränsade av så många barn. Barn är nog rätt så begränsande för vanliga par också och enligt statistiken tar kvinnorna än i dag ett markant större ansvar för hem och barn. Så jag drar slutsatsen att barn innebär en begränsning även för vanliga kvinnor i par-förållanden. Det är ett fåtal pappor som är lika mycket pappa som mamman och som prioriterar barnet/barnen framför jobbet/karriären. Dock inte med detta sagt att jag inte älskar moderskapet som är oändlig personlig utveckling. Tyvärr innebär det att avstå från sig själv om du inte får hjälp utifrån. Barn har alltid varit ett effektivt sätt att styra kvinnor på inom alla kulturer.

     Svara

  • Aveen
   Apr 24, 2012 @ 10:28:15

   Trotts att jag vet att ditt kommentar är mest på skoj så kan jag inte riktigt hålla mig ifrån att säga någonting om saken.

   Oavsett hur hög IQ ett par har så kan de inte uppfostra 10 barn till att bli sunda och vettiga vuxna människor. Den genetiskt ärvda hög IQ räcker inte. Barn kräver mycket tid, kärlek och uppmärksamhet under sitt uppväxt. Ett par som har 10 barn kan inte ge sina barn den tiden och uppmärksamheten som krävs och resultatet blir inte bättre än de barnen som växer upp i mellan öster (oavsett det religiösa tillhörigheten). Detta utan ens att räkna med de mycket försämrade förutsättningarna som resultat av att ”paret” egentligen består av en mor och en fjärde del av en far.

   Kortsagt, ”kvantitiet” är inte samma som ”kvalitet”

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: