Några åsikter i all hast!

Skippa Euron, ju snabbare, desto billigare. Helst också EU. Låt politiker som fört oss bakom ljuset betala för den ekonomiska skadan, dvs med livstids fängelse! Den som snattar döms, men den som försnillat 2000 miljarder går fri!

Vi skall inte lägga oss i Syrien! Hur många vet hur stort stöd Assad har? Vilket samhälle vill upprorsmännen skapa, dom som mördat kristna på senare tid? Förmodligen islamism, som övriga arabländer!

Hoppas Assange får asyl i Equador! Han kan inte förvänta sig någon rättvisa av vår extremfeministiska sexlagstiftning, där bevis ej krävs för fällande dom!

Advertisements

11 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Sherlock
  Jul 24, 2012 @ 19:58:34

  Hehe- ”ÄR Du Också I Helvetet- tyckte jag det stod som rubrik! Jaa- det är jag numera, tänkte jag svara. TÄNK så fel man kan läsa… Same same but different, upptäckte jag ju sen att du menade…

  Svara

 2. Galmin Tireantvs
  Jul 12, 2012 @ 08:56:08

  Klartexten: eftersom du verkar ha städat bort alla inlägg om Andrew Wang har jag en länk som jag inte vet var den passar in. I alla fall är ABs publicering av detta en enorm frågeställare:

  http://gfx.aftonbladet-cdn.se/image/15095915/456/normal/4b8c9b2910e79/Kidnappningen+av+Thor+Danielsson
  Andrew Yen-cheng Wang är en av de internationellt efterlysta som nu jagas mer intensivt.
  Efterlysta – i hela världen
  Svenskarna som jagas av Rikskriminalens specialgrupp

  http://www.aftonbladet.se/nyheter/article15092815.ab?teaser=true

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Jul 21, 2012 @ 22:02:10

   Det sista jag vet om Andrew är att han verkade få träffa Thor. Eftersom jag sen inte hört något från Andrew, så jag har förutsatt det har gått bra med umgänget. Då ville jag inte onödigtvis utsätta Mia för mina inlägg i frågan. Skulle det visa sig att Andrew inte får träffa Thor, så skulle jag omedelbart lägga tillbaks alla inlägg i frågan (som förstås sparats).

   Jo jag såg artikeln och förvånades över att AB gitte dra upp saken igen. Jag tror INTE på att Andrew jagas intensivt överhuvudtaget! Jävla bullshit utgår jag från! Var o en begriper väl att detta är en skitsak för USA!

   Alla som vet vad som hänt i frågan: hör av er!

   I fortsättningen: denna kommentar var bra. Men skriv inga skräpkommentarer som vad en dator anser bloggen vara värd! Håll dig till ämnena i bloggen!

   Svara

 3. snappshanen
  Jul 06, 2012 @ 16:37:35

  Jag tycker att Dem demokratiska länderna i väst har begått ett stort misstag. Att hjälpa att störta arabiska diktaturer. Hjälper bara att hjälpa fram teologiska diktaturer. Vi prata om en islamisk vår inte demokratisk. Araber vet inte vad demokrati innebär. Och det är en skam att Sverige har medverkat till detta. Snart får Vi se offentliga avrättningar av olik tänkare, homosexuella, judar, kristna osv.
  Stepp.

  Svara

  • Erik
   Jul 11, 2012 @ 10:52:35

   Ja du ”Snapphanen” (vilket typiskt namn för en skånsk SDàre). Det där var det värsta PK tramset (modell SD) jag läst på länge. Att folket i arabländerna avskyr de kristna assyrierna/syrianerna beror inte på att de är kristna utan på att de ofta arbetar i säkerhetstjänsten (både Saddam och Assad litar/litade på stöd från denna grupp). Folk i allmänhet har fått utstå förtryck, tortyr och förnedring från dem.

   Ex så låter Assad syrianska brödraskapet (Södertäljenätverket) tvätta pengar får kriminell verksamhet i Sverige genom Syrien. De kommer tillbaka som vita pengar och detta är ett välkänt fenomen som svensk polis känner till men inte kan göra något åt.

   Lika lite som de svenskar i Södertälje som dagligen utsätts för syrianernas svenskfientlighet ogillar dem för att de är just kristna tror jag majoriteten av Syriens folk ogillar dem för deras religion. De har liksom svenskar i Södertälje mycket goda skäl. Innan du börjar uttala om en folkgrupp du inte vet ett smack om, ta och kom till Södertälje och se hur de är i verkligheten!

   Hur många judar och öppet homosexuella tror du det finns i det extrem shiitiska och Iran allierade Syrien? Jag har lite svårt att förstå SD`s plötsliga vurm för Assad och hans regim!

   Svara

   • KLARTEXTEN!
    Jul 21, 2012 @ 22:24:10

    Har du missat att muslimerna väljer islamister till makten, hittills i alla val utom ett! Islamismen drar ner länder djupare i skiten och ger än fler flyktingar vi måste ömma för! Hellre sekulär än religiös diktatur!

    Det vore en fantastisk dröm om muslimska länder blev demokratiska välfärdsstater. Då skulle massinvandringen minska drastiskt! Skitbra! Men du kan glömma det! Dom förblir fattiga och oroliga skitländer under vår livstid! Och än värre blir det när oljan tryter i oljestaterna. Skitländerna saknar vetenskap att snacka om! Fullständigt katastrof!

    Svara

  • Sherlock
   Jul 24, 2012 @ 19:45:51

   Att fråga en arab om vad han anser / eller hon- om demokrati , är att fråga en älg i skogen vad han anser om att skita på toaletten. Han eller hon har ingen som helst aning.

   Svara

 4. Sanity
  Jun 26, 2012 @ 19:50:53

  Kul att även Klartexten gillar Assange.
  Gillade du intervjun han hade med Hezbollah ledaren?
  http://assange.rt.com/nasrallah-episode-one/ – Väldigt bra gjort av Assange att låta en ledare som aldrig får synas i media komma fram och uttrycka sina åsikter om de s.k. muslimhotet och att muslimerna är ute efter att överta världen. Lärde du dig något på denna intervju. Lite därför Assange valde att ha den ledaren under sitt första program- Nu fick en andra åsikter än de som förmedlas av västvärldens högerextrema komma fram om muslimer.

  Svara

 5. Sherlock
  Jun 24, 2012 @ 20:04:50

  De blev inte besvikna. De ville sätta dit Assange. Och de verkar ha lyckats… Undrar hur mycket pengar de fick. Det har ingenting med feminism att göra. Snarare att svea rikes lag är skev ifråga om mycket mer än bara sånt här. Jag tror inte heller att alla de tjejer som faktiskt har blivit våldtagna håller med om att lagen står på deras sida så förövarna har blivit frikända pga bristande bevisning. Det här handlar om politik och maktspel på högre nivå.

  Svara

 6. Stig Palm
  Jun 24, 2012 @ 15:26:33

  HURRA!!!
  Speciellt om detta med svenska kåta sossefeminister som hämnas när de blir besvikna!

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: