EDL bränner Nazi-flagga!

Det första världsomspännande Counter Jihad mötet någonsin ägde rum idag på Norra Bantorget. PK-drägget anordnade motdemonstrationer men polisen hade läget under fullständig kontroll. Det antidemokratiska drägget kunde inte störa mötet. Kolugnt. Däremot slogs PK-fascisterna med polis.

Många talare, bl a Robert Spencer (Jihad Watch), Pamela Geller (Atlas Shrugs) och EDL:s ledare Tommy Robinson (Stephen Lennon). Ett historiskt evenemang! Mer på SDL:s hemsida

Nazisterna hatar SDL

Advertisements

28 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Mats Olsson
  Nov 13, 2012 @ 18:20:02

  Om 2 företag konkurerar och det ena företaget har 8 gånger mer i lön vad händer????
  Det vet politiker men dom vill Ändå göra konkurera med fattiga länder. Det är en medveten global ekonomi för att sänka Sverige och EU till deras nivå. Det är vad politiker jobbar hårt för. Detta är vad alla politiker vill så den som inte är rik och är Lågavlönad har bara 1 alternativ det är facism 1 stark ledare och murar ock det kommer snabbt nu i EU för vi har inget val. Politiker fortsätter med en politik som är förödande för Sverige och EU. Men facismen är den stora vinnaren i denna tid
  men jag vill ha frihet men det är inte vad politiker vill. Politiker vill att vi ska ha en löneanpassning för att konkurera med fattiga länder. Det ända valet är facism för att stoppa denna politik men den kommer snart kolla Grekland där har politiken komigt ifatt men dom väljer nasism det är fel men nu har dom 20 % enligt analys som har gjorts. så jobba emot nasism och jobba för facism det är bättre men demokratin har förlorat men det har politiker inte fattat än. Donm som är politiker kommer kommer snart att straffas för deras brott som dom begår mot folket idag och då menar jag straffas.

  Svara

 2. Sherlock
  Aug 20, 2012 @ 22:01:19

  G som i G E M E N S K A P. Den som m[r tillr’ckligt d[ligt g;r vad som helst f;r att f[ k’nna gemenskap med n[gon. Islamister har detta som gemensam n’mnare med huliganer. I mina ;g;n ‘r de av precis samma skrot och korn. Enda skillnaden ‘r marken de krigar p[.

  Men i deras ;gon ‘r de fiender. G””sp.

  Svara

 3. Sherlock
  Aug 20, 2012 @ 21:21:06

  Tidigare har jag bara lagt mig i de sakfrågor jag är införstådd i i och med självupplevda situationer. Nu lägger jag mig i annat eftersom jag tröttnat. Ska försöka läsa på även om annat. Jag har alltid varit emot hårdare straff osv eftersom det är bevisat många ggr om att det inte hjälper, utan tvärtom bara spär på klass-skillnader. DEt är dessa skillnader som utgjort grunden till de här gängen av testo-fyllda stenåldershjärnor. DEt är även , enligt minmening dessa klass-skillnader som egentligen utgör det största hotet mot jämlikheten som vi tidigare eftersträvat men som vi nu tagit stora kilv ifrån, vad gäller alla förutom högutbildade män och kvinnor.

  Gissa vilka kvinnor som väntar vid spisen, rökandes och väntandes nya testosteron-monster i Nuew Hampshire? Inte riktigt den jämlikheten Klartexten vill belysa har inträtt i klarsynthetens Europa, direkt. Inte på 2000-talet åminstone.

  Jag menar att Islamistiska och andra ojämlika förespråkare, som det enda fungerande receptet, riktigt ger låga att brinna riktigt starkt vid sidan om denna bild. De är proffsbusar. DEt vet även engelska polisen. DEt är detta vi kommer att få i sverige om sverige fortsätter i samma bana som england gjort, med att göra allt fler engelsmän ”white Trash” i samma takt som man tar emot (i england pakistanier) oc i sverige Somalier och andra islamister.

  Svara

 4. Galmin Tireantvs
  Aug 18, 2012 @ 14:31:19

  Klartexten tycker det är självklart att varje politiskt parti skall ha sina enga brunskjortor! Lite upprepning av Europa på 30-talet och i synnerhet Tyskland i slutet av Weimarrepubliken är väl bara uppfriskande, kan man tänka.

  (que Klartexten: Par ”man måste vara judehatare för att kunna vara faschist”/ ”alla paralleller mellan NSDAP och SD faller på faktumet att SD är det mest Judevänliga partiet genom tiderna efter Likud”, trots propagandan mot Muslimer som är till förväxling lik innehållet i ”Der Ewige Jude”, Jimmie Åkessons intressanta världsbild och tillhörande muslimdemonisering i Aftonbladet och SD Härrydas ordförande Willy Christiansson som tycker att homosexualitet är onaturligt och orent.)

  Den som ser en parallell här avpolleteras som kommunist, kulturmarxist och islamistkramare.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Aug 18, 2012 @ 18:11:07

   Är det inte rimligt att islamkritiker har ett eget försvar mot AFA-drägget om dom skulle bryta igenom polisavspärrningarna? Är det ett problem? För vem?

   Muslimerna är brunskortorna! Deras ideologi är antidemokratisk, ojämlik, antisemitisk och homofob. Islam tillför inget positivt till vårt land, däremot mycket negativt.

   Kanske du kan berätta vad ingen vet: allt positivt av betydelse som islam bidrar till vårt samhälle? Förutom mat.

   Svara

   • Galmin Tireantvs
    Aug 19, 2012 @ 15:59:58

    ”Är det inte rimligt att islamkritiker har ett eget försvar mot AFA-drägget om dom skulle bryta igenom polisavspärrningarna? Är det ett problem? För vem?”
    Problemen uppstår när dessa demokratins beskyddare angriper polis och förföljer minoriteter. När ”fotfolket” för en viss politisk inrikting bildar fria grupper, utför antidemokratiska handlingar och samlas under ett namn är det de facto en upprepning av vad som hände i slutet av Weimarrepubliken.

    Den som ser en parallell här avpolleteras emellertid som kommunist, kulturmarxist och islamistkramare.

    Tack för att du bekräftar mina teser.

    Svara

    • KLARTEXTEN!
     Aug 19, 2012 @ 17:19:16

     Visst är det ett problem om dom angriper polis. Men det gör inte SDL, eller hur? Vilka antidemokratiska handlingar har utförts, av vem? Så om SDL inte antgiper polisen el utför ”antidemokratiska” handlingar, så är dom OK?

     Sen skall jag inte skriva vad som bör ske med AFA-drägget. Det skulle förmodligen vara åtalbart. Låt oss säga att dom bör få 10 gånger värre tillbaks än vad dom själv gjort mot demokrater.

     Ifall AFA inte fanns, så tyckte jag inte att SDL behövdes. Men nu behövs dom! Verkligen! Tror du mig inte, så gå för skojs skull med i ett offentligt möte med SDL, som åhörare (intill scenen), så vet du vad jag pratar. Innan dess vet du inte. Helst skulle man vara beväpnade mot svinen.

     Du angriper SDL (som inte gjort något olagligt) än AFA som utförts otaliga olagliga gärningar. AFA bör neutraliseras en gång för alla!

     Svara

     • Erik
      Aug 20, 2012 @ 10:07:16

      Om SDL saknade kopplingar till det grovt kriminella EDL och framförallt inte tog hit dem samt avhåller sig från att begå brott (självförsvar är inte brott, att kasta gatsten i huvudet på poliser ÄR brott även om man är ”islamkritiker”) så tycker jag det är i sin ordning att SDL får finnas och säga sin mening även om jag inte håller med dem i flertalet frågor.

      Nu ser verkligheten inte ut så och för oss som minns fotbolls EM och vad brittiska hulliganer gjorde här då känns det inte så tryggt att höra att några blådårar hämtar hit brittiska hulliganer för att demonstrera.

   • Erik
    Aug 23, 2012 @ 22:36:13

    Här kom ännu e lustigt frågeställning som jag gärna svarar Herr Klartexten, EDL, SDL, SDàre och andra anhängare av att kasta gatsten, han skriver ”Är det inte rimligt att islamkritiker har ett eget försvar mot AFA-drägget om dom skulle bryta igenom polisavspärrningarna? Är det ett problem? För vem?”.

    Jag ska tala om för dig för vem det är ett problem! Det är ett enormt problem för de poliser som försöker upprätthålla polisavspärrningarna! De är människor av kött och blod som får tillbringa sin arbetsdag inklämd mellan olika grupper av maskerade kriminella våldsverkare i form av vänster drägg och Counter Jihad drägg som kastar sten på dem, deras hästar och hundar samt vandaliserar och välter deras bilar.

    Det är ett problem för vanliga hederliga medborgare som jobbar och betalar skatt, det är dom som får ta notan för polisbevakning, vård,rehab, sjukskrivning eller t.o.m förtidspensionering av de poliser som ni träffar med stenar, slag och sparkar. Skadegörelse och kostnader för sanering efter era tillställningar bekostas också med skattemedel.

    Här är EDL`s ledare Tommy Robinson när han beklagar sig över den onda brittiska poliskåren som han beskriver som något slags Gestapo. Att lyssna på detta trams är precis som när man hör medlemmar ur OG, syrianska brödraskapet eller Black Cobra prata om påstådda polisövergrepp, samma snack. Det är inte konstigt era gossar hivar sten, slag och sparkar mot polisen med sådan passion när de matas med dylikt anti polis hat propaganda!

    Svara

    • KLARTEXTEN!
     Aug 25, 2012 @ 16:41:50

     Kan du inte klaga på vad SDL gjort? Måste du till England för att klaga? Det är tröttande för du ger en oerhört vinklad bild. Skiter fullständigt i att EDL bildades föra att vara en motvikt till aggressiva islamister. Du har noll koll på vad som hänt under demonstrationerna om du bara tittar på valda snuttar!

     Uppenbart att Robinson blev illa behandlad av polisen!

     Dessutom är det fullständigt åt helvete att kalla islamkritik för rashets (som Robinson anhölls för). Muslimerna är ingen ras, förljaktligen kan islam***** aldrig vara rashets!

     Svara

     • Erik
      Aug 26, 2012 @ 15:49:40

      Jag skriver om EDL för att din artikel handlar om EDL. Du kan ju knappast veta vad jag sett och inte sett i verkligheten. SDL har knappast gjort så mycket väsen av sig än, men har väl ambitionen att bli som EDL och är skapat med EDL som förebild efter att dess grundare talat på SD`s landsdagar om fördelen med att rekrytera fotbolls hulliganer för div kriminella aktiviteter? Rätta mig om jag har fel på den punkten.

      Dessutom tar ni ju hit EDL till era demonstrationen och det är väl därför helt relevant att jag visar de klipp som finns när era brittiska stödtrupper begår grova brott (jag hoppas att du anser att angrepp på polis är grov brottslighet?).

     • Galmin Tireantvs
      Aug 26, 2012 @ 17:01:31

      Klartexten skrev:
      ”Dessutom är det fullständigt åt helvete att kalla islamkritik för rashets (som Robinson anhölls för). Muslimerna är ingen ras, förljaktligen kan islam***** aldrig vara rashets!”

      Robinson, Robinson…hmmm. Jaså du menar Stephen Yaxley-Lennon?

      Som gärna skulle vilja vara lite som Tommy Robinson?
      http://www.bedfordshire-news.co.uk/getImage.aspx?ImageId=102494
      http://www.hopenothate.org.uk/news/article/2206/edl-leader-forced-to-deny-praising-anders-breivik

      Att britisk lag använder sig av samlingsbegrepp där hets är inbegripet är något som bloggens egen expert på Anglosaxisk juridik; Herr Klartexten, fnyser åt. par ”Engelska jurister kan ju ingenting om sin egen juridik, jag borde åka dit och skriva om deras lagar så att de bättre passar min mediokra språkuppfattning.”

 5. Anonym
  Aug 17, 2012 @ 17:38:57

  Jag undrar också vad de automatvapen ni poserar med är till för?

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Aug 17, 2012 @ 23:49:06

   Vilka automatvapen? Kan du länka till en bild där SDL poserar med automatvapen?

   Svara

   • Erik
    Aug 18, 2012 @ 00:58:50

    Jag kan åter länka till filmen där EDL poserar med automatvapen. Samma hederliga och respektabla EDL som ni tar hit som backup när ni demonstrerar i Stockholm.

    Svara

    • KLARTEXTEN!
     Aug 18, 2012 @ 10:37:28

     So what? Posera är en sak. Muslimerna ANVÄNDER dom!

     Svara

    • KLARTEXTEN!
     Aug 18, 2012 @ 18:20:47

     Du kan inte lägga in flera EDL-negativa videor under samma post. Det är så jävla vinklat. Du skiter fullständigt i att EDL bildades i Luton som en reaktion på att muslimerna hånade stupade brittiska soldater.Utan ett aggressivt islam, så behövdes inte EDL! Så EDL applåderar jag! Jag tror inte på att vända andra sidan till! Hade du ingen bild där SDL poserar med vapen?

     Svara

     • Erik
      Aug 20, 2012 @ 09:57:05

      Jag tror inte att brittiska krigsmakten eller dess soldater behöver eller vill ha stöd av kriminellt avskum som kastar sten i huvudet mot polisen. England har hårdare vapenlagar än Sverige och har dessa kriminella typer du applåderar skaffat illegala militära vapen som de visar upp är det väl nära till hands att tro att de avser att använda dem?

      Så låt oss lägga ihop lite fakta. Ni inom ”Counter Jihad” lägger ut och propagerar för Breiviks terrormanual, Fjordman uppmanar till att beväpna sig och förbereda sig på krig, ni poserar maskerade med automatvapen och ni lyckas flertalet gånger fastna på film när ni angriper polisen, än så länge bara med sten. Vilka slutsatser ska man dra? Att ni är hederliga samhällsmedborgare som vill ha lag och ordning? Tror ni folk är så naiva?

     • Erik
      Aug 22, 2012 @ 15:51:09

      Herr Klartexten skriver ”Du kan inte lägga in flera EDL-negativa videor under samma post. Det är så jävla vinklat”. Jag lägger ju ut EDL`s egna video med deras egen kampsång! De vill ju uppenbarligen själva framställa sig maskerade med automatvapen och dyl. Det här är ju inte vinklat av dina motståndare utan den självbild som dina hjältar vill sälja in till oss andra, förmodligen för att locka till sig likasinnade våldsverkare.

      Jag vill uppmärksamma er SDàre om polisens sits. När ni och andra busar såsom AFA får för er att förvandla gatan till ett slagfält så beordras polisen dit. Det är inget självvalt eller något kopplat till den enskilde polismannens åsikter, det är hans jobb. När stenar haglar över polismannen så är hans liv i fara och om stenen kastas av AFA eller EDL spelar ingen roll. Många poliser lever med kroniska skador och värk från kravaller som orsakar livslångt lidande för honom/henne och för familjen. Tänk på det innan ni befattar er med kriminella eller blir kriminella själv genom att deltaga i kriminella handlingar.

 6. Erik
  Aug 10, 2012 @ 10:08:09

  Jag tycker att det är obehagligt att det SD som för några år sedan påstod sig vara mot politiskt våld nu utvecklar en militär vinge som uppträder maskerad. I kombination med att du lägger ut och hyllar Breiviks manifest och terrormanual så verkar det som om ni planerar att köra två linjer, en parlamentarisk och en militär.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Aug 10, 2012 @ 10:55:40

   Vi behöver ett försvar mot huliganer som bryter igenom polisavspärrningarna! Om folk alls skall våga delta i demonstrationerna. Förstår du inte det?

   Svara

   • Erik
    Aug 10, 2012 @ 16:19:55

    Det hade varit en helt annan historia om man inväntat att motståndarna tog sig igenom polisavspärrningarna och sedan utövar sin självklara rätt till självförsvar. Om ni gjort så hade jag gjort skillnad på er och AFA eller stenkastande invandrargäng. Nu går ni istället till angrepp mot polisen vilket aldrig kan accepteras. Att sedan ha som uttalad policy att rekrytera fotbollhulliganer visar på en syn på kriminella som rimmar illa med SD`s prat om hårda tag mot brottslighet.

    Att befatta sig med individer som misshandlar och vandaliserar med fotboll som motiv och där dessutom narkotika och annan brottslighet är en stor del av subkulturen visar på en fruktansvärd dubbelmoral!

    Svara

    • KLARTEXTEN!
     Aug 10, 2012 @ 22:47:49

     Du måste visa oklippta filmer! Eller även visa EDLs egen version!Du vet inte vad EDLs motståndare kastat mot EDL etc.

     Har du sett SDL o EDL agera i Sverige? Uttala dig inte om du inte har sett dom live. Jag har sett dom och det var bara vänsterdrägget som attackerade polisen. Inte SDL eller EDL! Skall du känna dig trygg i en SDL eller SD-demonstration krävs en andra försvarslinje efter Polisen! Så är det bara!

     Det räcker med att PK-drägget ropar och visslar för att många inte skall våga sig in i demonstrationen. Så SDL behöver bli starkare, inte tvärtom! Sen kan AFA-svinen få sig en omgång dom behöver. Mitt förslag är att AFA-drägget får 10-falt tillbaks. Sen är dom historia.

     Svara

     • Erik
      Aug 12, 2012 @ 11:19:57

      Så du menar att något som meningsmotståndare gjort skulle rättfärdiga era attacker på polisen? Ska jag tolka det du skriver som att våld mot polisen ibland är rättfärdigat?

      Du vill att jag ska lägga ut EDL`s egna videor och det gör jag gärna. Här kommer en där de poserar maskerade med automatvapen. Titta noga på denna video och svara på om du tycker att EDL utgörs av hederliga samhällsmedborgare eller av kriminellt pack som borde sitta bakom lås och bom tillsammans med AFA och de invandrargäng som röjer i våra förorter?

 7. Erik
  Aug 08, 2012 @ 16:31:58

  Hur den som påstår sig vara för lag och ordning kan sympatisera med det kriminella pack med förkärlek till att förvandla gator och torg till slagfält går över mitt förstånd.

  Resurserna som poliskåren tvingas lägga på insatser kring era jippon skulle behövas på annat håll, tex till att bekämpa kriminella invandrargäng.

  Det är hyckleri att ena dagen kritisera stenkastarna i Rosengård och nästa dag hylla hulliganpacket i EDL. Kriminella är kriminella oavsett om de kallas AFA, EDL eller OG!

  Här är ännu en video när EDL attackerar polisen.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Aug 09, 2012 @ 15:45:20

   Är det konstigt om EDL vill ge igen på stenskastande islamofascister? Varför lägger du endast upp hårt redigerade filmer, ren islamofascistisk propaganda!

   Svara

   • Erik
    Aug 09, 2012 @ 19:01:38

    ”islamofascistisk propaganda!”, vad är det för trams snack. Är våldet mot polismännen dataanimerat? Eller använder dina hulliganvänner våld på riktigt mot polisen? Är polisen islamofascister? Räcker det inte att brittiska hulliganer kommer hit när det är fotboll? Måste ni släpa hit dem för att röja på svenska gator och torg? Jag har tittat på en hel del klipp på dina vänner i EDL och man ser tydligt att de har gjort verklighet av sin ambition att rekrytera fotbollshulliganer.

    Fulla, påtända och skränande drar de fram över Englands gator och förvandlar dem till slagfält. Tydligen vill du se samma sak här! Om filmen är hårt redigerad, kan du då förklara vad som skulle ha rättfärdigat våldet mot polisen som vi inte ser på filmen?

    Alla som ser kravallerna inser att det inte är första dagen på jobbet för dessa proffsbusar. De har uppenbarligen mycket god rutin i hur man angriper kravallpolis. Är det ”islamofascistisk propaganda!” att påstå att angrepp på polisen är fel?

    Svara

  • Galmin Tireantvs
   Aug 26, 2012 @ 17:10:26

   Här är ännu en video när EDL attackerar polisen.

   Haha, dom sjunger melodin från ”Only when I laugh”

   I’m H. A. P. P. Y.
   I’m H. A. P. P. Y.
   I know I am, I’m sure I am,
   I’m H. A. P. P. Y.

   Töntvarning! 🙂

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: